2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Hareketler ne durumda kızlar, ben 2 gündür biraz daha sık hissetmeye başladım ama şiddeti hafif ,eşim daha hiç hissedemedi elini koyunca sinir oluyo :))

yok yok tuvalet konusunda rahatım. zaten günümün yarısı orda geçiyo :)

ne bileyim büyük fabrikalarda yapıyorlar ya oradan aklıma geldi...

Bir de imkanınız varsa masanızın altına koli, tabure gibi yükseltici birşey koyun bacaklarınız aşağıda sallanmasın diye okumuştum. Akşamları da havaya kaldırıp yarım saat, pedal hareketi yap açılır bence ertesi günü kurtarabilirsin...

a senin belli değimiydi? doktor en azından bir tahminde bulundu mu? aslında benimde net değil henüz. 10 mayısta kesinleşir de. erkeğe benzio galiba. bende erkek hissediyorum nedense zaten ama nasip belkide kızdır tabi:))

cnm bnm kendı dum pıpııyı goremdgı ıcın kıza benzetıodu gostermıodu zıllı.gecen testler ıcın devlet hastanesıne gttım ordakı dr.hemen kız dedı pek ınansm gelmedı acıkcası bıde kendı drumdan duymdmya yıne kızım dıe sevyrm ama belkıde erkekdır dyorum bakalım artık kendı doktorumuz ne dıyecek

Hareketler ne durumda kızlar, ben 2 gündür biraz daha sık hissetmeye başladım ama şiddeti hafif ,eşim daha hiç hissedemedi elini koyunca sinir oluyo :))

benimki bikaç kez hissetti ama o dün getir getir elini bak dedim demez olaydım direk durdu tabi eşim de üzüldü ama olsun ilerde hissedecek inşallah

akşam kızımla bişiler yapıyoruz hareket adına, deneyelim bakalım. evet aslında doğru bugün çöp kovasına dayadım ayaklarımı sanki daha bi iyi.

ewet yaaa bende iki gündür çok hareketli bebişim hatta babasıda gördü dün üstten nasıl mutlu oldu kocacım benim

benimki bikaç kez hissetti ama o dün getir getir elini bak dedim demez olaydım direk durdu tabi eşim de üzüldü ama olsun ilerde hissedecek inşallah

:)) ben cok net hıssedyrm ozmn hemn esıme elını gtrp karnıma koyuyrm duruo hemn ya sankı anlıo :)eşim baslıo akıllı bu kız zıllı babsından korkuo şimdiden dioyatınca daha cok hareket edıo esım yıne karnıma koyuyo elını merk edıo oda hıssetmek ıstıo ama hıc haraket etmıo elını cekınce hemen kıpır kıpır başlıo

tabiki önce sağlıkları ama bence senin kızın olcak. ne biliyim öle geldi bana da. yani öle altıncı his huyum yoktur ama. ya kız die hatırladığım için öle diorum bilmiyorum ama bence kız senin bebek:))

aynen yaa bizim haylaz da babaya şimdiden nazlanıyo

banda ole gelıo artık erkek bebıs ıstydm ben oyuzden hala belkı erkktr dıe heveslenıyorum kız erkek farketmıo ılk bebısımız ama saglıklı olsunda zillim benım :)))

benim eşimde en başından beri daha ben hissetmeden bile önce( ki ben daha birkaç sefer hissettim ) her akşam karnıam yatıp konuşuyo.
o duyuyomuş nasılsa artık. aa kuzu uyuyo, aa uyanmış falan atıyo artık:))9
ama şöylede bir yanı var. ilk gebeliğim 9 haftalıkken sonlanmıştı benim. o zamanda aynısını derdi. bir gün geldi. ben duymuyorum sesini dedi. bende dalga geçtim. hakikaten o vakitlerde bebeğin kalbi durmuş zaten( bilmem artık o yüzden bir yandan da onun safiyane yaptığı yorumlara inanıyorum:)))

kaynanaları haklı gördüğümden değil, benimki bebek nerdeyse 5 aylık olacak hala evime gelmedi :)

ama kırk yamadan çok şirin bebek örtüleri var:) google dan bakabilirsiniz

biraz göz gezdirdimde geçmişe kayınvalideler baya bi çekiştirilmiş ben benimkini maşallah diyip kenara arıyom yani bende bazı şelerini beğenmiyom ama anlattığınız gibi şeler yaşamadım hiç

annelerimiz gibi beklentiye girmemek lazım.
beklediğimizden yaşıyoruz bu kadar hayal kırıklıgını. benimkiler herhalde hastaneye sevmeye gelirler artık diye ümit ediyorum:)

aynen cnm valla bız ev aldık cıkarıp beşkuruş para vermedıler babm yardım etti hep durumumuz yok dıyıp çekılıolar ama kendılerıne ev almaya gelınce paraları oluo

biz de senelerce doktor doktor gezdik. dünyanın parası gitti.

bişiye ihtiyacınız var mı diye sorup bişi yapmayangillerden.

geçen sene taşındık. yardıma ihityaç var mı geleyim mi diye sordu, ben de e ufak ufak toplamaya çalışıyoruz dedim.

teeee taşındıktan yerleştikten sonra geldi. sonra da o gelecekmiş yardıma ama biz isetmedik oldu.

ben ona karşı annem gibi davrandım hep, hiç resmiyet katmamaya çalıştım, içlerine girmeye çalıştım ama zor günüme davetle gelceksen hiç gelme.

geçen yıl tüp tedavisinden sonra istrahat aldım 5 gün. ilk etapta annem yanımdaydı.kardeşimin de askerliği aynı zamana denk gelince, onun yanına da gitmek durumunda kaldı.
ben evde tek başıma yatarken onlar müze geziyorlardı.
davet bekliyorlar, ben de inadına davet etmiyorum.

aynen canım sen dedıkten sonra bı kıymetı kalmıo bılıolrkı ıhtycmz var bırılerıne annem benım dızınden rhtsız elınde bastonu olmadn gezemıo o halınde bıle yardıma gelıo ama dger trfı ben arayıp bana yardım edın dıe cgrdıktn sonra gelseler ne gelmeseler ne benım bulantılrım cok uzun surdu yemek yapamdm edemedm calısyrum zorlndgımda bılıolar ma nekadar gelınlerıde olsan elsın ıste onlara

hepimiz benzer şeyleri yaşıyoruz.
sonuna kadar haklısın arkadaşım

şubatta bi hafta onda kaldım, gebeiliğin ilk zamanları. evinde banyo yapmıştım, titiz oldugunu bildiğim için banyodan sonra her yeri kuruladım paspasladım.
bi ara banyoya girdik beraber bişi almak için, aldı viledayı yanımda yerleri paspalıyor.
anne ben zaten yapmıştım dedim.

gel de evinde rahat et, zorda kalmadıkça gitmeye niyetim yok
her sabah duamda. ne beni onlara muhtaç et, ne de onları bana

amin cnm inş.aynen canım ben hep dua edıorum aynen rabbım kımseye muhtaç etme benı nolur dogumumdan sonra hemn kalkıyım ayaga kımseye muhtac olmdn bebgıme bakıyım kımsede bana muhtaç olmasın

Merhaba kızçeler

3 gündür evdeyim, güya dinlenecektim o yüzden izin aldım ama bu ev beni rahat bırakmıyor ki

Her yer pis geliyor evde oturdukça iş çıkartıyorum, kışlıklar yazlıklar 1 ay daha kalsam evde bu işi bitiremem herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…