2012 ekim meleklerini büyütüyoruz

selam kızlar nasılsınızzz ek gıdalar nasıl gidiyo neler veriyosunuz...

canim ben 5. ayda basladim. 10 gun falan.oldu. meyve puresi ve yogurt veriyorum. meyve puresini ilk hazir aldim. cok sevdi kendim evde yaptim yemek istemedi. bende biraz.hazir.biraz ev yapimi karistirip anne sutunun icine katarak veriyorum. kizim sag memeyi emmedigi icin sagip ek gidalarina katiyorum. biberon kullanmiyor kasiklada sutu.icmiyor bende icine 2-3 cay kasigi meyve puresi veya evde kendi yaptigim yogurdu veriyorum. muhallebiyide simdiye kadar 2-3 defa verdim oda sutum az.olunca cok acikirsa tok tutsun diye az miktarda koyu yapip yine icine bi miktar anne sytu katigor. 10 gun sonrada sebzeye gececem.

hımm anladım canım bende öğlen elma yada armut rendeleyip içine 2adet büskiviyle eiyorum kşamüstü yoğurt veriyorum gecede hergün olmamakla bereber kaşık maması veriyorum...bidahaki dr kontrolünde sebzeye geçicez dedi 6ay bitince...

biskuvi b ve kasik mamasi bende aldim fakat sevmiyor onlari. meden bilmiyorum onu verince tukuruyor. ra kuzim 1 aydir bagiriyor bildigun baya bagiriyor tiz bi sesle.yuksek sesle kahkaha atiyor sizlerdede var mi bu

günaydın kızlar , dışarıda pusarık bi hava var , ne güzel sevinmiştim 2 gün önce bahar geldi die , gene başa sardık

benim eşimin hiç öyle kilo takıntısı yok , çok şanslıyım bu konuda ama benimde kiloyu belli etmeyen sıkı bir vücut yapım var , hatta bayılıyor biraz şöyle etli butlu olunca ama hamilelikten beri onu ihmal ettim , zayıfladı kocişim , bende zayıf sevmiyorum hiç , normal olucak , bi ara 100 kg olmuş doğumdan bikaç gün önceki halimi ekliyim size , hiç inanamazsınız , bendende 17 kg gitti sadece emzirmeyle , bebeklerin artık çabuk doyması normal ama sütün geç gelmesi tuhaf , sıcak tutmaya çalış göğüslerini , belli damarları genişlettiğinden sıcak , bi faydası olabilir :26:

aman kuzum yaaa kıyamam , o acıdan ziyade korkmuştur annesi , düşe kalka büyüyecekler ama sıkma canını , olmuş bitmiş artık , çok dikkat edicez bundan sonra

ne kadar kuruyorsun böyle kafanda yaaa , şu an herkese gidiyorlar tabiii , hepimizin bebekleri öyle , kaldıki benim kızımda zor gülen bir bebek , bence üzüleceğine sevinmelisin , ayrıca büyüdükçe anlicaklar anneyi , babayı , sen böyle düşünceleri at kafandan , herşeyden önce kendine güven , onu sen doğurdun , annesi sensin , tabiki en çok seni sevecek birde babasını , sen böyle yapıp beni az severse filan diye yaklaşırsan oda etkilenir enerjinden , düşüğnme böyle şeyler , o senin bebeğin , senin bi parçan

çok haklısın canım , 6. ay genelleme ve 4-6 ay arası çıkmaya başlar diyor uzmanlar zaten 6. aydan sonra demiyorlar , tabiki istisnalar var , ben 8 aylık diş çıkarmışım mesela , yaşında bile çıkaran olduğu gibi dişle doğanlarda varmış

selam kızlar nasılsınızzz ek gıdalar nasıl gidiyo neler veriyosunuz...

selam canım , aynı avatarındaki gibi yaptılar seni sonunda bu cimcimeler galiba şaka bi yana 2 çocuk gerçekten düşünemiyorum , bana 1 tanesi yetti arttı , biz ek gıdalara geçmedik henüz canım , geçenler yazsın bizde faydalanalım

biskuvi b ve kasik mamasi bende aldim fakat sevmiyor onlari. meden bilmiyorum onu verince tukuruyor. ra kuzim 1 aydir bagiriyor bildigun baya bagiriyor tiz bi sesle.yuksek sesle kahkaha atiyor sizlerdede var mi bu

Günaydın ahali, bnm kızda bikaç Gundur basladi dedigin gibi bagirmaya gülmeye cok tatli ama yaa:)

benim cimcimede arada bağırıyo arada çığlık atıyo , tuhaf sesler çıkarıyo filan , ben sesleri keşfediyo die düşünüyorum , hatta bikaç gündür sanki uzun süre nefes alamamış gibi bir ses çıkarıyo , benide korkutuyo

Benimde 1 ay anne sütü aldı oğum sonra emmedi mama veriyorum bende şu anda sadece yoğurt ve elma suyuna başladım sen tam anlamı ile geçmişsin sanırım gıdalara neler veriyorsun bir günde acaba?

kızlar bu ek gıdayı verirken öğün olarak mı veriyoruz ya .ben tattırıyorum sadece bizimki malesef az emiyor zaten sütümde az. 3 saatte 1 120 cc yada 150 cc mama içiyor. bisküvi olarak ve marka veriyorsunuz?

günaydın kızlar ne zamandır tam anlamı ile bakamadım sayfalara hasta bebişlere acil şifalar diliyorum.Çarşamba günü oğlumu kanguruya koydum kv lere gittik nasıl bakıyor etrafa şaşkın şaşkın çok tatlıydıdünde misafirim vardı bugün ev işleri ile uğraşaacağım kerem bey izin verirse:) pazar günü annemlere gideceğim 1 hafta kalırım bebeği görmeye falan gelecekmiş komşular.Herkese hayırlı Cumalar Allah sağlıklı huzurlu ve de bol uykulu günler nasip etsin

sbh 8 de grdi ameliyta 11 de ciikti 2 ye kdr yogun bkimda kldi tedbir amacli.eli elimde uyuo kusum kolay iilesir ins dualrnza dewam cok saolun kislar

Çok geçmiş olsun canım bundan sonrası daha rahat olacak inşaallah melek onlar çabucak iyileşir hiçbirşeyi kalmaz Allah acil şifalar versin.

arada olur öyle canım , ağlarsan rahatlarsın , ne oldu kan tahlili , merakla bekliyoruz , ikincide tüp bebeğe gerek kalmaz inşallah , hakkında hayırlısı olsun canım
almadım daha sonucu canım ya ınsallah..
Gunaydin kizlar.bugun kizimin kafasina babasi yanlislikla kolunu carpti.alnina geldi kizardi biraz.bisey olurmu doktora gotursemmi acaba.
bısey olmaz alısıcaz bunlara..
kızlar bu ek gıdayı verirken öğün olarak mı veriyoruz ya .ben tattırıyorum sadece bizimki malesef az emiyor zaten sütümde az. 3 saatte 1 120 cc yada 150 cc mama içiyor. bisküvi olarak ve marka veriyorsunuz?

ılk basta tatırıyorsun ben artık ogune basladık.sabah kahvaltı edıyor peynır meyve suyu felna oglen sebze yıyor 2 saat sonra yogurt veya sut 3-4 saat sonra muallebı sonra yıne sut ve yatıyoruzzz.arada elıne muz verıyorum elma bıskuvı verıyorum oyle yıyor..
ama sen ılk olarak elmayı dorde bol 1 parcasının suyunu sık hergun azıcık artıra artıra 1-2 haftaya 1 elmayı yemesı lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…