:) sagolasın
evet gelir gelmez aldıklarımız yaydık eşimle, bi süre bakındık :)
ben de hissetmek istiyorum artık :)
Aldıkalrımız bizim hep ortada... Yayıp seviyoruz arada bir...:)) ben aldıklarımızı arasıra tekrar açıp, bakıyom :)))
Ayrıntılı ikiliden daha pahalı.Neyse vereceğiz artık ne kadar derlerse.:26:24 nisanda benim randevu.
ama ayrıntılı mı dörtlü mü bilemedim bak:26:
cihangir beyin vizit 270 lira+ usg ücreti
ikili için 270+150 ödemiştim
ne güzel az kiloyla götürüyorsun :) ben hiç söylemiim
Belinin arkasına sürmeyi unutma. Bir de göğüslerine...Badem yağı kıllanma yapar korkusuyla kullanmıyorum. Yoks açok iyi geldiğini söylüyorlar.bende duştan sonra bebekyağı sürüyom. bazen de badem yağı... artık ne olursa bahtıma. çünkü ne yaparsan yap çatlayacaksa çatlar diyorlar...
senin doktor da na kdar önemsiyor krem olayını. benimki hiiç bişi söylemedi şimdiye kadar, ben de sormadım :)
kaşıntılar bende de var. sabahları kremleniyorum, kaşıntı gelince de bebe yağı sürüyorum
eheh di mi. ben de tam kaldırmadım zaten, ara ara açıp bakarım diye
sağlıklı gelsinler de
aynen, yeni moda antin kuntin isimleri ben de sevemedim bi türlü.
eşim deniz ismini sever, ben de derin ismine takmıştım yazın. kız erkek veririm diodum
ama şimdi o da sıcak gelmiyor bana.
bi yerden ilham gelmesini bekliyorum herhal :)
Aldıkalrımız bizim hep ortada... Yayıp seviyoruz arada bir...
Ayrıntılı ikiliden daha pahalı.Neyse vereceğiz artık ne kadar derlerse.:26:
Aslında fil gibi yiyorum ama mümkün olduğunca yürümeye çalışıyorum. Belki ondan az aldım.
Belinin arkasına sürmeyi unutma. Bir de göğüslerine...Badem yağı kıllanma yapar korkusuyla kullanmıyorum. Yoks açok iyi geldiğini söylüyorlar.
evet benim Dr. böyle tiyolar veriyor...Kremleri gece yatarken sürersen daha iyi olur dedi bana. O yüzden gece sürüyorum. İlla lierac kullanmana da gerek yok. Aktarlardan uygun yağları alıp lieracla dönüşümlü kullanabilirsin dedi.Ben unnadodan 3 tane lierac ısmarladığım için onu da kullanıyorum ama.
aynen öyle. ben bugüne kadar saçma salak doktorlara dünyanın parasını verdiğim için bunlar gözüme gelmiyor. içim rahat en azından.
ikiz oldugu için daha da titizlenmek icap ediyor
gece kanepede sızıp kalıp yataaa zar zor gidiyorum. kremlenemem ki o aradailacımı bile bi gözüm kapalı içiyorum
Biz tiki ismi istemiyoruz. Çok yaygın bir isim istemiyoruz...Çok değişik bir isim de istemiyoruz...Arapça istemiyoruz... İddalı olmasın istiyoruz Onur, yiğit,mert, gibi...Çocuğun kişiliğini etkileyici şeyler olmasın...Güzel bir anlamı olsun istiyoruz....İki isim hiç istemiyoruz....Benim beğendiğimi eşim, eşimin beğendiğini ben beğenmiyorum bazen de...Eee hal böyle olunca durum zor bir hal alıyor.
Deniz de karar kılmıştık ki eşim bu hafta ulaş isminin önerisiyle geldi.Pek emin olamadım.Ben can ya da cem ismini seviyorum. (önisimsiz). Eşim çok sıcak bakmıyor.Kafamız gayet karışık.
aynen aynen ... ama insan baktıkça daha da sabırsızlanıyor..
Belinin arkasına sürmeyi unutma. Bir de göğüslerine...Badem yağı kıllanma yapar korkusuyla kullanmıyorum. Yoks açok iyi geldiğini söylüyorlar.
hımm bel arkasına sürmek aklma gelmedi bak.. göğüslere sürüyorum zaten ama... vallahi zate kıllı bir yapıya sahibim.. lazer filan epey uğraştım artık kıllanırsa kıllanır diyom be :)))
selam arkadaşlar nasılız bugun :)
of offff sizin kafanız bizimki gibi epey karışık :)))
aynen aynen ... ama insan baktıkça daha da sabırsızlanıyor..
hımm bel arkasına sürmek aklma gelmedi bak.. göğüslere sürüyorum zaten ama... vallahi zate kıllı bir yapıya sahibim.. lazer filan epey uğraştım artık kıllanırsa kıllanır diyom be :)))
Burada da konuşulmuştu benim Dr. umda söyledi. BAsen, bel arkası, göğüs, göbek ve üst bacağa sürülmeli... ben her yere sürüyorum...Ben de iğneliye gittim yıllarca, tam lazerliden randevu aldım genital bölge için, o gün hamile olduğumu öğrenince hiç başlayamadım. Artık doğumdan sonraya kaldı...
Selam kizlar nasilsinizz?ayyy bizde isime karar veremiyoruz:)
Slm kızlar hepinize
biz geldikkkk
umarım keyifler yerindedirrr
hoşgeldiniz kızlar.Selam kizlar nasilsinizz?ayyy bizde isime karar veremiyoruz:)
ahhhh şu isim mevzu biz hallettik gibi ama 9 ay bitmeden kesinleşmez rahmetlik kayınbabamın adı yükselmiş bende ona uygun bir isim aradım sizce nasıl (yüksel ulaş)
Kaldı ki ayrıntılı ultrason hamilelikteki en önemli testlerden biri...Ucuza mal olsun diye üstünkörü bir yere yaptırmam. İnşallah herşey düzgün, yolunda çıkar....Şu ana kadar tek temennim bebğin kalbinin atması oldu. Ama acaba kalbi delik mi?, karaciğeri sağlam mı? bağırsakları tam gelişmiş mi? genetik bozukluğu var mı? pek çok konuda içimiz rahatlayacak.
Yaaa isim konusunda birde şöyle birşey var.. Tanıdığımız ve sevmediğimiz bir kişiyi anımsatmamalı. Ben bir isim söylüyorum. Eşim olmaz o isimde birini tanıyorum hiç sevmiyorum diyor, ya da aynı şeyi ben de diyebiliyorum. Zor iş zor...
selam arkadaşlar nasılız bugun :)
Aynen canım benim de bulantım kusmam olmayınca bende kilonun dibine vurduuumselam kızlar..
ben 6 kilo aldım, çok gibi ama hiç kusmadım ben, bulantım oldu ama yedikçe geçti. kusma yerine aşırı bi iştahım vardı başlarda.
kusmak kötü ama kilo alımını dengeliyo sanırım.
yürüyüş de yapamıyorum okulda yoruluyorum, çok fazla almam inş.
mathelda ve zelalperd pipiyi görmüş
maşallah bebişlerinize..
ben ilk defa cinsiyetini merak ettim ama emekler gibi duruyodu popo havada, göstermedi
Seninki iyiymiş canım gene bize dr 10 nisan-1 mayıs arası ayrıntılı usg demişticanım yerden yere değişiyo bende 75 tl ödeyeceğim mesela, randevumu aldım. 75 dediler. kötü iyi diye bişey yok zaten cihazlar aynı önemli olan doktorun detay atlamaması.
anacııım sen ikizlerle şimdi rahatsın en azından sızıp kalıyosunaynen öyle. ben bugüne kadar saçma salak doktorlara dünyanın parasını verdiğim için bunlar gözüme gelmiyor. içim rahat en azından.
ikiz oldugu için daha da titizlenmek icap ediyor
gece kanepede sızıp kalıp yataaa zar zor gidiyorum. kremlenemem ki o aradailacımı bile bi gözüm kapalı içiyorum
hoşgeldiniz kızlar.
Benim eşimin de ulaş istemesinin bir nedeni eşimin öykünlendiği bir kişinin ismi olması...Güle güle kullansın oğlun ismini...[/QUOTEooooooooooo adaşmı olacaklar:)fikir degiştirmezsekı tabi
slm meric hosgeldin.ben cok yorgunum bu hafta. Kardesimin dugunu var surekli alisveristeyiz bugunde pert olduim valla:)uzattim ayaklarimi yatiyorum:)esimde mutfakta tatli yapacakmis becerecekmi bilmem:)ins batirmaz oralari:)
Slm kızlar hepinize
biz geldikkkk
umarım keyifler yerindedirrr
Selam kizlar nasilsinizz?ayyy bizde isime karar veremiyoruz:)
of offff sizin kafanız bizimki gibi epey karışık :)))
Burada da konuşulmuştu benim Dr. umda söyledi. BAsen, bel arkası, göğüs, göbek ve üst bacağa sürülmeli... ben her yere sürüyorum...Ben de iğneliye gittim yıllarca, tam lazerliden randevu aldım genital bölge için, o gün hamile olduğumu öğrenince hiç başlayamadım. Artık doğumdan sonraya kaldı...
senelerce ha bebek oldu ha olacak die lazeri erteledim durdum.
dogumdan sonraki ilk işim:)
kızlar ben ufaktan kaçar. bi bölüm dizi seyredey uyuklarım
hepinize iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?