- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
- Konu Sahibi Sarisekerannesi
-
- #5.941
Kizlar sezeryan dikisleriniz ne durumda halen kizarik benimki birde arada tatli tatli kasiniyor kizarik olmasi normalmi
kızarıklık yok ama arasıra kaşınma oluyor. bir de üşüttüğüm zamanlarda sızlıyor sanki
ilk hamile kaldığım dönem çok sızlamıştı dikiş yerlerim
ne yaptın sen yine aynı acıyı çekçeksin bak diye hatırlatmak istedi galiba
bencede elıff ben burdayım bak bı kere daha cızdırıcen dıyor herhalde
doğumdan çıktıktan sonra eşime bir daha hayatta doğurmam demiştim daha 1,5 sene geçmemişken hamile kaldım
slm ben yeni üyeyim benim kızımda 2 ekim doğumlu benim dikiş izim belli değil artık geçti sanırımama yinede kaşıntı arada oluyo birde arada batma gibi bişeyde oluyo
slm ben yeni üyeyim benim kızımda 2 ekim doğumlu benim dikiş izim belli değil artık geçti sanırımama yinede kaşıntı arada oluyo birde arada batma gibi bişeyde oluyo
Hosgeldin gozdealya nerdensiniz minik kuzunla? Ayrica cevabin icin tesekkurler, ilk bebegin mi?
hosgeldın canımm.dııs ızının bellı olmaması uzel cunku bnım cevremdekı herkesın benım gıbı koyu renklı bır cızgı kaşınmada arada batmada oluyor
önemli değil kütahyadanız daha çok çözemedim kadınlar sitesini geç yazarsam kusara bakma :) ilk bebeğim benim sizin?
Selam annisler oglusum 3-4gundur eziyet ediyor.ne istiyor anlamadim cok bunaldim.surekli agliyor,kucagima gelmek istiyor aliyorum bu kez kendini atmaya calisiyor bagirarak.cok moralim bozuk.psikolojim de tabiisiriyor da ustelik...evi terkedip gidesim var bezdim.var mi boyle birsey yasayan.ne olur bir cozum yolu.!
Kizlar sezeryan dikisleriniz ne durumda halen kizarik benimki birde arada tatli tatli kasiniyor kizarik olmasi normalmi
doğumdan çıktıktan sonra eşime bir daha hayatta doğurmam demiştim daha 1,5 sene geçmemişken hamile kaldım
İnceledim profilini mesaj sayindan yeni uye oldugunu anladim :) benimde ilk bebegim genel olarak hepimizin ilk bebegi burda,tabi 2.kuzusunu bekleyen tam 3anne var aramizdanasil geciyor gunleriniz neler yapiyor kuzun gelisimi nasil birde kuzunun ve senin ismini ogrenirsem tamamdir
yok,malesef yapamıyoruz.pek vakıt olmuyor kızdan.ıyı zaman ayırabılıyorsunuz spora felan.hoşbulduk ben zayıftım şimdide öyle belkide o yüzden belli değil birde sporda yapıyorum sizde yapıyomusunuz ,,
4,
Benimkide hala kıpkırmızı canım ya 1,5 sene oldu ama inşallah geçer diye ümit ediyorum ama...Aynen benimkide tatlı tatlı kaşınıyor kii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?