2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

hiç sorma canım ya zaten eve gelince bebişime diyorum "annecim ben sana diil onlara kızdım,onlar yaramazlık yaptı ondan" diye Çocuğum okulda annesinden tırsıyodur :26:

meraba kızlar uzun zaman oldu gıremıyorum.bır cogunuz bebegınızı hıssetmeye basladınız galıba kacınca haftada hıssettınız ılk nasıldı lutfen bı yardımcı olun ben hıssetmıyorum yada hıssedıyorum anlamıyorum :C

Hayirdir ne oldu???
sorma cnm hangisini anlatayım eşim çok savruk arkadaşlarım dediği insanlarla gezsin para harcasın bayılıyo bana gelince para yok kaynanamlar yakın braber yiyip içiyoruz 100 lira para veriyo yetmiyo diyince hiç bi masrafın ok napıyosun parayı diyo öte yanda kaynnam kayınçom kaynatam onu çekiştiriyo temelli sinirlerim bozuldu kızıma çok baglılar ama ona ayriyeten yeni olacak bebişime bile sevinemiyorum ben yaaaa uffffffffffffff

düşük yaptığımda herkes duymuştu, saçmasapan yorumlar gelmişti. özellikle sakladım.

valla müdür bana dikkate almam dedi.Nöbet olmazsa olmazmışşş. Sorumluluğu baya alıyor bizimki ...Zaten 6. ay dolunca okullar kapanıyor
senin müdür gözünü korkutmak istemiş, yasal olarak rapor aldığında tutmazsın. hiçbişey yapamaz onun insiyatifinde değil.
tabi ben rapor almadım öyle keyfi almamak lazım ama müdürün de keyfi konuşmuş

arkadaşlar da yazmış biz hareket halindeki öğrencilerin içinde nöbet tutuyoruz, ayaktasın, kavga vs olursa müdahele etmelisin.
ben lisedeyim, benim 2 katım bi öğrenci bana çarpsa çok fena olur allah korusun. öğretmenlik kolay derler de bu nöbet futbol sahasında güvenlik görevlisi olmak gibi bişey.
yoksa bize de rapor izin hakkı veren olmazdı heralde.

her işin ayrı zorluğu var işte

Son düzenleme:

Anladim.ayri yiyip icseniz belki esin sorumluluklari artinca svurganligi birakir.maasi alinca belli bir rakami al ondan sende kural koy.

Kizlar buchen bebe urunleri tr cok pahali almanyada ne kadar ucuzmus burda 1 sampuan 30 lira orda 7 liraymis kuzenim gelcekti 5 sampuan.2 yag.2 pisik kremi.2 gunes kremi istedim :) 75 lira tutuyor.burda 300 den asagi alinmazdi:)tavsiyem krabaniz varsa mutlaka getirtin:)

Kizlar buchen bebe urunleri tr cok pahali almanyada ne kadar ucuzmus burda 1 sampuan 30 lira orda 7 liraymis kuzenim gelcekti 5 sampuan.2 yag.2 pisik kremi.2 gunes kremi istedim :) 75 lira tutuyor.burda 300 den asagi alinmazdi:)tavsiyem krabaniz varsa mutlaka getirtin:)

Bebek için ben mustelanın ürünlerini kullanacağım sanırım şimdilik öyle düşünüyorum. zaten şuan mustelanın çatlak önleme kremini kullanıyorum ve memnunum çok şükür çatlak yok henüz karın ve göğüs bölgemde.

bübchen mi demek istedin canım??

merhaba cnmm ekim görünüyodu eylüle geriledi:)eylülün 30 falan gibi sanırım ama sezeryan olursa daha önce olur tabi..
Bende 2 yeride takipteyim:)

Günaydınlar kızlar...

canım aynen benimde 4ekim görünüyodu şimdi 30eylül dr 1hafta önce alırız dedi sezeyan olucak çünkü...

Günaydın kızlar...Biz yine erkenciyiz her zaman oldugu gibi..2 de yatmıştım 7 deyince ayaktaydım.Artık hiç uyku kalmadı bende.O degil gün içinde cok kötü oluyorum.Hep yorgunum ve basım agrıyor.Artık 7 saatten fazla uyumak istiyoru bedenim ama kızım müsade etmiyorDogumdan sonra zaten uykuya hasret kalacaksın diyor herkez.Ben simdiden hasretim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…