2012 ekim meleklerini büyütüyoruz

Slmlarr benimde 2013 ekim dogumlu bi kizim war.bende tuvalet egitimine gecsem die denedim cok gusel tuvalete lazimliga oturuyo ama asla yapmiyi.iki uc saat cis yapmadan duruyo kirlendiginde aninda bezin cikmasini istiyo belliki kakadan rahatsiLik basladi.kaslari gelismis dedi bir iki yakin arkadasm debeyebilirsin falab dediler .kixim ciplakligi daha cok sewiyo bezsiz durmak hosunada gidiyi ama biturlu lazimliga yapmiyo halbuki bi hevesle gidip oturuyo.ayrica sorum olacak benm ilk onve kaka egitiminden mi baslicaz peki???

Bayanlar oncedende eirttim kizim sizinkilerle ayni aylik.19aylik iste .ama konusmuyo ya biturlu.suan yaklasik 8 9krlime ancak dio.ama herseyi anliyo tum dediklerimizi istediklerimizi uyguluyo eliyle yada hareketlerle istedigini soyluyo.etkinkikleri ve kesme yapisyirma becerileri cokcok ii hatta doktorada gittik anlattim bikac sey soyledi bizim kiz uyguladi .hecelemeler war dediklerini anliyo yapiyo adini biliyo hicbi sorun yok cani isteyince konusacak dedi.yinede ben supheci dawraniyom sizinkiler nasil acaba??bu dil konusu mahvediyo beni.ayrica ewde tw izlemez yani aciktir ama asla bikez donup bakmaz etrafi dagitmakla mesgul genelde:):)bende parklara goturuyorum.fazla fazla ilgilenip konusuyorum iste baska ne yapabilirim onerileriniz warmi ??ha diger konumda kizim malesef hala 11kiloyu goremedi yemesi cok gusel ama kilo almiyo belkietobolizmasi hakikaten hizzli kabiz oldugunu hatirlamam:)dr boy onemli sizinki ikiuc cm uzun bile kiloyu dert etme dedi.bende artik biraktim dert etmekden kilosunu suanki derdim dilinin acilmasi:):):)

Kizlar tualet konusundan bahs etmissiniz ama sukur biz o problemi halletdik bile

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tam 1 hafta icinde ogrendi tamamen Omer ama o hafta hic bez takmadim gece disinda heryere yapti 1kez bile soylemedi

Ama Omer temiz cocuk yapdigi anda yerinden bagiriyordu cisinin uzerine basmazdi ayaklarini kendisi de rahatsiz oluyordu ama bir turlu lazimliga yapmiyordu ben de her seferinde yapdikdan sonra bile oturtuyordum ki ora yapmali oldugunu oyle ogrendi yani 1haftanin sonunda artik hareketleriyle belli etmeye basladi konusmuyor henuz ben gec otyrtursam kendisi gelip orayi gosteriyo akilli oglum darisi sizin bebislerin basina )))

Kizlar ben kis hazirliklari icindeyim ondandir vakit bulamiyorum birturlu yazmaya siz kuzucuklarinizla iyisinizdir insaAllah

Gec gec yazdinmi sayfalari boyle doldurmak gerekiyor))))

Canim benim oglum 21.ayinda o da henuz konusmuyor tek tek sozlersoyluyo ama hic birlesdirip cumle yapmadi gec degilki bence komsuda etrafada cok bebeler var 2yasini otkun cogu henuz simdi basladi cumle kurmaya ben ondan dolayi hic rahatsiz degilim vakti gelince konisacaklar bi seferde biz sus diycez eminim

3-4aydır lazımlıgı var çişş diyor dediği an bırakıverıyor lazımlıgada yaptıktan sonra gidiyor.ecede kaka da saklanıyor.nasıl çözücem bilmiyorum valla

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kizlar tuvalet eğitiminden bahsetmissiniz. Neden erkenden istiyorsunuz? 24-36 ay uygun zaman. Bana doktor kiz iki erkek ikibucuk yas dedi. Bakalim bizi neler bekliyor.

Kizlar tuvalet eğitiminden bahsetmissiniz. Neden erkenden istiyorsunuz? 24-36 ay uygun zaman. Bana doktor kiz iki erkek ikibucuk yas dedi. Bakalim bizi neler bekliyor.

doktorumuz ece tuvalete oturmaya basladıgını soyleyınce basla dedı egıtıme ama bızım kız 1-2 oturtunca soğudu.şimdi gitmiyor.çişşş diyor oturmuyor bende 2-3 ay ara verıcem sonra yıne

lazımlığa yapmama problemi bizde de var. kakası geldi mi koltuk arkalarına falan saklanıp yapıyor artık

anladığım an hadi koş lazımlığa yapalım diyorum , hemen sevinerek koşuyor oturuyor ama kesinlikle ne çiş ne kaka yapmadı daha lazımlığa

oturup oturup kalkıyor sonra bezine de hemen yapmıyor bekliyor geç yapıyor

yapmasa bile günde 2-3 kere oturtmak lazımmış lazımlığa

klozet aparatı da var belki bizim yaptığımız gibi klozete yapmak ister diye ama onu sevmedi lazımlık daha hoşuna gidiyor

mustu canım hazır yaz gelmişken yavaş yavaş alışsın istiyorum, malum bir de bebiş geliyor ya hiç değilse doruk bezden kurtulsa

Bizim lazımlıgımı aynı zamanda adaptor ve basamak oluyor.ama ec ye direk oturuyor ece sevmiyor lazımlıgı

Son düzenleme:
müziklilerden mi?

Eki Görüntüle 1167259

ikeadan bunu aldık biz, daha doğrusu doruk bey kendisi seçti

Evet canım müzıklı ama o kadar oaraya değmez bence keske bende normal lazımlık alsaydım.biz girdik ouıncakcıya aldık ordan hemen arastırmadan.fısher prıce ürünlerinden çokta memnunum o markayı tercıh ettim kraft da vardı ama işte takıntılıdır eşim marka konusunda

Dogru soyluyorsun cnm aslinda bebeler kendi hazir olmali once ben sadece deneme amacli yapdim olmasa zaten eeken diyip bezleyecekdim ama Omer bezde bile artik rahatsizdi cikarip firlatiyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…