- Konu Sahibi Sarisekerannesi
-
- #6.561
kızlar tuvalet eğitimi konusunda neler yapıyosunuz? kakası geldi mi koltuk arkalarına saklanmaya başladı doruk
hadi koş diyorum lazımlığa, hemen oturuyoruz ama oraya yapmıyor hiç. biraz oturup kalkıyor
böyle böyle alışçak inşallah, en azından lazımlığa yapması gerektiği bilincine ulaşıcak
Bayanlar oncedende eirttim kizim sizinkilerle ayni aylik.19aylik iste .ama konusmuyo ya biturlu.suan yaklasik 8 9krlime ancak dio.ama herseyi anliyo tum dediklerimizi istediklerimizi uyguluyo eliyle yada hareketlerle istedigini soyluyo.etkinkikleri ve kesme yapisyirma becerileri cokcok ii hatta doktorada gittik anlattim bikac sey soyledi bizim kiz uyguladi .hecelemeler war dediklerini anliyo yapiyo adini biliyo hicbi sorun yok cani isteyince konusacak dedi.yinede ben supheci dawraniyom sizinkiler nasil acaba??bu dil konusu mahvediyo beni.ayrica ewde tw izlemez yani aciktir ama asla bikez donup bakmaz etrafi dagitmakla mesgul genelde:):)bende parklara goturuyorum.fazla fazla ilgilenip konusuyorum iste baska ne yapabilirim onerileriniz warmi ??ha diger konumda kizim malesef hala 11kiloyu goremedi yemesi cok gusel ama kilo almiyo belkietobolizmasi hakikaten hizzli kabiz oldugunu hatirlamam:)dr boy onemli sizinki ikiuc cm uzun bile kiloyu dert etme dedi.bende artik biraktim dert etmekden kilosunu suanki derdim dilinin acilmasi:):):)
canim arkadasim yoklugumda beni kollarmista oooy iyki varsin bacim toparlandik saat itibariyle tamamiz haziriz ve mutluyuz yeni evimede beklerim dedigim gibi senin evi goruyor terasanca o kadar yakinina gelebildim
Kollarım tabı dert ortagım.olaun bacım düt düy var biner gelirim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
çok erken sanki canım kreş içinde, en azından bezlenme döneminden kurtulsanız. bu arada da başka bir bakıcı bulma şansın yok mu?
hayırlısı olsun inşallah tuğçecim. senin sağlığın iyi olsun da bebiş biraz geç gelsin
11 aylıkken günde 1 öğün (sabah uyanınca) vermeye başladım. şimdi maşallah günde 2 öğün (öğle-gece uykusu öncesi ) toplam 400-450 ml kadar içiyor. anne sütünü erken bırakmış olmasından kaynaklandı belki de
cicibebe ilave ediyorum öğlenleri, öyle bir dene istersen
nesquik verme canım hiç alışmasın. çikolatanın içindeki okzalik asit denen madde sütün kalsiyumunu tutup birlikte vücuttan atılmasına sebep oluyor. yani sütten fayda sağlayamıyor
Öylede kendımızı hazırlamıstık artık ilk günden beri istiyorum.ama nasıp değilmiş olmadı suan yine hastanedeyım
kızlar tuvalet eğitimi konusunda neler yapıyosunuz? kakası geldi mi koltuk arkalarına saklanmaya başladı doruk
hadi koş diyorum lazımlığa, hemen oturuyoruz ama oraya yapmıyor hiç. biraz oturup kalkıyor
böyle böyle alışçak inşallah, en azından lazımlığa yapması gerektiği bilincine ulaşıcak
Kizlar tuvalet eğitiminden bahsetmissiniz. Neden erkenden istiyorsunuz? 24-36 ay uygun zaman. Bana doktor kiz iki erkek ikibucuk yas dedi. Bakalim bizi neler bekliyor.
Tam 1 hafta icinde ogrendi tamamen Omer ama o hafta hic bez takmadim gece disinda heryere yapti 1kez bile soylemedi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Slmlarr benimde 2013 ekim dogumlu bi kizim war.bende tuvalet egitimine gecsem die denedim cok gusel tuvalete lazimliga oturuyo ama asla yapmiyi.iki uc saat cis yapmadan duruyo kirlendiginde aninda bezin cikmasini istiyo belliki kakadan rahatsiLik basladi.kaslari gelismis dedi bir iki yakin arkadasm debeyebilirsin falab dediler .kixim ciplakligi daha cok sewiyo bezsiz durmak hosunada gidiyi ama biturlu lazimliga yapmiyo halbuki bi hevesle gidip oturuyo.ayrica sorum olacak benm ilk onve kaka egitiminden mi baslicaz peki???
3-4aydır lazımlıgı var çişş diyor dediği an bırakıverıyor lazımlıgada yaptıktan sonra gidiyor.ecede kaka da saklanıyor.nasıl çözücem bilmiyorum valla
Kizlar tuvalet eğitiminden bahsetmissiniz. Neden erkenden istiyorsunuz? 24-36 ay uygun zaman. Bana doktor kiz iki erkek ikibucuk yas dedi. Bakalim bizi neler bekliyor.
lazımlığa yapmama problemi bizde de var. kakası geldi mi koltuk arkalarına falan saklanıp yapıyor artık
anladığım an hadi koş lazımlığa yapalım diyorum , hemen sevinerek koşuyor oturuyor ama kesinlikle ne çiş ne kaka yapmadı daha lazımlığa
oturup oturup kalkıyor sonra bezine de hemen yapmıyor bekliyor geç yapıyor
yapmasa bile günde 2-3 kere oturtmak lazımmış lazımlığa
klozet aparatı da var belki bizim yaptığımız gibi klozete yapmak ister diye ama onu sevmedi lazımlık daha hoşuna gidiyor
mustu canım hazır yaz gelmişken yavaş yavaş alışsın istiyorum, malum bir de bebiş geliyor ya hiç değilse doruk bezden kurtulsa
müziklilerden mi?
Eki Görüntüle 1167259
ikeadan bunu aldık biz, daha doğrusu doruk bey kendisi seçti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?