2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

canım bebiş alıyorsa kiloyu çok sevinicemde sanki ben alıyorum gibi :)
bebiş 2 kg olmadı ki :)onun alacağı 100 gram :)

kızlar yeni bir cinsiyet tahmin yöntemi öğrendim bunda neredeyse herkes tuttu demiş,
ilk ultrason görüntüsünde yani 6-8 haftalıkken kese içinde bebek prinç gibi uzunsa erkek, mercimek gibi yuvarlaksa kız oluyormuş genelde isteyenler deneyebilir

Son düzenleme:
günaydın kızlar dünden beri çok mutluyum çünkü bebeğimin hareketlerini hissediyorum artık
bu bambaşka bir duygu önceden çok az pıt pıt şeklinde hissediyordum fakat şimdilerde o pıtpıtlar gitti içerde oynamaya bile başladı kızım.
elimi dokunmama bile gerek kalmadı artık.hatta dün bana vururken karnımda vurduğu yeri bile gördüm çok şaşırdım
4.5 ay sonra hareketlerini hissedersin diyorlardı hakikaten çok dogruymuş tam 4.5 ay olduk bizde,
bugün sabah 6 da uyandı kızım yerinde durmuyor karnımdaki hareketleri hissetseniz annesini bir türlü uyutmadı hiçç.. MAŞALLAH diyelim kızıma..
bu duyguyu en kısa zamanda sizlerde yaşayın inş.şimdi hamile olduğumu anlıyorum artık.
bizimde 1 hafta sonra kontrolümüz var ayrıntılı ultrasonda bu defa ALLAH İZİN VERİRSE bebeşimi göreceğiz
RABBİM saglıklı dünyaya getirmeyi nasip eder inş..

beni doktor daha 11.haftada erkek dedi aslınd bende görmüştüm sivri bişey
geçen haftada netleşti,benimde pazartesi 3 lü tarama testim var kızlar bakalım hayırlı sonuçlarla gelirim inşallah
hepinize iyi bir gün diliyorum ben işe gideyim anca hazırlanırım öpüldünüz güzel anneler

amin inş. çok güzel bişeydir eminim. heycanlanıyorum bunları duyunca. rabbim bizede hayırla sağlıkla nasip etsin inş.

ah kuzum ya darısı başıma inş.ben hissedemiorum daha haftaya randevu alıcam bakalım neler olacak...

Arkadaşlar hiç kilo almayan varmı..
Soruyorum herkes mutlaka 2-3 kilo almış..
Ben hiç kilo almadım 1 kilo aldım gibi ama anlayamadım gidip geliyo oda.
Lütfen olumlu olumsuz bişiler söyleyin sizde

Ya ben cinsiyetini hiç merak etmiyodum şimdi burda herkes meraklanmaya başlayınca yada cinsiyetler belli olmaya başlayınca beni de bi merak sardı açıkçası, bakalım 25inde kontrolüm var hem 3lü tarama hem kontrol o zaman belli olur heralde artık. Beni de sabırsızlandırdınız yaniii.

ben almadım cnm hatta 3 kilo verdim ama şuan bilmiyorum ama bunu dert etme bebişin iiyse problem yok

anneler gerçekten hissediyomu bebeğin cinsiyetini..senin içinden geçtimi hiç..
cnm ben erkek hıssedydm genelde ole ıstdgmden de olabılıır ama ruyamda kızım olucgnı karnımda buyudgnu solemıslerdı ozmn hamıle oldugumu bıle bılmydm.rüyam cıktı kızım oluo.:)

maşşlhh cnm kızına bende suan ole hıssedyrmkı onceden hıc bole hıssetedım o vurdukca ben guluyorum burda annecım noluo bakem dierabbme sukurler olsun bu gusel duyguyu yaşattgı için hiç böle hissetmemıstm bebgımı kızımı nazlı meleğim benim

cnm senın haftanda normal ben 19.haftadyım dha yenı 1,5 kilo aldım yenı yenı başladım kilo almaya herkesin bünyesi farklı oluo kimi arkadsmz cok kılo alıo kımı normal ılerlıo sende olumsuz bısı yok ben 19.haftamda 1,5 kılo aldıysam sende alırsın dha canım merak etme

hahaha benimki fasulye gibi duruyodu napcez şimdik zaten bizimkinin herşeyi bi tuhaf olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…