vallahi arkadaşlarım sonra içinde kalır oda al dediler.. benim yatak odama zatem karyola sığmaz ben de oda almaya kara verdim. ama ilk aylar için kendi odama küçük bir beşik alacam mecbur.. babyhope diye bir marka. ben karyolasını arkadaşımda gördüm, sonra internetten araştırdım ve bulunduğm ildeki temsilcisinden aldım. yatak ile birlikte tüm parçalar dahil. karyola, dolap, çekmeceli çamaşırlık, oyuncak sandığı, askı, yatak 1100tl ye aldık canım.. sende inşalalh gönlüne göre bulursun.. bu arada çok geçmiş olsun canım...
sağol canım.. ben çok şükür iyi sayılırım. gördüğüm her şeyi alasım geliyo ama kendimi frenliyorum tabii :)) eveeet oğluşum için çiçekli aldım teyzesi.. beyaz ve sade bulabldiğim tek modeldi.. çok oyuncaklı modelelr var öyle istemedim. bununda sadece çekmece kulpları çiçek. ilerde sıkılırsam kulapları değiştiririm.. odamı halısı, perdesi ve uyku setiyle biraz mavileştirmeyi düşünüyorum.. bakalım hayırlısı...
kızlar isim işini ne yapacaz.. ben stres oluyorum düşündükçe.. hiçbir ismi beğenmiyorum...
biz de bugün alışverişe gittik. mothercare indiriminden çıtçıtlı badyler aldım, bi paket uzun kollu bi paket kısa, (alırken her ne kadar tereddüt etsem de kullanışlı olur mu die) bi de 0-3 ay için patikli tulum aldım. pırlanta indiriminden de ikili satılan takım aldım, c&a dan çorap aldım, h&m den polo yaka ikili çıtçıtlı bady aldım.
aldıgım badylerin baskısız olmasına, aplikeli ya da işlemeli olmasına dikkat ettim, baskılı olanlar kanserojen madde içerebiliyor.
allahtan ikisi de erkek:) farklı farklı alışveriş yapmaya gerek kalmadı
kendime de ebru dan yazlık çiçekli elbise aldım:) gene h&m den hamile sutyeni. hiç bi sutyenime giremiorum çünkübi de h&m nin indirim bölümünden 15 liraya siyah gömlek:)
deneyimli arkadaşlara sorem, eşofman takımları var bebekler için, üstü kapüşonlu hırka şeklinde, görünüşleri sevimli ama bana kullanışlı gelmediler, kapuşon rahatsız edecekmiş gibi geldi.
ne dersiniz?
bebekler için çok tatlı şeyler var ya. kendimi zor tuttum daha da almamak için :) bu aylık bu kadar yeter
Selam kızlar...
Umarım herşey yolundadır. Annemler bizdeydi pek giremedim foruma.Herkesib sağlığı yerinde mi???
Ben hala oğlum olacak fikrine alışmaya çalışıyorum...
Bu hafta içinde havuzlu hana gittim ve de eminönünde sepetçiler çarşısına..Bana fikatlar çok makul geldi. PEnye battaniyeler 15 tl, ayaklı bebek altları 3 ü 10 tl,nevresim takımı ve uyku seti 200 tl,omuz bezleri 3 ü 10 tl.... vsy vsy...... Ben sırf gidipte almamak olmaz diye birkaç alt aldım, ama haziranda tekrar gitmeyi planlıyorum alışveriş için..
Sepetçiler çarşısı da daha uygun bebek süsleri, şekerleri konusunda. Bilginize...
hmm kozyatağını da söylemen ii oldu. oraya da gideriz eşimleMothercare in kozyatağında outleti varmış.Bir ara oraya uğramayı planlıyorum ben. Ama mothercare in bodyleri çok çok güzel oluyor. Defalarca yıka yine de birşey olmuyor. O yüzden genellikle body alışverişini oradan yapacağım.. Ben de C&A de bir kadiye alt üst beğendim kapşonlu.. Alsam mı almasam mı diye düşündüm ve almadım.Kışın kadife kapşonlu kullanışlı olabilir diye düşündüm ama belki yün bebek şapkası takmak daha mantıklı. Tecrübeli annelere sormak lazım...
Elbiseni güle güle giy. Ebru maternity nin internet sitesine bir bak. Outlet ürünler oluyor beden bulabilirsen, ben netten çok daha ucuza ısmarladım.
Yorgunluğa ben de gelemiyorum yaaa.. Yürürken iyi de eve gelip oturunca her yerime kramplar giriyor...hoşgeldin, arattın kendini :)
evet havuzlu han a ben de gitmiştim. ıvır zıvır dünyanın şeyi var, ordan da alacaklarım aklımda.
ama dediğin gibi mothercare in badylerin desenleri çok güzel aynı zamanda da sağlammış. daha da alcam var aklımda :)
ben de ilk zamanlar zorlandım iki erkek fikrine ama şimdi eni konu benimsedim :)
sepetçiler çarşısı he mi. bak oraya bakmak hiç aklıma gelmemişti. beğenebildin mi peki?
hmm kozyatağını da söylemen ii oldu. oraya da gideriz eşimle
sanırım aynı takıma baktık c&a da :) h&m de de var benzerleri. alsam mı almasam mı die bayaa bi teredütte kalıp forumdakilere sorayaım en iyisi diye bıraktım :)
gömlek fiyatına elbise olunca bi de çiçekli olınca alem dedim. netteki outletine bedenden ötürü güvenemiyordum ama şimdi en azından üst giyimde fikir edinmiş oldum:)
ama çok yormuşum kendimigelince anladım. belim ağrıyo bayaa.
geldiğimden beri ayaklarımn altında minder uzanıyorum
Yorgunluğa ben de gelemiyorum yaaa.. Yürürken iyi de eve gelip oturunca her yerime kramplar giriyor...
Sepetçiler çarşısında havuzlu handa olan bütün şeker süsleri var aslında.Dükkanlara girmedim orada. Dükkan önlerindeki standlara baktım ama içerileri kapı süsü falan doluydu..Göreceğiz bakalım alacağımız zaman.
Ben cihangir beye gidiyorum bir sonraki kontrolde. Doktorum şimdiden uyardı pek konuşkan değildir, bu tavrı da annelere çok tedirgin eder. Acaba bebeğimin bir problemi mi var diye endişeye düşerler ama cihangir beyin tarzı öyledir dedi.Hatta benden randevu almana gerek yok. Cihangir beye git ayrıntılı için, sonra sekretere söyle hazırladığı dosyayı ben sana anlatacağım , pek konuşmasını bekleme dedi. Sende de öyle mi olmuştu?? Aman gözleri iyi olsun d akonuşmazsa konuşmasın napalım dedik eşimle, sonuçta dosyayı yorumlayacak benim kendi Dr. um.
Bu arada ben oğlumun kıpırtılarını duymaya başladım. HEr kıpırtısı çok mutlu ediyor.
tentation isim düşünmeye başladın mı sen?? Ay sen bir de 2 tane bulacaksın....
Biz eşimle fikir birliğine varamıyoruz.Neyse daha vaktimiz var.Ama zor işmiş.
grip olanlara çok geçmiş olsun
kasım ayında grip aşısı olmuş idim. çok şükür bu güne kadar sağlam geldim :) ki her sene sağlam bi grip geçirirdim ben
biz de bugün alışverişe gittik. mothercare indiriminden çıtçıtlı badyler aldım, bi paket uzun kollu bi paket kısa, (alırken her ne kadar tereddüt etsem de kullanışlı olur mu die) bi de 0-3 ay için patikli tulum aldım. pırlanta indiriminden de ikili satılan takım aldım, c&a dan çorap aldım, h&m den polo yaka ikili çıtçıtlı bady aldım.
aldıgım badylerin baskısız olmasına, aplikeli ya da işlemeli olmasına dikkat ettim, baskılı olanlar kanserojen madde içerebiliyor.
allahtan ikisi de erkek:) farklı farklı alışveriş yapmaya gerek kalmadı
kendime de ebru dan yazlık çiçekli elbise aldım:) gene h&m den hamile sutyeni. hiç bi sutyenime giremiorum çünkübi de h&m nin indirim bölümünden 15 liraya siyah gömlek:)
deneyimli arkadaşlara sorem, eşofman takımları var bebekler için, üstü kapüşonlu hırka şeklinde, görünüşleri sevimli ama bana kullanışlı gelmediler, kapuşon rahatsız edecekmiş gibi geldi.
ne dersiniz?
bebekler için çok tatlı şeyler var ya. kendimi zor tuttum daha da almamak için :) bu aylık bu kadar yeter
Ben mayıs ayının ilk haftası gideceğim. Sen kaçıncı haftanda gideceksin? Geçen salı randevum vardı ve Dr. kaydına göre 900 gr almışım. Ama evdeki tartıya göre 1.5 kilo. Çok fena şeyler yemeye devam ediyorum ben. Demin KFC nin menüsünü indirdim mideye..Ona rağmen yavaş gidiyorum kilo konusunda. Tabi annemin gidişiyle tekrar tartılmam lazım. KEsin bu hafta almışımdır.evet konuşkan bi doktor değil.:) ama dediğin gibi gözlemleri, tespitleri iyi olsun. sorunca güzel güzel cevap veriyor. benim memoraildan önceki doktorun agzından cımbızla laf alırdık. alışkınım:) ben de kendi doktorumundan randevu almadım, cihangir beyden sonra dosyayı alıp aşağı kendi doktoruma ineceğim.
tartısı fazla tartıyor :) beni iki kilo fazla tartmıştı, ama ben bu kiloda degilim die mızmızlanınca bak buraya söylediğin kiloyu yazıyorum, bu kıyagımı da unutma demişti
ne zamana randevun peki?
ben hala anlayamıyorum hareketleri ya. yani nedir ne degildir emin olamıyorum, bende var bi anormallik herhal :)
ohhhh hayırlı olsun, ne güzel şeyler almışsın.. insan alışveriş yapınca daha çok heyecanlanıyo..
yaaa kızlar ben hareketlerini hala net hissedemiyorum.. hafif kıdıklanma, kaşınma şeklinde hissediyorum.. doktorum normal dedi ama bir an önce iyice hissetmek istiyorum.. benim oğlan sonradan açılcak herhalde...
:) sagolasın
evet gelir gelmez aldıklarımız yaydık eşimle, bi süre bakındık :)
ben de hissetmek istiyorum artık :)
Ben mayıs ayının ilk haftası gideceğim. Sen kaçıncı haftanda gideceksin? Geçen salı randevum vardı ve Dr. kaydına göre 900 gr almışım. Ama evdeki tartıya göre 1.5 kilo. Çok fena şeyler yemeye devam ediyorum ben. Demin KFC nin menüsünü indirdim mideye..Ona rağmen yavaş gidiyorum kilo konusunda. Tabi annemin gidişiyle tekrar tartılmam lazım. KEsin bu hafta almışımdır.
Ayrıntılı fiyatını sormuştum 367 demişlerdi galiba. Cihangir beyin vizite ücretini bilmiyorum ama...
Hareketler göbeğin al kısmında oluyor ve bağırsak hareketinden çok farklı. Ama her gün duymuyorsun. 3 günde bir falan pıt diye vurup kaçıyor. İçten bir şey düpedüz pıt diye vurup geçiyor sanki içinden.Daha bacakları çok zayıf olduğu için kuvvetli vuramıyorlar. Ama son zamanlar yerimizden zıplatacaklar..Dr. da henüz her gün duyamazsın ama yavaş yavaş başlarsın duymaya dedikten 1 gün sonra duydum ben.
Bu arada benim de göbeğim kaşınmaya başladı. Lierac sürüyorum her gece yatmadan... Duştan sonra da yağ..
Yüzüm için de leke olmasın diye Dr. hemen güneş koruyucusuna başla dedi. Ben LA roche posay Anthelios XL kullanıyorum 50 faktör.Çok da memnunum Zaten geçen yaz dermatolog önermişti.
Bu arada benim de göbeğim kaşınmaya başladı. Lierac sürüyorum her gece yatmadan... Duştan sonra da yağ..
Yüzüm için de leke olmasın diye Dr. hemen güneş koruyucusuna başla dedi. Ben LA roche posay Anthelios XL kullanıyorum 50 faktör.Çok da memnunum Zaten geçen yaz dermatolog önermişti.
:)) ben aldıklarımızı arasıra tekrar açıp, bakıyom :)))
o aşamaya gelemedik daha.
en fazla temel&dursun diyebildik
var mı aklında olan isimler peki? bende o da yok
Biz tiki ismi istemiyoruz. Çok yaygın bir isim istemiyoruz...Çok değişik bir isim de istemiyoruz...Arapça istemiyoruz... İddalı olmasın istiyoruz Onur, yiğit,mert, gibi...Çocuğun kişiliğini etkileyici şeyler olmasın...Güzel bir anlamı olsun istiyoruz....İki isim hiç istemiyoruz....Benim beğendiğimi eşim, eşimin beğendiğini ben beğenmiyorum bazen de...Eee hal böyle olunca durum zor bir hal alıyor.
Deniz de karar kılmıştık ki eşim bu hafta ulaş isminin önerisiyle geldi.Pek emin olamadım.Ben can ya da cem ismini seviyorum. (önisimsiz). Eşim çok sıcak bakmıyor.Kafamız gayet karışık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?