2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

kızlar benim hala bir doktorum yok.
Gittiğiniz hastaneleri, ücretlerini paylaşsak fikir olur belki bana

Canım zaten buyüzden bi çoğumuz gidebilecekken bir sürü para döküp özel dr.lara hastanelere gidiyoruz
biraz ilgi biraz bilgi uğruruna yani
yoksa niye bu kadar para verelimki dr işte bakar iyi der geçer ama hamilelik bu,ya gözden kaçan bişey varsa
ya telafisi olmayan bi hata yapılırsa ben devlet hast. eline bırakamam kendimi.

İstanbulun neresindesin?Yine git tahlillerini bi devlet hast. yaptır ama dr. sadece visite öde bi özel dr a git tanıt kendini
hem belli bi haftadan sonra çoğu dr da kabul etmiyor haberin olsun.

unnado da yeni doğan battaniyeli organik setler 59 a satılıyor
organik oluşu iyi de azıcık desenleri de güzel olsa alırdım ama saçma sapan desenlerde yapmışlar benim hoşuma gitmedi
ilgilenen baksın kızlar.

ayyy ne gzüell :))
doktorun renkli yani4 boyutluda mı bakıyor
bende o kadar belli olmuyıorda hareketler

evet herkes hediye gelir dyor
ama yeni doğan almak lazım galiba o gelemez gibi çok fazla

ayyy evet o listeleri eşim görünce ağzı uçukladı
tecrübeli annlerden bilgi almak iii oluyorr
peki o dediğin penye sayıları kaç olmalı
bende 3 tane yeni doğan 9 tane 3- 6 var
ve o penyelerrin üstüne önü ç ıtçıtlı badi de almak lazım demi tek başına giyilmez

Son düzenleme:
iyi akşamlar kızlar.. eşimin tatiliydi bu gün. gezdik tozduk sinamaya gittik ve şu andaki halim harab.. eskisinden çok yoruluyorum ve bu gün gezerken bide ateş bastı sormayın.. gezmek bile zor vallaha ama heç halim yok şimdi ben kaçtım ii geceler..

artık büyüyor annesi maşallah diyelim benimde h.sonu sınavlarım vardı çok yoruldum bugün akşama kadar kafamı kaldıramadım desem yeridir

aaaaa nerdesiniz ya.üyelerden benden başka kimse yok.annecikler nerdesiniz yoksa bebişler yorgunmu düşürdü hepinizi.sizi bilmem ama ben bugünlerde çok yorulmaya başladım.kendimi iyi hissettiğimde bişeyler yapmaya kalkıyorum bi bakıyorum daha işi yarılamadan helak olmuşum hemen uzanıyorum en az 2 saat uyuyakalıyorum inanın.ama olsun kızım için değer:)

iyi akşamlar kızlar.
aranızda izmirde yaşayan varmı acaba doktor ve hastane önerebilirmisiniz bana.4 boyutlu usg yaptıracagım fakat fiyatlar çok uçuk?

iyi akşamlar kızlar.
aranızda izmirde yaşayan varmı acaba doktor ve hastane önerebilirmisiniz bana.4 boyutlu usg yaptıracagım fakat fiyatlar çok uçuk?

Kızlar bişey soracam biraz özel ama merak ediyorum herkes benim gibi mi:26:
cinsel isteğiniz nasıl?eşlerinize karşı soğukluk varmı sizde?yaa ben sıra o işe gelince türlü numaralara girişiyorum
uyuklama,baş ağrısı,bel ağrısı tutturma,durduk yere kavga çıkarma falan
evde huzurum kalmadı valla,bi gram istemezmi insan bana dokunmasın ne ala gül gibi geçinip gidelim yani
sizde de durum aynımı acaba?
:44:

ahhhhhh canıııımmmmm al bendende okadar.ben hamile olduğumun öğrendiğimden beri nerdeyse eşimle kardeş gibiyim.iki buçuk aya kadar bulantıdan yaklaştırmadım.sonra hiç bir istek olmadığı için yaklaştırmadım.ama sanki geçmeye başladı gibi isteksizliğim dün farkettim:)umarım kısa zamanda normale döneriz.

benim de bi geçse çok memnun olacam artık yani
adama bi hayrım yok zaten bundan sonra iyice ağırlaşacaz
istesekte pek olamayacak o iş,bu aralar bari gönlünü göreyim
iyice enseye tokat olduk bizde yani,ayy sinirim bozuldu

Al benden de o kadar canımmmmm

bende bide korku var bebişe bişey olucak dieeee

ya meriç dr bişey olmaz dedi
normal hayatınıza devam edebilirsiniz dedi
bende öyle bi korku yok ama işte isteksizlik var bu gece söz verdim artık kaçacak yer yok
benim durumum bu kadar vahim yani 10 günde 1 deyim size emekli gibi olduk

insanın siniri bozuluyorda nayapalım onlarda biraz anlayışlı olsunlar.zaten o kadar bulantı ,ağrı,halsizlik nebiliyim birsürü şey hamilelikte biz çekiyoruz daha bunun doğumu var.onlarda bikaç ay daha dayansınlar canım aaaa.baba olacaklar sonuçta.öyle kolaymı baba olmak:)

Kadınlık işte ne kadar zor bişey bu işi bile onların gönlünü görelim mantığıyla yapıyoruz
ya da bu türk kadınının bi özelliği,sanmıyorum bi alman kadını bu açıdan baksın olaya

Canım güldürdün beni yaaaaaa

bizede öyle dedide işte ilk bebişimi kaybetme sebebim pek açıklanamadı bizde ona bağladık birazzz......
bundada ben tırsıyrmmmm malesefffffff

bende katılıyrm sana canım ........
lanet olsun içimizdeki bu insan sevgisineeeeeeeeeeeeeee

Doğru canım hak etmeleri lazımmmmmm

başlarda biz de bişey olcak diye yanaşmadık. zaten eşimin kokusu bile garip geliyodu bana.
şimdilerde de isteksizim ama aslında iyi geliyo insana.
sırf eşim için değil yani, bizlerin de ihtiyacı var ama erkekteki mekanizma bizde olmayınca ihtiyacı hissetmiyoruz

evet haklısın.sanki şuan eksikmişiz gibi geliyor bize sanki görevlerimizi yerine getiremiyormuşuz gibi bide suçluluk duyuyoruz.aslında onlarda baba olacak.of ya

ay evet ya durmadan eşime banyo yaptıttırıyordum.bulantılarım geçince o takıntımda geçti.sanki eşim bile kokuyor gibiydi.halbuki eşim çok temiz biridir.ama hormolarımız bizi ne hale getiriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…