2012 ekim meleklerini büyütüyoruz

yaşınız hayırlı olsun tuğçecim.. nice güzel güzel yaşlarını görürsünüz inşallah..

kızlar ne oldu menenjit aşısı ?
yaptıranlar ve yaptırmayanlar kimler acaba?
bizimde karar vermemiz gerek artık haftaya doktor kontrolümüz var

allah kolaylik versin.insallah anestzi aldigina deger hicbirsey cikmaz yavrum atlatti.o kiste kaybolup gitmistir.yone memoriale mi gidiyosunuz.hangi doktordu?

yaşınız hayırlı olsun tuğçecim.. nice güzel güzel yaşlarını görürsünüz inşallah..

Saol.cok sukur yasimizi doldurduk.guzeldi dogumgunu ama kalabaliktan hoslanmadi.teyzesiyle idada.oturdu.cok kalabalik olmaz diyodum kimi cagirdiysak gelmisler sagolsunlar.srvindim valla.bardak tabak.yetmedi.ben artar felan diyodum.harcadigikiz emege strese fazlasiyla degdi iki dogumgunude.:16i

kızlar ne oldu menenjit aşısı ?
yaptıranlar ve yaptırmayanlar kimler acaba?
bizimde karar vermemiz gerek artık haftaya doktor kontrolümüz var

Ben yaptirdim 9 aylikken ilk dozunu canim doktorumuz kesinlikle yaptirmalisin dedi 2. Dozda yasimizda olacak hic bir yan etkisi olmadi sukur icim rahatladi fazlasiyla kesinlikle tavsiye ederim

kızlar kızımın diş bulgurunu yaptık çok güzel oldu 20-25tane arkadaşım geldi baya kalabalıktık. kızıma ellerimle hazırladığım kıyafetlerini giydirdim. magnet hazırlattım. ellerimle mama kavanozlarını süsledim içerisine diş şeklinde jelibon koydum resimleri yükleyeyim de bi bakın.

canım allah yardımcınız olsun inşallah kistinizde yok olmuştur hayır haberlerle gelmen dileğiyle

canım hazırlıkların süper olmuş ellerine sağlık,kavanoz fikrine bayıldım,kıyafet tasarımında harika olmuş.bende doğum gününe kendim yapmayı düşünüyorum ne kadar maliyeti oldu? kendi uğraşmama değer mi yani?:44::44:

herkesın kendı ınanc anlamlandırması kesınlıkle dogru..
ama su da bı gercek kı herkesın sartları gormeye alısık oldugumuz ınsanlar gbı olmayabılıyo
gunah meselesı su goturmez bır gercek annelık yaklasımıysa dedıgın gbı bambaska bısı..
ama yınede bı baskasının hayatını uzerıme gıymeden hıc bıse dıyemem ben cunku konu cok hassas
ısteyerek yda ıstemeyerek hamıle kalıp bunun kararını vermek zorunda kalanlar
herzaman bızler gbı normal bır hayat surenlerle kısıtlı degıl sonucta..
Rabbım kımseyı boyle bır vıcdanı kararla basbasa bırakmasın(AMİN) tecrubemden edındıgım en ıcıme sınen duam bu benım
gecmıs olsun canım melegıne ıns yatmazsınız hastaneye..
dualarm senınle ve idil le canım hayırlı haberlerle gel ınss
canım cok guzel olmus partınız bayıldımm elbısesı de cok yakısmıs hem guzel hem becerıklı annelerdensın sen anlasılan masaallahh sızee

hosgeldın tugcecımm ozlettın kendınıı
hayırlı olsun ecemızın ılk yası rabbım huzurla saglıkla sevdıklerınle buyutmeyı nasıp etsın
resım ıstıyoruz ama fıkır lazım bızlere malummm

merhaba arkadaslar..
surprız hamılelıgımın ılk saskınlıgını sokunu atlatınca uzerımden dha sagduyulu yaklasabıldım
ve halıyle Allahımın gonderdıgı bu guzel nımete, yeryuzundekı sahıp oluncak en guzel hedıyeye alısmam
bebısıme kardes fıkrıne ısınmam uzun surmedıDOGURUCAM ALLAHIN IZNIYLE.. nıyetım bu yonde
zaten benım gbı yufka yureklı ınanclı bı ınsandan aksı beklenemezdı ama ıste dunyalık telaslar gozumu korkuttu ılk etapta dıyelım
doktor kontroluume gttım hersey yolunda cok sukur ılk pıt pıtlarımzı duyduk Allahın ıznıyle
benım tereddutum bu konuda en cok eylül den yanaydı
ama doktorum da saolsun benı ona dunyanın en guzel seyı verecegım konusunda ıkna ettı sıcacık sozlerıyle
ALLAHIM YARDIMCIM OLSUN bu saatten sonra hayırlı bır surec nasıp etsın sızlerde saolun pozıtıf yorumlarnz ıcın
nasıpse 2013 mayıs annesı olucammartık benı burda bulamazsınız dermısımmm
asla bırakmam burayı saka bı yana takıpte olucamm tam gaz yınee
30 uma gelmeden ıkı cocuk annesı olucam ıns Allahımın ıznıyle ve yas farkım az olucak evlatlarımla
en cok buna sevınıyorummesım erkekten yana ama benım gonlumse yıne kızdan
ıkız gbı ıkı kızım olsa dha ne ısterım kı hayattan bakalım hayırlısı olsun saglıkla gelsın de..
benım dagım bu karı kabul edebılecek gucteymıs demek kı
ıhtıyacım olan derman goklerden yuklenmeye basladı bunyeme sanırım bakıs acım hızla degısıyo

hepınızı opuyorum kızlar Allaha emanet olun!! dualarınızı eksık etmeyın meleklerımle ve bendenn

maşallah ailenizin yeni üyesinede..çok doğru bir karar verdiğine eminim canım tekrar tbrk ediyorum seni..Allah tamamına erdirip kucağınıza almayı nasip etsin sağlıkla..kızın çok şanslı karrdeşşşii oluyooo.. İşinin zor kısmınıı şimdi düşünmemeye çalış hamileliğinin keyfini çıkar çünkü en rahat dönemlerin olucak bide büyüdükleri zaman keyfinii yaşayacaksın..bende çok isterdim bi bakıma böle olmasını ama şartlar el vermiyo şuan..ilerde bakalım kısmette varsa yaşarızzz kendine diikkat et canımm

saol kubracımıns. kucagımza da alırız saglıkla afıyetle...
kızım evet cımcımem dunyadan haberı yok annesı nelere gebeeekardes degıl can olucak ona da ıns
haklısın su an uzun vadede degıl kısa vadede dusunup anın tadını cıkarmaya calısyorum..
ılerısıyle ılgılı bı suru fıkır var kafamızda bahsettgın rahatsız donemlerımz ıcın bı yardımcı tutmak gbı mesela
bakalımm..
Allahım senınde gonlune gore versın canım senın ıcın kızın ıcın aılenz ıcın en hayırlı zmanda nasıp etsın sana gonlunden gecenı
optum nehırcıgı ve senıı

cnm elbisr cok uygun oldu. 4 tl ye tulu aldim. 0.50 kurusa lastigini. 5 tl ye lc wakikoden zibin aldim. uzerine ismini.yazmak icin 1 tl ye kece kumasi aldim. 1 tl yede sac bandaji aldim. toplamda 11,50 tl tuttu. yapmasi cok basitti. magnetlerin tanesini 0.75 kurusa bastirdim. 7.5x9 cm boyitinda. kavajozlar evde vardi. onlar icin disim cikti kurdalesi aldim kavanoz kapagi boyutunde resimleri hazirlayip kalin kusa kagidina 1 tl ye ciktisini aldim kapisi.suslemesi ve hosgeldiniz yazinia 2 tl harcadim. 10 adet balona 2 tl verdim. 80 tl yede dis seklinde pasta yaptirdim. gerisi pasta borek.

Dua eden arkadaslarimin hepsinden allah razi olsun.çok şükür bisi yok kist duruo ama baski yapmio büyüme yok bi daha tomgrafiye gerek kalmicak yani tugcecim sonomedde bt cekildi ,memoriale Dr a sonucu göstermeye gittik nuvit bey e.

Saol canim valla guzrldi dogumgunumuz.en kisa zamanda aticam fotolari allahin izniyle.nasilsa daha vaktiniz var demi.?

tekrar tebrik ederim o zaman allahım sağlıkla doğmasını nasip etsin inşallah bu arada 2013 mayıs yazmışsın 2014 olmasın oooo

tekrar tebrik ederim o zaman allahım sağlıkla doğmasını nasip etsin inşallah bu arada 2013 mayıs yazmışsın 2014 olmasın oooo

tesekkur ederım canımm ayy evet ya sen yazınca fark ettım bak sımdıı
ehh artık hamıslıgıme verın bu kadar dalgınlıgımı
bu kez kızımdan farklı bı hamılelık yasayacagım sanırım dha en basından onunla kıyasladıgmda barız degısıklıkler var
bulantılar ve asırı halsızlık gbı mesela

gunaydın kızlar...
gunlerce ıssız kalıyo anlasılan burası..herkesler nerde..gırenler de yazmıyo sanırımm:26:
eskıden cvp yazmaya yetısemezdık..sanırım her topıgın bellı bı mıladı var...bu cok uzucuuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…