- 20 Mart 2012
- 1.021
- 423
- 358
saolun inş.kızlar sağlıklı olur hepımızın bebısleri artık ara renklerı secmeye gerek kalmadı prensese:)))
canım 2kg almana mı moralin bozuldu :44:annesi sevinmen lazım bebişlerimiz kilo alıyo sağlıklanıyo annesiiii. öyle küçük şeylere moral bozmak yok. ben 5 kg aldım eşim beni tosunum diye sevmeye basladı yaaacaba 9 ay sonunda ne diye sevecek? su aygırım diye mi acaba
anneler gerçekten hissediyomu bebeğin cinsiyetini..senin içinden geçtimi hiç..
bana herkes erkek diyodu ama ben okşarken ağzımdan istemsizce kızım çıkıyordu
hadi yaabenimde hep oğlum diye sevesim geliyo çatlıcam meraktann
hadi yaabenimde hep oğlum diye sevesim geliyo çatlıcam meraktann
günaydın kızlar dünden beri çok mutluyum çünkü bebeğimin hareketlerini hissediyorum artık
bu bambaşka bir duygu önceden çok az pıt pıt şeklinde hissediyordum fakat şimdilerde o pıtpıtlar gitti içerde oynamaya bile başladı kızım.
elimi dokunmama bile gerek kalmadı artık.hatta dün bana vururken karnımda vurduğu yeri bile gördüm çok şaşırdım
4.5 ay sonra hareketlerini hissedersin diyorlardı hakikaten çok dogruymuş tam 4.5 ay olduk bizde,
bugün sabah 6 da uyandı kızım yerinde durmuyor karnımdaki hareketleri hissetseniz annesini bir türlü uyutmadı hiçç.. MAŞALLAH diyelim kızıma..
bu duyguyu en kısa zamanda sizlerde yaşayın inş.şimdi hamile olduğumu anlıyorum artık.
bizimde 1 hafta sonra kontrolümüz var ayrıntılı ultrasonda bu defa ALLAH İZİN VERİRSE bebeşimi göreceğiz
RABBİM saglıklı dünyaya getirmeyi nasip eder inş..
günaydın kızlar dünden beri çok mutluyum çünkü bebeğimin hareketlerini hissediyorum artık
bu bambaşka bir duygu önceden çok az pıt pıt şeklinde hissediyordum fakat şimdilerde o pıtpıtlar gitti içerde oynamaya bile başladı kızım.
elimi dokunmama bile gerek kalmadı artık.hatta dün bana vururken karnımda vurduğu yeri bile gördüm çok şaşırdım
4.5 ay sonra hareketlerini hissedersin diyorlardı hakikaten çok dogruymuş tam 4.5 ay olduk bizde,
bugün sabah 6 da uyandı kızım yerinde durmuyor karnımdaki hareketleri hissetseniz annesini bir türlü uyutmadı hiçç.. MAŞALLAH diyelim kızıma..
bu duyguyu en kısa zamanda sizlerde yaşayın inş.şimdi hamile olduğumu anlıyorum artık.
bizimde 1 hafta sonra kontrolümüz var ayrıntılı ultrasonda bu defa ALLAH İZİN VERİRSE bebeşimi göreceğiz
arkadaşlar hiç kilo almayan varmı..
Soruyorum herkes mutlaka 2-3 kilo almış..
Ben hiç kilo almadım 1 kilo aldım gibi ama anlayamadım gidip geliyo oda.
Lütfen olumlu olumsuz bişiler söyleyin sizde
ben almadım cnm hatta 3 kilo verdim ama şuan bilmiyorum ama bunu dert etme bebişin iiyse problem yokArkadaşlar hiç kilo almayan varmı..
hayatım ben 3 kilo verdim :)
ben almadım cnm hatta 3 kilo verdim ama şuan bilmiyorum ama bunu dert etme bebişin iiyse problem yok
cnm ben erkek hıssedydm genelde ole ıstdgmden de olabılıır ama ruyamda kızım olucgnı karnımda buyudgnu solemıslerdı ozmn hamıle oldugumu bıle bılmydm.rüyam cıktı kızım oluo.:)anneler gerçekten hissediyomu bebeğin cinsiyetini..senin içinden geçtimi hiç..
Arkadaşlar hiç kilo almayan varmı..
kızlar yeni bir cinsiyet tahmin yöntemi öğrendim bunda neredeyse herkes tuttu demiş,
ilk ultrason görüntüsünde yani 6-8 haftalıkken kese içinde bebek prinç gibi uzunsa erkek, mercimek gibi yuvarlaksa kız oluyormuş genelde isteyenler deneyebilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?