ii geceler. ben de kaçar
tahmin edebiliyorum canım ya gerçekten tahammül edilemez olurlar . çok yaşlı değilim ama bizim öğrenciliklermiz şimdikiler gibi değil ; öğrenciler çok fenalar .allah hepimize sabır ve güç versin. ama en önemlisi bu güzel anlarımız stressiz huzurlu geçsin ki kuzularımız da huzurlu olsunnn
ufff bnm moralm çok bozuk delircem
sorma cnm hangisini anlatayım eşim çok savruk arkadaşlarım dediği insanlarla gezsin para harcasın bayılıyo bana gelince para yok kaynanamlar yakın braber yiyip içiyoruz 100 lira para veriyo yetmiyo diyince hiç bi masrafın ok napıyosun parayı diyo öte yanda kaynnam kayınçom kaynatam onu çekiştiriyo temelli sinirlerim bozuldu kızıma çok baglılar ama ona ayriyeten yeni olacak bebişime bile sevinemiyorum ben yaaaa uffffffffffffffHayirdir ne oldu???
düşük yaptığımda herkes duymuştu, saçmasapan yorumlar gelmişti. özellikle sakladım.siz baya geç söylemişsiniz iyi dayanmışsınız o kadar ! ben hamile olduğumu öğrendiğim gün duymayan kalmadı okulda
bu arada sizin idare de iyiymiş.Beni okulda da adam az, okul baya büyük; rapor da götürsem dikkate almazmış
senin müdür gözünü korkutmak istemiş, yasal olarak rapor aldığında tutmazsın. hiçbişey yapamaz onun insiyatifinde değil.valla müdür bana dikkate almam dedi.Nöbet olmazsa olmazmışşş. Sorumluluğu baya alıyor bizimki ...Zaten 6. ay dolunca okullar kapanıyor
arkadaşlar da yazmış biz hareket halindeki öğrencilerin içinde nöbet tutuyoruz, ayaktasın, kavga vs olursa müdahele etmelisin.öğretmenleriz çok galiba sayfamızda , ama böyle nöbetleri falan takmayın kafanıza. 12 saat çalışıyorum ve sadece 1 saat öğle molam var. bni düşünün moral bulun :) üstelik nöbet bizde de var ve 16 haftalık izne ayrılana kadar hiçbirşekilde muaf tutulmuyorum.
sorma cnm hangisini anlatayım eşim çok savruk arkadaşlarım dediği insanlarla gezsin para harcasın bayılıyo bana gelince para yok kaynanamlar yakın braber yiyip içiyoruz 100 lira para veriyo yetmiyo diyince hiç bi masrafın ok napıyosun parayı diyo öte yanda kaynnam kayınçom kaynatam onu çekiştiriyo temelli sinirlerim bozuldu kızıma çok baglılar ama ona ayriyeten yeni olacak bebişime bile sevinemiyorum ben yaaaa uffffffffffffff
Anladim.ayri yiyip icseniz belki esin sorumluluklari artinca svurganligi birakir.maasi alinca belli bir rakami al ondan sende kural koy.
Kizlar buchen bebe urunleri tr cok pahali almanyada ne kadar ucuzmus burda 1 sampuan 30 lira orda 7 liraymis kuzenim gelcekti 5 sampuan.2 yag.2 pisik kremi.2 gunes kremi istedim :) 75 lira tutuyor.burda 300 den asagi alinmazdi:)tavsiyem krabaniz varsa mutlaka getirtin:)
merhaba cnmm ekim görünüyodu eylüle geriledi:)eylülün 30 falan gibi sanırım ama sezeryan olursa daha önce olur tabi..
Bende 2 yeride takipteyim:)
Günaydınlar kızlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?