ayy bnm fındığımda sıkıştırmaya başladı beni karnım yoktu pek anlamıyordum 4 5 güne kadar arada sertleşiyodu ama şimdi belli oluyo hoşumada gidiyo bende geçen gömlekle kot pantolon aldım lcw den çok rahat
benim bebişimde ekşi yediğimde özelliklede bol limonlu salata yediğmde hiç durmuyor.arka arkaya küçük tekmeleri sıralıyor.tatlı yediğimde hiç hareket yok bi sakinleşiyor.cinsiyetini öğrenmeye ilk gittiğimde ekşi salata yemiştim.ultrasona bi girdim bebekğim taklalar atıyor.saniye bile durmadığı için cinsiyetine bakamamıştı doktor.ikinci gittiğimde çikolata yedim.ultrasonda bi baktık almış başparmağını ağzına bi güzelde uzanmış açmış bacakları keyif yapıyordu.offfff 9.ay gelsede doğum yapıp kucaklarımza alsak bebişlerimizi.
Bende ilk dün haraket ettiğini hissettim canım, gözlerim doldu.....çok güzel bir duygu.....darısı bekleyenlerin başına inşallah....
Ya ben ne sorcam size, şimdi biz saçlarımızı boyayamıyoruz ya, beyazlar hep ortaya çıktı. şu kına setleri varya hani, renk renk acaba onu kullansak zararlı mı?
canım ayrıntılı usg 2 boyutlu olan, 2. düzey usg diye geçiyo. 3 ya da 4 boyutlu usg bebeğin yüzünü fln birleştirip resim almaya yarıyo.
gelişim, organ anormalileri fln gözükmüyo 3-4 boyutta.
ayrıntılı bişey görmek için değil de bebeğinin resmini almak için yaptırabilirsin
haftasonu eşimle zaman geçirelim diye. evde bir çöpü bile kaldırmıyorum evde. pazartesi bayağa temizlik yapmam gerekiyo. temizliğe başladım ama. artık eğilmek bükülmek zor oluyo ya. bebişin rahatsız olduğunu hissediyosun içerde. mecbur azcık süpürüp azcık dinleniyorum. tosbik daraşmalığa gelemiycek tabi...
haftasonu yine eşimle bebek mağazalarındaydık. tulum aldık. bir de emzik,biberon almaya başladık.çünkü yakın zamanda türkiyeye dönücem. o tarz alışverişleri buradan yapmak istiyoruz. bebek arabası baktık. maxı cosı alıcaz galiba. bir de jane rider var aslında o da çok güsel ama daha tam karar vermedik. aslında biraz erken ama dediğim gibi ben doğumu türkiyede yapıcam. alman kalitesine daha çok güvendiğimiz için bazı ihtiyaçları ben burdayken almak istiyoruz.
Canım ayrıntılı usg nin amacını doktor bana organları tam mı, kalp kapakçıkları yerindemi kalbi delik mi diye bakılıyor dedi. Sadece foto için değil. Mesela abimin arkadaşının bebişinin kalbinin delik olduğu ayrıntılı usg de farkedildi doğumdan sonra hemen müdahele edidi. Allah vermesin ama önemli bişey varsa bilmemiz lazım diye düşünüyorum.
haftasonu eşimle zaman geçirelim diye. evde bir çöpü bile kaldırmıyorum evde. pazartesi bayağa temizlik yapmam gerekiyo. temizliğe başladım ama. artık eğilmek bükülmek zor oluyo ya. bebişin rahatsız olduğunu hissediyosun içerde. mecbur azcık süpürüp azcık dinleniyorum. tosbik daraşmalığa gelemiycek tabi...
haftasonu yine eşimle bebek mağazalarındaydık. tulum aldık. bir de emzik,biberon almaya başladık.çünkü yakın zamanda türkiyeye dönücem. o tarz alışverişleri buradan yapmak istiyoruz. bebek arabası baktık. maxı cosı alıcaz galiba. bir de jane rider var aslında o da çok güsel ama daha tam karar vermedik. aslında biraz erken ama dediğim gibi ben doğumu türkiyede yapıcam. alman kalitesine daha çok güvendiğimiz için bazı ihtiyaçları ben burdayken almak istiyoruz.
Hepsini birden yapma canım bende bir başlardım her şeyi bitirp öle otururdum ama şimdi öyle olmuyo evi süpürünce kasıklarım başlıyor ağırmaya oturdum ara verdim birazdan banyoyu yıkycam bugünlük bu kadar yeter. akşama dğruda yemek yaptım mı tamamdır.. Hamileyiz biz her şey pat diye olmuyo boş ver yavaş yavaş yap. Ben daha hiç bişey almadım bebişime
evet canım söylediğin gibi ayrıntılı usg çok önemli. 2.düzey ultrason adı. genelde dr.larda olan da 1.düzey
3 boyutlu veya 4 boyutlu dediğin başka bişey. istersen netten araştır. özellikle 3 boyutlu resimden başka bişey değil.
isimleri çok karışıyo bunların.
dr.una da sor istersen bana dr söyledi bunları.
sonunda geldimmm kızlar ben de aranıza tekrar katılıyorum. yeni katılan arkadaslarda vardır sanırım herkese tekrar merhabalar. benim oglusum oluyor kızlar sizinde bellidir artık
kızlar slm.bebişler nasıl bakalı
hoşm.biz iyiyiz allaha şükürler olsun.kızlar dün akşam eşimle markete gittik.manav reyonunda sırasını bana vermek isteyenler çıktı :)siz hamilesiniz sıra beklemeyin isterseniz dediler.çok hoşuma gitti.artık iyice hamile olduğum anlaşılıyor:)bide lcw den bahçıvan almıştım dün üzerimde o vardı.çok rahat.fiyatıda uygundu.tavsiye ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?