2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Evet,evlenirken de herşeyimizi kendimiz yaptık hiçbir katkıda bulunmadılar.Kendime de kızıyorum,5 yıllık evliyim ver allahım ver....Kendim için hiçbirşey yapmadım ve hala da akıllanmadım..Allahtan eşim kıymetimi biliyor,gerisi o kadar önemli değil ama zaman geliyor tahammül edemiyorsun...

gercekten bende dusunuyrm onu kendı kızlarıda gttgnde anlıcklar bızı valla ben hep ılımlı yaklastım ama cadı bı gelın gelırse ellerıne ozmn anlrlar gelin nası oluyomus...

cnm bnm uzulme gercekten kaynanalrda annelık duygusu pek olmuo galıba arada ıstısna olnlr vardr ama genelı olle ama ben dıyrum valla bugun yarını var ben bole zor durumdayken yardım etmeyen benden ılerde yardım beklmesın bu hamılelık elbet bıtecek yanı...rabbım hıc bı kuluna muhtac etmesın kımseyı

Ben de eylülde anne olcam inşallah..Tarihimiz 2 Eylül.. Allahım hayırlıyısla hepimizin bebeğini kucağına almayı nasip etsin..

allah allah hakkaten ya.şimdi burda okuyunca herkesi... nie böle ki acaba. gerçekten yazık yani.
erkeklerin anlaması çok normal. benim eşimde öle bir ortamda asla anlamz ne olup ne döndüğünü. erkekler biraz saf oluyor

Ayy nasıl heyheylendim kaynvalide konusu açılınca :)))))) ,Allahım sen bizi şimdiki duygu ve düşüncelerimizden ,inceliğimizden alıkoyma,böyle anne baba olmak kesinlikle istemem...

Boşverin kızlar bebeğimize,bize,eşimize sağlık ve huzur versin Allah,herşeyi aşarız inşallah onların gücüyle...

aynen cnm hıc sormadılr nekdr ıhtycnz var dıe bıara 500 tl para ıstedk kımse umursamdı onlrdn vermedıler bılee yok neymıs ev alıcklrmıs onlrda allhm nolur kımseye muhtac etme bızı kendı aılemden ıstesem verırı ama onlrda goruo karsıdakılern bısı vermdgnı onlrnda bıyerden sonra zoruna gıdıo kızmı verdık kızmı aldık yanııı

selam kızlar ben eşimin ailesiyle evlendiğim senelerde sorun yaşamıştım 2 sk vardı aramızda aybüke doğdugunda boşanmaya kadar gidicektim oderece yani ist avrupa yakasında oturuyorduk şimdi anadolu yakasında otruyorum aybükede lohusayken ne yalan sölim yukarda allah var kayınvalidem resmen kölem olmuştu 1 hafta annem 1 hafta kayınvalidem gelirdi annem nazlıdır biraz ben anneme bakardım sanki lohusa o :) ama yine de kayınvalidemi istemezdim kayınpederim 100 çocugun olsada boşancak oğlum senle derdi anadolu yakasına taşınmayacaksınız tabi eşim ailesine düşkün ne olduysa o gün beni tutası geldi benlide lohusayım aybükenin sütü kesilmesin diye babasını benzetti sonrada anadolu yakasına geldik şuan iyiyiz çok şükğür onlar beni iyi tanıdı ben onları bişi oluncakayınvalideme rahatlıkla pat pat söylüyorum önceden de söyledim ödleri patlıyo boşanıp aybükeyi göremiycekler diye 2 sene önce eşimle ciddi bir kavga ettik ama çocukluk tu ve suç benimdi kayınpederim oğluna kızıyo o evden sen gidersin benim gelin kızım falan filan laflar etmişti bebişime kıyafet alınca annemdense kayınvalideme görümcemlere kameradan gösteririm eminönne alışverişe gittiğimde aldıklarımı gösterdim hepsi biri tulumu biri çorabını almış şimdiden koklayıp öpüyorlar heyecanlılar annem ne gerek var sanki yrn doğurucakmısın da alıyorsun bende kayınvalidemle daha çok paylaşıyorum herşeyi ama ne olursa olsun bazı şeyler baştan bittiği için hiçbişeyleri umrumda bile deil allaha yakın bana uzak

ya benim ciddi bi sıkıntım oluşmaya başladı şimdiden ve canımı epey sıkıyo bu durum. şimdi işyerinde bütün gün masa başındayım ve fazla gezme dolaşma şansım da yok. bu da bacaklarımda hafiften şişme yapmaya başladı. her yarım saatte bi dolanmaya çalışıyorum ama ofisin içinde ne kadar dolanacaksın ki?

inan güzel tespitt doğru sözzz söylecek birşey bulamıyorum

Canım ben de sürekli masa başında çalışıyorum ama henüz şişmedim,arada yürümeye çalışıyorum ama fazla şansım yok.Tuzu kesmeye çalış bence en azından daha fazla şişmeyi önlemiş olursun.

ayy kayınvalıde konusunu gorunce daldım bırden doluydum zaten :))üçlü test sonucumu aldım bugun guzel cıktı sonuclar bırde hcgye cınsıyet fln vardı onasıldı bılen varmı

bizde öyle değiliz. Erkek kardeşimin sevgilisi var, 23 24 yaşlarındalar, ablam, ben, annem hepimiz, hal hatır sorarız kardeşimden çok onunla ilgileniriz. Çünkü kardeşim bizim canımız, ve o da o kız ile mutlu, demekki o kıza bizim de sevgi göstermemiz lazım ki kardeşim daha da mutlu olsun. Biliyorum ki ne kadar evli olmasalr da kardeşimi o çekip çeviriyor bu kadar basit bir mantık aslında....

ayy kayınvalıde konusunu gorunce daldım bırden doluydum zaten :))üçlü test sonucumu aldım bugun guzel cıktı sonuclar bırde hcgye cınsıyet fln vardı onasıldı bılen varmı

Gözün aydın canım, hcg 50 den yüksek olunca kız olma ihtimali yüksek oluyor diye söylenti var,benim 57 ve cinsiyeti kız,25-30 arası da erkek oluyormuş sözde...

eğer tuvalete kaç kere gittiğini saymıyorlarsa, tuvalette bacak hareketleri yap, çömel, kalk.. gibi...

tuzu kesince de tansiyonum düşüyor, zaten yerlerde tansiyon :) zaten öyle anormal bi şişme değil de gerildiğini hissediyorum bu da beni üzüyo. elimle bacağıma bastırıyorum hafiften çöküyo, iğyy iğrenç bişi ya.

Ben de eylülde anne olcam inşallah..Tarihimiz 2 Eylül.. Allahım hayırlıyısla hepimizin bebeğini kucağına almayı nasip etsin..
hyrlısı olsn cnm ıns
Gözün aydın canım, hcg 50 den yüksek olunca kız olma ihtimali yüksek oluyor diye söylenti var,benim 57 ve cinsiyeti kız,25-30 arası da erkek oluyormuş sözde...

benım44933 yazıo 50 den az oluo galıba ama kızmıs ole dedı dr.gercı baska hurafe seylerde erkek cıkıo ama hyrlısı saglıklı olsunda

Ben de masa başındayım ama sürekli ayağa kalkıp yürümek için bahane üretiyorum kendi kendime..ellerimi yüzümü yıkamaya bi gidiyorum,wc ye ayrı bi gidiyorum falan başka türlü olmuyo..akşamları ayak bileklerim davul gibi oluyo ona rağmen geçecek bunlar da inşallah..

hyrlısı olsn cnm ıns

benım44933 yazıo 50 den az oluo galıba ama kızmıs ole dedı dr.gercı baska hurafe seylerde erkek cıkıo ama hyrlısı saglıklı olsunda

a senin belli değimiydi? doktor en azından bir tahminde bulundu mu? aslında benimde net değil henüz. 10 mayısta kesinleşir de. erkeğe benzio galiba. bende erkek hissediyorum nedense zaten ama nasip belkide kızdır tabi:))

aynen ya, millete çay getirmeye bile başladım. yakında üstüme yapışacak, görevim olacak diye korkuyorum ama durduk yere de kalk gez olmuyo ki. bi bahanesi olmalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…