2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Evet telafuzu zor bir isim..Bence listende dursun.. Daha eylüle çoooook var... Eylüle kadar tartıp biçeceğiz listemizi tekrar tekrar....

Kararsızlıktan liste kabarıp* duruyooo umarım işimiz dahada zorlaşmazzzzz

Zaten kızımm teyzesii hergün bi isim değiştiriyoooooo

Aslında isim koyana kadar zor. Konduktan sonra ne dersek diyelim oğullarımızı kızlarımızı seveceğiz ve o ismi kabul edeceğiz.İster muhittin olsun ister atlas...

Ben d ekalkıp bir ıhlamur demliyeyim. Sonra da eşimi maç yorumlarından söküp alabilirsem bir dizi/film açayım....
HErkese iyi geceler.Renkli rüyalar...

Aslında isim koyana kadar zor. Konduktan sonra ne dersek diyelim oğullarımızı kızlarımızı seveceğiz ve o ismi kabul edeceğiz.İster muhittin olsun ister atlas...

Doğruuu valla....

Bu arada ben erkek ismi olarak Çağan ismini seviyrm :malesef ondada ğ varr

Ege, Aden, de güzelll.....
belki bi fikir olur diye düşündümmmm

anlamı güzelmiş :)

ismi koyarsanız telafuznuda alışırlar bence
yarın babası da gelecek mi ayrıntılıya

Doğruuu valla....

Bu arada ben erkek ismi olarak Çağan ismini seviyrm :malesef ondada ğ varr

Ege, Aden, de güzelll.....
belki bi fikir olur diye düşündümmmm

teyzemin gelini yeni doğum yaptı ve çağan koydu bebeğin ismini. Hatta biz de sevdik eşimle. Direk çağan ırmak geldi aklıma, sempati duydum isme...

Gelmez mi hiç ,o benden meraklııı
....
Benim yarın dersim boş, eşiminde ilk 3 saati boş ona göre ayarladık
sabah 09:00 da Doktordayızzzz

bizimde her randevuya babbamız gelmiyor ama bu ayrıntılı buna gelsin :)

3. 5 da bziim randevu
eşimin kursaları var diye çıkışa ayarladım benim zaten boş gün
hadi bakalım :) renkli görüntü verrse paylaşırsın artık :)
ben de kaçayım canım artık
eşimin işelri var tepemde söyleniyorr

iyi geceler sizeeeee
yarın dr. gelince yazarımmm
seninde haberlerini bekliyrmmm

sonunda geldimmm kızlar ben de aranıza tekrar katılıyorum. yeni katılan arkadaslarda vardır sanırım herkese tekrar merhabalar. benim oglusum oluyor kızlar sizinde bellidir artık

sonunda geldimmm kızlar ben de aranıza tekrar katılıyorum. yeni katılan arkadaslarda vardır sanırım herkese tekrar merhabalar. benim oglusum oluyor kızlar sizinde bellidir artık

Hoşgeldin canım nerelerdeydin?

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım benimde prensesim oluyor ama tam belli değil çok edepli bacakları hep kapalı :)

Hoşgeldin canım nerelerdeydin?

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım benimde prensesim oluyor ama tam belli değil çok edepli bacakları hep kapalı :)

ay kıyamam ona ben hayırlı evlat olsunlar insallah cnm ya. ben ailemin yanındaydım uzun süredir yeni geldim evime

Aynen canım benim de bulantım kusmam olmayınca bende kilonun dibine vurduuum
+6 da benden,bu arada sen okuldakilere hamile olduğunu söyledinmi artık;?
kesin anlaşılıyodur çünkü artık.
hala söylemedim formanın içine saklıyorum
ama artık anlamaya başladılar, bikaç arkadaş anladı sordu onlara söyledim.
anlayanlar da sen kilo aldın diye sordu çok aldım yaa. ama biliyodum öyle şimdiye kadar 1-2 kilo alanlardan olamıycağımı kilo konusunda mimliyim

oglun hayirli olsun. saglikla kucagina al.

bi ben kaldim sanirim. nasil imreniyorum sizlere... mayisa kadar da ogrenemeyecegim sanirim. masallah hepinizee..

oglun hayirli olsun. saglikla kucagina al.

bi ben kaldim sanirim. nasil imreniyorum sizlere... mayisa kadar da ogrenemeyecegim sanirim. masallah hepinizee..

ben de öğrenmedim daha, poposunu dönüyo
dr haftasıyla uyumlu desin, sağlıklı desin cinsiyeti elbet öğrenicez.
ayrıntılı ultrasona öğreniriz en kötü

ben de öğrenmedim daha, poposunu dönüyo
dr haftasıyla uyumlu desin, sağlıklı desin cinsiyeti elbet öğrenicez.
ayrıntılı ultrasona öğreniriz en kötü

cok ozeniyorum ben. daha hic bisey almadim. bi ogrensek bizde ona gore alisveris yapsak. ogrenince eminim degiscek hersey. ben oyle dusuyorum.

sevmesi bile degilscek. kizim yada oglummm diycez. neyse saglikli olsunlarda bekliyoruz mecburen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…