2012 ekim meleklerini büyütüyoruz

amin canim. seninde basinsagolsun mekani cennet olsun. seninde acin taze. bende ilk zamnlar disari cikamiyordum. sanki bi yerlerden cikicakmis gibi geliyordu. sonra sonra evden ciktigimda butun yirmi yas erkekleri kardesime benzetmeye basladim. kafami cevirip cevirip bakardim kardesimmi acaba diye. boyle biseylerin olume neden olmasi cok zor. sen belkide abimin hayati duzenli olsaydi babam uzulmeseydi yasardi suan diyosundur. benimde kardesim arabayi kullnmiyodu arkadasi kullaniyodu. eger dikkat etseydi kardesim yasardi die dusundum hep. ki arkadasi yasiyo. fakat dogarken kaderimiz belli. yasicaklari omur bu kadarmis. dua ediyorum bende bol bol yapicak bisey yok maalesef. anliyorum seni bu aci cok zor allah kimsenin basina vermesin. bizimde konusacak seylerimiz vardi kardesimle. telefondayken yuzyuze konusuruz dedim bi daha yuzunu tabutundayken gordum. neyse cogumuz emziriyoruz. kimseyi etkilemek istemem kizlar.

Dogru haklısın hep oyle düşünüyorum bende herkesi ona benzetiyorum..!abimide sucluyorum....ALLAH diğer sevdiklerinize uzuun ömürler versin insallah....

arkadaşlar bebişlerinizi oturtmaya başladınızmı? etraftan bana yürüteç öneriyolar siz yürütece koymaya başladınızmı?

allah raxi olsun cnm.
buarada benm kirpklr kisalmadi ama dokuluyor. bebginin gozlri cok guzel madallh. senin guzlgi o alms demk.

Haklısın kimseyi üzmek degil zaten açımız burda bir aile gibi olduk herseyi yazıp konuşuyoruz....doğrusunu abimiz suçladıkları herkesi ons benzettim ayni şeyler yaşanıyor demekki ALLAH diğer sevdiklerinize uzunn ömürler versin insallah...

amin canm. yanlis anlama beni tatlim ben kendi adima soyledim. kimseyi uzmek istemem cunku. bende senin gibi dusunuyorum zaten yoksa paylasamazdim. evet herkes ayni seyi yasiyor bu donemde. olmus gibi degilde bigun cikip gelicek gibi geliyo hep bana. ama mezarina gittigimde yuzlesiyorum anca.

allah raxi olsun cnm.
buarada benm kirpklr kisalmadi ama dokuluyor. bebginin gozlri cok guzel madallh. senin guzlgi o alms demk.

sanırım o aldı... gözlerini bana benzetiyorlar şuanki yoluk halime bile benziyormuş... sokakta hep kız sanıyorlar maviş oğlumu... sizinkilerde mi öyle bilmiyorum ama sürekli başkalarını görünce gülücükler saçıyor her zaman öyle sanıp nazar ediyorlar oğluşuma bizimki kalabalığı çok seviyor hemen melek oluyor:))

arkadaşlar bebişlerinizi oturtmaya başladınızmı? etraftan bana yürüteç öneriyolar siz yürütece koymaya başladınızmı?

oğlum zaten destekli oturuyor doktota sordum zaten oturtuyorsun, 9 aya kadar tam oturmasını bekleme, rahatsız olunca o zaten ağlayarak belli eder dedi... yürüteç kullanmayı düşünmüyorum daha geç yürümesine neden oluyormuş zaten doktarda önermedi biraz daha büyüsün ilk arabam tarzı bir şey alacağım...

3. aydan beri oturtuyorum doktorumuz hazir oldugunda oturmak istediginde oturttur demisti. 3. aydan beri sirtini kaldirip oturmak istedigi icin once kucakta sonra ana kucaginda egilimli bir sekilde oturttm. 5. aydan beti de tam oturur sekilde kanepeye oturtuyorum. yurutec almayi dusunmuyorum jic bir doktor onermiyor. bi akrabamizin ogluda yurutecten dolayi tek bacagini harekt ettiremedigi icin kullanmk istemiyorum. ilk bisikletim diye plaskoll un yuncagini aldik onu kullanacagiz

evt cnm bugun tam bes aylik olduk. 8600 gr olmus. 800 gr alms bu ay pasa.

maaşallah bizde dün 5 aylık olduk bizim oğlan çok cılız artık ne bulursam tıkıştıracağım ağzına çünkü doğum kilosuna göre hiç gelişmedi 7400 gr şimdi ama o kadarda hareketliki ben genetik olduğunu düşünüyorum babası manken gibi ona çekti oğlum...

Teşekkürler arkadaşlar. ben hiç oturtmadım o zaman bende oturtmaya başlayayım yavaş yavaş. herkes emeklemesi lazım diyor ama bizimki poposuyla sırt üstü geziyor.

evt cnm bugun tam bes aylik olduk. 8600 gr olmus. 800 gr alms bu ay pasa.

hay masallah Rabbim nazarlardan korusun kuzunu. hala tek meme mi emiyor benim kiz gibi.ek gidaya basladin mi. bizim hastalik bize 500 gr kaybettirdi. zayiflamisti cok sukur gecen ay 700 gr almis s. ocaginda ebe cok iyi devam et dedi. suan 5.5 aylik7900 olmus dun evde tarttim. 5 aylik kontrolunde 7600 du. bunada sukur hasta olmasinlarda gerisi onemli degil..

anneler bugun kizima ilk defa corba verecegim. ilk corbasida ev yapimi tarhana. gecenlerde bir doktorun yazisini okumustum. bebekler icin en iyi ek gida tarhana demisti. bu yuzden tarhana yapacam 1/4 su bardagi pastarize sute 1.5 yemek.kasigi tarhana ekledim. pistiktten sonra icine az birsey has zeytin yagi ( denizliden arkadasim getirmisti ) birazda anne sutu ekleyecegim. kizim suanda ogle uykusunda uyansin corba icecez. inek sutu 1 yasindan once kullanilmaz diye biliyordum fakat bu doktor kullanilabilecegini yazmis. acaba devam sutuyle mi yapsam dedim annem bana 4. aydan itibaren vermis sorun olmaz diye dusundum. birde daha once gida muh. sormustum oda verilebilir bu yalanlari mama ureticileri cikariyor satabilmek icin 6. aydan otibaren verilebilir demisti henuz 5.5 ayligiz ama yinede deneyecegim. Bakalim sevecek mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…