- Konu Sahibi Sarisekerannesi
-
- #6.141
Ece kendini coktan kanitladi ztn cnm masallah cok cok onde gdiyo cimcime vaktinden..kv fln beraber byutmek ayni ortamda cok cok etkiliyomus arada derede kalıyor cocuklar bi sana bakiyi bi ona derkenbn bile iki uc saat cikip geldm eylul u taniyamadm sonra bi hircin boyle ne desem mizmiz cok uzulmustum o halini gorunce dua ettm yakin olmadgmiza..insan istedgi gbi yetstremiyo anlatamiyosun byuklere derdini kendi bildklerni yapiolar israrla.. bakici da ole olmuyo bak sozun geciyo ama byukler....ınsallah kolay alışırız.doktoru bıle dıyor eceye 1 defa göstermen yeter hemen alışkanlığı kazanıyor.cok azımlıyım bu aralar yemek ve uyku duzenı olusturucamherseyı saatle ve planlı yapmayı düşünüyorum.hergunun ogunu daha önceden belırlenıcek.sımdı yapamasamda bırkac aya eve gecıcez kesınlıkle yapıcak ve ben bısey farkettım.h.sonu kendı evımdeydım ve kızım daha uslu ve soz dınleyen bır kız oldu.bende bu durumdan kv sorumlu tuttum demk kı ondan yuz buluyor
Hay ALlahm garantili telde nasi klon oluyooEce kendini coktan kanitladi ztn cnm masallah cok cok onde gdiyo cimcime vaktinden..kv fln beraber byutmek ayni ortamda cok cok etkiliyomus arada derede kalıyor cocuklar bi sana bakiyi bi ona derkenbn bile iki uc saat cikip geldm eylul u taniyamadm sonra bi hircin boyle ne desem mizmiz cok uzulmustum o halini gorunce dua ettm yakin olmadgmiza..insan istedgi gbi yetstremiyo anlatamiyosun byuklere derdini kendi bildklerni yapiolar israrla.. bakici da ole olmuyo bak sozun geciyo ama byukler....
En kisa zmnda kendi evinde kendi kurallarnla byutursun ins kızını canım
Allah sabreden kulunu bosa cikarmazmis
Sen cok sabrettin gonlune gore olani yasiyacaksin evellahh♥♥
QUOTE=esr_esr;34397407]Telefonumun imeisi klonlanmis kizlar 30gune kapanicakmis basina boyle sacma bisey gelen var mi? Faturali ve garantili telefonum ve halen garantisi devam ediyor ustelikuretici firmanin cozumu ise yeni bi imei verip onu tek hatta tanimliycaklarmis hat degistirme ozgurlugum yok yani tobe tobeeee insanin sinirlerini bozuyorlar
iyi dileklerin icin sagol canimm valla keske sende bize yakin olsan diyoruz arada esrayla.iyi kanka olurduk.gerci burdanda yetisiyoruz ya neyse.Aman esracim benim guzel arkadasim korkuyorum bu surprz yumurtamdan sonra byuk knusmus olurm dye yorum bile yapmaya ama Allahm sana tugcecim e nasip etsin artik..4 iyi bize yaa86lym evet tatlimm is dunyasinin tozunu attirirsin sen eminim anneyken bole titizsen isinde dsunemiyorum seni♡bncede sakn cok ara verme 2.minnos icin buralardabolursak bn gereken psikolojk baskiyi yapicam zaten sanaa:))hem kiyamam elifsum yalniz basina kalmasin tek cocuklar hep icimi burkar benim hayirli zmnda hayalindeki gbi gepgenis bi aile olun insaallahh!!! Hem tugce hem sen♥♥
Bakalim esosumm bn tek basima bu cimcinelerle unu elegi asicak kdar akli denge sahibi kalabilcek miyim o zmnaa:)))cok merak ediyorum kendimi.. yasaynca bole burda konustgm kdar sagduyulu, sakin olabilcekmiyimm¿¿
Kv bgun spet turizmm cok sukur...
Napiym cnm bnm nkdar zor gelsede yasarken sobradan eger iyi tarafni gormesem kafayi yerim hem icerdeki hem disardaki minnosumu etkilerim hakkim yok buna..kendi stresimle onlari bogmaya..
Cocuk olunca insan karakter kisilik bile degstryo eskiden olsa oturur aglardim belki simdi anneym bn sorumlulugm ellerimde sekillenen bi oyun hamurum var diyorum)
Ve nkdar kv yda bska sbepten sinir harbi yasasamda her saat bnm esref saatim oluyo o varken kisacasi hrseye eywllh diyorum..
Tesekkur ederim guzel iltifatlarnla bna moral oldgn icn cnm benim♥dedgn gbi yari annemle yari annemsz olucak ins bi sekilde..
Dogum icin cnm 1ay 20gun gbi bi zmn kaldi takvim hesabina gore..eylus gbi bi hfta once bekliyorum bn tabi mayisin 1i 2si gibi desede doktor ben nisanin son haftasi fln dogururum dyorum kendimce
Kazasz belasiz bi atlatayim da insallah!
Artk altini fln degsrken bya zorlaniyorum sekilden sekle giriyorum one dogru egilemedgmden geceleri desen hic bi pozisyonda rahat edemiyorum..
Btun gun o kdar hareketli ki sagdan sola soldan saga gecip duruyo minnak tontisim
Yeri iyice daraldi tabi sigamiyo bi turlu:))
Ohh maşallah elifsu ya..
12dis bn gorebilir myim acaba eylusun agzinda:)bnce anlattgn sey disten bagimsiz bi dil hareketi cnm
Bedenleryle ilgili hergun yeni bsi kesfediyolar endiselenme dil kaslarini kullanabildgni gordukce hosuna gtmistr onu tekrar ediyordur diyorum bn tatlimm analik icgudumleenn)
valla 1950 gr lik kizim 11 kg oldu ve iyi cok sukur.gerisj umrumda bile degil valla.hergun sukrediyorum allahim bana bagisladi.arada sinirleniyorum ama odq nirmql herhalde.hemencik barisiyoruz.hasiranda evimizdeyiz allahin izniyle bitti.bu zir donem..Hay ALlahm garantili telde nasi klon oluyoo
Bu memlekette walla insanin basina hersey gelebilir gerci olmaz olmaz demiceksin hersey hile hurdaa hele bu gsm sirketleri tam uckagitci elimz mahkum bzimde napalim...
En kisa zmnda çözülür umarm fstgmm
Öpüyorum sizii♥♥♥
valla 1950 gr lik kizim 11 kg oldu ve iyi cok sukur.gerisj umrumda bile degil valla.hergun sukrediyorum allahim bana bagisladi.arada sinirleniyorum ama odq nirmql herhalde.hemencik barisiyoruz.hasiranda evimizdeyiz allahin izniyle bitti.bu zir donem..
iyi dileklerin icin sagol canimm valla keske sende bize yakin olsan diyoruz arada esrayla.iyi kanka olurduk.gerci burdanda yetisiyoruz ya neyse.
Birdenbire biz ikimiz ne cok benzedik birbirmize yaa kubra dmi? Inanamiyorum hala...Dha dun gbi senin bnm hamilelgme sasirman ardindan ayni sekil surprz hamile kalman felan.... zmn surprzlerle dolu dedikleri bu olsa gerek 2012den beri hayatimzda bi degisiklik bi degisiklik girla gidiyoo:) uc kisi olduk ailece artk derken
2014 de 4e cikiyo nufusumuz seneye bizi neler bekliyo ki dersinn)
Bncede cok iyi oldu senin acindan da canim ne guzel iki bebisinde cok sansli bak yardmcilarn da varmis dha nolsunn.. bnm gbi gurbette olsan napardin olanlardan da hayir gormesen
Etrafmda hamileligme Basta burun kiviran herkes simdi ayy ne guzel cok iyi yaptin bnce en iyi zmnlama fln demeye basladi:)
Su an ki mutlulugmu hissedince Aldirsaymisim dyorum kendimi hic affetmezdim herh...
Bgun bde disarda onumde yuruyen iki kiz kardes gordum 5 6yaslarnda ayni giyinmis bole nasil hosuma gtti imrendim anlatamam bn de bu gunleri gorurum ins dye ic cektim...
Zevkle anlatrm sna cnm benim tecrubelerm oldukca♥sna dair aklima gelen ilk tavsiyem nehircigi agir agir kendi odasina olmasa bile kendi yatağina alistrman canim ne kdar erken alisrsa sensz uyuyabilmeye o kdar rahat edersin.. hem belki ilerki aylarda agirlasinca simdiki enerjn olmaz ilgilenemezsn fln simdiden almis ol garantiye...
Bde ne kdarlik oldun sen bkalim ??
Cinsiyete cok var mi ogrenmene?? Cok merak ediyorum meleginin cinsyetni..!!
Cepten grdgm icn artk cizelge fln görünmüyor
Hberlerni bekliyorum canimm♡♥♡
Kizlar bu arada ben hastane cantasini hazrliyorum artik unuttugm bise olursa dye endiseleniyorum eylus deki gbi saatlerce nete grip bloglardan fln kapsamli okuyup cizcek vaktm de olmuyo haliyle..
Sizlerde tecrubelisinz nede olsa
aklinza gelen kadaryla bna bi ozet gecin neleri koymam konusunda olur mu..??
Bitane bna bitane bebise olmak uzre iki canta yapicam yine obur turlu darmaduman cok karisiyo..
cimcimeenin kaç dişi olduuu? buara azıları patlatıyoruzz , fenalardayızz bizzz
Of sorma 1.azilar cikti 2.azilar (kok disler, kopek disleri kaldi son 8totalde 12
Bzimde 10 tane toplamda... ahh bi bitsee şu dişş ızdırabıı,kuzucumdaa bizde rahatlasakkk... çok ağlıyoo geceleri yavrummm...
evet canım gecen haftadan bu zamana 300 gr almısmaşallah kuzunun kilosuu çoook çok iyiAllah nazarlardan esirgesin prensesii.. evine geçicek olmana çok sevindim buarada...gönlüne göre oluur inş. canım..
Bzimde 10 tane toplamda... ahh bi bitsee şu dişş ızdırabıı,kuzucumdaa bizde rahatlasakkk... çok ağlıyoo geceleri yavrummm...
Bnde ayni fikirdeym canim butun bu yazdiklarimi size aktaramayip icimde biriktrdgmi dusunemiyorum. . Bi kafayi yiyen de ben olur catlardim sanırım:)evet prematureydi canimcok sukur bitti.valla esrayla arada 10 dk bile oturmak iyi geliyir inan bana.burasida iyi geliyor.eger sizler olmasaydiniz kafayi yerdim herhalde.
Allahim gönlüne göre versin canım. .herşey bizler için , zaman gerçekten çok çabuk geçiyor , neler bekliyor bizi daha bilmiyoruz.. şuan aynı durumda olacağım seninle inan aklımın ucundan geçmezdi.:) hatırlamıyosun sana demiştim çok isterdim arası az yaş farkı olsun ama yapamam şuan hiç cesaretim yok diye :) All sana cesarett Allah tarafından geldiiiii işte süprizzz yumurtaaa :))) zaten duruma alıştıktan sonra dışarı her çıktığımda gözümee iki çocuklular çarpar oldu.. özellikle 2 kızz kardeşlerrrrr ay bayılıyoorum işte bu tabloyaa, zaten şu cinsiyet olayı meraktan çatlatcakk bizi... çok merak ediyoooruzz ailecekk hehehe :) şuan 11. haftamın içindeyim daha çok miniğiz teyzesi bu ay sonunda kontrolüm var doktorumu zorlıcam bakalım belki görebilirsee söyler , Nehirde 3.ay da görmüştü..bakalım hayırlısı olssuuunn tabiki önemli olan öncelikli olan o. Cinsiyet belli olmadan isim araştırmasına girdiikkk yaa sormaa canım... :)) buarada Nehir için önerilerine katılıyorum biran önce yataktan ayırmamız gerekiyor. aslında bizde hata uyuyuncaa geri koymamız lazım yatağına, ama işimize gelmiyo heralde,sıpaa kocaa adam gibi elini kolunu üzerimizee atıpp sarılıp uyuyooo ooyy gelde onun kokusunu bıraakkk:) ama eşimlee sarılıp uyumayada hasret kaldıkk yalan değil hani... Pazar günü eşimin sevmediğimm kankiisii ve eşiii çat kapı yaptılarr bizi eve tıkadıllarrrr İkea planımızz yattıııı bu haftaya kaldıı ,benm de aklımda direk sen geldinn eylüş geldiii içimden diyorumm ama onların az kaldı zamanlarııı gitmemizz lazımdı bakmamızz lazımdıı diyeee :)) İnşallah bu haftaaa gelcemm yatak haberleriyleee
Hesapsz kitapsz oluyo bu isler haklisin tatlimm benimde eylus den once bi dusugum olmustu bdha hic cocugum olmaz sanmmistm bi an..meger herseyn bi zmni varmis..senin hayirli zmnanin bkalim ne zman..ama Dsuncesi bile cok guzel dmi tam yemelik bu kucuk ablalar..Canimcim cok az kalmis dogumasona gelmissiniz kiyamam ya allah kucagina almayida nasip etsin cimcimeni... 2.kuzu icin beni heveslendiren nedenlerin basinda kiscemin abla olma fikri var bunu dusundukce bugun yapasim geliyor kucuk abla eylusum gibi. İnsalah canim bakalim hesapta yoktu elos belki kardescagzida cikagelir elosumdan once erken haftada dusugum oldu malesef bu bebek isleri hesaba kitaba uymuyor nasip tamamen... Kv.gitmis ohhh ne iyi basta bi evi havalandirsaydin Benim kv.kb.ayri kb.pek hoslanmam gelip gittikce 1gun kalir ne gerek varsa, neyse gider gitmez once camlari acar evi havalandiririm tuvalet banyo bi guzel ovar havlulari degisirim pisliginden degil tabi sevgisizlikten inan sevmeyince icinede sinmiyor galiba canim d.cantana minnosun icin; hastane cikisi koy bi takim 4-5zibin koy uzun kollu, alt ust takim.koy ben elosu tek parca tulumlarla buyuttum cok daha pratik siyrilmiyor agzi yuzu kaymiyor beli acilmiyor daha kullanisli eylusun kuculenlerinden varsa tulum koy yoksa eger kiyafet alma fikrin varsa kesinlikle tulum tercih et. Mama bulundur cantanda bi.kutu nolur nolmaz agiz bezi,hastaneden cikarmak icin puset, bebek bezi, bolca islak mendil, corap, biberon, bebek ortusu aklima gelen bunlar. Kendin icin; bi gecelik sabahlik bi pijama tk., ped, sampuan koy, bolca islak mendil, toka, tarak, makyaj malzemeleri, terlik,corap gogus pedi aklima gelenler bunlar tatlisim
Tek tek mi cikariyor minnosun? Benim kuzum 4azi disi birden cikardi 1ay evvel 2alt 2ust hastaliktan mahfolduk o donembirde her dis cikarma doneminde bogaz enf.oluyor baya skintili geciriyoruz.. Benimde tesellim disler tamamlaninca hastaliklarin azalmasi.. Ne uyku kaliyor ne duzen huylari degisiyo cimcimelerin.. Ben senin kizin olcak saniyodum meger belli degilmis cinsiyeti..
evet canım gecen haftadan bu zamana 300 gr almıs
bızımde 14 veya 15 olması lazım tam sayamadım ama gecen dr da oyle dedı.ve ınanın hıcbırıde sıkıntımız olmadı
Evet tatlım yaaa, 1-2 gecee kriizzz ağlamalar mızmızlamalar peşine 1 diş patlıyor...sonraa biraz geçiyor tekrar başa sarıyoruz... mesela dün geceee yinee uyku yoktuu , babasııı ilgilendii ben zaten malum hamileliğin verdiğii uykuuuu , gözümü açtırmıyoo ayy bi geçseydii, uykucu oldum çıktııımm bıraksallarr gün boyuu uyuruumm vallaa..
aman heryerde söylemee tuğççeee nazar değmessin güzelliğeee, şanslııısınnn annesi üzmemiş seniiii hiççç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?