aman sakin ol canımben yaklaşık 4 hafta önce kanama geçirdim, 5 gün arayla 2 sefer sonrada azar azar devam etti hep, yeni bitti çok şükür. plasentanın kenarında ufak bir ayrılma olmuştu, ayrılan yerde kan göllenmesi olup sonra boşalıyordu, zor günler geçirdim ama çok şükür şimdi herşey yolunda. hemen banada olur mu acaba diye düşünüp kendini strese sokma lütfen. hepimizin bebekleri Allah'a emanet , sen kendine dikkat et , her zaman sağlığın için dua et yeter bence
Kızlar merhabalar nasılsınızzz...
Bizde annemle hamile pantolonu yaptık cumartesi günü.Netten görmüştüm:)
Bugün giydim çok rahat ettim...Aldığım hamile kotu büyük geliyo..
Giymediğim bi kotumu feda ettim ama çok rahat oldu:)
Bu arada oğluşum olacak teyzeleriii
mrb ben aranıza yeni katıldım . sat a gore 26 eylulde dogumum olucak:)
hadi hayırlı uğurlu olsun prenses:))) şanslı kız annelerinden oldun inş yani. artık çok cici şeyler almaya başlayabilirsin annesi kızına::))))
Maşaalla kızına canım. Allah sağlıkla kucaklarımıza almayı da nasip eder inşaalah benimde kız görünyor teyzesi :)
gunaydın kızlarr ızmıre geldım 2 gundur gıremedım . bugun kuzumu gormeye gıdıcezz.. bakalım cınsıyetı gosterıcekmı gelınce yazarım randevum 3 :3o da ..sızler nasılsnız gorusmeyelı ?
Hoşgeldin canım.. Ya nasıl yaptınız hamile pantolonunu zor olmadı mı?
bende çalışırken hep aynı şeyi düşünürdüm :d sonra hamile kalınca kusmalardan mecbur bıraktım işi. şimdide evde kafayı yiyorum sıkıntıdan
kesip biçmesi bana dikimide anneme aitti cnm:)
bak burdan baktım bende
Hamile Pantolonu Dikebilirsiniz Hemde Çok Basit.. | Bebuc Hobi Dünyası
ben hiç sormadım dr.a cinsiyetini, sağlığını gelişimini soruyorum sürekli.Canım bende ayrıntlıda tam grürüm diye düşündüm ama bacakları yine kapalıydı hanımın :) Doktorlar kıza benzettiği için aişe diyorum ben mayısın 10larında şeker yüklemesine gidecem orda belli olur inşallah tam. Siz de en yakın zamanda öğrenirsiniz :)
geçmiş olsun canım, hamileliğin bundan sonrasını sıkıntısız atlatırız inş hepimiz.günaydın anneciklerrr
bizim kanamamız bitti çok şükür, inşallah bir daha olmaz. oğluşum küçük tekmeler savurmaya başladı bana, 3 gündür hissediyorum tekmeleri ama öyle dönmesini kaymasını hissetmiyorum. ne zaman birşeyler yesem hemen başlıyor vurmayaeşimde hemen gelip elini koyuyor ama o hissedemiyor henüz. çok güzel bir duyguymuş, Allah'ıma binlerce kere şükürler olsun
ben hiç sormadım dr.a cinsiyetini, sağlığını gelişimini soruyorum sürekli.
dr. hiç sormuyosun ben söliyim bari dediama göstermedi.
bugün yine gidicem bakalım napıyo bebiş
geçmiş olsun canım, hamileliğin bundan sonrasını sıkıntısız atlatırız inş hepimiz.
ben de hissediyorum pıt pıt, dediğin gibi özellikle yemeklerden sonra, tatlıya tepki vermiyo, ne zaman acılı ekşili bişey yesem pıt pıt geliyo
Günaydın annişler.. Nasılsınız? Ben çok şükür iyiyim bulantı sabahlarım geçti çook şükür. Arada olsa da eskiye göre epey bi azalttım çok şükür. Kızlar ya ben karar veremedim ayrntılı usg çektirdim ama 4boyutlu değildi. Doktorum çok gerek yok dedi 4boyutluya bunda görünmeyip onda görünebilecek şey binde bir olur dedi. Ne yapsam ne etsem karar veremedim 24. haftaya kadar çekilebiliyor. Hakkımızda hayırlısı olsun inşaallah. Yarında aşı vurulmauya gidecem :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?