2012 ekim meleklerini büyütüyoruz

İyi geceler kızlar bebişlere kaç öğün yemek veriyorsunuz ben kahvaltıı sonra yoğurt sonra yemek en son da meyve az mı acaba emiyor benm kuzum bir de

Canım bizim günlük menümüz şöyle;
Kahvaltı peynir,pekmez,havuç dilimleri,portakal suyu,ekmek eğer yemezse peynir,bisküvi,süt ile mama yapıp veriyorum
ara 1 kase yoğurt veya 1 muz :87:
öğlen,kıymalı sebze çorbası veya tarhana çorbası+1dilim bebe ekmeği
ara meyve,bisküvi :113:
akşam biz ne yersek mesela makarna,pilav,sebze yemeği gibi ama pek yediği söylenemez:78:
gece mutlaka muhallebi..(süt içmediği için)...:112:

aynen canımm milet konuşsun dursun,duyan şok oluyoo valla bende gayet normal diyorumm bende beklemiyodum kendimden Allah hayırlısını hayırlı zamanda nasip etsin inşallah, sağlıkla kucağımızaa alırızz inş. bizde sizi öpüyoruzzz

walla ben sımdıden dıyorum canım bnm ev fln o zmana gırgırıye ye doner kesınnn
Yaparz bı sekılde kız Allah dagına gore kar verırmıs yapanlar nasıl yapmıss hem dmii

inşallah 2.ler biraz uslu olurlar da biz kafayı sıyırmadan geçiririz şu günleri

İyi geceler kızlar bebişlere kaç öğün yemek veriyorsunuz ben kahvaltıı sonra yoğurt sonra yemek en son da meyve az mı acaba emiyor benm kuzum bir de

genellikle sabah yumurta+ peynir +tereyağ + zeytin şeklinde kahvaltı

öğle uykusuna geçerken eğer kahvaltısını güzel yapmamışsa süt

uyanınca çorba / yemek ne hazırladıysam

akşamüstü yoğurt ( ballı/ cicibebeli / sade / muzlu )

akşam bizimle beraber yemek (çok yemiyor ama)

gece yatarken süt (uyanırsa tekrar süt)

emmiyor buarada oğlum

aralarda meyve, kraker falan da yiyoruz biraz

Son düzenleme:

hamile olduğumu duyan 'aa olsun beraber büyürler artık' demiyor mu deli oluyorum

istemeden mi oldu ilk sorulan soru tabi

size ne demek istiyorum size ne

boşver canım takma kimseyi ,yaptık istedik oldu de geç, densiz insan çok

biraz önce bir arkadaşım mesaj atmış, ' canım hamileymişsin hem çok şaşırdım hem sevindim Allah yardımcın olsun işin zor vallaa...planlı mıydıı? '. dediğin gibii sanaaaneeee yaaaa İnan bende bıktım aynı şeyleri duymaktan hep mi aynı motivee cümlesiii fikss!! ' arkadaş gibi beraber büyürler ilerde rahat edersin.. tamam belki kimsenin kötü niyeti yok ama haddine olan olmayan herkesten yorum alınca sinirleniyorumm gerçekten.. bende ilk başlarda slak gibi plansızdıı hiç düşünmüyodum diyodumm şimdiii öle demiyoorum.. kardeş istiyoodukk bu zamana nasipmiş diyip geçiyoorumm..!!

Maşallah canm ya bazıları 3 öğün yemek yediriyorum diyor da acaba ben mi eksik yapıyorum dedm çok yiyince kusar benmm oğlum

Sevgililer Gününüz Kutlu Olsun
Eşlerinize ne sürprizler yaptınız bakalım...Naz uyuyor uyansın yemeğini yedireyim Dışarıya çıkacağım eşime ne alsam acaba bilmiyorum

senın enerjın bıze yansıyor valla senı yazdıklarını okuyunca rahatlıyorum canım.ben bılıyorum kı eve gıdınce rahat edıcez bır evde oturucaz dıgerı kırada.hıc olmadıım kadar rahat olucam ılerde kızıma kalıcak.benım yasım 23 bugun 50 sıne gelıp ev sahıbı olamamış ınsanlar var bız basardık allaha bınlerce kez sukur.eee bunu basardık ama elbette zorluğu oldu oda burda olmamız.ama bıttı gıttı.ben aslında cok takmıyorum ama herkes konuşuyor sınırlerım bozuluyor.para yetıstıremedıler ev almışlar yalan gıbısınde konuşulanlar var.kımı yüzüme karsı sıyleme cesaretıde buluyor sınır oluyorum.2.cocuk yok,eve onmedende düşünmüyoruz.suan ıcın olma ıhttımalı de yok yol arkadaşım yasmın e basladım....bu yaz tatıle çıkıyoruz rezervasyonumuzu yaptırdık.yenıden dogucaz kızımızla ınsallah..senıde eylusude opuyoorummm

Kızlar burdaym. Okuyorum ama yazamıyorum. Telefonumdasıkıntıvar
nıhayet bende senı merak edıyorudum valla

Sevgililer Gününüz Kutlu Olsun
Eşlerinize ne sürprizler yaptınız bakalım...Naz uyuyor uyansın yemeğini yedireyim Dışarıya çıkacağım eşime ne alsam acaba bilmiyorum
senınde sevgılıler gunun kutlu olsun.esım cıkolata duskunu gıttım markete her cıkolatadan kekden aldım koca paket yaptım.butcem buna yettı bu sene onemlı olan hatırlamak dedım.

Son düzenleme:
Selam annisler oglusum 3-4gundur eziyet ediyor.ne istiyor anlamadim cok bunaldim.surekli agliyor,kucagima gelmek istiyor aliyorum bu kez kendini atmaya calisiyor bagirarak.cok moralim bozuk.psikolojim de tabi isiriyor da ustelik...evi terkedip gidesim var bezdim.var mi boyle birsey yasayan.ne olur bir cozum yolu.!

Porsiyonlarını az tutarsın canım..

Artık mecburen öle yapcam doğdu doğalı kusuyo sıpa midesi çok hassas geçse bir an önce yaa (

Canimm biz variz yanliz degilsin ayni dedigin gibi bacaklarima dolaniyor kucagima geliyor geldigi gibi inmek istiyor elinden birseyi aldigimda agliyor ama ne aglamak bugun muzikte dans ediyordu cok hosuma gitti arkasindan benim prensesim nede guzel oynuyormus dedim sarildim optum ayyy kendini yerlere atti dokundurmadi kendine sipacik bende geri cektim kendimi kaldirmadim bi sure agladi gormezden geldim ama hayret icinde kaldim.. İsirmasi yok ama sinirlenince dovuyor beni bu biraz benim sucum basta hosuma gidiyordu dusunce dustugu yeri ah ediyordu bende bilincsizce devam.ettirdim simdi sinirlenince beni ah ediyor (vuruyor) duzeliceklerini umuyorum fazla tepki vermemek.en iyisi sakin sakin konusmak gerek

Canim ya telefonunu fabrika ayarlarina dondur bende yazarken cok zorlaniyordum giresim gelmiyordu, baska bi sebepten fabrika ayarlarina dondurduk tel.i ve mobil kk yuklenmisti simdi yazmak cok kolay belki seninkide duzelir denemeye deger ama onemli notlarini resimlerini ve tel hafizasindaki numaralari yedekle yoksa siliniyor malum...

Oy kiyamam agirlastin demek koca gobisin sigmaz oldu yataklara canim benim skilinca yorulunca dua etmelerin dikkatimi cekti son 2 gonderinde, ne iyi ediyorsun ben zaman zaman unutuyorum ne yazik disimi tirnagima takip sinirlari zorlayip ustesinden gelmeye cabaliyorum oyle ki yukleniyorum kendime bana kalan gunlerce gecmek bilmeyen bi bas agrisi oluyor... Mesela atesi cikinca bir gun icersinde 3-4sefer dr.yolunu tutuyorum ekstra bi mucize bekler gibi ki yok biri digerinden farkli bisey soylemiyor ne kadar aciz oldugmuzu hissediyorum yinede yok o ates dusmeden uyku yok yemek yok su yok asil mucizenin sifanin allahtan gelicegni ve ona dua etmeyi hatirlattigin icin ayrica saol guclusun inan arsizlik koysanda adini idare edebiliyorsun evelallah canim cok opuyoruz bizde sizi arabasina koyup gezinti yapma denemelerim olcak kesinlikle ama esim yanimdayken yoksa basedemem hem araba hem elif.elim ayagima dolanir

Kizlar sezeryan dikisleriniz ne durumda halen kizarik benimki birde arada tatli tatli kasiniyor kizarik olmasi normalmi

ısırma kısmı harıc bahsettgın durumun aynısı bızde de mevcut canım endıse etme..
onu cok fazla sakınlestrmeye calısma oyle zamnalrda kendı halıne bırak dha kısa suruyo o zmn sankı
bu krızlerı ben ole bı cıkarım yaptımm..yalnız buyutenlerdensen sende zor canım bu yumurcaklarla
ugrasması Allah yardımcın olsun.. dert etme gecıcı bu donemler
selam tatlısımm benım guzel arkadasımm
bnde senden cok sey ogrenıyorumm annelık ılgıne ve bılgıne hayran olmamak elde degıl
okuyan arastran ve hep kendını guncelleyen bı annesın sen
dua etmenın sana herseyden cok cok dha ıyı gelecegnden emınımm
cok doktor demek cok kafa karısıklıgı demek canımm bırden fazla gorus almak bazen sdce yıpratıcı olmaktan
oteye gdemıyo malesef hele konu hastalıksa...bıtane olsun doktorun en ıcıne sınen olsun
sonra don evıne uzerıne dusenı yap dualarla Allaha emanet et melegını bak gor bu ıkınıze de cok ıyı gelıcek
eylus le elıfsu bırbırlerını aratmıyolar zorlukları konusunda bızım arabaya alısma deneyımlermz de
kabus gbı gecerdı ve bnde senın gbı uzuuun bı sure tek basıma denemeye bıle yeltenmemıstm
sonra ıste bı cesaret mı geldı eylus mu ınsafa geldı bılınmez yekten gezmelere alıstık sayılır
elım ayagıma dolanır demıssın ya kendımı yakaladım bı an bnde oleydım cunku
ayy tamam aman yeterkı sen aglama herseyı bosverebılırım tamam senın emrındeym msjı vermeye
calısırdım hep ama yaptgm sey yanı onu gezdrmek onun yararına olan bıseydı bosu bosuna benı
panıge surukluyodu sıpacık resmen dusundukce aklıma geldı bu bole gtmemelı bı garıplık var derken
ben o gunlerde kontrolun onda degıl bnde oldugunu eylul e hıssetrrmeye calısarak ustesınden geldım en cok bu durumun
o kadar algıları acık o kadar herseyn farkında kı bu zıpırlar acık kapı gormesınler
kullandıkca kullanıyolar bız gbı caylak annıslerı
aglamak yok su anda aglamanı gerektrcek bı durum da yok ama ılla ıstersen aglayabılırsın bıraz
gıbısınden konustukca aglama suresını kısalttgını fark ettım bn kızımın
emınım elıf de bu olgunlukta bır bebek coguna fazla gelebılır belkı bu tavır yanı ne anlıcak fln
dye dusunenler olabılır ama ben benım kızımda bunu bu sekılde gozlemledım
sende bı dene canlarını acıtcak bı yanı yok sonucta bu tavrın evde bıle benı bazen
zıvanadan cıkardgında benm aynı netlık ve kararlılıkta oldgmu anladıkca dırek u donusu yapıo
kontrolun ara sıra onlarda degıl aslında bızde oldugunu onlara tatlı tatlı hıssettrmek lazım
kaldı kı onları hıc aglatmadan buyutmek dıye bı yontem de zaten yok
varsa da bnce cok saglıksız... kontrolu kosulsuz kayıtsız sartsız hep onlara verdık mı
bız onların cocugu gbı oluyoruz kımlıkler hıc karısmamalı bnce..ben bu fıkırden yanayım
opuyorum sızı fıstgımm hafta ıcı yazamasam da telden okuyor olacagımm
onu baslarda bnde yaptım cnm sonra hemen carkı cevırdım yoo ıstıyodum dyerek
agzı olan konusuyo cunku karsımdakıne kendısını nasıl hıssettrır bu soledgım dye dsunmuyoo
sen bde cınsıyet bellı olunca dyelım kızın var ya bı kızın dha olacagını duyduklarnda gor asıl tepkılerıı
mıllet acıyo resmen hem ıkıncı olmus hemencık bde ılkının aynısı olmuss tuhh vahh vahh ıkı kat artıyo sızlanmaları
halbukı kımın umurundaysabna cok yaptılar hala burun kıvıranlar oluyoo yıne kızım olucak dye
ben gayet bıle ısteye dunden razıydım oysa 2.bı kıza..ama ıste cahıl ınsan cok naparsın..
malesef kı byuk cogunlukta bı kız bı oglan olunca hersey 4 4luk olucak gbı bı algı mevcut...

arada ses ver canım ozletıyosun kendınıokuyarak bıle olsa buralarda oldgnu bılmek guzell

inşallah 2.ler biraz uslu olurlar da biz kafayı sıyırmadan geçiririz şu günleri

[/COLOR][/B]
ıns. canımmen beterı sıyırık mıyırık ıdare edıcez artık elde kalanımızla
saol canım benım ben de her gırıp cıktıgımda senden bısıler okudukca rahatlıyorum evımde hıssedıyorum kendımı
senın burdakı varlıgınlaılk gunden berı hıc boslamadın bızı
araları bazen cok acsam da bnde bı sekılde burda olmadan duramayanlardanım
kendı kendıme kalabıldgım tek yer burası bır kac dakıkalıgına bıle olsa...
masaallah hakıkaten sıze bu yasta ev sahıbı olmanz hakıkaten buyuk basarı..bız yaklasık 5 senedr kıradayız
ve benm en onemlı ılk dunyalık ıstegım bı ev sahıbı olmakbosver sen konusanları ınsanları napsan da asla susturamazsın
sen ve esın sonucta sız kendınızı bılıyosunuz ya bu yeter kımseye kendınızı ıspatlamak zorunda degılsınız
evın anahtarını versen o tıp ınsanlara bu kez de aman bu evı mı almıslar derler...derler de derler yanii......
gul ve gec ole densız ınsanlarn yorumlarına..cocuk ıcın hakkında hayırlısı olsun guzelım..
ohh ne ıyı yapmıssınz anlattıklarndan sonra hakıkaten ıhtıyacn var senın kafa dınlemeye
tatıle gtcegnz guzel gunlerı dusunerek rahatlat madem kendını baska gereksız hıc bse dsunme canım
opuyorum cok seni, ececık kızımıda

Ben soz verdigim gibi hep birda olucam.allah kosmet ederse.bende bazen takmiyorum ama bazen sinirlerim bozuluyor.benim ailem bile soruyor ne bekliyorsunuz neden evwe gotmiyorsunuz.dedim arabanin taksidini siz odeyin gideriz.ondan sonra kinseden aes yok tabii
Kizlar sezeryan dikisleriniz ne durumda halen kizarik benimki birde arada tatli tatli kasiniyor kizarik olmasi normalmi
Benimde oyle canim doktora sormustum normal demisti

canım hiç merak etme , bu geçici bir dönem..bizimde ara ara tutuyor böyle krizlerimiz.. inan ozamanlarda acaip keyfim kaçıyor.. nerde yanlış yapıyorum ne yapmam gerekiyo acaba diye düşünüyorum. kendi haline bırakıyorum böyle zamanlarda.. çünkü üstüne gittikçee daha çokk mızlanıp kıyametler kopuyoo..ilgilenmediğim zaman biraz sonraa susup yanıma geliyor. üst üstee geldiği için tahmin edebiliyorum psikolojinin nasıl oldugunu biraz hava almak , değişik bişiler yapıp dışarı çıkmak emin ol iyi gelecektir. değişiklik yap canım kendine

inatçılık bizde de var bir süredir istediği olmadığı zaman, hayır dediğimiz zaman ellerini yere vuruyor, bazen kafasını bile çarpıyor yanlışlıkla, yada gelip bize vuruyor sinirlenip bağırıyor.

ama üstüne gidersek daha çok uzatıyor o yüzden o an onun yaptığını görmezden gelmeye çalışıyoruz kendi kendine siniri geçiyor , yada ilgisini başka yöne çekmeye çalışıyoruz

bu aylarda normalmiş bu öfke nöbetleri. konuşamadıkları için kendilerini tam ifade edemediklerinden daha çok sinirlenirlermiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…