- Konu Sahibi Sarisekerannesi
-
- #6.601
İki yasina kadar yolu var emmesinin yalnizca geceler mi emiyor yoksa gun icinde de?zor olucak herhalde birakdirmak alisdigi seyi
Biz de emzik mevzusu var yatarken bulup durtuyo agzina gizlesek agliyo nasil birakdiracaz ben de onu dusunuyorum
Cnm testi yapdim sabah neqatif oldu yani korunuyoruz aslinda ama boyle gecikdiyi icin suphelendim kacak oldumu diye
Allahim istiyor ki orucumu kazasiz tutayimmiyi bana gorede
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Selam kızlar nasılsınız
Benim kızım bu aralar öyle agresif ki istediği olmadıgı zamanlarda hiç susmadan tepine tepine 15 dk ağlıyor kucağıma da gelmiyor acayip öfkeli sürekli mızmızlanıyor acaba 2 yaş sendromu mu yoksa kök dişler mi geliyor anlamadım sizinde öyle mi memeden kestim diye mi böyle acaba
Birde gündüzleri genelde uyumuyor uykuyu mu bırakacak yoksa :18::18:
Bu hamilelik bana çok uyku yaptı yatsam hep uyuyacağım sena dan fırsat olmuyor tabii ki
Yok canim nerde keşke gece olsa sadece sürekli emiyor ve çok emiyor yemek yemiyor. İki yasti benim içinde gerçi ne kaldi surda iki yyaşa. Aylardir kilo almiyor varsa yoksa meme. Geceleri uyusuyorum emzirmekten artik.
Hadi bakalim allah istediğin zaman kismet etsin inşallah.
Selam kızlar nasılsınız
Benim kızım bu aralar öyle agresif ki istediği olmadıgı zamanlarda hiç susmadan tepine tepine 15 dk ağlıyor kucağıma da gelmiyor acayip öfkeli sürekli mızmızlanıyor acaba 2 yaş sendromu mu yoksa kök dişler mi geliyor anlamadım sizinde öyle mi memeden kestim diye mi böyle acaba
Bu hamilelik bana çok uyku yaptı yatsam hep uyuyacağım sena dan fırsat olmuyor tabii ki
Selam kızlar nasılsınız
Cnm birakmak icin memeye onun sevmediyi birsey falan surmeyi denedinmi diger topikde biryerde gordum etkili yontem diyordular yada nebiliyim mutlaka bir yolu vardir bu isin yoksa yemek de yemiyo diyorsun bu donemler cocuklarin hircin donemleri Rabbim sana sabir versin cnm
Ne güzel inşallah bizde atlatırıZ.italia öok güzeldir benim içinde gezseydiniz.tam italya hayranıyım valla.havası ortami harıkadır.bizde eceyle tatılı tatıl gibi yasarsak ne mıtlu
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Cnm birakmak icin memeye onun sevmediyi birsey falan surmeyi denedinmi diger topikde biryerde gordum etkili yontem diyordular yada nebiliyim mutlaka bir yolu vardir bu isin yoksa yemek de yemiyo diyorsun bu donemler cocuklarin hircin donemleri Rabbim sana sabir versin cnm
canım ben meme uçlarına yara bandı yapıştırdım, emmek istediğinde uf olmuş kapatalım dedim, bir iki çok ağladı ama sonra alıştı, istemedi. şu sıralar açıyor uf uf diyor tekrar kapatıyor. gerçi ben bir ay öncesinde gündüzleri vermemiştim memeyi sadece geceleri emzirmiştim, onunda etkisi oldu tabi.
Hislerime tercüman olmuşsun. Oglumda son bir haftadit öyle çok zorlaniyorum. Bende diyorum acaba dismi bakmaya calistim biseyde göremedim . bugünde memeden kesmeye basladim. Hepsi bir arada . çok Yoruldum memeden, sallayarak uyutmaktan, yememesinden ve gece yüz kere uyanmasindan(
Selam cnm bu aralar tum cocuklar boyle sanirsam Omer aslinda anlayisli cocuk dediklerimizi severek yapiyo olmaz dedikmi duruyo ama bu aralar delilendi hakketen cabasi istedigini yapdirmak ben olmaz dedikce cagriyo bagriyo ama ben biraz sertim o konuda onun istediyi gibi olmayinca kabullenmeyi saatler aliyo bazen annem gecen geldiydi benim boyle yapdigimi gorunce Omere istedigini verdi o gun ondan bu yana her olmaz dedimizde annane diyorr
Tel den girdiyim icin goremiyorum semacim kac haftaliksin Rabbim sag-salim kucuna almayi nasip eylesin insaAllah
slm canım benim kuzucuğu anlatmışsın sanki. o kadar mız mızki anlatamam. bakıcısını sürekli ısırmaya çalışıyor veya yanaklarını cimcikliyor. istediği olmayınca küsüyor, ağlıyor. ne yapacağımızı şaşırdık. bir haftadır bu şekilde. sanırım 2 yaş sendromu bu dedikleri olsa gerek. korkum bir ay sonra kreşe vereceğiz orda arkadaşlarına da bu şeklide yaparmı acaba.
Aynen bnde çokbgendim hayran kaldim. Herkes iiçin gezdim :)) yaparsiniz inşallah yeterli stres yapma. Ben gitmeden çok strs yaptim hasta olursa diye bisey olursa elin memleketi vs vs neler kurdum. Gözümde buyuttugume degmedi şükür. Darisi size inşallah.
memeden keserken yapabiliyorsanız yavaş yavaş kesin bebeğinizi aniden kesmek iyi değil ben aniden kestim başlarda zorluk çıkarmadı ama şimdi çok zorluyor adem güneş anlatıyor nasıl olacağını ben hamile kaldığım için ani kestim psikolojisi bozuluyor çocukların
Etki çocuktan çocuğa değişiyor aslindakademeli kesin diyor adem güneş. Ben o sebepten geceleri iki uç kere emziriyorum bir iki hafta sonra bire indiricem.birde tiksindirmemek lqzimmis memeden ilerde güven sorunu yasarmis. Bende iki gündür meme cici ama UF oldu yemek ye belki iyileşir diyorum. Sen şuanda neden zorlaniyorsun ?
yapabiliyorsan kademeli seç ben çok üzüldüm birden kestiğim için
Sirke sürdüm acı dedim emmedi bir daha şu an çok agresif hırçın biraz memeye bağlıyorum emin de değilim gerçi bu dönemdeki çoğu çocuk öyle ama çok etkileniyormuş çocuklar bu yüzden dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?