2012 ekim meleklerini büyütüyoruz

canım ben ılk dogudugunda molfıx kullandım ondan başka prematüre bezı yoktu o zaman sonrasında yasına kadar huggıes kullandım memnundum.sonra prımaya gectım.prıma gerçekten pahalı ındırım kovalar oldum.huggıes heryerde 19 lıra...

eylus abla oluyor olgunlaşmış kızım.benım kızda aksıne daha yaramaz sımarık ve laf dınlemeyen bır kız oldu.bazen dıyorum ıyıkı ıkıncı olmamış.cınnet gecırıcem yakında prızler kablolar ayakkabılar ne bulursa balkondan asagya mandal atıyor..
ama cok buyudu kocaman kız oldu.gorsenız ınanmazsınız..komsular bıle ne yatın bu kıza da böyle buyudu dıyormasallah..ısım konusundada ıstedıgının olmasına sevındım.dogurunca muhakkak haber ver he bızı unutmaa

Allah razi olsun esracim. Asi olmadan doktora bi danisalim o zaman. Uyarman cok iyi oldu. Zaten ikinci nöbet geçirme durumumuz geçirmeyen bebeklere gore %30 artti.valla odumuz kopuyor artik ateslenicek diye. Allah korusun meleklerimizi.

Aynen bende çaresiz durumdayim. Köpekler çok zor azilar bi tik daha kolay. İnşallah tamamlarlar iki yasinabakadar.

Allah razi olsun esracim. Asi olmadan doktora bi danisalim o zaman. Uyarman cok iyi oldu. Zaten ikinci nöbet geçirme durumumuz geçirmeyen bebeklere gore %30 artti.valla odumuz kopuyor artik ateslenicek diye. Allah korusun meleklerimizi.

ah canim ya cok iyi anliyorum korkularini bendeki tedirginligin sebebide malum esimin bebekligi o ara kv.ustunu acmis titriyor diyede kayinbabam uzerini orttukce ortmus boylece havale gecirmib esim. 1kereye mahsus bunu duyduktan sonra cok arastirmalarim oldu havaleyle ilgili ve cok buyuk korkularim var maalesef. kalici etki olmuyormus atesli havalelerde evet ancak o ani yasamak allh esirgesin cumlemizinkini. kolay gecer insallah minnosun icinde.

canım bim in bezi güzel tavsiye ederim...

endıselenme canım bı yaptıralı 1,5 ay fln oldu asıyı.atesı oldu ama sureklı kontrol altında tutarsan bıseycık olmaz allahın ızınıyle bız 39 ları gorduk ama ateş dusurucuyu vermedıgım anda olan bır atestı bu.bırazda atesı cıkıcak kı bağışıklık kazansınlar.opüyorum sızı

Valla panik oldum tugcecim ne yalan soyliyim. Ateşinin yuksek olmasi gerekmiyormus havale gecirmsi için 37 ile bile gecirebilirmis. zatn havale gecirdiginde atesi cok yuksek degildi. Allahim meleklerimizi koru yarabbim. Bizde seni optuk ve tqbiki ece yi de.

valla hersey oluruna varıyor.eceye bız nasıl panık oluyordukherseyıne baktım kı oyle olmuyor aıcık oluruna bıraktım bu sene bıraz daha sakınım.tesadufmudur bılmem ama ece bu sene doğru duzgun hasta bıle olmadı kı kedı kopekle oynadı sokakta yrer yattı..sanırım cok ustune düşüyoruz.oyle sakınan göze cop batıyor ben sana tab atesı varken bırak demiyorum ama genel olarak nazlı sıpacıklar

slm kızlar geçen yazmıştım çocuğumda tetik parmak sendromu var diye dün doktora gittik 28 nisana gün verdi ameliyat için, tek endişem genel anestezi hayırlısıyla bir an önce atlatırız inşallah. Eşim bu arada sünnetinide yaptıralım diyor ama ben kararsızım. aranızda oğluşunu sünnet ettiren var mı?

Canim dualarim seninle. Atlatirsiniz inşallah sorunsuz bi şekilde. Oğlum sünnet olmadi henüz. Ama eşinin düşüncesi mantikli geldi. Benimde tek endisem zaten parmakta acisi olacak birde sünnet olursa çok yipranirmi kuzu?

Haklisin canim. Aslında çok pimpirikli değilim ama havale geçirmesi oğlumu o halde görmek çok zordu. Sanirim bu yüzden ateş cikarmi diye sikinti yaptim. Yoksa çok hasta oldu hic paniklemedim. Birde mart ayinda brosit geçirdi. İki ay üst üste ciddi sikintilar yasayinca benimde dengem sasti

doguru soyluyorsu bzımde bronsıolıt ve rotavırusten sonra dengemı sastıydı.neyse canım bunla gecmıs olsun allah bırdaha yasatmasınn

Eki Görüntüle 1071206
Ogluma maşallah diyelim teyzeleri. Buyumusmu ?

masallah koca delıkanlı olmuş sıpacık..ısırırım onu ben ama

Merhaba canim..girmedim bi süre elimde olmadan yoksa dogururmuyum hic ben sizden habersizz
Sağol kubracim darisi sana olsun bnmki gbi rahat bi hamilelik surecinin tam benim gbi subatta hamile kaldin sendecok ideal bi donem gez dolas nehirle bol bol vakit gecir bu yaz kisagirerken de oglusunu büyüursunuz beraber ana kiz bak goruceksin o yasinda bile nasil
Yardmci olucak cimcime kizin..ben eylül de simdiden o havayi sezmeye basladim..cok cabuk geciyo tadını cikar canim öptüm ucunuzude)

Merhaba tulincim..geldi gecti nyseki toparlandim bnde ewt
Uyku konusu esas bnmki gbi bna yapisik bi bebisi olan bi anne icin mucizeydi simdi ben bile inanamıyorum yazarken
Kendimden mi bahsediyorum dye..ama darda kalinca inan allah yardm ediyo baska bi aciklamasi olamaz yoksa bnce..
Emin i m vakti gelince sende basaricaksinhic gozunde buyutme..hastaliklar atlatmissin cok cok gecms olsun canim
Bi daha olmasn inşallah
Memeden kesme surecinde kolayliklar diliyorum canim oglusunun resimlerine bayildimm erkek dogurasim geldi bi an
Öpüyorum cok canim görüşmek uzre..

Hosbuldum caniimmm...net paketi de hic dayanmiyo sormaa..
Eylül simdiden hazir rolune canim umarim dogunca da hayalkirikligina ugratmaz beni..
Minnos bncede bu ay icinde yirm i sinden sonra gelir dye bekliyorum bnde bakalim kismet sag salim dogsun da..
Iyi haberlerle gelicem ins cnm optum pamuk kuzunla seni..

Dogru soluyosunn canim prima da bnde market avliyorum resmen indirime girsin dye..
Aklimda ilk molfix var bitince elimdekiler denicem bakalim..
Ayy kiyamam yerim ben o bucur yaramazi buyudu de bde yaramazlik mi yapiyo..
Eylül unde var oyle halleri canim bn careyi havayi guzel buldukca parka goturmekle buluyorum evde
Zapt edemiyorum cunku enerjim yetmiyo pesinde kosmaya..
Gecen yil bu zamanla nasillardi simdi neler yapio sipalar zaman nasil geciyoo..
Isim konusunda Allah sesimi dydu sanirm canim son dakka gonlume gore yoluna giriverdi baksana..
Dogurana kdar buralardaym dogurunca da hber verirm tabiki..öpüyorum cok cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…