cok ozeniyorum ben. daha hic bisey almadim. bi ogrensek bizde ona gore alisveris yapsak. ogrenince eminim degiscek hersey. ben oyle dusuyorum.
sevmesi bile degilscek. kizim yada oglummm diycez. neyse saglikli olsunlarda bekliyoruz mecburen.
ben de öğrenmedim daha, poposunu dönüyo
dr haftasıyla uyumlu desin, sağlıklı desin cinsiyeti elbet öğrenicez.
ayrıntılı ultrasona öğreniriz en kötü
kızllaaaaarrr günaydın herkeşeee...benimde kızım olcakmış..cumartesi öğrendim ama yazamadım bi türlü size evde net olmadığından..geçmiş çok birikmiş varmı başka cinsiyet öğrenennnçok tatlı görünüyodu küçük kızım yaaaa :108:
kızllaaaaarrr günaydın herkeşeee...benimde kızım olcakmış..cumartesi öğrendim ama yazamadım bi türlü size evde net olmadığından..geçmiş çok birikmiş varmı başka cinsiyet öğrenennnçok tatlı görünüyodu küçük kızım yaaaa :108:
Gunaydin kizlar nsilsiniz.canim ddeniz kenrinda kahvalti istiyor:)
gunaydın kızlarr ızmıre geldım 2 gundur gıremedım . bugun kuzumu gormeye gıdıcezz.. bakalım cınsıyetı gosterıcekmı gelınce yazarım randevum 3 :3o da ..sızler nasılsnız gorusmeyelı ?
gunaydın kızlarr ızmıre geldım 2 gundur gıremedım . bugun kuzumu gormeye gıdıcezz.. bakalım cınsıyetı gosterıcekmı gelınce yazarım randevum 3 :3o da ..sızler nasılsnız gorusmeyelı ?
denız kenarı aserıyoruz deseneeguunaydınn cnmm ..
gunaydın kızlarr ızmıre geldım 2 gundur gıremedım . Bugun kuzumu gormeye gıdıcezz.. Bakalım cınsıyetı gosterıcekmı gelınce yazarım randevum 3 :3o da ..sızler nasılsnız gorusmeyelı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?