haftamız seninle aynı canım benim bebişimin cinsiyetini 12.haftada öğrendik ama eskilerin hesabıda tuttu hurafe denebilir eger bebegin erkekse sol gögsün daha sert ve iri ucuda belirgin oluyo bende öyle oldu sag olursada kız konturol et bakalım kendini sende tutacakmı
canım benim sağ göğsüm daha büyük gibi
heyy bunu bende duymuştum::))) ama bir dakika ben sağ göğsün ucu büyükse erkek die duymuştum. yanlışmıyım? tam tersi mi?
canım benim sağ göğsüm daha büyük gibi
insallah gebe kalirsam kasinmayacagim o zaman
valla ben hiç bilmiyorum..ama benim sağ göğsüm oldum olası hep büyüktü diğerine göre
benim sol göğüs ucu daha büyük sanki:))) herkeste erkek dio ama bakalım.
günaydın kızlarss sabah tartıldım ve 2 hafta önce tartılmamda yarım kg almıştım şimdi 2 kg olmuş acaip moralim bozuldu
günaydın kızlaaaar
canım, benim oğluşum olacak ve sağ göğüs ucum daha büyük bilmiyorum faydalı olur mu bu bilgi. cinsiyetten önemlisi sağlıklı bebişlerimiz olur insallah.bide ben tatlı hakkı olayını hakikaten yaşadım . sürekli tatlı seyler canım istiyodu deli gibi sütlü tatlı yedim.ne zaman öğrencen cinsiyeti:44:
günaydın kızlaaaar
canım, benim oğluşum olacak ve sağ göğüs ucum daha büyük bilmiyorum faydalı olur mu bu bilgi. cinsiyetten önemlisi sağlıklı bebişlerimiz olur insallah.bide ben tatlı hakkı olayını hakikaten yaşadım . sürekli tatlı seyler canım istiyodu deli gibi sütlü tatlı yedim.ne zaman öğrencen cinsiyeti:44:
günyadın kızlarrr
bugun 3 lü test için dr.gittik tahlıller ıcın kan verdık ve cinsiyetiii ögrendikkkk kızçemiz oluo bizimdezaten bellıyıd kız olucagı bu zmna kadr gostermdgı için:)))
günyadın kızlarrr
bugun 3 lü test için dr.gittik tahlıller ıcın kan verdık ve cinsiyetiii ögrendikkkk kızçemiz oluo bizimdezaten bellıyıd kız olucagı bu zmna kadr gostermdgı için:)))
günyadın kızlarrr
:)hmm gözünaydın. prensesinle bol pembeli hayallere açılabilirsin rahat rahat artık:)))
gözün aydın canım..sağlıkla büyüsün inşallah
hayırlı olsun cnm. allahım kızına sağlık versin. nazlı cadı sakladı sakladı sonunda gösterdi işte annesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?