2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Benim yukarısı aşağısı karnımın her yeri gümbür gümbür ama bebekmiş gibi gelmiyor bana öncekinden farklı bir durum yok. bir arkadaşıma sormuştum sanki karnının içinde su çarpıyor gibi bir duygu demişti ama ben de öyle bir duygu hissetmiş değilim şimdilik.

Slm kizlar.bende bugun c&a dan bebise pantolon kazak pijama aldim 62 numara.wenicede de 3 lu mavi tulum vardi 3-6 ay aldim.

Daha erken ama benimde 14. haftamdayım inşallah bebeğimdir Erkekler daha çabuk hissettirirmiş kendini ama bakalım

benim de erkek...gaz mı bılmıyorum ama dızımı cekerek oturdugum zaman,yana donerek yattıgım zaman hıssedıyor gıbıyım ama onceden de soyledım psıkolojık olabılır...soyle tangır tangır vurmasını ıstıyoruz hepımız ama dıyorum kı her anının da tadı baska...:)

ben cinsiyet için aytuğa gitmiştim 25 tl münübe hanım a ancak çağsuda cengizhan kolata yı öneririm kesinlikle o iyi bi doktor ama ücreti bilmiyorum

enginar çıktı mı??

ewt cnm tanesı 3 tl bburdaa yenı cıktı daha

şiştii şiştii geecen yazın gıydıgım gomlekler gogus kısmından olmuo ..

netten bakmıstım ben epey pahalıydı kompedana sordum bızde yok dedı bende normal tayt aldım sımdılık ısımıgoruo hmde rahat

günaydıııııınnnnnnnnnnnn annecikler nası gidiyo bakalım cuma günü 3lü taramaya gidicem 11 de inşallah bebişimin cinsiyetini öğrenirim Nazar çok acıktım hemen bişeyler yemeliyim..........

Kızlar sizin bebişler kaçıncı haftada tekmelemeye başladı benimki bugün 15 haftalık oldu içimde oynuyo gibi hissediyorum ama doğru mu hissediyorum bilmem?

sanırım günlerimiz aynı. bende aynen minik minik bişeyler hissetmeye başladım. sanırım artık bizimkilerde hayata geçti :)

günaydınnn... maşalalh sayfalar almış başını gidiyoooo..

ya bende hissetmek istiyorum artık bebeğimiii. yani arkşadaşlar birçoğunuzun yaşadığı hareketlenmeler bende de var ama. ne biliyim sanki benimki daha bebek değilmiş gibi. net bir işaret bekliyorum. ama umudum o ki zaten 2 hAftaya kalmaz.hepimiz duyarız. en küçüğümüz 15 haftalık artık..
cuma günü doktor kontrolüm var. cinsiyet öğrenme umudum olmasa da bebeğimi görüceğim için çok heyecanlıyım:))))

günaydın herkese..

Randevusu olan arkadaşlar hayırlı haberlerle gelin cinsiyetleride öğrenin inş

Wala biz kocaman olduk ama ben hala hissedemiorum kuzumu

kızlar sizinde uykunuz var mı havadanmıdır hala 2.trimester dönemine girmiş olmama rağmen 9.30 da uyuyorum ne zaman geçer bu yaa

kuzu tamamen bünyeyle alakalı ben gece 1 de yatıp sabah 7 30 uyanıorum otomatikman gündüz hiç uykum yok ama bi arkadaşım ikinci trimester bitirecek hala uyuyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…