2012 ekim meleklerini büyütüyoruz

Bu topigin miladi bitmez canim daha zaman var.bu arada hamileligine cok sevindim.banadaa dua et bende istiyorum biliyosunuz.hamilelerin duasi kabul olur derler.kucuk hanim abla oluyor ne guzl...

Rabbim acil sifa versin hastalik yuzu gostermesin ins hirdaha

süper valla,çok uyguna gelmiş elbise..bende kendim yapayım kızıma.. malzeme olduktan sonra 1 günlük işi var..

Amin canim kimseye inş.bu arada sen bu balonlari tawana nazil yapistrdin bizim doğum günümüz yaklaso hoşuma gitti baloinlar

cnm balonlari misafirlerim helyum balon sanmis. normal balonlari sisirip kalin bant ile rulo yapip bir tarafini.balona bir tarafini tavana yapistirdim

TAM BİR YIL ÖNCE DÜNYAYA AÇTIN GÖZLERİNİ,KUCAĞIMA ALDIM İÇİME ÇEKTİM SENİ,BAKTIN MASUM MASUM GÖZLERLE ANNECİĞİM SENMİSİN DER GİBİ ...İŞTE KUZUM HAYATIMIN EN GÜZEL HEDİYESİ OLDUN O GÜNDEN BERİ...İYİYKİ DOĞURMUŞUM BİTANEM SENİ...NİCE MUTLU YILLARA CANIM KIZIMMM...

olsun canım bende yııllardan bi türlü çıkamam:))) benimde 2. hamileliğim zor geçmişti farklı oluyo birbirinden allahım sağlıklı hamilelik geçirmeni nasip etsin...

Ben yaptirdim 9 aylikken ilk dozunu canim doktorumuz kesinlikle yaptirmalisin dedi 2. Dozda yasimizda olacak hic bir yan etkisi olmadi sukur icim rahatladi fazlasiyla kesinlikle tavsiye ederim

bu suriyeden gelenlerin sayesinde vakalar artmış , yani bu yüzden girmiş aşı türkiyeye zaten , bizde pazartesi yaptırıcaz canım , vakalar ölümle sonuçlandığı için bu riski bile bile kızımı ateşe atamam

Ayyy canim ya ne güzel anlatmissin duygularini süper sin aslinda hepimizin duygularini anlatmissin harikasin

merhaba teyzoşlarım ve tatlı arkadaşlarım 1 oldum ben artık

2 tane doğumgünüm oldu biri annanemde biri babannemde, 3.yü de evimizde yapçakmışız annem öyle dedi

Son düzenleme:
günaydın kızlar oğlumun muhallebi ve sütüne biraz bal karıştırıyorum sorun olurmu siz nasıl tatlandırıyorsunuz

doruk muhallebi sevmiyor ama sütünü sade veriyorum ben canım. balı sadece kahvaltıda tattırdım zaten artık yaşımıza geldiğimiz için problem olmaz. bugün sağlık ocağına gittim bal, çilek, yumurta beyazı verebilirsin dedi. yumurta beyazını zaten 1 aydır veriyorum

günaydın kızlar oğlumun muhallebi ve sütüne biraz bal karıştırıyorum sorun olurmu siz nasıl tatlandırıyorsunuz

sorun olacağını sanmam artık yaşna geldiler deneme yapıp ver bence benim kızım yemiyor yese vericem

ama çok tatlı olmuş elif bukoca adam gibi yerim onu ben boylu poslu maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…