- 2 Kasım 2011
- 382
- 403
- 123
- Konu Sahibi Sarisekerannesi
-
- #6.221
Kesinlikle tuceyle ayni fikirdeyim cok buyuk ihtimalle rota virus olabilir.. Ne yazikki boyle bi tecrube yasadik acil kaka tahlili yaptir ayni belirtiler kizimdada vardi kaka tahlilinde rota oldugu cikti emdigini bile misliyle kusuyordu ve o donem 1kg.kadar bi kilo kaybi oldu 1,5gun serum takviyesiyle hastanede yattidoktorada hayret dogrusu sinir oldum
amın canım nedense bana mıgdesını usutmus cumlesı pek ıkna edıcı olmadı...kaka tahllınde çıkardı rotaıruscanım tahlil yaptılar gaita tahlili yaptılar herhangi bir şey çıkmadı, serum verdiler o süre icinde kusmadı hiç ama eve geldik hemen emdiğini kustu, sık sık adaçayı ve ıhlamur veriyor bakıcı, bende evde olduğum süre boyunca sürekli emziriyorum, Allah çocuklarımızı bize bağışlasın.
keendını salması kusup ıshal olması rotavırusten başka bısey getırmıyor aklıma bırdaha kaka tahlılı ver bence başka hastanede..benim bebeğimde resmen eridi yavrum süzüldü, ayakta duramıyor kendini hemen bırakıveriyor sürekli yatış pozisyonunda .inşallah rota değildir, rota olsa kaka tahlilinde çıkardı değilmi.
Selam kızlar ne kadar kızsanız haklısınız neden giremiyorum eskisi gibi diye kendime bile kızıyorum sizleri çok özledim kerem le uğraşıyorum tahmin edersiniz :)çok şükür büyüyorlar parka gidiyoruz geziyoruz bu yaz inşallah hepimiz için güzel geçecek. Hamile arkadaşlar hayırlısı ile alın kucağınıza minikleri. Dün biryer buldum bebeğimin güncesi diye. Çok değişik fikirler var hoşuma gitti bakarsınız. Oyuncak oynamak yok ancak dağıtıp kaçıyor çamaşır bulaşık mak. Oynuyor. Hep gözüm üzerinde. Allah sağlık versin öpüyorum hepinizi Allah'a emanet olun
benim bebeğimde resmen eridi yavrum süzüldü, ayakta duramıyor kendini hemen bırakıveriyor sürekli yatış pozisyonunda .inşallah rota değildir, rota olsa kaka tahlilinde çıkardı değilmi.
Ah canım bizim bulaşık mak. Bozuldu çam. Mak direk ten döndü :) çocuk kilidi varmış benimkide dijital. Düğme akranında kilit işareti vardır mutlaka. Eceyi yerim ben çok tatlı maşallah
Kizlar herkese merhaba. Uzun zqmandir yazamiyorum size. Telefonum sorunluydu. Oğlum cumartesi aksami havale geçirdi. Bir gün kaldık hastanede. Hasta olan tüm bebeklere acil şifalar diliyorum.
Geçmiş olsun canım.Allah acil şifa versin.
bız buralardayız da yazan olmayınca yazmıyorum ıyıyız cok sukru ece hanm son dıslerını çıkarmaya çalışıyor..sız nasılsınız bebısın nasıll?kızlar nerelerdesinizz? nasılsınız? kuzular nasıl?
Kizlar herkese merhaba. Uzun zqmandir yazamiyorum size. Telefonum sorunluydu. Oğlum cumartesi aksami havale geçirdi. Bir gün kaldık hastanede. Hasta olan tüm bebeklere acil şifalar diliyorum.
bız buralardayız da yazan olmayınca yazmıyorum ıyıyız cok sukru ece hanm son dıslerını çıkarmaya çalışıyor..sız nasılsınız bebısın nasıll?
rabbım korusun kac dereceyd atesı tobee yarrabım.cok gecmıs olsun esra duymasın hemen panık yapar..sen nasılsın canım?oglusun nasıl?
Saol canim. İyi olmaya calisiyorum. Oğlum yemekvyemeyi reddediyor. Birde araya hastalıklar girince çok yiprandim. 37.5 ken ateş düşürücü verdim. 39 da geçirdi. Esimin kucagindaydi. Hasta neye gitmeye hazirkaniyorduk. Bayildi çenesi kapandi. 37 de bile geçiren bebekler varmis. Genetik mis. Tetikleyen boğaz enfeksiyonu. Ece nasil? Takip ediyorum gerci sizi yazamiyordum. Telefonunu degistirdim sorun çözüldü.
cok gecmıs olsun ecede ağzına oyuncak attığında bayılmıştı .kaynımla esım ayakkabısız fırladılar hastaneye arkasından ben atladım gıttım arkasından kardesımle annemrahatklrabyla..Allahtan araba var cok sukur.ona rağmen yuregımız ağzımızda.gecmıs olsun.kalıcı bısey yok demı(allah korusun)
ece ıyı son dıslrımızı çıkarıyoruz sıkıntımız var ama ıyı yınede
Aynen bizdedevoyle oldu Esim firladibgitti. Omrumuzden onbyil gitti sandık. Ateşli havale beyinde hasar birakmiyormus çok şükür. 30 saniye baygin kaldi kisaymis şükür ki. Maşallah bitsede diş rahatlasalar
bız buralardayız da yazan olmayınca yazmıyorum ıyıyız cok sukru ece hanm son dıslerını çıkarmaya çalışıyor..sız nasılsınız bebısın nasıll?
rabbım korusun kac dereceyd atesı tobee yarrabım.cok gecmıs olsun esra duymasın hemen panık yapar..sen nasılsın canım?oglusun nasıl?
Canım çok geçmiş olsun , umarım en yakın zamanda atlatırsınız.. kuzular hiç hasta olmasa keşkeyhiç dayanamıyorum ya onların hasta olmasına...
bizde iyiyizz çok şükür , alttaki azılarla uğraşıyoruz şimdi.. bizimki yavaştan alıyor sanırım :)) kızım iyiyden iyi derdini anlatıyor teyzoşlar.. bıdır bıdır sıpanın bilmediği yok , kendi yemeğini yiyebiliyor uzun zamandır. ben çorbasını yedirirken , o yoğurt yada pilavını götürüyorçok hareketli olduğumuz için fazla kilomuz kalmadı, şuan 12 kg yuz sürekli boya atıyoruz. Çok şükür Allah a sağlığı yerinde olsunda gerisi önemli değil.. oğluşumda iyi sanırım , bir sıkıntı yaratmadı hiç bana , aynı kızımda da böleydim.. inşallah böle devam eder.hafiften göbüşüm çıkmaya başladıı
Canim cok gecmis olsun kiyamam ya nasil yiprandiniz kimbilir neyseki iyimis biseycigi yokmus kuzunun ben cok korkuyorum havaleden. Allah yasatmasin kimselere. Ailede var mi geciren kucukken?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?