- 19 Aralık 2011
- 1.565
- 0
- 106
günaydın kızlar,
haftasonu chicco dan 50 tlye bebek bakım seti aldım.
bebek yağı+pişik kremi+şampuan+sabun+ıslak mendil+
çanta+anne için çatlak kremi vardı
uygun gibi geldi bana
günaydın kızlar,
haftasonu chicco dan 50 tlye bebek bakım seti aldım.
bebek yağı+pişik kremi+şampuan+sabun+ıslak mendil+
çanta+anne için çatlak kremi vardı
uygun gibi geldi bana
gunaydın cnm nasıl gecctı yollculuk hyrlısı hadı bakalım cnm.bugun bu tuhaf hıssedıyrum kendımı sol kasıgımda agrı var ınce corap gıydım bugun ayaklarım cok usuo arada ısıtyrm ama usuttum galıba haftasonu esya topladık taşınacaz bı kacgune ıns hasta falan olmam
hadı bakalım ınss :))Esimi kandirabilirsem cinaraltina gideriz:)sansimi deneyeyim bakalim:)
cınsıyetı zonguldakta gostermedı bızde burda ozele gıdelımm hemm ogrenırız hem annemlerde bebgı gormek ıstedıler haklısın cnm bebegım ızmırde gostermek ıstedı demekkı heheeeyolculuk nasıldı? zorlandın mı? benimde mayısta uçak yolculuğum var.3 saat ama. yinede kafama takılıyo nasıl olur die?
izmirdeki doktorlara da mı göstercek annesi:))) orada gösterir belki tam cinsiyetini ,izmiri görmek istiyodu zaten annesi sen anlamadın şimdiye kadar:)))
Nnasil gecti yolculuk.meyve ssuyu ic, cikolata ye fildir fildir olur gorursunuz ins.
nerden aldın canım ?
ankaradayım ben, kızılay avm de chicco dan aldım
gıttı gıdıyordada ındırım vardı bı aralar 5o tl ama cevremdekıler gereksız seyler var ayrı almak daha ıı demıslerdı bende oyuzden almadımm sanırım pısık kremı sampuan bıde belkı bebeyagı ..cantası cok kullanıslı deılmıss ole duydum nekadar dogru bılmıyorum
gıttı gıdıyordada ındırım vardı bı aralar 5o tl ama cevremdekıler gereksız seyler var ayrı almak daha ıı demıslerdı bende oyuzden almadımm sanırım pısık kremı sampuan bıde belkı bebeyagı ..cantası cok kullanıslı deılmıss ole duydum nekadar dogru bılmıyorum
peki cihicco nun pure bio ürünlerimi onlar organikmiş yağ şampuan pişik kremi birde masaj kremi iyimiş
bide kendime bahçıvan aldım, ne kadar pahalı ya hamile kıyafetleri
günaydın anneciklerrr
bizim kanamamız bitti çok şükür, inşallah bir daha olmaz. oğluşum küçük tekmeler savurmaya başladı bana, 3 gündür hissediyorum tekmeleri ama öyle dönmesini kaymasını hissetmiyorum. ne zaman birşeyler yesem hemen başlıyor vurmayaeşimde hemen gelip elini koyuyor ama o hissedemiyor henüz. çok güzel bir duyguymuş, Allah'ıma binlerce kere şükürler olsun
günaydın anneciklerrr
bizim kanamamız bitti çok şükür, inşallah bir daha olmaz. oğluşum küçük tekmeler savurmaya başladı bana, 3 gündür hissediyorum tekmeleri ama öyle dönmesini kaymasını hissetmiyorum. ne zaman birşeyler yesem hemen başlıyor vurmayaeşimde hemen gelip elini koyuyor ama o hissedemiyor henüz. çok güzel bir duyguymuş, Allah'ıma binlerce kere şükürler olsun
hadi gözün aydın. inş sonuna kadar hayırla sıkıntısız devam ederiz hepimiz. bende küçük küçük hissetmeye başladım bebeğimi:))) gerçekten her aşaması çok güsel anlar,duygular. son aylarda hatta doğunca neler hissetcez bakalım... her halde tarifi yok derler ya bizde tarif edemiycez:)))
günaydın anneciklerrr
bide kendime bahçıvan aldım, ne kadar pahalı ya hamile kıyafetleri
ne kanaması canım yaaaa korkutma beni bu saatten sonra kanamanın sebebebi neymiş lütfen yaz benimde tehlikem acaba hala devam ediyormu daha önce kanaman oldumu
günayddıın kızlaar, pazartesi sendromuyla işe başladık bakalım, az kaldı ya sabır çekiyorum, haziran bi gelse de izne ayrılsam, şöyle alarm çalmadan doya doya uyusam bi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?