- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
- Konu Sahibi Sarisekerannesi
-
- #5.961
merhabalar kızlar
gözdealya hoşgeldin
kübracım biz daha 5. dişimizi yeni çıkardık dün. ikinciler doğunca napçaz diye bende düşünüyorum ara ara
kızlar 17 aylık bebeğim konuşmuyor vs. diye konular açılmış, sizinkiler ne alemde ? 17 ay çok da geç değil konuşmamak için değil mi?
anne, baba, mama, dede, annenne, cici, alo, atti, atta, gel..bu kelimeleri bilinçli olarak söylüyor doruk. hatta kardeşim adı seda ona sesleniyor teda gel diye :)
biz kızımla sabah beraber spor yapıyoruz ama belki dr la alakalı bir durumdur buarada nette bir video var size tavsiye edebilirim vakit ayırabilirsiniz sizde deneyin dans eşliğinde egzersiz gibi bişey bütün kaslar çalışıyor ama biraz yorucu bende daha videonun yarısına kadar yapabildim[video=youtube;SCOi97mPH6A]http://www.youtube.com/watch?v=SCOi97mPH6A[/video]
ben gözde kızım alya profildekiismi doğru yazmıştım :) herşey normal seyirde diyelim amabenim kuzu biraz yaramaz ve cadı dur durak bilmiyosizin isminiz neydi nerden ?
merhabalar kızlar
gözdealya hoşgeldin
kübracım biz daha 5. dişimizi yeni çıkardık dün. ikinciler doğunca napçaz diye bende düşünüyorum ara ara
kızlar 17 aylık bebeğim konuşmuyor vs. diye konular açılmış, sizinkiler ne alemde ? 17 ay çok da geç değil konuşmamak için değil mi?
anne, baba, mama, dede, annenne, cici, alo, atti, atta, gel, tis (çiş)..bu kelimeleri bilinçli olarak söylüyor doruk. hatta kardeşim adı seda ona sesleniyor teda gel diye :)
merhabalar kızlar
gözdealya hoşgeldin
anne, baba, mama, dede, annenne, cici, alo, atti, atta, gel, tis (çiş)..bu kelimeleri bilinçli olarak söylüyor doruk. hatta kardeşim adı seda ona sesleniyor teda gel diye :)
selam canım bende başladım spora 10 gün oldu ben leslie yapıyorummm
valla bu konuyu gecen hafta doktorumla konuştum ece nın gelısımı gayet ıyı dedı.soyledıklerını yazıyım sıze dr lada paylaştım;anne,amca,gel,ver,al,dit(gıt),atta,çişşş,merhabalar kızlar
gözdealya hoşgeldin
Memnun oldum gozdecim, biz istanbuldaniz kiscem elif su bende esra.. Spor yapsak iyide ona vakit ayirabilmek marifet bos kaldigim zaman cogunlukla yok eger yakalarsam kisa bi an onuda uyuyarak veya oturarak gecirmeyi tercih ediyorum hayatim olmus spor
Nehir de buaralar uykuyu teke düşürdü.. akşam 09,30gibi gece uykusuna geçiyor sütünü içip.. sonra aralarda 1-2 kez kalkarsa suu içiyo geri yatıyor ama bizim yataktaakuzular hepsi aynı seviyedeler maşallah
uyku düzeniniz nasıl kızlar? doruk sabah 7:30-8 gibi kalkıp 11de uyuyordu 1 saat
sonra da saat 6da dayanamıyordu uykuya 8:30a kadar uyuyordu tabi bi daha gece uykusuna geçmemiz çok zor oluyordu
11-12 oluyordu gece uykusuna geçene kadar
dün öğlen uykusu için 1e kadar oyaladım, 4te kalktı parka gittik biraz yoruldu. akşam da 8:30da uyudu şükür
ama gece 1de uyandı süt verdim ayağımda salladım uyutamadım bir türlü
aldık yanımıza yatırdık, anne anne diye diye uyudu.
esracım aklıma sen geldin yanında yatırmak çok zormuş kollarım tutuldu kolumda uyuduğu için
bikaç gecedir yanıma yatırıp öyle uyutup yatağına yatırıyordum galiba alıştırdım yanımda uyumaya ,dün gece yine yanımıza gelmek istedi
kuzular hepsi aynı seviyedeler maşallah
uyku düzeniniz nasıl kızlar? doruk sabah 7:30-8 gibi kalkıp 11de uyuyordu 1 saat
sonra da saat 6da dayanamıyordu uykuya 8:30a kadar uyuyordu tabi bi daha gece uykusuna geçmemiz çok zor oluyordu
dün öğlen uykusu için 1e kadar oyaladım, 4te kalktı parka gittik biraz yoruldu. akşam da 8:30da uyudu şükür
esracım aklıma sen geldin yanında yatırmak çok zormuş kollarım tutuldu kolumda uyuduğu için
bikaç gecedir yanıma yatırıp öyle uyutup yatağına yatırıyordum galiba alıştırdım yanımda uyumaya ,dün gece yine yanımıza gelmek istedi
Memnun oldum gozdecim, biz istanbuldaniz kiscem elif su bende esra.. Spor yapsak iyide ona vakit ayirabilmek marifet bos kaldigim zaman cogunlukla yok eger yakalarsam kisa bi an onuda uyuyarak veya oturarak gecirmeyi tercih ediyorum hayatim olmus spor
selam canım bende başladım spora 10 gün oldu ben leslie yapıyorummm
BİZDE 22:30 GİBİ YATIYORUZ 9 DA KALKIYORUZ ÖĞLEN UYKUSU 12DE UYUYO 2 SAAT OKADAR BİZDE TEKE DÜŞÜRDÜK ARTIK AMA TABİ GECEDE 4 KERE UYANIYODUR ORTALAMA BEN HALA EMZİRİYORUM BİZİM KIZDA ÇOK DÜŞKÜN YAVAŞ YAVAŞ AZALTMAYA ÇALIŞIYORUM GECELERİ DOĞRUSU GÖZÜM BİRAZ KORKTUkuzular hepsi aynı seviyedeler maşallah
kuzular hepsi aynı seviyedeler maşallah
sende haklısın canım ya bende kızım uyumadan yapmaya çalışıyorum uyudumu bende yatsammı ayaklarımı uzatıp çaymı içsem düşüncesine giriyorum sporuda sporun içinde küçük sporcuklar halinde yapıyorumspor anında alya koltuktan atlamaya çalışıo ona koşuyorum sonra bacaklarımın arasından kafasını çıkarmaya çalışıyo çekmecelere parmak sıkıştırıo yani benim sporda biraz değişik hale geliyo
Baya degisikmis sahidenama nede guzel ise yaramis incelmissin baya kararli gordum seni bazi topikler var kk da zayiflama diyet oralarada ugra bence daha cok motive olursun birlikte zayiflarsiniz ara ara geziniyorum o forumlarda baya baya kararlilar yani hirslanmislar zayiflicaz diye eh darisi bana olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?