2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

cok ozeniyorum ben. daha hic bisey almadim. bi ogrensek bizde ona gore alisveris yapsak. ogrenince eminim degiscek hersey. ben oyle dusuyorum.

sevmesi bile degilscek. kizim yada oglummm diycez. neyse saglikli olsunlarda bekliyoruz mecburen.

ben de merak ediyorum ama 6.ayı bitirmeden alışverişe niyetim yok, eski kafalıyım
o yüzden heyecanımı kontrol edebiliyorum

ben de öğrenmedim daha, poposunu dönüyo
dr haftasıyla uyumlu desin, sağlıklı desin cinsiyeti elbet öğrenicez.
ayrıntılı ultrasona öğreniriz en kötü

Canım bende ayrıntlıda tam grürüm diye düşündüm ama bacakları yine kapalıydı hanımın :) Doktorlar kıza benzettiği için aişe diyorum ben mayısın 10larında şeker yüklemesine gidecem orda belli olur inşallah tam. Siz de en yakın zamanda öğrenirsiniz :)

kızllaaaaarrr günaydın herkeşeee...benimde kızım olcakmış..cumartesi öğrendim ama yazamadım bi türlü size evde net olmadığından..geçmiş çok birikmiş varmı başka cinsiyet öğrenennn çok tatlı görünüyodu küçük kızım yaaaa :108:

Son düzenleme:
Günaydın annişler.. Nasılsınız? Ben çok şükür iyiyim bulantı sabahlarım geçti çook şükür. Arada olsa da eskiye göre epey bi azalttım çok şükür. Kızlar ya ben karar veremedim ayrntılı usg çektirdim ama 4boyutlu değildi. Doktorum çok gerek yok dedi 4boyutluya bunda görünmeyip onda görünebilecek şey binde bir olur dedi. Ne yapsam ne etsem karar veremedim 24. haftaya kadar çekilebiliyor. Hakkımızda hayırlısı olsun inşaallah. Yarında aşı vurulmauya gidecem :18:

Maşaalla kızına canım. Allah sağlıkla kucaklarımıza almayı da nasip eder inşaalah benimde kız görünyor teyzesi :)

hadi hayırlı uğurlu olsun prenses:))) şanslı kız annelerinden oldun inş yani. artık çok cici şeyler almaya başlayabilirsin annesi kızına::))))

gunaydın kızlarr ızmıre geldım 2 gundur gıremedım . bugun kuzumu gormeye gıdıcezz.. bakalım cınsıyetı gosterıcekmı gelınce yazarım randevum 3 :3o da ..sızler nasılsnız gorusmeyelı ?

gunaydın kızlarr ızmıre geldım 2 gundur gıremedım . bugun kuzumu gormeye gıdıcezz.. bakalım cınsıyetı gosterıcekmı gelınce yazarım randevum 3 :3o da ..sızler nasılsnız gorusmeyelı ?

Nnasil gecti yolculuk.meyve ssuyu ic, cikolata ye fildir fildir olur gorursunuz ins.

yolculuk nasıldı? zorlandın mı? benimde mayısta uçak yolculuğum var.3 saat ama. yinede kafama takılıyo nasıl olur die?
izmirdeki doktorlara da mı göstercek annesi:))) orada gösterir belki tam cinsiyetini ,izmiri görmek istiyodu zaten annesi sen anlamadın şimdiye kadar:)))

gunaydın kızlarr ızmıre geldım 2 gundur gıremedım . Bugun kuzumu gormeye gıdıcezz.. Bakalım cınsıyetı gosterıcekmı gelınce yazarım randevum 3 :3o da ..sızler nasılsnız gorusmeyelı ?

gunaydın cnm nasıl gecctı yollculuk hyrlısı hadı bakalım cnm.bugun bu tuhaf hıssedıyrum kendımı sol kasıgımda agrı var ınce corap gıydım bugun ayaklarım cok usuo arada ısıtyrm ama usuttum galıba haftasonu esya topladık taşınacaz bı kacgune ıns hasta falan olmam

Hoşgeldiniz kızlar.. Suksuk nasıl geçit yolculuk? Hadi gösteriri inşaallah bebişin kendini.

Benimde canım yayla da olmak istiyo mis gibi ne güsel :)

Kızlar mide yanmalarınız başladı mı?

günaydın kızlar,

haftasonu chicco dan 50 tlye bebek bakım seti aldım.

bebek yağı+pişik kremi+şampuan+sabun+ıslak mendil+

çanta+anne için çatlak kremi vardı

uygun gibi geldi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…