cnm senın haftanda normal ben 19.haftadyım dha yenı 1,5 kilo aldım yenı yenı başladım kilo almaya herkesin bünyesi farklı oluo kimi arkadsmz cok kılo alıo kımı normal ılerlıo sende olumsuz bısı yok ben 19.haftamda 1,5 kılo aldıysam sende alırsın dha canım merak etme
Arkadaşlar hiç kilo almayan varmı..
Soruyorum herkes mutlaka 2-3 kilo almış..
Ben hiç kilo almadım 1 kilo aldım gibi ama anlayamadım gidip geliyo oda.
Lütfen olumlu olumsuz bişiler söyleyin sizde
hahaha benimki fasulye gibi duruyodunapcez şimdik zaten bizimkinin herşeyi bi tuhaf olucak
benimkinin kesesi fasülye gibi içi pirinç gibiydi doktor da erkek olabilir dedi :)
kesinleşti seninki dimibakalım bizimki ne olcak
kesin değil daha ama yüksek ihtimal erkek olacak
aa ben kesin zannediyodum..en son ne zaman dediler erkek olabilir diye? bidahaki kontrolün ne zaman ??
aman bi sorunumuz olmasında tatlım.kilo istediğime değilde işte topiklerde genelde herkes almış olunca acaba diyo insan:)
evet, daha dogrusu bos gebelik, yani cok erken safhada bir gelismeyen bebisdoktorun dedigine gore ben gebeligimi ogrendigimde zaten gelisim durmus, o kadar erkenmis. ancak 8 haftaya kadar kese inanilmaz sekilde buyudu...genel anestezi ile kurtaj olmustum...
Allah, hayata merhaba diyecek butun bebisleri ve onlarin annelerini korusun...cok duygusal gunlerdi ama gecti gitti...
3lü testte kesin diyemem ama erkek olabilir demişti doktor, bu cuma da doktor randevum var :))
Arkadaşlar hiç kilo almayan varmı..
Soruyorum herkes mutlaka 2-3 kilo almış..
Ben hiç kilo almadım 1 kilo aldım gibi ama anlayamadım gidip geliyo oda.
Lütfen olumlu olumsuz bişiler söyleyin sizde
benimkinin kesesi fasülye gibi içi pirinç gibiydi doktor da erkek olabilir dedi :)
herkes dikkat etsin kendinehava ank. da çok soğuduu
bu arada dün ultrasonda 17+5 cikti anlamadim hangisi dogru
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?