- 18 Ocak 2012
- 8.282
- 3.937
- 448
- Konu Sahibi Sarisekerannesi
-
- #1.921
Kizimin dişi çikmiiiiiiişşş:)) bi dişe bu kadar sevinecegimi dusunmezdim:)
Kizlarr bebişler imiz cok tatli hepsine maşallah Allah nazarlardan korusun hepsini. Mustu Allah rahmet eylesin geride kalanlara saglik sıhhat versin. Tugce skopcayi okudum ustune bide yorum yazmışsın koptum:) hafiye gibisin Walla biz daha ek gıdaya gecmedik ama bildigim birbirine karistirmadan verilmesi. Hem tadini alsin Die hemde hangisinin alerji yapabileceğini bulmak icin
bende dehşet alışverişe verdim kendimi ya.ama herşeyi kızıma alıyorum.tutamıyorum birtürlü kendimi.muhtemelen aldığım cicilerin bir kısmını giyemeden kıyafetler küçülecek ama napıyım her güzel şeyin kızımın olmasını istiyorum.biri beni durdursun :)kızlar ben alışveriş manyağı oldum çıktım yaa , dışarıya çıkamadıkça internetten alışveriş yaparak alıyorum hırsımı , şimdide migrosun internet sitesini keşfettim , günlük keçi sütü filan var hemde eve kadar getiriyorlar süperrrrrrrrrrrrrrrincelemeye devam edicem
avcılara gidiceksin herhalde orasıda yakın bize sorun olmaz.zaten gönlümüze göre biyer bulursak bizde taşınıcaz.site istiyoruz ama gönlüme göre bulamadım.yeni yapılanlarda metrekareler küçük,balkon yok.hatta sizin siteye de bakmıştık.3+1 ler nette 90 m2 di.ama en çok kızdığım banyo ve mutfak kapılarında kilit yoktu.bizde vazgeçmiştik.sen git banada ev bul yakınında geliyim bende :)ten 87
kız beylıkduzu esenyurtta 3 kısıydık sen ben esra.
esra tasındı bende gıdıyorum tek sen kaldın.oysakı ben oyun gurubu kurmayı dusuuyorum
ahhh canımmm yazıkkkk
havalar ısınsada kocan rahat etse.
en sonunda adam gıdıcek netını kapatıcak senı engellemek ıcın kızzz
hadı hayırlı olsun.kızlar dıs edıgı dıyorlar sanırım.bana gore dıs bugdayı yapıcak olan yok mu tek ben mıyım???
kız ole dolasıyordum bı baktım skopca gıttım hemen yorum yazdımm
canım fazla keçi sütü sanırım vücutta folik asit eksiği yapıyomuş.dün doktorumuza baya bişeyler sormuştum.eğer karıştırmıyorsam böyle demişti.bir araştır istersen.
yoo benım evde banyodada mutfaktada kılıt var..ben sana sıteyı asla onermem gunluk daıreler.havuzlu oldugu ıcın 5-6 kısı bıraraya gelıp ev tutuyorlar ıt kopuk butun pıslıkler sıtelerde..220 tl aıdat oduyorum 2+1 daire ıcın.3+1 lerde 260 felan oldu aıdatları o yuzden tasınıyorum bendeavcılara gidiceksin herhalde orasıda yakın bize sorun olmaz.zaten gönlümüze göre biyer bulursak bizde taşınıcaz.site istiyoruz ama gönlüme göre bulamadım.yeni yapılanlarda metrekareler küçük,balkon yok.hatta sizin siteye de bakmıştık.3+1 ler nette 90 m2 di.ama en çok kızdığım banyo ve mutfak kapılarında kilit yoktu.bizde vazgeçmiştik.sen git banada ev bul yakınında geliyim bende :)
ayyy kız sen benim kocişi görsen varya , çok bonkördür çokkkk , teyzemlerin bi lafı var , türünün son örneğini sen kapmışsın diyorlarama bu gidişle ya iflas edicez yada kocişi göndericem gece işine çıksın , burada e5 te yok ama bulur artık biyerler
valla canım benim kocişte gece taksiye çıkmayı düşünüyor.ama napalım herşey evlatlarımız için kendimizi düşünüyorsak namerdiz :)ayyy kız sen benim kocişi görsen varya , çok bonkördür çokkkk , teyzemlerin bi lafı var , türünün son örneğini sen kapmışsın diyorlarama bu gidişle ya iflas edicez yada kocişi göndericem gece işine çıksın , burada e5 te yok ama bulur artık biyerler
Kizimin dişi çikmiiiiiiişşş:)) bi dişe bu kadar sevinecegimi dusunmezdim:)
Kizlarr bebişler imiz cok tatli hepsine maşallah Allah nazarlardan korusun hepsini. Mustu Allah rahmet eylesin geride kalanlara saglik sıhhat versin. Tugce skopcayi okudum ustune bide yorum yazmışsın koptum:) hafiye gibisin Walla biz daha ek gıdaya gecmedik ama bildigim birbirine karistirmadan verilmesi. Hem tadini alsin Die hemde hangisinin alerji yapabileceğini bulmak icin
valla ben ineksütünü mayalıcam canım.zaten mayalanınca alerjik ihtimali çok düşüyomuş.zaten kan damlasıda kullanıyoruz napıyım folik asit eksikliği daha vahim bence.hümmm bunuda yeni duydum , inek sütüde demir eksikliği yapıyomuş ama , napsakki :26:
bende dehşet alışverişe verdim kendimi ya.ama herşeyi kızıma alıyorum.tutamıyorum birtürlü kendimi.muhtemelen aldığım cicilerin bir kısmını giyemeden kıyafetler küçülecek ama napıyım her güzel şeyin kızımın olmasını istiyorum.biri beni durdursun :)
bu gidişle kocişler bizi boşar artık bizde senle bi ev tutar miniklerimizle baraber geçinir gideriz :) hem kızçeler yalnız kalmaz hem biz :):)öfff öfff valla hiç sorma canım yaaa , hamileyken aldığım çoğu şeyi mevsimden dolayı giyemeden küçüldü bilebende duramıyorum dürtüyorlar sanki beni , illa bişeyler alıcam , biri benide durdursun , sonumuz hiç hayırlı değil gibi görünüyor
valla canım benim kocişte gece taksiye çıkmayı düşünüyor.ama napalım herşey evlatlarımız için kendimizi düşünüyorsak namerdiz :)
cnm benimde 24 yasinda erkek kardesim var okuyunca yazini icim sizladi. en hassas noktamdir. ruyamda bile onunla korkuturlar caninin yandigini gorurum rabbim mekanini cennet etsin. kardeslerimizi ve evlatlarimizi bize bagislasin
allah rahmet eylesin canım yeri mekanı cennet olsun.ama sen yavrun için artık güçlü olmalısın.unutma sana muhtaç küçük bir can var ve senin herşeyinden etkileniyor.
bu gidişle kocişler bizi boşar artık bizde senle bi ev tutar miniklerimizle baraber geçinir gideriz :) hem kızçeler yalnız kalmaz hem biz :):)
hayırlı günler arkadaşlar bir şey soracağım benim hamilelikten önce uzun kirpiklerim vardı ama hamilelikle beraber baya kısalmış ben farketmemiştim ama doğumdan sonra ablam söyledi aynada bakınca uzun kirpiklerin yerini kısacık kirpikler almış şok oldum uzar diye düşündüm ama hala uzamadı ben gözleriyle meşhur biri olarak çok üzülüyorum internetten araştırdım hamilelikte böyle bir durumdan hiç bahsedilmemiş benim gibi bunu yaşayan var mı yada ne yapmak lazım.... Sanırım benim gözleri oğluşum çaldı....
Canim öncelikle ALLAH kardesine rahmet eylesin mekanı cennet olsun...seni cok cok iyi anlıyor ve ayni şeyleri yaşıyorum üç ay önce babamı kaybettim aniden hicbiseyi yoktu kalp krizinden vefat etti...aklımdan çıkmıyor yalnızken heep düşünüyorum o haberi aldığım ani morgtaki hali gözümden gitmiyor cook özlüyorum...üzülüyorum stressten saçımı demet demet dökülüyor bariz olarak azaldı...ben uzakta evli olduğum icin özlem hep olacak bir de vefat ettiği gün beni aramıştı çocuklarla ugrasyigimdan musait olunca arar rahatça konuşurum dedim ama akşama kadar kismet olmadı haberini aldim....offff canim babam üzüntüden gitti benim babam abim boşandı işleri bozuktu baska birini bulmuştu falan babam cook uzuluyordu Simdi de pek düzeldi denemez dua etmekten baska çarem yok ne olur sizde dua edin buna cok ihtiyacımız var yabancıların duası kabul olurmuş diyolarya hayir duanizi eksik etmeyin....
tugce
saolun kizlar amin. bende oglumdan guc almaya calisiyorum. bebegimn olmasini cok istemistim zaten. kardesimmin yedisinde hamile oldugumu ogrendim fakat uzuntuden dusuk yaptim. bu ikinciydi yani. oglum oldu ama kardesimin adini koymaya cesaret edemedim. kimde nerde duysam ismini gozlerim doluyo ogluma koymayi cok istedim ama yapamadim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?