2012 ekim meleklerini büyütüyoruz

merhabalar kızlar

gözdealya hoşgeldin

kübracım biz daha 5. dişimizi yeni çıkardık dün. ikinciler doğunca napçaz diye bende düşünüyorum ara ara

kızlar 17 aylık bebeğim konuşmuyor vs. diye konular açılmış, sizinkiler ne alemde ? 17 ay çok da geç değil konuşmamak için değil mi?

anne, baba, mama, dede, annenne, cici, alo, atti, atta, gel, tis (çiş)..bu kelimeleri bilinçli olarak söylüyor doruk. hatta kardeşim adı seda ona sesleniyor teda gel diye :)

Son düzenleme:

bencede çok geç değil 17 ay.. dün yemeğe gittiğimizde bir restorantda Nehir hemen boyuna uygun arkadaş buldu.tam 2 yaşındaymış. ama henüz sadece -anne -baba -mama fln diyormuş.. bizim kızz cırcırr kaldı yanında..çok farklılık gösterebiliyor çocuğa göre. iş yerindeki arkadaşımın oğlu 20aylık şuan 3 kelimelik cümleler kurabiliyor. '-özlem ablam almış. -babam gelmessin gitsin.' vs.. gibi çok net konuşuyor

biz kızımla sabah beraber spor yapıyoruz ama belki dr la alakalı bir durumdur buarada nette bir video var size tavsiye edebilirim vakit ayırabilirsiniz sizde deneyin dans eşliğinde egzersiz gibi bişey bütün kaslar çalışıyor ama biraz yorucu bende daha videonun yarısına kadar yapabildim [video=youtube;SCOi97mPH6A]http://www.youtube.com/watch?v=SCOi97mPH6A[/video]

Son düzenleme:
hoşbulduk benelse bende 2. çocuğum olunca dişlerinden korkuyorum ne zormuş dişçıkarma ne iştah kaldı ne uyku biz 10 diş çıkardık ama bi sor nasıl çıkardık ama yinede çok şükür tabi dedğin gibi konuşamayan var birsürü sorunlar var

selam canım bende başladım spora 10 gün oldu ben leslie yapıyorummm

ben gözde kızım alya profildekiismi doğru yazmıştım :) herşey normal seyirde diyelim amabenim kuzu biraz yaramaz ve cadı dur durak bilmiyo sizin isminiz neydi nerden ?

Memnun oldum gozdecim, biz istanbuldaniz kiscem elif su bende esra.. Spor yapsak iyide ona vakit ayirabilmek marifet bos kaldigim zaman cogunlukla yok eger yakalarsam kisa bi an onuda uyuyarak veya oturarak gecirmeyi tercih ediyorum hayatim olmus spor

Selam canim doruk'a masallah gayet yeterli bende arastiriyorum bu ara 17ay bebek gelisimi sayfalarini tumden okudum oncelikle elifim cok merakli herseyi soruyor uzunca bi suredir o ne o ne o ne diye ard arda... Soyleyebildikleri ise dorukla ayni teda haric ekstra halasi var 2tane hala ve halis diyor tum kelimelerini 2sekilde kullaniyor meme memis anne annis vs...

Bencede geç değil!!! Benim kızım anne,baba,mama,meme,gel,al,su,hülya(teyzesi),ıhh,cici,alo,abba gibi kelimeleri söylüyor ve normal olanda bu şuan
Buarada yeni dişinizde hayırlı olsun canım

selam canım bende başladım spora 10 gün oldu ben leslie yapıyorummm

Selam canim yoktun bi suredir ve 2 kuzunla spor mu yapiyorsun kizlarr benide heveslendirdiniz kizimla hoplasam.ziplasam ise yarar mi ona oyun bana spor arada kucagima cikmak istiyor o ara oyun sanar minnosumda kac kilosun ben 65olsam ahhh ahh

valla bu konuyu gecen hafta doktorumla konuştum ece nın gelısımı gayet ıyı dedı.soyledıklerını yazıyım sıze dr lada paylaştım;anne,amca,gel,ver,al,dit(gıt),atta,çişşş,
onun dışında bısey sorduğum zaman eger tamam dıyorsa kafasını sallayıp hıhıı dıyor.

bende esracıma komsuyum ıstanbuldayız bızde ben tugce kızım ece

kuzular hepsi aynı seviyedeler maşallah

uyku düzeniniz nasıl kızlar? doruk sabah 7:30-8 gibi kalkıp 11de uyuyordu 1 saat

sonra da saat 6da dayanamıyordu uykuya 8:30a kadar uyuyordu tabi bi daha gece uykusuna geçmemiz çok zor oluyordu

11-12 oluyordu gece uykusuna geçene kadar

dün öğlen uykusu için 1e kadar oyaladım, 4te kalktı parka gittik biraz yoruldu. akşam da 8:30da uyudu şükür

ama gece 1de uyandı süt verdim ayağımda salladım uyutamadım bir türlü

aldık yanımıza yatırdık, anne anne diye diye uyudu.

esracım aklıma sen geldin yanında yatırmak çok zormuş kollarım tutuldu kolumda uyuduğu için

bikaç gecedir yanıma yatırıp öyle uyutup yatağına yatırıyordum galiba alıştırdım yanımda uyumaya ,dün gece yine yanımıza gelmek istedi

Nehir de buaralar uykuyu teke düşürdü.. akşam 09,30gibi gece uykusuna geçiyor sütünü içip.. sonra aralarda 1-2 kez kalkarsa suu içiyo geri yatıyor ama bizim yataktaa memeden keserken bi şekilde ağlamasında yeterkii uyusun diyee hep yanımızaa aldık şimdii meleğimm beşiğee ancak uyuttuk sonraa geçiyor.uyanınca geri gelmek istiyor. sabah ta 08,30-09,00 arası uyanıyor. sonraa öğleden sonra 1,30gibi falan uyuyor 1,5 -2 saat diyebilirizz.. sonra başka uykumuz yok. ama 3 gün dür öğle uykusunu 1 saate düşürdü, mızmızlığımızz varr, sanırım 1 diş yoldaa..

benım kızda en erken gece 23 de uyuyor sabah hep aynı 9:30 da uyanıyor 2 kere 1 er saat uyuyor...
dişlerımızın neredeyse hepsı cıktı tam sayamıyorum ama 13-15 bısey

sende haklısın canım ya bende kızım uyumadan yapmaya çalışıyorum uyudumu bende yatsammı ayaklarımı uzatıp çaymı içsem düşüncesine giriyorum sporuda sporun içinde küçük sporcuklar halinde yapıyorum spor anında alya koltuktan atlamaya çalışıo ona koşuyorum sonra bacaklarımın arasından kafasını çıkarmaya çalışıyo çekmecelere parmak sıkıştırıo yani benim sporda biraz değişik hale geliyo

BİZDE 22:30 GİBİ YATIYORUZ 9 DA KALKIYORUZ ÖĞLEN UYKUSU 12DE UYUYO 2 SAAT OKADAR BİZDE TEKE DÜŞÜRDÜK ARTIK AMA TABİ GECEDE 4 KERE UYANIYODUR ORTALAMA BEN HALA EMZİRİYORUM BİZİM KIZDA ÇOK DÜŞKÜN YAVAŞ YAVAŞ AZALTMAYA ÇALIŞIYORUM GECELERİ DOĞRUSU GÖZÜM BİRAZ KORKTU

Bizim halen duzenli bi uykumuz yok malesef sabahlari fix 9:30da kalkar oglen ve aksam arasi 2uykusu var 1er saatlik 3.uyku gece uykusu oluyor oda delikli ve en erken 12 ortalama gece 2 yatagini odamiza getirdik 1ay oldu ancak halen bizimle yatiyor yatagina birakinca anne meme diye agliyor hemen hissedip uyaniyor ve tum geceyi agzinda meme ile gunduz ediyor bazi geceler meme icin degilde oyun oynamak icin kalkiyor bi ara aliskanlik etti kalkip oyun oynuyorduk simdilerde yatak odasindan cikmiyorum ve uyuyor numarasi yapiyorum ac ac diyor tv.den bahsediyor duymazdan geliyorum bi sure oyalaniyor ve caresiz memeye yumulup uyuyor ben elifi nasil alistircam bilemiyorum ama doruk pasanin eski rutinine donecegine inaniyorum

Baya degisikmis sahiden ama nede guzel ise yaramis incelmissin baya kararli gordum seni bazi topikler var kk da zayiflama diyet oralarada ugra bence daha cok motive olursun birlikte zayiflarsiniz ara ara geziniyorum o forumlarda baya baya kararlilar yani hirslanmislar zayiflicaz diye eh darisi bana olsun...

Kizlar pamuk kuzum sebze yemiyor nasil yapicam bilemiyorum var mi degisik fikirleriniz denenmis tarifleriniz?

teşekkürler benim sorunum bölgesel aslında kilolu değilim 61 kiloyum biraz belim problemdi onuda yaza kadar halledicem gerçekten hırslandım ince bele bayılıyorum inşallah bizde düzeltiriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…