aynen cnm biz yapıyoruz böyle çetin cevizine çattılarmı onlar kıymetli oluyo bizim ailelerimiz maşallah kızımızı alın bide üstüne para verelim diceklermiş sanki bende sinir oluyorum zamanında alıştılar herşey için çok geç artık
gercekten bende dusunuyrm onu kendı kızlarıda gttgnde anlıcklar bızı valla ben hep ılımlı yaklastım ama cadı bı gelın gelırse ellerıne ozmn anlrlar gelin nası oluyomus...Benim 1 ay kanamam oldu sürekli yatmam gerekiyordu ve kayınvalidemle aynı apt. oturuyorduk hiçbirşeye elini sürmedi,eşimden için 'o yapar o yapar' diyip durdu sürekli.Eşim yaptı allah razı olsun ama öyle mi denir yaa insan bi sorar birşeye ihtiyacın var mı yapılacak birşeyin var mı diye,erkek ev işinden ne kadar anlar yarım yamalak yapmaya çalışıyor sağolsun.Bir elektrikli süpürge tutsaydı gelip çok mu zordu,yaşı da genç ve sağlıklı...Nasıl annelik duygusu besliyorlar anlamıyorum...
o değil de, evden çıkarken ağlıyordum zaten, eşim gördü beni.. Sakın dedim ağzını açma niye ağlıyorsun falan deme, konuşuruz sonra dedim. Aradı sonra beni, ne olduğunu cidden anlamamış, gerçekten anlamamış. Çok evde kaldın ona mı sıkıldın, bilmem neye mi sıkıldın falan soruyo, annem mi birşey dedi diye sordu, hayıor dedim. hamilelikten herhalde ve çok bunaldım dedim. Bir gram anladığını hissetsem anlatacaktım, Lütfen beni yanlış anlama ama, hafta sonu aç karnına ben yine de anneni bekledim, kalksın da kahvaltı hazırlayayım diye. Yemeğini koydum, topladım, peşinde dolandım.. O sabah zaten bizden önce kalkmış, benim sabahları yediğimi ezberlemiş olması lazım bir yumurta koyacak tepsiye o kadar. Ben de sizle birlikte çıkacağım demek ne demek, hep birlikte çıkacağız demek. Yaa, gerçekten anlatılınca dedikoducu gibi hissediyorum kendimi anlatmakta istemiyordum aslında..................... ama, gerçekten bitti ve eşime tavrımın değişeceğini nasıl anlatacağımı bilmiyorum.
o değil de, evden çıkarken ağlıyordum zaten, eşim gördü beni.. Sakın dedim ağzını açma niye ağlıyorsun falan deme, konuşuruz sonra dedim. Aradı sonra beni, ne olduğunu cidden anlamamış, gerçekten anlamamış. Çok evde kaldın ona mı sıkıldın, bilmem neye mi sıkıldın falan soruyo, annem mi birşey dedi diye sordu, hayıor dedim. hamilelikten herhalde ve çok bunaldım dedim. Bir gram anladığını hissetsem anlatacaktım, Lütfen beni yanlış anlama ama, hafta sonu aç karnına ben yine de anneni bekledim, kalksın da kahvaltı hazırlayayım diye. Yemeğini koydum, topladım, peşinde dolandım.. O sabah zaten bizden önce kalkmış, benim sabahları yediğimi ezberlemiş olması lazım bir yumurta koyacak tepsiye o kadar. Ben de sizle birlikte çıkacağım demek ne demek, hep birlikte çıkacağız demek. Yaa, gerçekten anlatılınca dedikoducu gibi hissediyorum kendimi anlatmakta istemiyordum aslında..................... ama, gerçekten bitti ve eşime tavrımın değişeceğini nasıl anlatacağımı bilmiyorum.
Biz de bir sürü kredi çekip ev yaptırdık, ve 1.5 yıldır aylık 3 bin tl borç ödüyoruz daha bilmezler ne kadara ev yaptırdık kaç para borcumuz var diye.Benim ailem de sürekli sorar ne durumdasınız,yetiştirebiliyor musunuz,ihtiyacınız olunca söyleyin,evde eksik birşey var mı vs. diye...Benim ailem bu kadar ilgili ve düşünceli oldukça onlardan daha çok uzaklaşıyorum..
Yaa kızlar ben şimdiki kayınvalideleri filan anlamıyorum yaa, şimdi erkek tarafı kız tarafı gibi olmuş hiçbirşeye ellerini sürmüyolar,maddi manevi suya sabuna dokunmuyolar.Kız aileleri de maşallah allah ne verdiyse ellerinden gelenin fazlasını yapmaya çalışıyor.Benim ve etrafımdaki birçok insanın şuan durumları böyle...Erkek tarafı bi rahat bi rahat,torun verip üstüne para vericez nerdeyse,anlamıyorum yaa biz mi alıştırıyoruz bunları böyle çok sinirim bozuluyor...
ya benim ciddi bi sıkıntım oluşmaya başladı şimdiden ve canımı epey sıkıyo bu durum. şimdi işyerinde bütün gün masa başındayım ve fazla gezme dolaşma şansım da yok. bu da bacaklarımda hafiften şişme yapmaya başladı. her yarım saatte bi dolanmaya çalışıyorum ama ofisin içinde ne kadar dolanacaksın ki?
Ayy nasıl heyheylendim kaynvalide konusu açılınca :)))))) ,Allahım sen bizi şimdiki duygu ve düşüncelerimizden ,inceliğimizden alıkoyma,böyle anne baba olmak kesinlikle istemem...
Boşverin kızlar bebeğimize,bize,eşimize sağlık ve huzur versin Allah,herşeyi aşarız inşallah onların gücüyle...
ayy kayınvalıde konusunu gorunce daldım bırden doluydum zaten :))üçlü test sonucumu aldım bugun guzel cıktı sonuclar bırde hcgye cınsıyet fln vardı onasıldı bılen varmı
ya benim ciddi bi sıkıntım oluşmaya başladı şimdiden ve canımı epey sıkıyo bu durum. şimdi işyerinde bütün gün masa başındayım ve fazla gezme dolaşma şansım da yok. bu da bacaklarımda hafiften şişme yapmaya başladı. her yarım saatte bi dolanmaya çalışıyorum ama ofisin içinde ne kadar dolanacaksın ki?
Canım ben de sürekli masa başında çalışıyorum ama henüz şişmedim,arada yürümeye çalışıyorum ama fazla şansım yok.Tuzu kesmeye çalış bence en azından daha fazla şişmeyi önlemiş olursun.
hyrlısı olsn cnm ınsBen de eylülde anne olcam inşallah..Tarihimiz 2 Eylül..Allahım hayırlıyısla hepimizin bebeğini kucağına almayı nasip etsin..
Gözün aydın canım, hcg 50 den yüksek olunca kız olma ihtimali yüksek oluyor diye söylenti var,benim 57 ve cinsiyeti kız,25-30 arası da erkek oluyormuş sözde...
eğer tuvalete kaç kere gittiğini saymıyorlarsa, tuvalette bacak hareketleri yap, çömel, kalk.. gibi...
hyrlısı olsn cnm ıns
benım44933 yazıo 50 den az oluo galıba ama kızmıs ole dedı dr.gercı baska hurafe seylerde erkek cıkıo ama hyrlısı saglıklı olsunda
Ben de masa başındayım ama sürekli ayağa kalkıp yürümek için bahane üretiyorum kendi kendime..ellerimi yüzümü yıkamaya bi gidiyorum,wc ye ayrı bi gidiyorum falanbaşka türlü olmuyo..akşamları ayak bileklerim davul gibi oluyo ona rağmen geçecek bunlar da inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?