- Konu Sahibi Sarisekerannesi
-
- #6.181
Canm benm tsk ederim sayende bnde gtmis kdar oldumm..yazamadm kac gundur bogaz agrim gribe cevirdi gunlerdr halim yok hic bseye(yatsam yatamiyorum kalksam dermanim yok sifir ilacla atlatmya calisiyorum..hftsonu koctasa gttm bnde eylusu babasina birakip nette gordgm hic bi modelin yakindan gorunusu tatmin etmedi bni begenmedim hicbirini koctasi direk sildm kafamdan tekzene ugradm sonra orda uygun fiyatli beyaz standart bi karyola bgendim yerden yuksekligi fln idealdi herseyi muhtemelen onu alirm dye dondum eve resimleri gosterdm eşime bnm kdar cok bgenmedi o bu senin aldgn parmaklikli metal olan karyolayi sipars edelim bu dha iyi dynce kafam karsti bnm de gormeden almak icime sinmiyo pek koctasta anladm gormeden almamak gerektgni senin olumlu yorumlarndan etkilendm ama yataginin sunger olmasi brz dsundurdu bni bide eni 85cm yazio dar olmaz mi acabaa?? Kararsz kalmak cok fecii..Bu hftasonu su yatak isini bitirmem lazimm...
bgendigm ilk yatagn resmini ataym bde sen bak olur mu
Senin aldgn modele gore bi kac cm yuksek cnm evet ama yakindan gordum cok abarti degil yuksekligi zaten bn her kosulda yerecanım benim beğendiğin yatak güzel ama sanki yüksek gibi mi? ve yanlarında hiçbir koruması yok.. uygun değil gibi geldi bana :44::44:
tatlım aynen koçtaştakiler çokk basitt geldii bana da.hiç beğenmedimm..dediğin gibi gidip görmek çok daha garantii.. canım bu aldığım demirlii karyolaya istediğin yatağı alabilirsin.. standart tek kişilik yatakların eni de 90 cm ,eni dar değil biz özellikle ona bakıp aldık.. inan her gören bayılıyo çok şirin bi yatak diye, bide en büyük avantajı uzayıp kısalıyo olabilmesi. istersen evdende resim çekimm sana , hatta sen google a ' minnen yatak ' yazıp görseller kısmından kullananların fotoğrafları var bakabilirsiin.. kafanda daha çok netleşir diye düşünüyorum.. eğer sen mobilya istiyorsan diğer gönderdiğimi de düşünebilirsin.. emin o uzun yıllar kullanıcakk sıpaalarrr
Estetik olarak cok begendim kuzum zaten degisik herkeste olmayan bi model
bde ikili yapinca harika duruyo..bnm begendgm standart bi karyola iste..
Acikcasi gozum gormuyo ya kubracim tereddutum ondan yatagni breaber aldn sen dmii
Oda uzuyomus herh.sen bna foto at en iyisi zahmet olmazazsa fistgimm cok mutlu olurumm
canıımm buara da çok geçmiş olsunn, bende 1 haftadır nezle grip karışımıı bişeyyimm atlatamadımm, ilaççsızz geçmiyoo kii ,hapşuu hapşuuu yapa yapa bi hal oldumm,çok şükür kii prensesimme bulaştırmadan bugün daha iimm.. eşim saolsun bol bol c vitaminine boğduu beniii..havalarda nasıl güzelleştii kızzlarrr,insan cıvıl cıvıll oluyoo valla... yarınn açık havaa planıı yapmaya başladıkk sıkıldıı millet kapalıı ortamlardaaann ayy buarada Güll çok azz kaldı miniğin durumu nasıl? doktorun ne diyor?
canıımm buara da çok geçmiş olsunn, bende 1 haftadır nezle grip karışımıı bişeyyimm atlatamadımm, ilaççsızz geçmiyoo kii ,hapşuu hapşuuu yapa yapa bi hal oldumm,çok şükür kii prensesimme bulaştırmadan bugün daha iimm.. eşim saolsun bol bol c vitaminine boğduu beniii..havalarda nasıl güzelleştii kızzlarrr,insan cıvıl cıvıll oluyoo valla... yarınn açık havaa planıı yapmaya başladıkk sıkıldıı millet kapalıı ortamlardaaann ayy buarada Güll çok azz kaldı miniğin durumu nasıl? doktorun ne diyor?
Selam kizlar iyi haftasonlari.biz yatak olayini cozduk.ece babaannesini yataginda uyuyor dogdugundan beri yanindanda korumalik var .babaannesi onu atip kendine baza alicak.yatak daha sifir.bende o yatagi degerlendirmek istedim eve goturucem.ilerde guzel bir oda yapariz dedik.besiginide kaldirmiycam orayada kardes gelince yatar.bu sene dusundugumuz icin sok tak olmasin dedim.bizden bu kadarbuarada havalar guzel hergun parktayiz bizim kizi evde tutabilene ask olsun....
Selam kizlar iyi haftasonlari.biz yatak olayini cozduk.ece babaannesini yataginda uyuyor dogdugundan beri yanindanda korumalik var .babaannesi onu atip kendine baza alicak.yatak daha sifir.bende o yatagi degerlendirmek istedim eve goturucem.ilerde guzel bir oda yapariz dedik.besiginide kaldirmiycam orayada kardes gelince yatar.bu sene dusundugumuz icin sok tak olmasin dedim.bizden bu kadarbuarada havalar guzel hergun parktayiz bizim kizi evde tutabilene ask olsun....
Saol kuzum snada cok gecmis olsunn..aman dikkat et ilacsz gecirmek cok feci hakikaten
Hala burnumu cekiyorum kac gun olduu..eylus de bi huzursuz anlamadm bulasti mi bnden bulasmadi mi
Disten mi yoksa dyee...havalar cok cezbediyo walla bzde hergun bi posta sokaklardayz..
Kontrolum bu hfta canim cok heyca nliym bnde bilmiyorum son durum ne ne dicek bakalimm
Fena halde yeri daraldi yalniz btun gun karnim yamuk yumuk sekle griyoo:))
Fotolarni bekliorum cnmm tmm
aynen ikinci bebistensinra dzgun bir oda yapicam.esranin neti bitti klasik oldu zaten yiyor mu mb lari ben anlamadim....aman siz hasta olmayinda bana bulasabilir valla...En guzelini yapmissin canim hayrli olsunn
Ikinci bebis gelince kurarsn odayi da...
Esosumun paketi btti sanrm bnm de bitmek uzre
Slm sole cokk opmuyorum ama bu kez sizi gribim bulasmasnn
masrafi gectim xanimda surekli oda mi alicam kardesi olsun yapicam onlara oda oldu bitti simdilik idare etsin.sonucta oda sifir yatak zaten hep benim.minnos yattiİyi düşünmüşsün bencede canım , hiç yoktan masrafa gerek kalmamış. gülee gülee kulanın , mışıl mışıl uyussun eceeecikkbenm kızdaa hergün parkaa sürüklüyomuşş babanneylee dedesiinii.. götürmezsek kapıda bekliyoo 'parrrkk paarkk ' diyee bağırıyoo diyolarr
Semacim bende alerjik olabilcegini dusunuyorum koruyucu ilac verdimi dr.nuz? Arastirmalarim sonucu iyi yonde yemesinide etkiliyormus bizim koruyucu ilacimiz... Nasil memnun kaldiniz mi dr.dan? Bu arada yanliz degilsin elosumda tam tamina 9kg. Giyinik hali kiyafetlerin gramini dusersek dusunmek bile istemiyorum cikan rakami
evet canım verdi ama içerğine baktım da paraben var doktorla konuşucam vermek istemiyorum bir yandan iyi ederken bir yandan zararı var şimdilik memnunum bakalım ilerleyen zamanlarda belli olacak sağlıklı olsunlar napalım bende üzülüyorum kilosuna ama yapacak bir şey yok
Balık yağı verdi doktor youplus sizler kullanııyor musunuz?
Sohbete katılamıyorum bu aralar fırsatım yok hiç
evet canım verdi ama içerğine baktım da paraben var doktorla konuşucam vermek istemiyorum bir yandan iyi ederken bir yandan zararı var şimdilik memnunum bakalım ilerleyen zamanlarda belli olacak sağlıklı olsunlar napalım bende üzülüyorum kilosuna ama yapacak bir şey yok
Balık yağı verdi doktor youplus sizler kullanııyor musunuz?
Sohbete katılamıyorum bu aralar fırsatım yok hiç
kızlar son sayfaları okudum ıkıncıye bıle hamile kalan arkadaslar var süper yaa maasallah ben cesaret edemem sahsen oglum büyüdükce azmana dönüşüyo kimseyle paylasmıyo hiçbişeyini kardeşi olsa cok zarar verir eminim kendinden büyüklere bile vuruyo.nerden cıktı bu huy bilmiyorum nasıl vazgeçiricem bitek bana vurmuyo babasına bile vuruyo.. bu arada bebişler konusmaya basladımı sanırım benimki biraz geç konusucak hala anne demiyo bana ismimle hitap edıyo okadar
bende en basından berı ısteyenlerdenım ama sımdıye kadar nasıp olmadı.suanda dusunmuorum.kızım cok uslu ve geveze
dısarda hıc konuşmuyor ama cekınıyor...19 .ayımızın ıcındeyız artık buyudu sıpacıklar 2.dogumgunu telası sardı sımdı tema belırleme calısmalarım basladı
ya canım hatırlıyorum seni aramızda en erken dogum yapandın yanls hatırlamıyosam maasallah kızına bende oglumun birinci yas günü için cok hazırlık yapmıstım gereginden fazla hatta bardak tabaklarını pecetelerını bile 2 ay öncesnden aldım dogum gününe dört gün kala ayagım kırıldı dogum günü iptal olduikaya yakın cıktı alcım cıkar cıkmaz yaptım bu sene fazla erken davranmıcam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?