ayy ne bilim yaaaaaa anlaymaıyorum gerçekten bengaz hareketleri biraz daha yukarda olmaz mı ama tam bebişin olduğu yerde oluyor bende
ayy ne bilim yaaaaaa anlaymaıyorum gerçekten ben
senin hissettiklerin bebişinin hareketleridirir inş. canım:)
darısıda bana
Daha erken ama benimde 14. haftamdayıminşallah bebeğimdir Erkekler daha çabuk hissettirirmiş kendini ama bakalım
hatice sen nerede 4 boyutlu ayrıntılı yapacaksın
ya özelrlde ya tıpta oluyor
çağsu 110
aytuğ 25 içinde her şey var ama bilgili bir doktor olması lazım
tıptanda önceden randevu alınıyormuş
aytuğda bildiğiniii doktor varmı işinin ehli
enginar çıktı mı??
nasılsınız kızlar bebişler nasıl benim inanılmaz iştahım açıldı tutamıyorum kendimi ya bide bebeğim afedersnz çatı kemiklerime oturuyo çok canım yanıyo artık gün boyu kıpır kıpırız durmuyoruz bide benm göbeğim acayip şişti sizinde göbekler şiştimi
Merhaba hanımlar,
Ben de erkek annesi olacağım. Şu an da 17 haftanın içindeyim.
Size birşey sormak istiyorum. Ben dizaltı hamile taytı arıyorum. Fikriniz var mı nerede bulabilirim...
Şimdiden teşekkürler...
gunaydın cnm ıns gosterır bebıss :))günaydıııııınnnnnnnnnnnn anneciklernası gidiyo bakalım cuma günü 3lü taramaya gidicem 11 de inşallah bebişimin cinsiyetini öğrenirim Nazar çok acıktım hemen bişeyler yemeliyim..........
Kızlar sizin bebişler kaçıncı haftada tekmelemeye başladı benimki bugün 15 haftalık oldu içimde oynuyo gibi hissediyorum ama doğru mu hissediyorum bilmem?
gunaydın cnm ıns gosterır bebıss :))
inşallah canım ya,yoksa vururum dr. u
kızlar sizinde uykunuz var mı havadanmıdır hala 2.trimester dönemine girmiş olmama rağmen 9.30 da uyuyorum ne zaman geçer bu yaa
kuzu tamamen bünyeyle alakalı ben gece 1 de yatıp sabah 7 30 uyanıorum otomatikman gündüz hiç uykum yok ama bi arkadaşım ikinci trimester bitirecek hala uyuyor...
senin yerinde olmak isterdim valla kızlar sütlü nescafe içicem yoksa bir işim olmıcak uyumaktan :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?