2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Günaydııııınnnnn anneciklerrrr, nasılsınız bakalım? Bulantılar yavaş yavaş yarıya indi çok şükür . Artık daha bi huzurlu uyanıyoruz maşallah diyelim. Sizde durumlar nasıl?

canım benim sağ göğsüm daha büyük gibi

insallah gebe kalirsam kasinmayacagim o zaman

kalırsın canım merak etme :) Allahın izniyle ben 2.5 senede kaldım
2 kre kimyasal oldu şükürki hamile kaldım sonunda
bazılarının zor oluyor
bazılarının 2. zor oluyor değişiyorr yani

benim sol göğüs ucu daha büyük sanki:))) herkeste erkek dio ama bakalım.

günaydın kızlaaaar
canım, benim oğluşum olacak ve sağ göğüs ucum daha büyük bilmiyorum faydalı olur mu bu bilgi. cinsiyetten önemlisi sağlıklı bebişlerimiz olur insallah.bide ben tatlı hakkı olayını hakikaten yaşadım . sürekli tatlı seyler canım istiyodu deli gibi sütlü tatlı yedim.ne zaman öğrencen cinsiyeti:44:

günaydın kızlarss sabah tartıldım ve 2 hafta önce tartılmamda yarım kg almıştım şimdi 2 kg olmuş acaip moralim bozuldu

canım 2kg almana mı moralin bozuldu :44:annesi sevinmen lazım bebişlerimiz kilo alıyo sağlıklanıyo annesiiii. öyle küçük şeylere moral bozmak yok. ben 5 kg aldım eşim beni tosunum diye sevmeye basladı yaaacaba 9 ay sonunda ne diye sevecek? su aygırım diye mi acaba

cuma 3lü tarama var orda öğrenirim inşallah..12 haftalıkken kemik yapısı ve duruşu erkeğe benziyo demişti geçen hafta başka dr. a gittim hürrem sultana benziyo dedi ama ben nedense hep erkekmiş gibi hissediyorum..hayırlısı bakalım :44:

bu cuma kontrolümüz var ama. doktor 20. haftadan önce görmüyorum ben dedi... galiba kesin öğrenebilme tarihim 16 mayıs..

günyadın kızlarrr

bugun 3 lü test için dr.gittik tahlıller ıcın kan verdık ve cinsiyetiii ögrendikkkk kızçemiz oluo bizimde zaten bellıyıd kız olucagı bu zmna kadr gostermdgı için:)))

günyadın kızlarrr

bugun 3 lü test için dr.gittik tahlıller ıcın kan verdık ve cinsiyetiii ögrendikkkk kızçemiz oluo bizimde zaten bellıyıd kız olucagı bu zmna kadr gostermdgı için:)))

hayırlı olsun cnm. allahım kızına sağlık versin. nazlı cadı sakladı sakladı sonunda gösterdi işte annesi

günyadın kızlarrr

:)hmm gözünaydın. prensesinle bol pembeli hayallere açılabilirsin rahat rahat artık:)))

günyadın kızlarrr

gözün aydın canım..sağlıkla büyüsün inşallah

çok erken olduğunu biliyorum ama meraktan karıştırıyorum. bebek şekerlerine bakıyordum.

ya bebek şekerleri biraz klasik mi kaçtı artık ne? orjineller de tanesi çok pahalı. en az 100 tane lazım mevlüt için. acaba başka nasıl hediye alternatifleri olabilir. aklında değişik bir fikri olan var mı? şekerlere iyi para vermedikçe hepsi aynı. tüllü tüylü.. ben pek beğenmiyorum galiba yaa.
ama nasipse hastane için kurabiye yaptırmak istiyorum:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…