- 21 Haziran 2012
- 2.857
- 799
- 148
- 38
- Konu Sahibi Sarisekerannesi
-
- #6.161
evet canım gecen haftadan bu zamana 300 gr almıs
bızımde 14 veya 15 olması lazım tam sayamadım ama gecen dr da oyle dedı.ve ınanın hıcbırıde sıkıntımız olmadı
Oyy maşallahhh ne tatlı bi poz bu bolee
Iyi ki varsn cnm benim♥siz beni bi yollayn da snra bnde sizi ugurlicam ins Hayırlisyla..Rica ederim canimcim tam teskilat haydi doguma :) bende doguma girerken aglayanlardanim malesef tedirgin oluyor ister istemez insan ameliyat sonucta ama tecrubelendik artik sonucunda 2.de daha kendinden emin olur insan baksana halen hayattayiz en azindan ve kuzularimiz kucagimizda cok sukurayni dr.ayni hastane mi yine yada il degisikligin mi olmustu sanki animsayamadim tam.. Temizliginde bitmis abla cagirmakla iyi etmissin dip kose girmistir iyce mis olmustur evin. Bende elifime bagirdim bugun temizlik yapiyorken, bagirdigim anda minnosum korkmus olmaliki gozlerini kirpistirdi aklima yer etti cok uzgunum koctastan kisceme dolap almistik gayette memnunuz fiyat olarak kalite olarak ideal, urun yelpazeside genis umarim cok dolasmadan icine sinen bi yatak bulursun kuzuna opuyoruz sizi
kız kimseye soylemıyorum sadece sızeEvet tatlım yaaa, 1-2 gecee kriizzz ağlamalar mızmızlamalar peşine 1 diş patlıyor...sonraa biraz geçiyor tekrar başa sarıyoruz... mesela dün geceee yinee uyku yoktuu , babasııı ilgilendii ben zaten malum hamileliğin verdiğii uykuuuu , gözümü açtırmıyoo ayy bi geçseydii, uykucu oldum çıktııımm bıraksallarr gün boyuu uyuruumm vallaa..
aman heryerde söylemee tuğççeee nazar değmessin güzelliğeee, şanslııısınnn annesi üzmemiş seniiii hiççç
maşallah kuzuma ecede opucuk yolluyor ama sadece babasına
masallah cimcime buyume atagi yasiyor galiba
Bnde hamile kaldgmi ogrendgm ilk gunden itibaren normal dye hazirladm hep kendimiCanim normal mi dogurdun sen ne guzel tum gebelik takibim boyunca normalde normal normalde normal diye tutturup da doguma yakin normal doguramiycagmi soyledi dr.muz :)) cok korkuyordum sezeryandan malum videolari bilirsin ayy ne fena o goruntuler :)) korkudan agladim hemde ne aglamak buna ragmen spinal sezeryan oldum herseye sahidimbi aksilikte benim cimcime 15gun kadar erken gelince nb.dr.eline kaldim h.sonuydu :) senin yolunda gider insallah.. Bizimde akcaagac 3kapili bizim kizlar ayni dolabi kullaniyor bence anlasildi besigine uyumlu diye almistik. Doguma eyluste gelcek mi kaliniyor mu hastanede normal dogumda? Eylulun son hallerini cok merak ediyorum valla cimcimenin. Mailin varmi diye sormustumda arada kaynadi galiba
Hosgeldin canimm..merak etmistim seni..Slm kizlar laptop bozuldu tabletten girip yazmakta zulum geliyo bana nedense
Gulcum 2. Bebis icin napicagimizi sormussun, once bizde dorise yatak alip bebisi dorukun yatagina mi yatirsak diye bi dusunduk. Sonra doruk henuz normal yatakta yatmaya hazir degil diye dusundugumuzden vazgectik. Cok deli yatiyo cunku done done butun gece yerinde duramiyor
Sali gunu gittik bebise park yatak aldik, ilk basta odamizda durcak. Dorukun tam uyku duzenini saglamisken gece aglamalariyla uykusu bolunsun istemiyoruz cunku sese coook hassas.
Massimo ricconun kampanyadaydi yatagiyla beraber 200e aldik. Nevresimini de aldim. Hastane cikisi kaldi simdilik
Ah uyku ahh!!! İyi bi uyku cekmeyeli yillar olduben su meme konusunu cozemiyorum canim ya dayanamiyorum memiss diye yanima sokulmasina napicagmi bilemiyorum cok caresizim cok asiri asiri duskun annem kv.senin isin zor dedikce hic goze alamiyorum gogusume yapisik geziyor tam anlamiyla.
Eki Görüntüle 1026289 Eki Görüntüle 1026291
kızlar bakın bu yatağın kurulu düzenlii haliii :) ben çokk beğenndimm ,çok farklı ve çok kullanışlı.istediğiniz boyda ayarlayabiliyosunuz. ahşaplar gibi sıpacıkların boyama karalama olayları yokkömürlük bi yatak, düşme gibi bi durumda yok nehir ayaktayken göbeğinin biraz üstüne geliyor. rahatlıkla çıkıp inebiliyor aradan...
ayy kızlar buarada hepımız ıkeadan aynı yatakları almaya nıyetlıyız farkındamısınız?cubıshh ben bu hafta gıdemedım ıkea ya benım o baktığım yanları parmaklıklı yatak nasıl?benımde aklımda bu var..esımde bunu begendı.gece düşme felan oluyor mu ben cok korkuyorum da..
canım senin beğendiğin o parmaklıklı olanda güzel ama dediğim gibi eni dar onların bize pek mantıklı gelmedi.ve bi tarafında parmaaklık yok biliyosun , parmaklık olan tarafı duvara yaslarız dedik ama bu sefer de çocuk istediği gibi inip çıkamıcak yatağa, sen yine yatırıp kaldırcaksın. yoksa hepsinin boyları kısa düşme mesafesi çok çok az.. altaa puff minder bile koysan olur yani.. canım biz daha dün aldık kurduk ama henüz yatağını fln yapmadım.. denemelere başlayınca haber ederim ama düşme şansı çok az...
Slm uyku tutmadi sabah nasil ayakta dururum bilmiyorum.kuzu erkenden kalkar.bu aralar dis skntmz da var.huysuzuz epey.ishal istahsizlik da cabasi.
Eki Görüntüle 1026294
canımcımm dün uzuuun uzun inceledikk kocişlee.. ayy saatlerce ikea daydıkinsan çok çeşit görüncee kararsız kalıyo malumm bide üstüne pazar kalabalığı... canım netten baktığımız gbi olmuyo gidip görmek gerçekten iyi oldu. ben sana eğer ikea dan alcaksan kesinlikle bu ikisinden birini öneriyorum. diğer yatakların enleri dar. bu ikisinin eni 80 cm yani ideal tek kişilik yatak boyutunda ve uzayabilen yataklar. en kısa 135 olabiliyorlar yani beşiklerin boyu kadar düşünebilirsin. diğer alçak olanlarının eni 65-70 cm çocuk zaten dönüp durcak geniş olsun değil mi bide tekrar değiştirmek zorunda kalıcaksın ilerde..ama bu yataklarda sadece boy uzatıcaz. montajları çok kolayy ayrıca,kargoyla alabilir eşin kolayca montajını yapabilir.
Eki Görüntüle 1026294
canımcımm dün uzuuun uzun inceledikk kocişlee.. ayy saatlerce ikea daydıkinsan çok çeşit görüncee kararsız kalıyo malumm bide üstüne pazar kalabalığı... canım netten baktığımız gbi olmuyo gidip görmek gerçekten iyi oldu. ben sana eğer ikea dan alcaksan kesinlikle bu ikisinden birini öneriyorum. diğer yatakların enleri dar. bu ikisinin eni 80 cm yani ideal tek kişilik yatak boyutunda ve uzayabilen yataklar. en kısa 135 olabiliyorlar yani beşiklerin boyu kadar düşünebilirsin. diğer alçak olanlarının eni 65-70 cm çocuk zaten dönüp durcak geniş olsun değil mi bide tekrar değiştirmek zorunda kalıcaksın ilerde..ama bu yataklarda sadece boy uzatıcaz. montajları çok kolayy ayrıca,kargoyla alabilir eşin kolayca montajını yapabilir.
canım senin beğendiğin o parmaklıklı olanda güzel ama dediğim gibi eni dar onların bize pek mantıklı gelmedi.ve bi tarafında parmaaklık yok biliyosun , parmaklık olan tarafı duvara yaslarız dedik ama bu sefer de çocuk istediği gibi inip çıkamıcak yatağa, sen yine yatırıp kaldırcaksın. yoksa hepsinin boyları kısa düşme mesafesi çok çok az.. altaa puff minder bile koysan olur yani.. canım biz daha dün aldık kurduk ama henüz yatağını fln yapmadım.. denemelere başlayınca haber ederim ama düşme şansı çok az...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?