- 8 Ağustos 2007
- 4.782
- 865
- 688
kızlar benim hala bir doktorum yok.
Gittiğiniz hastaneleri, ücretlerini paylaşsak fikir olur belki bana
istanbuldayım cnm ben. tahlillerim testleri yaptırdım cnm. çok şükür herşey yolunda ama insan daha fazla şey duymak istiyor tabii bir de her ay karşısında muhattabı olacak birini istiyor. devlet hastanesindeki doktor hiççççç konuşmuyor ki...
benim bıdık bu sefer geçenkinin aksine çok sakindi uzanmış parmağını emiyordu.ondan kolay ölçtü.geçen gittiğimizde saniye yerinde durmamıştı.ya yüzü bile okadar belli olmuşki çok tatlıydı maşallah yavruma.
ben tahin yağı hiç duymamıştım
lansinoh kullandım hatta çocuğa da silmeden memeyi verebiliyosunuz
silinerek kullanılan merhemler iyice işkence silmekde zedeliyor çünkü meme ucunu.
Kılık kıyafet insanın hoşuna gidiyor alıyor da işte bi de çok da hediye geliyor onu da düşünün
Ben İstanbuldayım burda çıktı her pazarda var yaklaşık 2 tl tanesi de...
Kızlar bu listeler çok kabarık,birisi demiş ya diş kaşıyıcıya ne gerek var şimdiden diye aynen katılıyorum
çoğu sonradan alınacak şeyler şimdiden alıp da evinize yığmanıza gerekkyok,sonradan eşinizle el ele tutuşuur minnoşu da pusetine koyuuup çıkarsınız ailecek alışverişe zevki orda zaten bu işin...
İlk etapta,
1 hastane çıkışı seti,battaniyeli oluyor zaten onlar,
1 tane ilave yün veya kaşmir gibi kalınca bir battaniye daha
bol bol iç patikli alt ve üst zıbın
çıt çıtlı body,minik örme yelekler veya hazır kadifeleri var 2-3 tane yeter
yün patikler 2-3 çift
alt açma takımı (çok da gerekli değilde işte gezmelerde ihtiyaç oluor)
prima bez,ıslak mendil (ben kullanmamıştım minik el mendilleri gibi annem penyelerden kesmişti kenarlarını oyalamıştı,hep onlarla silindik gezmeler içinde nivea kullanmıştım.)
Göğüs ucu merhemi (lansinoh) ve pedleri oda lansinoh iyi oluyor çok sütüm akmıştı benim çamaşırıma.
Bebe şamp.+sabunu
bebe yağı+pudra
bu kadar yeter sanırım ilk 3 ay için...
iyi akşamlar kızlar.. eşimin tatiliydi bu gün. gezdik tozduk sinamaya gittik ve şu andaki halim harab.. eskisinden çok yoruluyorum ve bu gün gezerken bide ateş bastı sormayın.. gezmek bile zor vallahaama heç halim yok şimdi ben kaçtım ii geceler..
Kızlar bişey soracam biraz özel ama merak ediyorum herkes benim gibi mi:26:
cinsel isteğiniz nasıl?eşlerinize karşı soğukluk varmı sizde?yaa ben sıra o işe gelince türlü numaralara girişiyorum
uyuklama,baş ağrısı,bel ağrısı tutturma,durduk yere kavga çıkarma falan
evde huzurum kalmadı valla,bi gram istemezmi insan bana dokunmasın ne ala gül gibi geçinip gidelim yani
sizde de durum aynımı acaba?:44:
Kızlar bişey soracam biraz özel ama merak ediyorum herkes benim gibi mi:26:
cinsel isteğiniz nasıl?eşlerinize karşı soğukluk varmı sizde?yaa ben sıra o işe gelince türlü numaralara girişiyorum
uyuklama,baş ağrısı,bel ağrısı tutturma,durduk yere kavga çıkarma falan
evde huzurum kalmadı valla,bi gram istemezmi insan bana dokunmasın ne ala gül gibi geçinip gidelim yani
sizde de durum aynımı acaba?:44:
benim de bi geçse çok memnun olacam artık yani
adama bi hayrım yok zaten bundan sonra iyice ağırlaşacaz
istesekte pek olamayacak o iş,bu aralar bari gönlünü göreyim
iyice enseye tokat olduk bizde yani,ayy sinirim bozuldu
insanın siniri bozuluyorda nayapalım onlarda biraz anlayışlı olsunlar.zaten o kadar bulantı ,ağrı,halsizlik nebiliyim birsürü şey hamilelikte biz çekiyoruz daha bunun doğumu var.onlarda bikaç ay daha dayansınlar canım aaaa.baba olacaklar sonuçta.öyle kolaymı baba olmak:)
Canım güldürdün beni yaaaaaaya meriç dr bişey olmaz dedi
normal hayatınıza devam edebilirsiniz dedi
bende öyle bi korku yok ama işte isteksizlik var bu gece söz verdim artık kaçacak yer yok
benim durumum bu kadar vahim yani 10 günde 1 deyim size emekli gibi olduk
Kadınlık işte ne kadar zor bişey bu işi bile onların gönlünü görelim mantığıyla yapıyoruz
ya da bu türk kadınının bi özelliği,sanmıyorum bi alman kadını bu açıdan baksın olaya
insanın siniri bozuluyorda nayapalım onlarda biraz anlayışlı olsunlar.zaten o kadar bulantı ,ağrı,halsizlik nebiliyim birsürü şey hamilelikte biz çekiyoruz daha bunun doğumu var.onlarda bikaç ay daha dayansınlar canım aaaa.baba olacaklar sonuçta.öyle kolaymı baba olmak:)
Kadınlık işte ne kadar zor bişey bu işi bile onların gönlünü görelim mantığıyla yapıyoruz
ya da bu türk kadınının bi özelliği,sanmıyorum bi alman kadını bu açıdan baksın olaya
başlarda biz de bişey olcak diye yanaşmadık. zaten eşimin kokusu bile garip geliyodu bana.
şimdilerde de isteksizim ama aslında iyi geliyo insana.
sırf eşim için değil yani, bizlerin de ihtiyacı var ama erkekteki mekanizma bizde olmayınca ihtiyacı hissetmiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?