canım bence kırılmakta haklısın bende olsam ıcerlerdım kı zaten benzer seyler bzde de yasanıyo bır ıkı gun oncesıne kadar
k.v burdaydı benımde durup durup ya kendıne ya kendı sulalesınden bırıne benzetıp durdu
dogdugundan berı bı kere de su yonu yda surası burası annesı gbı dye bsey duyamadk agzından..
bıde gorumcemın oglu var 4 yasında onunla kıyaslayıp duruyo sınır oluyorum walla

bı kere her bebek kendıne ozgudur tıpkı her ınsan gbı..bde cırkını guzelı ne demek ole olurmuymus hıc melek dha onlar
asıl cırkın olan bu yorum bence..
walla ben kendı psıkolojmızı de korumak adına saygıszlık etmeden tatlı sert tarzında
bı cevap vermek gerektgnı dsunuyorum bole seylere cunku obur turlu susmuyolar bı defa demekle yetınmıyolar
sonucta bız de anne olmus kadınlarz artık kac yasındayz cocumuzun ablası degılız kı..
kendımı ben bır tuttum ıkı tuttum olmadı en son hep de sızın tarafa benzıyo ne hıkmetse dıyıverdımm

bı anda cıktı agzımdan esım de vardı ustelıkk

ohh ıyı de ettım ama ıcım rahatladı

o da ee bız sızınkılerı gormedık kı hıc ondan kendmze benzetyorz fln dedı
herturlu cevap hazır yanı baksanaa

nolur yanı hep bızden olgunluk beklıceklerıne azıcık da onlar bzım
gonlumuzu yapsa bız kucuguz sonucta dmı ama yook hep tek taraflı bı saygı beklentısı baskada bısı yokk

amma doluymusum bnde bu konuda sayende dılım cozuldu kız walla
ek gıda konusunda senı rahatlatmak adına solemıyorum bak ınan benım kızımda senın oglusundan farksız

hele o bloglarda cesıt cesıt ogun verenlerı hatrlatma hıc

yapıp yapıp dokuyorum bnde
varsa yoksa sutt olmayan,uykusuzlugu yuzunden dınlemedgım ıcın
dolamayan bos gogusumu emmekten baska bsı yapmıyoo

doktora gtmekten de bıktım nasıl olcak bole bılmıyorumm