- Konu Sahibi Sarisekerannesi
-
- #5.381
kızlar doriş'te iştah falan kalmadıherşeyi yiyen oğlum bişey yemez oldu bikaç gündür
süt, kahvaltı, çorba, meyve, yoğurt, yemek, mama hepsini yer içerdi şimdi zorla yediriyorum süt içse kahvaltı yapmıyor ,ya yoğurt ya çorba ancak birini zorla yedirebiliyorum
4. dişi çıkıyor ondan mı acaba diyorum ama diğer dişlerde öyle olmamıştı
buarada sizlerde kaç diş var ?
ahh canım ece dede durum aynı zaten yemeyen kızım hıcbırsey yemıyor yemek secıyor.8 dısı var 4 tane azı dısımızde bırden cıkıyormus zor gunler geırıyoruz.onun dısında uslu bır kızım var.sadece son zamanlar yurumeye baslayınca yormaya basladı benı..canı sagolsunkızlar doriş'te iştah falan kalmadıherşeyi yiyen oğlum bişey yemez oldu bikaç gündür
süt, kahvaltı, çorba, meyve, yoğurt, yemek, mama hepsini yer içerdi şimdi zorla yediriyorum süt içse kahvaltı yapmıyor ,ya yoğurt ya çorba ancak birini zorla yedirebiliyorum
kolay canım bız yaptıralı epey oldu hatta sonrasında tatıle gıttık sayılır.rahattık ates bıle yapmadıgünaydın kızlar. bizde yarın gecikmeli yaptırdığımız 1 yaş aşılarımızı yaptırmaya gidicez. umarım kolay atlatırız..
kızlar doriş'te iştah falan kalmadıherşeyi yiyen oğlum bişey yemez oldu bikaç gündür
Aşımızı olduk kuzum çok ağladıııbüyüdükçe aşılarda daha çok zorlanıyoruz. gitmeden önce şurubundan verdim umarım kolayca atlatırız.. doktorumuz biraz huysuzluk yapabilir dedi. bunun dışında vitamini sordum , zincomega şurubu önerdi. içinde hem çinko hem omega olduğu iiçin hemde tadı güzel olduğu için bunu öneriyorum dedi. fiyatı 28 tl miş. iyi mi kızlar ? ELifcim bizde 7.dişimizi çıkarıyoruz... her diş bize geceleri yapacağını yapıyooo
4dis var aynen.ama 5.geliyor sanirim.cok hircin uyanip uyumuyor.inat aglamasi basladi bir de.
Arkadaslar oglusumun boynu cok fena isilik onerisi olan var mi?
Selam kizlar.benim kiz surekli babasinin pesinde her kapi caldiginda baba aaa diye kapiya kosuyor.aksam esim geldigundede durum ayni esim evin icinde nereye giderse bizim kiz oraya gidiyir.bende eceyi hu esnada hic alamiyorum almaya kalktigimdada yuzume vurmaya basliyor kendini sıkiyor.asasirdim ne yapicagimi
Selam kizlar.benim kiz surekli babasinin pesinde her kapi caldiginda baba aaa diye kapiya kosuyor.aksam esim geldigundede durum ayni esim evin icinde nereye giderse bizim kiz oraya gidiyir.bende eceyi hu esnada hic alamiyorum almaya kalktigimdada yuzume vurmaya basliyor kendini sıkiyor.asasirdim ne yapicagimi
sanrim gercekten kisa 15 gun onceki saglik ocagi kontrolumuzde 76 ckti oglum kaldiki esimde bende minyon degliz kilo iyi cok sujur ama boy ksa ne yapilabilirki inek sutu icmio beni emyo peyniri guzel yiyo napalim saglgi yerinde bunada sukur doktor kontrolumuz var o zaman konusurum doktorla
Aylardirvuruyir kiz sadecebana ve kaynimabenim kızımda öyle babasına çok düşkün o işten geldi mi benim kucağıma gelmez özlüyorlar babalarınıyapacak bir şey yok tepki verme vurmalarına tepki verdikçe yapıyorlar
biz evde oldugumuz icin bizle pek isi yok.Benim kızım anneye de hasret kaldığı için aynı orandan seviniyor bizi görünce.. ama kızlar babaya düşkün olur
doriş de öyle canım. bütün günü bizimle geçiriyolar tabi babayı özlüyolar napsınlar
kızlar buarada benim adetim gecikti 2-3 gün ama hala test yapmadım sanki adet olcakmışım gibi geliyor
Slm annisler ve sonunda oglusum da yuruyor cok sukur..cok mutluyum .oyle heycan verici ki onu izlemek masallah paytak paytak gidiyor duse kalka..
Aylardirvuruyir kiz sadecebana ve kaynima
biz evde oldugumuz icin bizle pek isi yok.
Adet felan olma sende ikinci cocuk istiyorsun o yuzden olmaman lazim.ben her ay bekliyorum ama biliyorsunuz imkansiz.bisa bekliyorum
Aylardirvuruyir kiz sadecebana ve kaynima
biz evde oldugumuz icin bizle pek isi yok.
Adet felan olma sende ikinci cocuk istiyorsun o yuzden olmaman lazim.ben her ay bekliyorum ama biliyorsunuz imkansiz.bisa bekliyorum
olmam inşallah haftasonu da geçsin de pazartesi yapayım diyorum testi
hosbuldum canımm gecıkmelı cvbm ıcın kusura bakma olur muhosgeldin canim esrayla gecen seni konustuk ne yaptin acaba diye.iyi olmaniza sevindim.az zor olucak sana amaa ilisi bitbirlerine arkadas olucak.cinsiyetini ogrenir ogrenmez burdasin bak boUsuruz.bana da dua et bizde cok istiyoruz artik ama olmadi..hamilelerin duasi kabul olur ya...
sana da nasıp olsun elıfcım tez zamanda bole telaslar ınssay maşallah ya ne güzel telaşe
bende istiyorum ama bi yandan korkuyorum nasıl bakarız iki bebişe
bence de her hallerı ayrı guzeldı ama su an kı bılınclı hallerı anlayan gozlerle bakmaları agzımızdan cıkan her kelımeyı ıstısnasızçocukların bu halleri daha sevimli olmadı mı sizce de kızlarözlersin bebeklik günlerini diyordu ya herkes ama ben bu halini daha çok seviyorum
boynuma sarılıp anne diyo ya bayılıyorum bir de mummah diye ses çıkartıp öpücük yapıyoruz
bizi taklit ediyor, kendi kendine oyunlar türetip şakalar yapıyor
her hali daha tatlı daha keyifli şuan
mesela şuan battaniyeyi koltuğun üzerinden aşağı çekti üzerinde yuvarlanıp duruyor kahkahalar atarak
artık uykusu gelince yastığını getiriyor bana kafasını iki yana sallayıp eee diyerek uyutmamı söylüyor
gidip odasından yada başka bir odadan bişey getirmesini söylesem hemen bulup getiriyor
şu halini daha da çok seviyorum ben
ayy elıf nasıl duruyosun yaaa yapsana testtdoriş de öyle canım. bütün günü bizimle geçiriyolar tabi babayı özlüyolar napsınlar
kızlar buarada benim adetim gecikti 2-3 gün ama hala test yapmadım sanki adet olcakmışım gibi geliyor
canım benım deme bole ımkansız felanAdet felan olma sende ikinci cocuk istiyorsun o yuzden olmaman lazim.ben her ay bekliyorum ama biliyorsunuz imkansiz.bisa bekliyorum
aman dıyım semacımm sakın buyuk konusma aklından gecırmekle bıle Allah sınayabılıyo ınsanı..benim kızım kafasını vuruyor yere sinirlenince nasıl vazgeçecek bakalım
nasıl cesaret ediyorsun elifben aslında bir yandan tek kalsın istiyorum bir yandan kardeşsiz olmaz diyorum sena 3 yaşına gelince düşünüorum tabii Allah nasıl kararladıysa öyle olur bu arada kazaya kurban gitmezsem tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?