2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Kayınvalidelerden bahsetmişsiniz, sanırım hepimiz aynı yola çıkıyoruz hiç kimse annelerimiz gibi olamıyor...

Ama geçmişi okuduğumda bazı konularda benim az da olsa şükretmem gerektiğini düşündüm

Benim kayınvalidem bazı konularda iyidir bebekle ilgili ben doğru dürüst birşey yapmadım, o kadar çok şey örüp o kadar çok şey almış ki, Allah razı olsun tabiki...

Geçende kendi kendine senin istediğin zaman gelip evini güzel bir temizleyelim sobanı kaldıralım dedi, bende gerek yok felan dedim ama gelir yani ne zaman çağırsam, Allahı var yani...

Ama ilk başlarda yani düğün zamanlarında benim de kalbim kırıldı, tamir edemedim bir türlü çünkü biliyorum ki aynı şeyler olsa yine aynı tutumu gösterir, o yüzden düzeltemiyorum ne yapsam içim ısınmıyor.

Benim hatam birazda annemle kıyas yapmamdan dolayı, bizimde gelinimiz var ama maalesef gelinimiz anneme layık bir gelin asla değil, ama ne yaparsa yapsın annem oğlumun hatırı var deyip onu idare eder, daha 2 ay öncesinde doğum yaptı, annemi kovmaktan beter etti, 600-700 km öteden sadece torun sevinci yaşamaya giden kadına zehir etti hayatı... Ama annem görgüsünden ve sevgili oğlundan dolayı hiçbir arıza çıkarmadan bikaç günde paşa paşa döndü evine...

Ama ben onun yaptığının binde birini yapsam halimi düşünemiyorum, ömür boyu yüzüme bakmaz herhalde haklı da olsam haksız duruma düşerim kesin,kızı ile birlikte beni naparlar bilmem, amanın dağlara taşlara

oo kızlar kaynanalar çekiştirilmiş bakıyorumda:)ben hiç girmeyeyim o konuya çok yoruluyorum anlat anlat bitmez benimkisi :)
ama daha güzel haber bebeğimi bugün hissettim annesini tekmeledi küçük sıpam:)

iki gundur kosusturma vardi cok girmedim canim siteye bugun ayrintili fotolarini da cekip koyarim arabanin ve kullanis modlarinin. hic gozum arkada kalmadi benim bebis arabasinda paraya kiyicaktim zaten esim de ayni seyi dusunuyodu cunku insallah biz bir bebis daha istiyoruz arayi acmadan iki bebegimiz olursa arka arkaya ikisine de kullanabilecegimiz saglamlikta bir araba.. stokke.a fln da baktim ama pek kullanisli gelmedi biraz kurcalayinca.. resimleri atinca da haber veririm ktologla gercek biraz farkli durabiliyor cok acidan farkli farkli cekip koyucam canim. tabsiye ediyorum Jane.i

canim nette de en ucuz ayhan cocuktaydi indirimlisi 1918.di. pesin aldik bize 1650ye geldi ayriyeten ben birazcik cingenelik yaptim aa bebisimizin ilk esyasini aliyoruz ayagimiz alissin falan ii pazarlik ettim fiyat indirimi yaninda yagmurluk coverlardan verdi extra iki puset icin bir de bardak askisi verdi yaninda da.

canım okurken kendimi gördüm resmen benim kayınvalidemde aynı ilk hamile olduğumu öğrendiğimde sevincimi kursamıza dizdi halada aynı biz bişey alınca bi ton laf ediyo ben tamamen cahillik başka bişey değil keşke hiç muhattap olmasam yüzüne bile bakasım yok o kadar çok kırıyo ki beni anlatsam yol olur ama boşver canım takma sende Allah a havale ..

merhaba kızlar
bende gecen senenın eylul annesıyım on eylulde kızımı kucagıma aldım cok sukur
sızlerın heyecanını bende yasadım ve yıne yenı heyecanlara yelken actım
sımdıde aralık 2012 annesı olacagım kısmetse.
hayırlı evlatların olsun saglıcakla alın kollarınıza bebelerınızı
ıyı bakın kendınıze ..pozıtıf dogum hıkayelerını okuyun hıc korkmayın dogumdan.,
epızyosuz ve epıduralsız bır dogum yaptım ınsallah sızde kolayca dogum mucızesını yasar ve bu mucızeye sahıp cıkarsınız.ıyı bakın kendınıze hamısler

dün yazamadım apartopar bi doktora gittim tıp merkezine,, akşam böyle böyle su geldi diye, suyun normal büyük ihtimalle hapşururken fln idrar torbana baskı olmuştur yat dinlen dedi, yine de kendi doktoruma gideceğim bir de o baksın..

günaydın kızlar nasılsınız ben cok mutsuz ve keyıfsızım yaa bı turlu eskı gulryuzlu halıme donemıyorum herkes herşey batıo ya

günaydın kızlar.... şöyle bi geçmişi okuyayım dedim kaynanalardan bahsedilmiş psikolojim bozuldu vallahi sabah sabah çok üzüldüm hakkaten keşke böyle olmasalar...zira benimkindende pek fayda göremiyorum ben onu ararsam iyi ama arayıp sormasam onun beni dünyada arayıp soracağı yok yani bizim ilişkimiz ben ararsam var aramazsam iki yabancıdan farksız oluyoruz

günaydın kızlar nasılsınız ben cok mutsuz ve keyıfsızım yaa bı turlu eskı gulryuzlu halıme donemıyorum herkes herşey batıo ya

günaydın canım bu söylediklerin bendede var herşeye hemen kızıorum sinirleniorum kendime hakim olamıorum neden böyle oluyo bilmiyorum hakkaten

Günaydııııııın. Akşamdan beri başağrısından duramıyorum bende sinüzit var sanırım onla alakalı, sol tarafım uyuşmuş gibi. Kulak iltihabı geçti çok şükür derken şimdi de bu çıktı. Amaan ne zaman düzelcem ben ya?

geçmiş olsun canım!! şu kulak olayı bendede var 2 gündür uykusuz bırakıyor şimdi geldim dr dan bu yaşıma kadar hiç çekmedim kulak sıkıntısı ama prenses bünyemi altüst etti iyice ama düzelicez sanırım=)))

nasılsınız kızlar ???
ben bugün ankaraya gideceğim :)
okulumuzun çatısı uçmuş perşembe yani bugün tatil cumayı da ben tatil yaptımrapor alacağım pazartesi boş günüm ve 23 nisan tatil
salı 23 nisan tatili çarşamba benim boş günüm yani 7 gün tatl bana :)

ooohhh, hani bana hanii bana? bende pazartesi tatil diye seviniyorum garibim

havalardan bence, bi düzelemedi ya psikolojimizi bozdu

günaydın canım bu söylediklerin bendede var herşeye hemen kızıorum sinirleniorum kendime hakim olamıorum neden böyle oluyo bilmiyorum hakkaten

havalar bırde pıskolojk olarak acayıp cokuntudeyım mutlu etcek bısı yok evlılık yanlış bebk yanlış hersey yanlış yapmısım gıbıme gelıo hamılelık hevesı pek yasıymyrm cok karısık durumlar amannnn

Kızlar hepinize günaydıınnnnnn,
Biz geldikkkk
pazartesi ayrıntılı ultrasona girdik çok şükür herşey temiz çıktı
Darısı diğer annişlerin başınaaaa

kaç gündür pek keyfim yoktu ,aşı vuruldum üstüne bide kasık ağrısıı ,yazamadım size
umarım sizde herşey yolundadırr

Tatılmıııı okdar cok ıshtycm varkı 1 haftdr cnm cıkıo eve gıt evlerı topla esyaları kolıle nerde nasıl uyudugumu bılmıyrm sabh ıse gelmek olum artık çalışmak ıstemyrm hıcccc

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…