2012 ekim meleklerini büyütüyoruz

Yok yanlış anlamadım bee yaa:)hilalcim iki alıntı yapamıyorum kusura bakma ALLAH razı olsun saol...bu arada ek besin verisimden bahsetmistim çeyrek elma dedimya kizlarr amann oyle cok gelmus abartmisim ilkinde oyle vererek canim tum gece kivrandi bi yerde oyle okumuştum ama severek aldı sitede gaza geldim çeyrek elma suyunu verdim bi tanade cici bebe cok hisli başladık olmadı ara verdim sakin benim gibi yapmayın sevinip çay kaşığı yeter ilk gün...işkadını bile silahsız sumuksu puturlu beyaz sarı oldu...insallah hemen düzelir cok panik oldum kızdım kendime ..

senin oglanada masallh cnm. cokta ciliz degil bence hem saglikli ya gerisi cok onemli deil. hem dedign gibi genetik. ben ve esim 4500 civari dogmsuz oglumda 4030 dogdu. dr sormstu bana kac kilo dogdun sana cekmstr die. her bebegin yapisi farkli.

aman canım pastörize süt derken sakın kutu sütü verme , onlar zararlı , zaten sütte değil , o kadar işlem görüyorki sütlükten çıkıyor , ya günlük süt yada güvendiğin bi sütçüünün doğal sütünü kullan

Son düzenleme:

nihleyede masallah annesi. canm oglm uyanikkn hic emmiyo artik. uyankkn tek meme emiodu. uyudugundada digerini veriodum. simdi uykuda emio sadece. iki saate bir uyuyo bende uyuyunca emziriyorum yetiyo simdilik. ek gidaya gecmedim. sadece elma suyu tattirdim. kayisi suyuda kabizligindan dolayi. boyle yavas yavas tatturicamki 6aylk olnca ek gidaya ogun olarak gecelim. yoksa bianda ogun olarak gecemem. birde beceremiyor oglum kasigi. alisir insllgh bir aya.

hanımlar varmı aramızda kekimin üstüne tanımam diyen bir hamarat hatun ? bana kek , kurabiye tarifi lazım pratik olanlarından , hiç beceremiyorum ben hamurişini ama biyerden başlamam lazım

evt zuhalcim aynilr. 7800 du gecn ay. boyuna 68 cm dedi. uzamamsmi dedim. farkli cikabilio tam olcemiorz dedi. gecn ay 67.7 ydi boyu.

evet tam ölçemiyorlar , ben farkediyorum ama uzadığını , aktivite merkezine oturtunca baya havada kalıyodu bizimki , dün baktım parmak uçlarıyla basıyor yere artık Allahım nazarlardan esirgesin hepsini

evet tam ölçemiyorlar , ben farkediyorum ama uzadığını , aktivite merkezine oturtunca baya havada kalıyodu bizimki , dün baktım parmak uçlarıyla basıyor yere artık Allahım nazarlardan esirgesin hepsini

Maşallah tum kuzulara...canim ya aktivite merkezi hangisini aldın memnunmusun tavsiye edermisin.benim ufaklık cok huysuz devamlı kucak ve ilgi bekliyor tuvalete zor gidiyorum inan..baktım bi ara pahalı geldi bir de sevmez diye büyüsün .salincak alırız dedik

hanımlar varmı aramızda kekimin üstüne tanımam diyen bir hamarat hatun ? bana kek , kurabiye tarifi lazım pratik olanlarından , hiç beceremiyorum ben hamurişini ama biyerden başlamam lazım

Valla benim kekimi hep begenirler genelde tarcinli yaparim. 3 yumurta 1 sb seker 1 sb yogurt 1 sb sivi yag kabartma tozu vanilin alabildigince un ve 2 tatki kasigi tarcin 3 de koyabilirsin cok guzel oluyor

Bende uykuda emziriyorum cnm sol memeyi. Sag memeyide sagip ek gidalarina katiyorum . Ne zamn duzelecek bunlar ya bazen cildirasim geliyor ams bunada sukur diyorum.

Cnm iki gune bir gunluk sut aliyorum. Kizimin yogurdunuda iki gune bir gunluk sut ile kuruyorum.

allah gerıde kalanlara uzun omurler versın canım..
arkadaşlar bebişlerinizi oturtmaya başladınızmı? etraftan bana yürüteç öneriyolar siz yürütece koymaya başladınızmı?
yurutecı onermıyorlar tatlım

masallah cok sekr sıpaaa

Valla benim kekimi hep begenirler genelde tarcinli yaparim. 3 yumurta 1 sb seker 1 sb yogurt 1 sb sivi yag kabartma tozu vanilin alabildigince un ve 2 tatki kasigi tarcin 3 de koyabilirsin cok guzel oluyor

benımkınıde begenırlr kız..canım cektı bakkk..ama yapamam valla.ayıptır soylemesı sarma sardım borek yaptımm.yoruldummmmm..suan cok afedersınız wc ye gıdıcek halım yokk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…