2012 ekim meleklerini büyütüyoruz

Kizlar oğlum havale geçirdi demiştim ya. Verilen ilaçlar dokundu. Kurdeşen döktü. Uç gün oldu artarak devam ediyor alerji ilaci kullandigi halde. Tüm vücudu mahvoldu oğlumun. Yüzüne baktikca içim yaniyor.

allah allah bu ilaclarda kas yaparken goz cikariyor ne olcakmis nasil olcakmis dr.ne diyor aman canim ya bi an evvel bu skintili donemi atlatirsiniz insallah. allah sifa versin kuzuna

allah allah bu ilaclarda kas yaparken goz cikariyor ne olcakmis nasil olcakmis dr.ne diyor aman canim ya bi an evvel bu skintili donemi atlatirsiniz insallah. allah sifa versin kuzuna

Amin esracim inşallah. Doktoru pazartesi iyileşmeye geçer dedi. Bekliyoruz bakalim. Çok suzuldu oğlum. Yemekte hep sorunluydu zaten. Memeden kesicem biraz iyilessin. Belki yer memeden kesince.

Amin esracim inşallah. Doktoru pazartesi iyileşmeye geçer dedi. Bekliyoruz bakalim. Çok suzuldu oğlum. Yemekte hep sorunluydu zaten. Memeden kesicem biraz iyilessin. Belki yer memeden kesince.

tahmin ediyorum ama toparlar cabucak skma canini bizde bi hastalandik hastanede yattik 8.300e dustu ardindan cabucak toparladi ama neler cektik yasamayan bilmez memeden benimde kesmem lazim benim cimcimede memeye guvenip adam akilli yemiyor. dr.kes dedi demeyede bide kesebilsem zaten huysuzlugu ustunde

Aynen yaşayan bilir. Benim doktorumda kes dedi. Bir ihtimal yemesi düzelir dedi. Ben iki kere girişimde bulundum fakat hastaligina denkbgelince tekrar vermek zorunda kaldim. Yaz gelsin öyle kesicem. Hem havalar iyi olur alir cikaririm oğlumu. Boyle evin içinde oyalamasi çok zor oluyor.

bende ayni mantikla beklemedeyim disari cikarir oyalarim diyorum bakalim baska aksilikler cikmazsa tabii hastalik geldim mi ardi arkasi kesilmiyor zaten bi lokma canlari var bide hastayken huysuzken memeden kesmeye kiyamiyor insan. bazi forumlarda okudum dis cikarma donemindeyse memeden kesmeyi erteleyin yaziyor isimiz zor. meme e olmus diyorum ortaligi yikiyor :18: senin oglusta duskunmu cok

Çok düşkün esracim benimkide. Hele geceleri bana iyice yapisiyor. İİşimiz zor. Bizim 16 tane disimiz var. Son azilar kaldi. Onlarda 23-33 ay arasi cikiyormus. O yüzden beklemeyi düşünmüyorum. Kopekvdislerini bekledim onlar çok zordu. haziran gibi kesicem insallah memeden. Hicbisey yemiyor.belki daha iyi yer.birde herkesin icinde meme diyor surekli.

Merhaba kizlar..
Beni hatirliyomusunuz hala bayadir yazamıyorum malum... ust uste bazi stresler geldi gecti..
Okudum arada ama ses vercek durumum inanin olmadi..simdi iyiyim cok şükür..
En önemlisi hala dogurmadim beklemedeyim:)hasta kuzulara cok cok gecmis olsun diyeyim oncelikle..
Kubracim tebrik ederim canim minik prensin geliomuss♥♥♥nefesimi tutarak okudum o iletini..
Hepinizi cok özledim hanimlarr.. topigin hizli gonzalesi olarak artik sona geldim ben biliyosunuz
Kizimla ilgili hersey yolunda cok şükür. .Eylusum gibi ufacik tefecik olmasi disinda tabi..
Artik hftada bir gdiorum kontrole..ctesi gttm en son doktorum istesem su an baslatabilirm dogumu sen de
Bebek te hazirsiniz ama müdahale etmicem dedi normal doğum istedgmiz icin olagan sureci beklicez mayisa
Kadar..artik tamamen Allahin tayin ettgi dogumsaatini beklemedeyiz belki yarin belki yarindan yakin:/
Eylus um de iyi cok şükür bir büyüdü ki sormayinn ablalik cok yakiscak kizima..cok garip bi sekilde yasindan
Buyuk hallerdeyiz diyebilirm beni hic yormuyo yemek konusu disinda tabi...bayadr ne tartiyorum ne olcuyorum
Boyunu o konuya hic girmeyeyim bu yuzden..ben agirlastikca onun bakimi zorlascak derken tam tersi oldu
Baslarda daha cok yoruluyodum Allah yardim eder dedikleri tam olarak bu olmali benim icin..
Artik odasinda kendi yataginda ayakta sallanmadan uyuyor cok şükür. .
Yatak icin bya kafa patlatmistim biliyosunuz tekzendeki ahsap olani aldik memnunum smdilik dyebilirm
Odasini fln duzenledim sevecegi tarzda hello kittyli nevresimler fln taktim gitti geldi zipladi onun üzerinde gorseniz
Tahmin ettgm kdar zor olmadi yeni yerine alismasi Allahtan..
Memleketten dayimiz geldi gtti bu surec icinde kisa bi ziyeret bize baya kan yapti..
Annem de gelmek icin agirdan aliyo ki sonradan uzun kalabilsin zaten hrsey hazir artik geriye bi dogurmasi
Kaldi:) grip olmustuk ya onu atlatmamz bya zaman aldi en son careyi soguk buhar makinasi almakla bulduk
Eylül un oksurugu onun sayesinde kesildi..
Bu arada isim konusunda sok gelisme oldu esim vazgecti kendiliginden annesinin adini vermekten..
Ve benim icime ukte olan nil ismini koymak istedgni soledi kulaklarima inanamadim
Iki isim istedgmz icin bitane de ben secicem ama ozunde ikisini de ben secmis oluyorum
Yasadgim en guzel ayrinti bu oldu sizinle yazisamazken..
Benim gonlum Eylin deb yana ama ufak da olsa gelgitlerm var hala sonucta bi ismi nil yaa
Sevincten konsantre olup secemiyorum bnde
Cok uzattm simdilik ara veriyorum. . Gelicem yine soz
Hepinizi öpüyorum ALlaha emanet olun

Kizlar bise soraym bu arada girmisken size..bizim artik bez masrafimiz ikiye katlandi malumm
Eylül dogdu dogali prima aktif bebek kullanio yazin ALlah nasip ederse onu da biraktircagm ins tuv egitimi
Ile ama dha baya zamanimiz var burasi soguk memleket oldugundan..size soracagm prima yerine kullanabilcegim
Daha ekonomik ama cok da dandik olmayan bi bez markasi o nerenin var mi..
Cesit cok piyasada uygunluk ve kullanislilik bakimndan bilmiyorum ya ezberden almak istemedim
Bnm tek takintim bezin cok kalin olmamasi ve hemen agirlasmamasi.. varsa onerilernzi bekliorumm

canım nerelerdesin sen ya.. ben artık bugünde görmeseydim seni doğurdun diye düşünmeye başlayacaktım :)) herşeyin yolunda olmasına sevindim.. Eylül ablaya dünya güzelii Nil geliyorr çok az kaldı hemde , çok şanslılar gerçekten... Allah kolay doğum nasip etsin canım umarım çok kolayca atlatır, sağlıkla kucağına alırsın kuzuyu..

Merhaba gulcum. Unuturumuyuz seni hic. Anladigim kadarıyla zor bi donem gecirmissin. Atlatmis olmana sevindim. Demek eylül annesini uzmuyor maşallah ve Aferin ona. Kendi kendine uyumasi mucize gibi. Bende o mucizeyi bekliyorum hatta hayalim diyebilirim :))) bez den bahsetmissin. Ben kullanmadim ama forumlarda bim'in bezinin hem ucuz hem iyi oldugunu okudum. Bu arada bezden cikarmak icin bu yaz erken degilmi sence. Gerci cocuktan cocuga degisirmis ama iki yasinda olmayacak henuz. Ben seneye yazi dusuunuyorum. Erkekler daha gec hazir olurlarmis bu ise. Bakalim neler olacak ondan once memeden kesme isimiz var tabi. Allah hepimizin yardimcisi olsun.

İyi haftalar kızlar hepinize.. bu aralar havalar bozduu, 2-3 gün yalandan bir güneş var ama çok serin hava. bugün sabah kalktımm karanlık bir hava,püff iç karartıcı oluyo gerçekten... Nehirim bu cumartesi tam 18 aylık oluyor.. keyfimiz yerinde çok şükür , 2 gün biraz iştahsızdı o biraz canımı sıktı.yine diştendir dedik , başka sıkıntısı yoktu çünkü.. canı sıkıldıkçaa beni parkaa götürr diyoo :))) haftasonuda çok fazla çıkarmak istemedim. malum serindi bide hasta etmeyim kuzumu dedim.. 1 saat dolandık geldikk.. pazar günüde fulll misafir ağırladık sabah kahvaltısıylaa başladık en son gece 11de uğurladık misafirleri... çok yorucu bi hafta sonuydu anlayacağınız.. oğluşa gelince iyi sanırım :)) ye iç yat yapıyo içerde.. ufak ufak hareketlerini hisssediyorum bikaç haftadır.. yeniden bu duyguları tatmak güzel, rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah...

Sanada iyi haftalar Kubra. Havalar gercekten serin. Güneş yakiyor gölge usutuyor. Oğlum çok sdikildi hastayken malum bi yere cukamadik. Bende dun cikardim gunesteydik hep ama bakalim inşallah hasta olmaz. Nehirle ahmet ayni gün doğumlu :) asimiz var bir buçuk yas. Korkmuyo değilim. Bilinclendiler artik tutmak zor olacak. Yormakendini canim ya iki canlisin sen.

Aynen canım bende korkuyorum hiç somra valla.. kıyamet kopacak eminimkii, benm kinin çok canı kıymetli değildir aslında anasına çekmiş ama , şimdi dört bi taraftan tutmaya çalışınca anlıcakk olayıı kuzuların iyiliği için herşey napalım... ii olsunlarda.. sizede çok geçmiş olsun canım , çok üzüldümm hepsinin peşpeşe gelmesii çok kötü olmuştur tahmin edebiliyorum hem oğluşun için hem sizin için... umarım çok çabuk hepsinden kurtulursunuzz... ohh keyiflenir seninkide dışarıya çıktıkçaa.. haklısın canım yormamam gerek ama olmuyo işte.. eşimde çok kızıyo bana 2dk yerinde durmuyosun diye.. yapı iştee, bi iş biter benm yenii iş çıkartırım kendime....

Saol canim ahmettee bizde çok yiprandik. Elim hicbisye gitmiyordu . içimden yemek yapmakbile gelmedi. Çok şükür bugün alerjisi biraz daha iyi. cok seviyor avm leri disariyi. Bende korka korka cikariyorum. Sakinan goze cop batiyor gercekten. Esin hakli hem hamile olman hem nehir yeterince enerjini aliyodur. Allah hepsine saglik versinde biz yorulalim. annelik zor

hosgeldin canim arkadasim net paketin bitti diye aklimda kalmissin. eylusume masallah mucizesini gerceklestirmis cimcime abla olmaya baslamis bile bu ay icinde gelir minnos nil anasi gibi hizlidir benim tatli yegenim nasisa gelisimi tamamlamis kuzu canim allah kucagina almak nasip etsin iyi haberlerini bekliyoruz .

cok caresiz hissediyorum memeden kesme konusunda kendimi bi kac girisimim oldu ama basarisiz. oglusunun dislerine masallah canim bizde ust kopek dislerimizi patlattik altlarda yolda totalde 14dise sahibiz kopek disleri ciksin bu kez kesin kesicem memeden 2.azilar gelmeden biraktirmam lazim onlarin cikisina denk getirmemem lazim yoksa yalan olur memeden kesme durumlarim. ben 2yasina kadar tamamlarlar diyw dusunuyorum dislerini senin oglusta tamamlar .

canim 18ay asilari elif su da 3gun inatci olmayan ates dusuruculerle dusebilen 37,8 derece ates yapti. gunlr hatta haftalar evvel arastirmaya baslamistim olasi yan etkileri ve denk geldigom bi makalede 18.ay asilarinda bogmaca asisinin havaleyi tetikleyebilcegni okumustum havale oykusu olan ailenin asiyi yapan saglik personeline durumu bildirmesi gerektiginide.. benim esim bebekken havale gecirdiginden dolayi bu konuda cok pimpirikliyim. seninde aklinda olsun saglik ocagina bildir oglusun havale gecirdigini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…