ay evet ya durmadan eşime banyo yaptıttırıyordum.bulantılarım geçince o takıntımda geçti.sanki eşim bile kokuyor gibiydi.halbuki eşim çok temiz biridir.ama hormolarımız bizi ne hale getiriyor.
kızlar biyandan sizinle yazışıyorum biyandanda bebişimin tekmeleriyle uğraşıyorum.bıdık iyiden iyiye kaptırdı kendini arka arkaya tekmeler saydırıyor bana maşallah.
evet bendede oluyo o yaaaa
Eşime hep kokuyosun dedim adamıda manyak ysptım yaaaaa,şimdi bulantım geçti kokuya karşı hassasiyetm bitti,benimki hala kokuymuyum die sorup duruyoooo......
maşallah annesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii darısı bizim başımızaaaaaaaaaaaaaaaa
evet bendede oluyo o yaaaa
Eşime hep kokuyosun dedim adamıda manyak ysptım yaaaaa,şimdi bulantım geçti kokuya karşı hassasiyetm bitti,benimki hala kokuymuyum die sorup duruyoooo......
maşallah annesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii darısı bizim başımızaaaaaaaaaaaaaaaa
Merhaba hanımlar,
Ben de erkek annesi olacağım. Şu an da 17 haftanın içindeyim.
Size birşey sormak istiyorum. Ben dizaltı hamile taytı arıyorum. Fikriniz var mı nerede bulabilirim...
Şimdiden teşekkürler...
Kızlar sizin bebişler kaçıncı haftada tekmelemeye başladı benimki bugün 15 haftalık oldu içimde oynuyo gibi hissediyorum ama doğru mu hissediyorum bilmem?
Kızlar sizin bebişler kaçıncı haftada tekmelemeye başladı benimki bugün 15 haftalık oldu içimde oynuyo gibi hissediyorum ama doğru mu hissediyorum bilmem?
iyi akşamlar herkeze nasılsınız
iyi akşamlar iyiyz şükür sen nasılsın
:)aldığım için mutluyum canım mide bulantısından 47 kiloya düşmüştüm şimdi 51 oldum çok şükür:)hatuncuk kilo aldığın içinmi mutlusun yoksaa az aldığın içinmi mutlusun anlamadım
kızlar biyandan sizinle yazışıyorum biyandanda bebişimin tekmeleriyle uğraşıyorum.bıdık iyiden iyiye kaptırdı kendini arka arkaya tekmeler saydırıyor bana maşallah.
İyi akşamlar kızlar.. Ben de anlayamıyorum tekmelerini bir türlü elim sürekli karnımda ama bağırsak hareketi mi bilemiyorum sanırım ilk bebeğim olduğu için. Hissedenler nasıl bir duygu anlatsınlar belki biz de hissediyoruz ama anlayamıyoruz.
İyi akşamlar kızlar.. Ben de anlayamıyorum tekmelerini bir türlü elim sürekli karnımda ama bağırsak hareketi mi bilemiyorum sanırım ilk bebeğim olduğu için. Hissedenler nasıl bir duygu anlatsınlar belki biz de hissediyoruz ama anlayamıyoruz.
niye hiç benimki kıpırdamıyooo anlamadım hiç bi hareket yok
Yaa bendeeee fark edemiyorummmmm hareketleriiiiiiii gaz mışş gibi geliyorrr banadaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?