- 26 Aralık 2012
- 229
- 1
- 96
- Konu Sahibi Sarisekerannesi
-
- #1.641
Merhaba arkadaslar,
Uzun zamandir takip ediyorum sizi ama yazamadim bir türlü.Ben de ekim annesiyim kizim 14 ekimde katildi aramiza cok da iyi yapti cimcimem.umarim bundan sonra ben de aktif olarak katilirim sizlerin güzel sohbetlerinize:)
hoşgeldin aramıza.herzaman bekleriz katılımlarını :)
selam kızlar nasılsınızzz ek gıdalar nasıl gidiyo neler veriyosunuz...
Gunaydin kizlar.bugun kizimin kafasina babasi yanlislikla kolunu carpti.alnina geldi kizardi biraz.bisey olurmu doktora gotursemmi acaba.
Merak etme canım bizde yaşadık bu tarz kazalar, yinede takip et tabi.
İlk defa bukadar cani yandi ilk kazada diyebilirim.gecti sukur ama korktuk tabi
gecmiş olsun canım
Kizlar sizde beb islerinize demir damlasi kullaniyomusunuz
ben 1 aydır kullanıyorum ama geçen arkadaşımla görüştüm onun oğlu 1,5 yaşında biz hiç başlamadık dedi doktoru test yaptırmış kan değerleri iyi çıkınca hiç kullanmamış bende anlamadım...
ben kullanıyorum daha onceki sayfalardada konuşulmus bu konu. çoğunluk kullanıyor canım
evet zaten bir tek o arkadaşımdan duydum kullanmadığını gerçi bebişide gayet sağlıklı herhalde zararı olmaz yarın doktora götüreceğim oğlumu 5, ayımız doluyor sorayım bakalım ne diyecek?
ben önermeyeni duymadım daha. her doktor kana bakmadan verdiğine göre grekli. cünkü ben sağlık ocagı ve normal muayensine çeşitli doktorlara götürdüm hepsi demir damlası kullanıyor değişlmi diye sordular.
kızlar ben bişey soracagim bebğinde hemajom halk arasında gül dedikleri lekeden olan varmı
benim oğlumun serce parmagının içinde var kırmızı doktorlara sordum hepsi önemsiz dedi. ama insanın içi rahat etmiyor yinede[/QUOTE
benim bebişte yok ama ablamda varmış küçükken dizinin altında ağaç şeklinde sonradan kaybolmuş bencede önemsizdir takma kafana....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?