2012 ekim meleklerini büyütüyoruz

bizim buralardada bi tarafa daha fazla yatarsa kafa yamuk olurmuş derler , ben sağına yatırsam o solunu çeviriyor , beğenmezse gene sağına dönüyor , bunu ayarlamak mümkün değilki :26:

gunaydin anneler nasilsiniz
simdi biraz isim varoglene yemek camasir fln
birazdan gelip gecmise gecicem

offf bu yemek çamaşır , bulaşık , ev süpürme hiçmi bitmez yaaa bebeğim varken nefret ediyorum bu işlerle uğraşmaktan , kocişe söyledim , biyerden bişey gelirde zengin olursak bana hizmetçi tutacak bende 2. yi doğurcam

ewet haklısın bakıcı işi gerçekten zor ,babanne veya anane olunca tabiki güveniyosun ama akşamı zor ediyorum valla :))
Amaaan 2.çocuğu yaparsam çalışmayı düşünmüyorum zaten kendim büyütücem ki hem çalışıp hem 2 çocuk bakmaya da pek cesaret edemem doğrusu

evet kızlar yok bi süredir , iyidirler umarım :26:

ING deyim bende. Calismaya başlayınca en az oniki saat kizimi goremicem gelince yemekti bilmem ne derken uyiyana kadar iki uc saat gorcem oda anne sevgisi den ilgisi den mahrum kalacak hem isin stresini cekicem hem c ocugumu goremicem hemde bakici bulabilirsem butun maasim ona gidecek ne gerek var butun bunlari goz onune alırsam otur evde diyorum kaybedecegim bisey yok

ben bi zengin olursam hepinize birer tane yardımcı göndericem , hiç yoktan bebekler biraz büyüyene kadar mesela 3 yaşına kadar süper olur , ömür boyu istemeyin ama sizde

canım kızçe isim değil :)) yani kızım anlamında , elveda rumeli die bir dizi vardı , orda makedonyalılar kızlarına kızçe diyordu , ordan kalma bu kızçe , ayyy alemsin

ben 40 ımız çıktıktan sonra hep yüz üstü yatırdım annemin ısrarıyla ama benim bebeğim doğduğunda bile kafasını tutabiliyordu , böyle daha rahat çıkar gazı bebekte rahat eder demişti annem , ondan sonra hep öyle yattık , emzirip yüz üstü yatırıyorum geceleride , hiç kusmuyor , ama katı gıdaları kusarlarmı bilmiyorum , biz henüz başlamadık ek gıdalara

aaa evet bak sende görünmüyordun ne zamandır , biz oda değiştirdik , uyku düzenimizde değişti bu ara ama gece 10 sabah 7 arası bi sıkıntısı yoksa uyuyor kızım , gündüzleri belli olmuyor hiç bazen az bazen çok uyuyor

bloğunu okudum canım , Allah küçük mucizeni sana bağışlamış tam olarak sebebi neymiş peki ? doğumda olan bir durummu acaba ?

valla sebebi hala bilinmiyor canım,izmirde ön tanı olarak oksijensiz kaldı demişler,başka doktor kanaldan geçerken sıkışmış dio,herkes bişi dio yani.
Şimdi izmirde bi profösöre götüryoruz çocuk nöroloji uzmanı ,oksijensiz kalmış olsa daha büyük hasar bırakırdı dio.Çok şükür görünen bişi yok şuanda gelişimi gayet iyi gidiyo.
Sadece göz kapağında biraz düşüklük var okadar.Ben doktor hatası olduğunu düşünüyorum,çok acele ettiler doğum sırasında karnımdan bastırıpdurdular kaburgam kırılıyodu nerdeyse yani

bizimki anne sütünü sadece 1 ay aldı,küvezde kaldığı için biberona alışkındı istemedi memeyi.Oyüzden 4,5 aylık başladık ek gıdalara maşallah hepsini yiyo,iştahsız bi çocuk olmıcak sanırım.Gece mamayıda artık beşiğinden kaldırmadan yediriyorum,yoksa kucağıma alsam uyanıyo çocukcağzım:)

bu kadarla geçmiş olsun canım , şimdi iyi olmasına çok sevindim , bende normal doğum yaptım ama hiç bastırmadılar karnımı yada benmi hatırlamıyorum acaba :26:

haklısın aynısını bende düşünüyorum birde bizim yeni tayinimiz çıktı çanakkaleye kimseyi tanımıyoruz bakıcıya bıraksam kontrol edecek biri bile yok gerçi ilçedeyiz sorun olmaz diyorlar senden iyi bakar diyorlar ama ben çok geç çıkıyorum en azından eski şubemde öyleydi 8-9 burada en fazla 7 diyorlar.
bir yandan 5 yıldır çalışıyorum ideallerim yükselme hedeflerim vardı çok emek verdim onada kıyamıyorum mavişimede...

öyle zor bir doğum geçirdimki oğlumun kardeş sevgisini tatmasının önemsiz olacağını bilsem 2. ye hayır derim ama kardeş çok önemli 2. kız istiyorum hemde çok :I))

haydi kolay gelsin kızlar hava harika oğlumu alıp yürüyüşe çıkacağım yağların erimesi lazım:)

Selam arkadaşlar,
Oğlum toprak 4,5 aylık, dün akşam burnu tıkandı serum fizyolojik falan hiç etkili olmadı, şimdi hapşırıyor ve hafif öksürüyor.doktorumuz peditus diye bir şuruba başlamamızı önerdi. Sizce ilaç kullanmalı mıyız? Nasıl geçer bu ??Size ve minnoşlarınıza sağlıklı günler dilerim...

canım ilacın içeriğini bilmiyorum ama doktorun verdiyse bence kullanabilirsin.çünkü öksürük ilerlerse ciğerlere inebiliyor.bizim doktorumuz prospan şurup verdi kızımın öksürüğü geçti.ayrıca serum fizy. den sonra burnunu aspiratör ile temizliyor musun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…