- 26 Aralık 2012
- 229
- 1
- 96
- Konu Sahibi Sarisekerannesi
-
- #1.961
oyy tosun paşaya bakın maşallah subhanallah :) allah bağışlasın canımEki Görüntüle 661993
buda benim erkekim...
arkadaşlar bebişlerinizi oturtmaya başladınızmı? etraftan bana yürüteç öneriyolar siz yürütece koymaya başladınızmı?
amin canm. yanlis anlama beni tatlim ben kendi adima soyledim. kimseyi uzmek istemem cunku. bende senin gibi dusunuyorum zaten yoksa paylasamazdim. evet herkes ayni seyi yasiyor bu donemde. olmus gibi degilde bigun cikip gelicek gibi geliyo hep bana. ama mezarina gittigimde yuzlesiyorum anca.
hay maşallahdarısı bize artık
Eki Görüntüle 661993
buda benim erkekim...
maaşallah bizde dün 5 aylık olduk bizim oğlan çok cılız artık ne bulursam tıkıştıracağım ağzına çünkü doğum kilosuna göre hiç gelişmedi 7400 gr şimdi ama o kadarda hareketliki ben genetik olduğunu düşünüyorum babası manken gibi ona çekti oğlum...
evt cnm bugun tam bes aylik olduk. 8600 gr olmus. 800 gr alms bu ay pasa.
hay masallah Rabbim nazarlardan korusun kuzunu. hala tek meme mi emiyor benim kiz gibi.ek gidaya basladin mi. bizim hastalik bize 500 gr kaybettirdi. zayiflamisti cok sukur gecen ay 700 gr almis s. ocaginda ebe cok iyi devam et dedi. suan 5.5 aylik7900 olmus dun evde tarttim. 5 aylik kontrolunde 7600 du. bunada sukur hasta olmasinlarda gerisi onemli degil..
anneler bugun kizima ilk defa corba verecegim. ilk corbasida ev yapimi tarhana. gecenlerde bir doktorun yazisini okumustum. bebekler icin en iyi ek gida tarhana demisti. bu yuzden tarhana yapacam 1/4 su bardagi pastarize sute 1.5 yemek.kasigi tarhana ekledim. pistiktten sonra icine az birsey has zeytin yagi ( denizliden arkadasim getirmisti ) birazda anne sutu ekleyecegim. kizim suanda ogle uykusunda uyansin corba icecez. inek sutu 1 yasindan once kullanilmaz diye biliyordum fakat bu doktor kullanilabilecegini yazmis. acaba devam sutuyle mi yapsam dedim annem bana 4. aydan itibaren vermis sorun olmaz diye dusundum. birde daha once gida muh. sormustum oda verilebilir bu yalanlari mama ureticileri cikariyor satabilmek icin 6. aydan otibaren verilebilir demisti henuz 5.5 ayligiz ama yinede deneyecegim. Bakalim sevecek mi?
hay masallah Rabbim nazarlardan korusun kuzunu. hala tek meme mi emiyor benim kiz gibi.ek gidaya basladin mi. bizim hastalik bize 500 gr kaybettirdi. zayiflamisti cok sukur gecen ay 700 gr almis s. ocaginda ebe cok iyi devam et dedi. suan 5.5 aylik7900 olmus dun evde tarttim. 5 aylik kontrolunde 7600 du. bunada sukur hasta olmasinlarda gerisi onemli degil..
anneler bugun kizima ilk defa corba verecegim. ilk corbasida ev yapimi tarhana. gecenlerde bir doktorun yazisini okumustum. bebekler icin en iyi ek gida tarhana demisti. bu yuzden tarhana yapacam 1/4 su bardagi pastarize sute 1.5 yemek.kasigi tarhana ekledim. pistiktten sonra icine az birsey has zeytin yagi ( denizliden arkadasim getirmisti ) birazda anne sutu ekleyecegim. kizim suanda ogle uykusunda uyansin corba icecez. inek sutu 1 yasindan once kullanilmaz diye biliyordum fakat bu doktor kullanilabilecegini yazmis. acaba devam sutuyle mi yapsam dedim annem bana 4. aydan itibaren vermis sorun olmaz diye dusundum. birde daha once gida muh. sormustum oda verilebilir bu yalanlari mama ureticileri cikariyor satabilmek icin 6. aydan otibaren verilebilir demisti henuz 5.5 ayligiz ama yinede deneyecegim. Bakalim sevecek mi?
senin oğluşla benim kızış aynı gidiyor sanırım , 4. ayda 7800 dü benim fıstıkım , bakalım 5. ayda kaç çıkıcak , boyu kaç çıktı en son ?
evt zuhalcim aynilr. 7800 du gecn ay. boyuna 68 cm dedi. uzamamsmi dedim. farkli cikabilio tam olcemiorz dedi. gecn ay 67.7 ydi boyu.
evet tam ölçemiyorlar , ben farkediyorum ama uzadığını , aktivite merkezine oturtunca baya havada kalıyodu bizimki , dün baktım parmak uçlarıyla basıyor yere artıkAllahım nazarlardan esirgesin hepsini
hanımlar varmı aramızda kekimin üstüne tanımam diyen bir hamarat hatun ? bana kek , kurabiye tarifi lazım pratik olanlarından , hiç beceremiyorum ben hamurişini ama biyerden başlamam lazım
nihleyede masallah annesi. canm oglm uyanikkn hic emmiyo artik. uyankkn tek meme emiodu. uyudugundada digerini veriodum. simdi uykuda emio sadece. iki saate bir uyuyo bende uyuyunca emziriyorum yetiyo simdilik. ek gidaya gecmedim. sadece elma suyu tattirdim. kayisi suyuda kabizligindan dolayi. boyle yavas yavas tatturicamki 6aylk olnca ek gidaya ogun olarak gecelim. yoksa bianda ogun olarak gecemem. birde beceremiyor oglum kasigi. alisir insllgh bir aya.
aman canım pastörize süt derken sakın kutu sütü verme , onlar zararlı , zaten sütte değil , o kadar işlem görüyorki sütlükten çıkıyor , ya günlük süt yada güvendiğin bi sütçüünün doğal sütünü kullan
allah gerıde kalanlara uzun omurler versın canım..tugce
saolun kizlar amin. bende oglumdan guc almaya calisiyorum. bebegimn olmasini cok istemistim zaten. kardesimmin yedisinde hamile oldugumu ogrendim fakat uzuntuden dusuk yaptim. bu ikinciydi yani. oglum oldu ama kardesimin adini koymaya cesaret edemedim. kimde nerde duysam ismini gozlerim doluyo ogluma koymayi cok istedim ama yapamadim.
yurutecı onermıyorlar tatlımarkadaşlar bebişlerinizi oturtmaya başladınızmı? etraftan bana yürüteç öneriyolar siz yürütece koymaya başladınızmı?
Eki Görüntüle 661993
buda benim erkekim...
Valla benim kekimi hep begenirler genelde tarcinli yaparim. 3 yumurta 1 sb seker 1 sb yogurt 1 sb sivi yag kabartma tozu vanilin alabildigince un ve 2 tatki kasigi tarcin 3 de koyabilirsin cok guzel oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?