- 18 Ocak 2012
- 8.282
- 3.937
- 448
- Konu Sahibi Sarisekerannesi
-
- #5.161
gunaydın kızlar...
gunlerce ıssız kalıyo anlasılan burası..herkesler nerde..gırenler de yazmıyo sanırımm:26:
eskıden cvp yazmaya yetısemezdık..sanırım her topıgın bellı bı mıladı var...bu cok uzucuuuu
Dua eden arkadaslarimin hepsinden allah razi olsun.çok şükür bisi yok kist duruo ama baski yapmio büyüme yok bi daha tomgrafiye gerek kalmicak yanitugcecim sonomedde bt cekildi ,memoriale Dr a sonucu göstermeye gittik nuvit bey e.
Rabbim acil sifa versin hastalik yuzu gostermesin ins hirdaha
cnm elbisr cok uygun oldu. 4 tl ye tulu aldim. 0.50 kurusa lastigini. 5 tl ye lc wakikoden zibin aldim. uzerine ismini.yazmak icin 1 tl ye kece kumasi aldim. 1 tl yede sac bandaji aldim. toplamda 11,50 tl tuttu. yapmasi cok basitti. magnetlerin tanesini 0.75 kurusa bastirdim. 7.5x9 cm boyitinda. kavajozlar evde vardi. onlar icin disim cikti kurdalesi aldim kavanoz kapagi boyutunde resimleri hazirlayip kalin kusa kagidina 1 tl ye ciktisini aldim kapisi.suslemesi ve hosgeldiniz yazinia 2 tl harcadim. 10 adet balona 2 tl verdim. 80 tl yede dis seklinde pasta yaptirdim. gerisi pasta borek.
Amin canim kimseye inş.bu arada sen bu balonlari tawana nazil yapistrdin bizim doğum günümüz yaklaso hoşuma gitti baloinlar
tesekkur ederım canımmayy evet ya sen yazınca fark ettım bak sımdıı
ehh artık hamıslıgıme verın bu kadar dalgınlıgımı
bu kez kızımdan farklı bı hamılelık yasayacagım sanırım dha en basından onunla kıyasladıgmda barız degısıklıkler var
bulantılar ve asırı halsızlık gbı mesela
Amin canim kimseye inş.bu arada sen bu balonlari tawana nazil yapistrdin bizim doğum günümüz yaklaso hoşuma gitti baloinlar
Ben yaptirdim 9 aylikken ilk dozunu canim doktorumuz kesinlikle yaptirmalisin dedi 2. Dozda yasimizda olacak hic bir yan etkisi olmadi sukur icim rahatladi fazlasiyla kesinlikle tavsiye ederim
TAM BİR YIL ÖNCE DÜNYAYA AÇTIN GÖZLERİNİ,KUCAĞIMA ALDIM İÇİME ÇEKTİM SENİ,BAKTIN MASUM MASUM GÖZLERLE ANNECİĞİM SENMİSİN DER GİBİ ...İŞTE KUZUM HAYATIMIN EN GÜZEL HEDİYESİ OLDUN O GÜNDEN BERİ...İYİYKİ DOĞURMUŞUM BİTANEM SENİ...NİCE MUTLU YILLARA CANIM KIZIMMM...
Ayyy canim ya ne güzel anlatmissin duygularini süper sin aslinda hepimizin duygularini anlatmissin harikasin
günaydın kızlar oğlumun muhallebi ve sütüne biraz bal karıştırıyorum sorun olurmu siz nasıl tatlandırıyorsunuz
Eki Görüntüle 810974 Eki Görüntüle 810975 Eki Görüntüle 810976
merhaba teyzoşlarım ve tatlı arkadaşlarım1 oldum ben artık
2 tane doğumgünüm oldu biri annanemde biri babannemde, 3.yü de evimizde yapçakmışız annem öyle dedi
günaydın kızlar oğlumun muhallebi ve sütüne biraz bal karıştırıyorum sorun olurmu siz nasıl tatlandırıyorsunuz
2 tane doğumgünüm oldu biri annanemde biri babannemde, 3.yü de evimizde yapçakmışız annem öyle dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?