2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

:) sagolasın

evet gelir gelmez aldıklarımız yaydık eşimle, bi süre bakındık :)
ben de hissetmek istiyorum artık :)

:)) ben aldıklarımızı arasıra tekrar açıp, bakıyom :)))
Aldıkalrımız bizim hep ortada... Yayıp seviyoruz arada bir...
Ayrıntılı ikiliden daha pahalı.Neyse vereceğiz artık ne kadar derlerse.:26:
Aslında fil gibi yiyorum ama mümkün olduğunca yürümeye çalışıyorum. Belki ondan az aldım.
bende duştan sonra bebekyağı sürüyom. bazen de badem yağı... artık ne olursa bahtıma. çünkü ne yaparsan yap çatlayacaksa çatlar diyorlar...
Belinin arkasına sürmeyi unutma. Bir de göğüslerine...Badem yağı kıllanma yapar korkusuyla kullanmıyorum. Yoks açok iyi geldiğini söylüyorlar.

evet benim Dr. böyle tiyolar veriyor...Kremleri gece yatarken sürersen daha iyi olur dedi bana. O yüzden gece sürüyorum. İlla lierac kullanmana da gerek yok. Aktarlardan uygun yağları alıp lieracla dönüşümlü kullanabilirsin dedi.Ben unnadodan 3 tane lierac ısmarladığım için onu da kullanıyorum ama.

Derin o kadar çok koyan oldu ki bu son sene içinde...İyi ki o opsiyonun yok olmuş...
Deniz güzel bir isim yaa. Hem anlamlı.Hem moda değil...Tek dezavantajı unisex olması. Deniz hanım, deniz bey insan ne diyeceğini bilemiyor..

aynen öyle. ben bugüne kadar saçma salak doktorlara dünyanın parasını verdiğim için bunlar gözüme gelmiyor. içim rahat en azından.
ikiz oldugu için daha da titizlenmek icap ediyor

gece kanepede sızıp kalıp yataaa zar zor gidiyorum. kremlenemem ki o arada ilacımı bile bi gözüm kapalı içiyorum

Kaldı ki ayrıntılı ultrason hamilelikteki en önemli testlerden biri...Ucuza mal olsun diye üstünkörü bir yere yaptırmam. İnşallah herşey düzgün, yolunda çıkar....Şu ana kadar tek temennim bebğin kalbinin atması oldu. Ama acaba kalbi delik mi?, karaciğeri sağlam mı? bağırsakları tam gelişmiş mi? genetik bozukluğu var mı? pek çok konuda içimiz rahatlayacak.

Yaaa isim konusunda birde şöyle birşey var.. Tanıdığımız ve sevmediğimiz bir kişiyi anımsatmamalı. Ben bir isim söylüyorum. Eşim olmaz o isimde birini tanıyorum hiç sevmiyorum diyor, ya da aynı şeyi ben de diyebiliyorum. Zor iş zor...

of offff sizin kafanız bizimki gibi epey karışık :)))

ahhhh şu isim mevzu biz hallettik gibi ama 9 ay bitmeden kesinleşmez rahmetlik kayınbabamın adı yükselmiş bende ona uygun bir isim aradım sizce nasıl (yüksel ulaş)

Slm kızlar hepinize
biz geldikkkk
umarım keyifler yerindedirrr

Selam kizlar nasilsinizz?ayyy bizde isime karar veremiyoruz:)
hoşgeldiniz kızlar.
ahhhh şu isim mevzu biz hallettik gibi ama 9 ay bitmeden kesinleşmez rahmetlik kayınbabamın adı yükselmiş bende ona uygun bir isim aradım sizce nasıl (yüksel ulaş)

Benim eşimin de ulaş istemesinin bir nedeni eşimin öykünlendiği bir kişinin ismi olması...Güle güle kullansın oğlun ismini...

slm meric hosgeldin.ben cok yorgunum bu hafta. Kardesimin dugunu var surekli alisveristeyiz bugunde pert olduim valla:)uzattim ayaklarimi yatiyorum:)esimde mutfakta tatli yapacakmis becerecekmi bilmem:)ins batirmaz oralari:)

bi arakadaşım vardı, küçük bi yerde yaşıyordu ve bulundugu yerdeki gittiği doktorun usg si çok eskiydi. her şey iyi güzel derken
5 aylıkken başka bi şehirdeki doktora gidiyorlar ve bebekte ciddi gelişim geriliği oldugunu farkediyorlar. apar topar suni sancı ve dogum
çok zor zamanlar geçirdi. şimdi allaha şükür aldı bebişini kucağına.

doktor da önemli kullandıgı cihazlar da

ben de deniz ismine o yüzden ısınamadım, öğretmenliğimin ilk yıllarında deniz adında sorunlu ailesi olan sorunlu bi öğrencim vardı.
onu anımsatıyor

selam arkadaşlar nasılız bugun :)

ben yordum kendimi. ayağa kalkmaya halim yok :)

sen nasılsın

Aynen canım benim de bulantım kusmam olmayınca bende kilonun dibine vurduuum
+6 da benden,bu arada sen okuldakilere hamile olduğunu söyledinmi artık;?
kesin anlaşılıyodur çünkü artık.

mathelda ve zelalperd pipiyi görmüş
maşallah bebişlerinize..
ben ilk defa cinsiyetini merak ettim ama emekler gibi duruyodu popo havada, göstermedi

maşallah erkekler çoğalıyor artık benim oğluşumun arkadaşlarııı minnoşlarrıııımmmm anacıklarına babacıklarına bağışlasın allah
canım yerden yere değişiyo bende 75 tl ödeyeceğim mesela, randevumu aldım. 75 dediler. kötü iyi diye bişey yok zaten cihazlar aynı önemli olan doktorun detay atlamaması.
Seninki iyiymiş canım gene bize dr 10 nisan-1 mayıs arası ayrıntılı usg demişti
ben Medipole gidiyorum orda 260 TL dediler bu işleme
ben de yarın GATA ya gidicem orda yaptırıcam artık.

anacııım sen ikizlerle şimdi rahatsın en azından sızıp kalıyosun
doğunca bakalım nasıl olacak allah sağlık versin ikisinide
bizim yorgunluğun x2 katı olacak desene
sen kaç kilo aldın canım şimdiye kadar?Seni de geçtiysem bana madalya takın tamammı?

slm meric hosgeldin.ben cok yorgunum bu hafta. Kardesimin dugunu var surekli alisveristeyiz bugunde pert olduim valla:)uzattim ayaklarimi yatiyorum:)esimde mutfakta tatli yapacakmis becerecekmi bilmem:)ins batirmaz oralari:)

canım kendine çok dikkat et fazla yormamaya çalış kendiniii
oooooooooooooooohhhhhhh keyif yapın bakalım anne ,bebişşş

Slm kızlar hepinize
biz geldikkkk
umarım keyifler yerindedirrr

Selam kizlar nasilsinizz?ayyy bizde isime karar veremiyoruz:)

hoşgeldinizz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…