ışyerinde beslenme baya zor oluyo. Sabah yanımda koca bir kase salata getirdim bir şişe de ayran hazırladım. Kepek ekmeğiyle oturup onu yedim. Saat 3 gibi de elmama var 1 tane. Siz evde ooohh istediğinizi yiyin için. Sonra da kilolrı alıyoruz diyin :))
Işyerinde beslenme baya zor oluyo. Sabah yanımda koca bir kase salata getirdim bir şişe de ayran hazırladım. Kepek ekmeğiyle oturup onu yedim. Saat 3 gibi de elmama var 1 tane. Siz evde ooohh istediğinizi yiyin için. Sonra da kilolrı alıyoruz diyin :))
Sorumu cevaplayacak yok muuuuu?
Hahh afiyet olsun:)ben zaten tombigim hic kg almadim daha 5 ayi sifirr kg ile bitirmek hedfim:)bugunde hamaratligim ustumde esimde evde 3 cesit yemek salata tatli yaptim:)bu kadar yemege cat kapi birisi gelse bari:)
Zelal sende almanyadasin dimi alman sitelerine bakarmisin buchen 500 ml sampuan ne kadar uygunsa ordan getirteyim.
ben de çarşamba gunu cinsiyetini ogrenicem.. çok heyecanlıyım.. bir de 3 lu tarama yapıcak dr. umarım herşey yolundadır...
aynen ben de. çarşamba 3 lü için gideceğim. inşallah cinsiyeti de öğrenirim:)
Hahh afiyet olsun:)ben zaten tombigim hic kg almadim daha 5 ayi sifirr kg ile bitirmek hedfim:)bugunde hamaratligim ustumde esimde evde 3 cesit yemek salata tatli yaptim:)bu kadar yemege cat kapi birisi gelse bari:)
Kızlar merhaba
Birsey ormak istiyorum, benim gibi bebeginin 3 boyutlu fotografını görüpte korkan var mı aranız da? Kendimi cok kötü hissediyorum cok da kafama takılıyor niye boyle hissediyorum diye ama gercekten cok ürkütücü geldi, sonra da vicdan azabı cekiyorum boyle hissettigim icin
Kızlar merhaba
Birsey ormak istiyorum, benim gibi bebeginin 3 boyutlu fotografını görüpte korkan var mı aranız da? Kendimi cok kötü hissediyorum cok da kafama takılıyor niye boyle hissediyorum diye ama gercekten cok ürkütücü geldi, sonra da vicdan azabı cekiyorum boyle hissettigim icin
sonunda geldimmm kızlar ben de aranıza tekrar katılıyorum. yeni katılan arkadaslarda vardır sanırım herkese tekrar merhabalar. benim oglusum oluyor kızlar sizinde bellidir artık
günaydın anneciklerrr
bizim kanamamız bitti çok şükür, inşallah bir daha olmaz. oğluşum küçük tekmeler savurmaya başladı bana, 3 gündür hissediyorum tekmeleri ama öyle dönmesini kaymasını hissetmiyorum. ne zaman birşeyler yesem hemen başlıyor vurmayaeşimde hemen gelip elini koyuyor ama o hissedemiyor henüz. çok güzel bir duyguymuş, Allah'ıma binlerce kere şükürler olsun
slm kızlar...
bende alışveriş için heyecanlananlardanım ama mayıs başı gibi bir kısmını havuzlu handan yapmayı düşünüyorum...
Allah nasip kısmet ederse tabi:)))
burda bir arkadaş c&a dan 9 tl ya tulumlar aldığını söylemişti bende haftasonu c&a ya gittim ve kızıma çok güzel ciciler aldım.
Bizim çocuklar kış çocuğu olacağı için şimdiden almak uygun geldi.
9tl ya kadife takım,kapüşonlu taytlı takım aldım
12 tlyada 3 lü set aldım.bence oraya bir ara uğrayın .montlarda 20 tl idi.Alıp almama konusunda kararsız kaldığım için almadım.
Bu arada mothercarede indirim var diyen arkadaşlar gaziosmanpaşa ,bayrampaşa fatih tarafında mothercare varmı?
bende gitmek istiyorum
Kızlar merhaba
Işyerinde beslenme baya zor oluyo. Sabah yanımda koca bir kase salata getirdim bir şişe de ayran hazırladım. Kepek ekmeğiyle oturup onu yedim. Saat 3 gibi de elmama var 1 tane. Siz evde ooohh istediğinizi yiyin için. Sonra da kilolrı alıyoruz diyin :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?