- 18 Ocak 2012
- 8.282
- 3.937
- 448
- Konu Sahibi Sarisekerannesi
-
- #6.581
Dogru soyluyorsun cnm aslinda bebeler kendi hazir olmali once ben sadece deneme amacli yapdim olmasa zaten eeken diyip bezleyecekdim ama Omer bezde bile artik rahatsizdi cikarip firlatiyordu
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Merhaba kızlar bildiğiniz üzere 2.bebiş istiyorduk fakat herşey iptal.tahliler yaptırmaya başlamiştim hazırlık olarak.şekerim düşük çıktı hipoglisemi teşhısı koydu doktorum.tansıyonum3gündür düşmüyor tansıyon ilacı başlandi ve aon olarak 1ay önce düşük olan trioidim tavan yaptı ultrason ve biopsi istedi doktor.yanı bunlar düzene girene kadar kesinlikle yasak çocuk.dünyam başima yıkıldı valla hastalıktan cok su bebiş işi iptal olduğu için çok üzgünüm
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kızlar kuzucuklarınıza sütü nasıl sevdirdiniz. Ben iki hafta önce memeden ayırdım, ama iki haftadır toplamda iki bardak sütü bile içiremedim. sütü sevmesi için ne önerirsiniz, ne yapmalıyımda sütü içirebilirim..
kızlar tuvalet eğitimi konusunda neler yapıyosunuz? kakası geldi mi koltuk arkalarına saklanmaya başladı doruk
hadi koş diyorum lazımlığa, hemen oturuyoruz ama oraya yapmıyor hiç. biraz oturup kalkıyor
böyle böyle alışçak inşallah, en azından lazımlığa yapması gerektiği bilincine ulaşıcak
Kizlar tualet konusundan bahs etmissiniz ama sukur biz o problemi halletdik bile
Canım herşeyden önce sağlık, çok şükür güzeller güzeli prensesin var.. Allahım nasip etmiş evlat.. oluruna bırak hiç üzme kendini.. önce sen iyi ol gerisi olur nasibinizde varsa merak etme hiç.. hakkında hayırlısı olsun canım..
nehir çabuk alıştı inek sütüne, ama bikaç arkadaşım içine bi tatlı kaşığı bal yada 2 tane bebe bisküvisi ekleyip vermişti istersen dene canım..
canım nehirde kakasını yaparken yere çöküyor,sonraa püff yaptım diyor. ama önceden söylemiyor. bazen çişş diyoo götürüyoruzz yapmıyor.. biraz daha denemelere devam yanii :)
maşallah canım darısı bizeee olsun.. nasıl halletinizz nehir baya derdini anlatıyo konuşmaya başladı ama söylemiyor çişinii..
Merhabalar herkese.. Tatilden döndük teyzoslar.. Kızımın keyfi çok yerindeydi , darısı kardeşiylee tatille inşallah.. buara iştahımızz azaldıı oyunlarlaa bir sürü lafflaa yemek yediriyoruzz.. sürekli dişlere yoruyoruzz ama biyandan da agresiflik var. 2 yaş sendromu başlangıcı mı diye düşünmeden de edemiyorum... :26::26:
kısllaaar iyi aksamlar özlemşim herkesi tabletım bozuk kac aydır esım iş bılgısayarını getrdı ewe ızınde olunca gırebıldım.ayyyy cok özlemısımm gercektennnidil dua cok yaramaz oldu hıc söz dınlemıo sızınkılerde öylemii inadım inat adım kel murat
2 kelımelık cumlelerde henüz konusaması gecıktımı dıe dusunuorum ama normalmiş galba.dısarı cıktıgımzda kendını kaybedıp kosusturuo bız peşindebu durumdan sıkılıorum bazen kızıorum hiç biyere gıdemıoruz bu yuzden alıswerıse gıdıp gelene kadar mıgrenım tutuo
hamıle arkadaslar warrr ınanmıorum cok hızlısınız masallah saglıkla kucagınıza almayı nasıp etsın rabbim.
merhabalar benim oğlumda koltuk arkalarında kuytu köşelerde ee diye haber veriyo ama yaptıktan sonra bi kaç kez denedim lazımlık a oturmak istemiyor çömelip işini görüyo şimdilik
Ohhh ne güzel nefes almişsinizdir eylül gelsede bizde gitsek.tabı eceyke istanbuldan alanya nasıl gidilir bilmiyorum??
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Gidilir canim biz istanbuldan İtalya ya gittik tatile. 20 gün oldu doneli. He bide arabayla gittik. Herkes bize uzayli gibi bakti nasil yani 19 aylik çocukla nasil gidilir diye. Fakat sürekli yol gitmedik biz en fazla 6 saat gidip konakladik gezdik. Hem çok yer gezdik hem yorucu olmadi böylelikle. Korktugum gibi olmadi çok kasmistim kendimi hastalanirsa uyumazsa huysuzlanirsa diye. Masllah bize ayak uydurdu oğlum.
cnm ne guzel olmus sizin icin Ahmetcik de pasa olmus artik kuzum
masaAllah
naber kizlar nasilsinizbu aralar pek yazan yok herkes tatilde sanirsam:26:
elifimm naber kiz dogurdunmu yoksamerak ediyorum seni yazmiyorsun bu aralar
benim adetim 3gun gecikdi uzun zamandi dengeli gidiyordu korunuyoruz sicakdanmi olduki acepp:26:
cnm ne guzel olmus sizin icin Ahmetcik de pasa olmus artik kuzum
masaAllah
naber kizlar nasilsinizbu aralar pek yazan yok herkes tatilde sanirsam:26:
elifimm naber kiz dogurdunmu yoksamerak ediyorum seni yazmiyorsun bu aralar
benim adetim 3gun gecikdi uzun zamandi dengeli gidiyordu korunuyoruz sicakdanmi olduki acepp:26:
Evet canim gitmiyor sayfalar :) ömer nasil iyimi emiyormu?
Test yapsana cikar testte bisi varsa. Bu ay bende öyle oldum iki gün gecikti. Allah gönlüne gore versin. Ben şuan için istemiyorum bakamam çünkü ahmet küçük daha. 4-5 yaş olsun ahmet öyle dusunucem inşallah.
Omer iyi canim emmiyor 11ayliken kendiliginden emmek istemedi birakdi ben de israr etmedim acikcasi
Test aldim canim yarin bi deniycem bakalim bende aslinda erken diyorum korunuyoruz o yuzden ama bebis varsa ne yapa bilirizki Rabbim boyle istemis diycez
Bende oğlumu memeden kesicem ondan soruyorum aslinda :)) tabiki olduysa yapicak bisi yok. Bende istemeden kalsam bende dogururum sonuçta kiyilirmi. Allah gönlüne gore versin canim. Hayirlisi olsun. Sonucu yaz ama merak ederim.
Gidilir canim biz istanbuldan İtalya ya gittik tatile. 20 gün oldu doneli. He bide arabayla gittik. Herkes bize uzayli gibi bakti nasil yani 19 aylik çocukla nasil gidilir diye. Fakat sürekli yol gitmedik biz en fazla 6 saat gidip konakladik gezdik. Hem çok yer gezdik hem yorucu olmadi böylelikle. Korktugum gibi olmadi çok kasmistim kendimi hastalanirsa uyumazsa huysuzlanirsa diye. Masllah bize ayak uydurdu oğlum.
yok canım doğurmadım daha37+0 bugün
son 11 gün bakalım inşallah 10 temmuzda doğum
test yapmadın mı? 2.ler geliyor maşallah topiğe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?