• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 ekim meleklerini büyütüyoruz

merhaba kızlar uzun zamandır araba ısıyle ugrasıyordum dun ıtıbarı ıle eskı arabam gıttı yenısı sıparıs edıldı.kredımızde cıktı hazır allaha bınlerce sukur.rabım bunuda hayırlısıyla odemek nasıp etsın.kızım cok ıyı masallah hıc ogun atlamadan yıyoruz.ece artık gunde 3 defa bıberon alıyor gerısı ek gıda hep yogurt sebze yumurta labne derken aksam oluyor bıle:nazar:

ece de dıslerı halledıcek ınsallah yakında alttakı dıslerı elımı ısırmaya yetıyor sıpanın.yarında kızamık asımız var.ınsallahonuda atlatırız...bızden bu kadar:16:

aman canim masaalh ece ye. soyleme insanlara oyle cok fazla. ben ne zaman yiyor desem hep bozuldu duzeni. simdi hic yemiyor. sizden baska kimseye demicem artik:19:

Moby Baby Moon Walk - e-bebek.com
bunu aldım kızlar bugun gelıcek mantıklı geldı bana kullanımı guwenlı de bi deneyelim bakalım
Şimdiden güle güle kullanın cicilerinizi canım.Ama bunun yerine yürüteç daha mantıklı bence en azından tek başına oyalanabiliyor ben almayı hiç düşünmüyordum ama dr ile konuştuktan sonra uzun süre tutmazsan bir zararı yok dedi ve gidip aldık şu anda büyük ölçüde kurtarıcım oldu:)
mınataha

yenı cıcılerınz de yenı disiniz de hayırlı olsun tatlımm...bızım dha bıtanecık bıle dısımız yokk:25:

hepnıze mrb kızlar...
kızımı sallıyorum ayagımda bı yandan da sıze yazıyorum 20.dk da uyandı yıne cımcıme:6: bır saate tamamlamak ıcın uykusunu
ayagıma aldım bnde baska turlu uyuyamıyo hemen kalkıyo uykusuz uykusuz sonrası ıkımze de ezıyet oluyoo:ssz::ssz:
aksam uzerı de kızımın halası gelıcekms aradı bıraz once en son kırklıyken gormustuu:31::31:
eve bırısı gelınce anında olmayan duzen bozuluyoo kızımda:37:gelenlerın en zor yanı bu benm ıcın..
umarım cok huysuz karsılamaz halasınıı:emir_bebek::emir_bebek:
hayır bse degıl de umarım dha ıkı gun once burda olan k.v takılmaz peslerıne:ssz:
ne zamandr gormuyorz bırbrmızı aklı varsa basbasa olsunlar der
yasları yakın konusup dertlessınler ben dha dun ordaydım dye dsunmesı gerek ama
ıste her potansıyel mevcut oluncaa her an bı suprız yumurtayla karsılasmamak ıcten degıl:9::9::9:
uyanınca kızımı yıkayaym dıyorum mıs gbı cıcıler gydıreyımm:31::31:
yemege dısarda olmayı teklıf etcem evle de ılgılenemıyorum barı onunla ılgıleneyım dedımm
gıremem muhtemelen
optum hepınızı fındıklarr bye bye :54::54:

Kader arkadaşım merhaba bende şu anda oğlumu sallıyorum en fazla yarım saat uyuyup uyanıyor sonrada mızmızlanıyor çok zor geçiyor bu günler diş diyoruz ama ortada görünen birşeyde yok hani.Şimdiden sıhhatler olsun prensese bende uzun zamandır giremedim bir sorum olacak senin bebişinde gözlerini ovuşturuyormu???bizde bu aralar çoğaldıda merak ettim.

kizlar canim cok sikkin. oglum bu ayin 19 unda sekiz aylik olucak fakat hala ek gida almiyor. biara yer gibi oldu o da tek ogun sonra reddetti. belki bugun yer diye yemegini yapip yapip dokuyorum. dun dort saat hicbisey vermedim sonra corba verdim icmedi meme istedi. internetten okuyorum millet sekiz aylik bebege ne veriyo diye inanamadim ogunlerine. anne sutu ikinci planda. ben gunde bir ogun yediremezken onlar atlamadan nasil bes ogun veriyolar. ben nerde hata yapiyorum anlamadim. oglum uc saatte bir emiyo bende emmeden once ek veriyorum almiyo tokkende denedim. kafayi yicem sabrim cok zorluyo artik beni. tek benmi boyleyim acaba.

Allah kolaylık versin canım gerçekten yememesi zor bir şey hiç birşeyi sevmemesine şaşırdım ne bileyim sebze çorbasını sevmez ama meyva suyu püresi sever muhallebi sever.Senin minik hiç birşeyi istemiyor diyosun.İnşaallah zamanla düzelir istemediği şeyi zorlama iyce soğumasın sütün yeterliyse dert etme benim halam 9 ay ek gıdasız anne sütü verdi kızına maaşallah turp gibiydi. sonrada yemeklere alıştı.

canım bence kırılmakta haklısın bende olsam ıcerlerdım kı zaten benzer seyler bzde de yasanıyo bır ıkı gun oncesıne kadar
k.v burdaydı benımde durup durup ya kendıne ya kendı sulalesınden bırıne benzetıp durdu
dogdugundan berı bı kere de su yonu yda surası burası annesı gbı dye bsey duyamadk agzından..
bıde gorumcemın oglu var 4 yasında onunla kıyaslayıp duruyo sınır oluyorum walla:47::47:
bı kere her bebek kendıne ozgudur tıpkı her ınsan gbı..bde cırkını guzelı ne demek ole olurmuymus hıc melek dha onlar
asıl cırkın olan bu yorum bence..
walla ben kendı psıkolojmızı de korumak adına saygıszlık etmeden tatlı sert tarzında
bı cevap vermek gerektgnı dsunuyorum bole seylere cunku obur turlu susmuyolar bı defa demekle yetınmıyolar
sonucta bız de anne olmus kadınlarz artık kac yasındayz cocumuzun ablası degılız kı..
kendımı ben bır tuttum ıkı tuttum olmadı en son hep de sızın tarafa benzıyo ne hıkmetse dıyıverdımm:1::1::1:
bı anda cıktı agzımdan esım de vardı ustelıkk :9:ohh ıyı de ettım ama ıcım rahatladı:9:
o da ee bız sızınkılerı gormedık kı hıc ondan kendmze benzetyorz fln dedı
herturlu cevap hazır yanı baksanaa :6: nolur yanı hep bızden olgunluk beklıceklerıne azıcık da onlar bzım
gonlumuzu yapsa bız kucuguz sonucta dmı ama yook hep tek taraflı bı saygı beklentısı baskada bısı yokk:47::47:

amma doluymusum bnde bu konuda sayende dılım cozuldu kız walla:52:

ek gıda konusunda senı rahatlatmak adına solemıyorum bak ınan benım kızımda senın oglusundan farksız:ssz::ssz:
hele o bloglarda cesıt cesıt ogun verenlerı hatrlatma hıc :ssz:yapıp yapıp dokuyorum bnde
varsa yoksa sutt olmayan,uykusuzlugu yuzunden dınlemedgım ıcın
dolamayan bos gogusumu emmekten baska bsı yapmıyoo:25::25:
doktora gtmekten de bıktım nasıl olcak bole bılmıyorumm:ssz::ssz:

cnm sende dolmussun :( erkek anneleri hepmi boyledir acaba ogullarini jön gibi gorurler kimseyi yakistiramazlar. bende lafimi soyledim tabi. k.validem senin cocuklugun daha guzeldi diyince esime esimde bana hic benzemiyo dedi artik sansim yok dedi. bende uzulme ilerde saci dokulurse sana benzer dedim :)) esim kel buarada. k.validemde neresini benzettin dedi.

canim azimle oglumun yiecegi gunleri bekliyorum. emzirmeyi azaltiyim diorum ama yemiyoki uc saatde gecse dort saatte gecse. saldiriyo gogsume mecbur veriyorum yoksa ac kalicak.

yokcanım yemek masası iptal bizim evde , seriyoruz sofra bezini kuruyoruz bağdaş ohhh yayıl , aslında sandalye üzerinede konulabilir , düşmesi mümkün değil ama ben yerde olmasını istediğim için böyle aldım , çokta memnun kaldık , yerde olduğu için içim rahat bırakabiliyorum içine

Bizimde yerde yediğimiz oluyor canım eşim çok seviyor yayılıyoruz rahatça:9: çok hoşuma gitti yerde kaplamaz hala düşünme aşamasındayım ana kucağında yediriyorum şu anda.Elleri kolları durmuyor küçük beyin:emir_bebek:

Allah kolaylık versin canım gerçekten yememesi zor bir şey hiç birşeyi sevmemesine şaşırdım ne bileyim sebze çorbasını sevmez ama meyva suyu püresi sever muhallebi sever.Senin minik hiç birşeyi istemiyor diyosun.İnşaallah zamanla düzelir istemediği şeyi zorlama iyce soğumasın sütün yeterliyse dert etme benim halam 9 ay ek gıdasız anne sütü verdi kızına maaşallah turp gibiydi. sonrada yemeklere alıştı.

canim sevdigi seyleride yemiyo artik. meyve puresi severdi yok yemio aglio hemn kasigi gorunce. ellede verememki. herkes ayni seyi soyluyo sutun yetiyodur bosver emsin. sutum idare ediyo ama oyle tikabasa doyurdugunu sanmiyorum. bakalim nereye kadar boyle gidecek.

canim sevdigi seyleride yemiyo artik. meyve puresi severdi yok yemio aglio hemn kasigi gorunce. ellede verememki. herkes ayni seyi soyluyo sutun yetiyodur bosver emsin. sutum idare ediyo ama oyle tikabasa doyurdugunu sanmiyorum. bakalim nereye kadar boyle gidecek.

Doktora gidiyormusun ne bileyim bizim bilmediğimiz bir sıkıntısı vardır belkide.Biraz daha bekle bakalım yine aynı şekilde devam etmez inşallah senin için ne kadar zor olduğunu tahmin ediyorum dua et ki sütün var ben 1 ay sağarak verdim ve kesildi:( ya mama ve ek gıdayı reddetseydi ben ne yapardım.Allah bir şekilde yardım ediyor merak etme sen

aman canim masaalh ece ye. soyleme insanlara oyle cok fazla. ben ne zaman yiyor desem hep bozuldu duzeni. simdi hic yemiyor. sizden baska kimseye demicem artik:19:

ben herkese yemıyor dıyorum..herkesten degısık onerıler gelıyor ama hıcbırını duymuyorum valla.haftaya cumartesı kontorulumuz var bakalım ne olucak.yarın kılosuna baktırıcam saglık ocagında bırde asısı var..ınsallah ates yapmaz

Doktora gidiyormusun ne bileyim bizim bilmediğimiz bir sıkıntısı vardır belkide.Biraz daha bekle bakalım yine aynı şekilde devam etmez inşallah senin için ne kadar zor olduğunu tahmin ediyorum dua et ki sütün var ben 1 ay sağarak verdim ve kesildi:( ya mama ve ek gıdayı reddetseydi ben ne yapardım.Allah bir şekilde yardım ediyor merak etme sen

yok cnm aylik kilo kntrlu icin saglk ocgna gidiorum. boyle giderse bende bu ayki kbtrlnde druna gitmeyi dusunuyorum artik. cok zor olurdu cnm senin icin. allahtan kabul etmis yavrun. ben netten bakiyorumda ek gidayi reddeden dokuz aylik bebekler var. bu gidisle bizmde bulur 9 ayi.

güzeller nasılsınız görüşmeyeli :16:

benim hiç keyfim yok, önce lohusalık döneminin verdiği depresyon dönemi, sonra doruk'la yanlız kalınca bocalama dönemi, 3,5 aylıkken işe başlamanın verdiği vicdan azabı dönemi, ekgıdaya geçişte kafa karışıklığının verdiği stres dönemi, ve sürekli devam eden oğluma yetememe düşüncesi...

bunların yanısıra ne kendime ne eşime yeterince vakit ayıramamanın verdiği bunaltı...

evimle istediğim gibi ilgilenememenin verdiği bunaltı...

işyerine ve çalışmaya karşı duyduğum öfke...

kilo veremeyip kendimden sıkılmışlık...

hiçbir aktivitede bulunmamanın verdiği sıkıntı...

vs.vs.vs.

kısacası BEN KENDİMDEN ÇOOOK SIKILDIMMMMM

bişeyleri değiştirmek istiyorum ama değiştirmek için çaba bile gösteresim gelmiyor

KENDİME YENİ BİR BEN LAZIM :ssz:
canım maalesef hepimiz aynıyız.

Merhaba kızlar...
O kadar mutluyum ki sizlerle de paylaşmak istedim mutluluğumu:)))
Hayatımız düzene girdi kızım kahvaltısı çok güzel yiyor pekmezi kendimiz yaptık günlük peynir yapıyoruz,ara öğününde meyvesini öğlen sebze püresi akşam da yoğurdunu yiyip uyuyor aralarda da uzun uzun emiyor tabiki. Kilodu9500 gr boyu 74 cm.Önceleri uyutmak için çok uğraşıyordum ama artık kendisi uyuyor. Yalnız tam 8 de yatakta olması lazım yoksa çok huysuzlanıyor. Odasını da ayırdık gece iki kez emmeye uyanıyor sütümde maşallah taşıyor resmen. 3 kilo fazlam kalmıştı onlarda gidecek bu gidişle sütle. Eşim çok zayıflama böyle iyisin diyo ama yapım bu hep zayıftım hayatım boyunca. 58 kiloyum şu anda. Biraz spora ihtiyacım vardı şimdi ona da başladım haftada 3 gün gidiyorum. Pilates ve aerobik dönüşümlü yapıyoruz. Geceleri de yürüyüş yapıyoruz eşimle. Bu arada biz sebzelerimizi kendimiz yetiştirmeye başladık kızım için. Onun sayesinde bizde yiyoruz. Küçük bi bahçemiz var domates salatalık biber kabak fasulye... Tavuklarımız var yumurtladığı anda hemen yediriyoruz sıcak sıcak.Meyve ağaçları da var. Bu arada kızım anne baba attaaa bay bayy diyo.yakında okumayı da öğrenir bence çünkü kitap okuyoruz bol bol harfleri sorduğumda gösteriyor maşallah.Bizim dişler de çıktı bu arada 10 tane :)))) ayy dayanamadım yazarken bile okadar güldüm ki:)) şaka yapıyorum kızlar yaa... Biraz kafanız dağılsın diye yazdım. Yazdığınız sıkıntılar bizde de mevcut o yüzden ekstradan bi de ben yazmayayım. Ne yapsam severek yediremedim. Çöpe döktüğüm yemekler yüzünden vicdan azabı çekiyorum. Rabbim sağlık versin huzur versin ne yapalım olacak demekki bunlar.
Hepinize mutluluk ve sağlık dolu günler diliyorum
önce nazar değecek diye korktum, sonra çok ğüldüm :)
kizlar oglum 7ay 12 gunluk. hala desteksiz oturamiyor. varmi aranizda bebegi hala oturamayanlar. ha bugun ha yarin die die buyudu sipa ama oturmuyor. cok hareketli sabit olmasi lazim oturabilmesi icin fakat kendini saga sola one atiyor biseyye mutlaka uzanmak istiyor. ne yapmam lazim alistirmak icin. yastikla falan imkansiz oturmuyo sadece yere pturuyorum oglumuda onume oturtuyorum benden biraz destek allip oturuyo oyle alistrmaya calisiyorum. panik oldum valla bi sikinti degildir insallah bu.
9. ayda oturmaları erekiyomuş, bizimki de oturamıyo oturmak da istemiyo. sürekli emekliyo 1 haftadır.
kizlar size bir sorum var. ben kayinvalidemi cok severim iyi anlasirix. fakat kirildim kendisine. dun aksam gittik ziyarete esimle. bebekliklrden konuduyoduk esime dediki senin bebekligin oglununkinden daha guzeldi. bunu bikac kere daha soyledi. ama icime cok oturdu bu kez. hadi bir dedin iki dedin nedir bu herzaman dile getirmenin amaci. oglunla torununu niye karsilastiriyosunki. sizde alinirmiydiniz bu duruma. icimde kaldi ya. birde oglum bana benziyor. bebegin daha guzeli daha cirkinimi olur. hepsi ayri guzel.
hani insan torununu çocuğundan çok sever derlerdi. boşver bazen ne diyeceğini bilemiyolar işte.

bu ay servise ğeçtim sabah 7:20'de çıkıyorum akşam 6:30'da dönüyorum. bir kaç saat bebekle oynayıp uyuyakalıyorum. babası uyutuyor bebeğimi. çok üzülüyorum bebeğime doyamıyorum bebeğim de bana. ğece uyanıp bulaşık yemekle uğraşıyorum. ğelince uyumayayım bebeğim uyuyana kadar diyorum ama dayanamıyorum yorğunluktan. süt iznimi kullanıcam desem uzmanlığımı vermeyebilirler? ne yapayım bilemedim.
7. ay kontrolünde 7900 olmuşuz çok sevindim, artık 9. ayda aşıya ğidicez.
biz de az yiyoruz. sabah 1 tatlı kaşığı peynir yiyor. akşam üstü 3-4 çorba kaşığı çorba içiyor. bazen de yoğurt. bu aya kadar ben işten ğelince meyve suyu veriyodum artık onu da veremiyorum. kv beslemeyi unutuyor. ona da canım sıkılıyo. 2 ündür yoğurt vermeyi unutmuş. meyve de ver diyorum 1 ün verdi bi daha vermedi. unutuyorum diyor.
öğlenleri ğelebiliyorum 1 saat hiç olmazsa sanki bebeğimin içi burukmuş ğibi, ğiderken ağlamıyor ama yüzünün bi düşüşü var:( neyse ki haftasonuna 1 ğün kaldı. Allah hastalık vermesin de diyorum, şükür diyorum ama çok zor ğeliyor işte.
kendinize bebklerinize iyi bakın kızlar, yakında ğörüşebiliriz inş yine. hoşçakalın.

Şimdiden güle güle kullanın cicilerinizi canım.Ama bunun yerine yürüteç daha mantıklı bence en azından tek başına oyalanabiliyor ben almayı hiç düşünmüyordum ama dr ile konuştuktan sonra uzun süre tutmazsan bir zararı yok dedi ve gidip aldık şu anda büyük ölçüde kurtarıcım oldu:)

Kader arkadaşım merhaba bende şu anda oğlumu sallıyorum en fazla yarım saat uyuyup uyanıyor sonrada mızmızlanıyor çok zor geçiyor bu günler diş diyoruz ama ortada görünen birşeyde yok hani.Şimdiden sıhhatler olsun prensese bende uzun zamandır giremedim bir sorum olacak senin bebişinde gözlerini ovuşturuyormu???bizde bu aralar çoğaldıda merak ettim.

bende yürüteçde war o olmasa napardım bilmem :1:

Kızlar Günaydın, çoğunluk geceleri sıkıntıda anladığım kadarıyla:ssz: puff malesef bizde de durumlar farksız.. kızım her saat başı uyanıyoo mızz mızlanarakk..süreklii emmek istiyor,tamam emziriyorum bi anda ağlamaya başlaıyoo 'mmeee meee meee meee ' diyee ee veriyorum tekrar göğsümü almıyoo ama nası ağlıyo kıyamet kopuyo sanki.. sanırım2. dişimiz yolda kızlarr..:ssz::ssz: ilk diş patlamadan öncede böyle yapıyodu.. perişan oluyorum sabaha kadar..bide o halde işe gelmek zulüm oluyo. ama nasıl bişeyse Allah sabrını veriyo uykusuzluk evden çıkınca gidiyo unutuyorum bu sefer kızımın özleminin derdine düşüyorum..kafamı işle güçle dağıtmaya çalışıyorum gün içinde. çok şükür ki öğlenleri huysuzluk yapmıyor da aklım onda kalmıyor. buarada kızlar kuzuların doğum takvimleri nereye kayboldu:44::44:

Kızım bu ay hiç kilo almamış ya :ssz:sütüm var ek gıdada çok olmasada biraz yiyor :ssz:bir yandan büyüsün istiyorum bir yandan doyamıyorum bu hallerine :emir_bebek:benim kızım biraz agresif şimdiden sinir var kendini sıkıyor

Kızlar Günaydın, çoğunluk geceleri sıkıntıda anladığım kadarıyla:ssz: puff malesef bizde de durumlar farksız.. kızım her saat başı uyanıyoo mızz mızlanarakk..süreklii emmek istiyor,tamam emziriyorum bi anda ağlamaya başlaıyoo 'mmeee meee meee meee ' diyee ee veriyorum tekrar göğsümü almıyoo ama nası ağlıyo kıyamet kopuyo sanki.. sanırım2. dişimiz yolda kızlarr..:ssz::ssz: ilk diş patlamadan öncede böyle yapıyodu.. perişan oluyorum sabaha kadar..bide o halde işe gelmek zulüm oluyo. ama nasıl bişeyse Allah sabrını veriyo uykusuzluk evden çıkınca gidiyo unutuyorum bu sefer kızımın özleminin derdine düşüyorum..kafamı işle güçle dağıtmaya çalışıyorum gün içinde. çok şükür ki öğlenleri huysuzluk yapmıyor da aklım onda kalmıyor. buarada kızlar kuzuların doğum takvimleri nereye kayboldu:44::44:
allah kolaylık versın ece artık buyudu dertlerımız bıttı..bugun kı ası olayınıda atlatırsam tamamdır

Kızım bu ay hiç kilo almamış ya :ssz:sütüm var ek gıdada çok olmasada biraz yiyor :ssz:bir yandan büyüsün istiyorum bir yandan doyamıyorum bu hallerine :emir_bebek:benim kızım biraz agresif şimdiden sinir var kendini sıkıyor

canım burda mı baktırdın?tartıdan tartıya degıstırıyor.bende bugu saglık ocagına baktırıcam kılosuna bakalım..

nasıl gectı bu gece canım merak ettim sseni agladımı yine bebişin agrı kesıcı werıdıgn halde

canim oncelikle saol sordugun icin. cok sukurki ilk uyanisi 4 saat deliksiz uykusundan sonra oldu. sabh siklasti uyanmasi ama agri kesicinin etkisi bitmistir artik diye dusundum. disi yani agrisi oldugundan uyaniyomus kuzum. arasira vericem gece yatmadan hem onun hem kendim icin.

allah kolaylık versın ece artık buyudu dertlerımız bıttı..bugun kı ası olayınıda atlatırsam tamamdır

canım burda mı baktırdın?tartıdan tartıya degıstırıyor.bende bugu saglık ocagına baktırıcam kılosuna bakalım..

evet cnm tartidan tartiya cok fark var. saglik ocagi ve drumun tartisinin arasimde tam 500 gr var.

Back
X