2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

kızlar biyandan sizinle yazışıyorum biyandanda bebişimin tekmeleriyle uğraşıyorum.bıdık iyiden iyiye kaptırdı kendini arka arkaya tekmeler saydırıyor bana maşallah.

ay evet ya durmadan eşime banyo yaptıttırıyordum.bulantılarım geçince o takıntımda geçti.sanki eşim bile kokuyor gibiydi.halbuki eşim çok temiz biridir.ama hormolarımız bizi ne hale getiriyor.

evet bendede oluyo o yaaaa
Eşime hep kokuyosun dedim adamıda manyak ysptım yaaaaa,şimdi bulantım geçti kokuya karşı hassasiyetm bitti,benimki hala kokuymuyum die sorup duruyoooo......

kızlar biyandan sizinle yazışıyorum biyandanda bebişimin tekmeleriyle uğraşıyorum.bıdık iyiden iyiye kaptırdı kendini arka arkaya tekmeler saydırıyor bana maşallah.

maşallah annesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii darısı bizim başımızaaaaaaaaaaaaaaaa

seninkide tekmeliyordur annesi tekmelemiyormu.bizimki limonlu bişey yediğimde örneğin ekşi bi salata yediğimde hiç durmuyor kıpır kıpır oluyor.artık sevdiğindenmi sevmediğindenmi onu bilemiyorum.2 hafta önce cinsiyetini öğrenmeye giderken yemek yemiştim yemektede ekşi bi salata vardı.o gün bebişim ultrasonda hiç durmadı kıpır kıpır oynadı.bugün ekşi yemedim.çikolata yedim.uzanmış keyfine bakıyordu eli ağzındaydı.hemen cinsiyetini gösterdi.az önce yine bol ekşili salata yedim durmuyor yine:)sende dikkat et bazı yiyeceklere acayip tepki veriyorlar.

sen maşallah 20.haftandasın.kaç cm olmuş bebeğin biliyormusun

Kızlar sizin bebişler kaçıncı haftada tekmelemeye başladı benimki bugün 15 haftalık oldu içimde oynuyo gibi hissediyorum ama doğru mu hissediyorum bilmem?

merhaba canım ben hem uzun hem diz altı aldım 15-ve 17 buçuktu fiyatı çokta rahat :))

Kızlar sizin bebişler kaçıncı haftada tekmelemeye başladı benimki bugün 15 haftalık oldu içimde oynuyo gibi hissediyorum ama doğru mu hissediyorum bilmem?

canım 15 haftalıkken filan bende hissettiğimi düşünüyordum.ama kesin olarak 1 hafta önce hissettim.yani 17 haftalıkken.pıt diye vuruyor içerden.karnımı hemen açıp baktığımda üçüncü vuruşunuda gözümle gördüm.zaten karnının topaklanmasıyla onun hareketi aynı günlere denk geliyor.

Benimde 14 haftalık ama hissediyorum sanki emin değilim ama
kızlar ya ben çarşamba kontrole gidicem 14. haftamdayım ikili test için geç kaldım değil mi :26:

İyi akşamlar kızlar.. Ben de anlayamıyorum tekmelerini bir türlü elim sürekli karnımda ama bağırsak hareketi mi bilemiyorum sanırım ilk bebeğim olduğu için. Hissedenler nasıl bir duygu anlatsınlar belki biz de hissediyoruz ama anlayamıyoruz.

benim de psikolojik midir nedir sanki arada bir şeyler hissediyorum gibi.ama herkes erken diyor...sanırım bagırsak hareketi...?

vallahi benimki bağırsak hareketi bebekden daha hareketliler maşallah :))

niye hiç benimki kıpırdamıyooo anlamadım hiç bi hareket yok

hatice sen nerede 4 boyutlu ayrıntılı yapacaksın
ya özelrlde ya tıpta oluyor
çağsu 110
aytuğ 25 içinde her şey var ama bilgili bir doktor olması lazım
tıptanda önceden randevu alınıyormuş
aytuğda bildiğiniii doktor varmı işinin ehli

Yaa bendeeee fark edemiyorummmmm hareketleriiiiiiii gaz mışş gibi geliyorrr banadaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…