güle güle kullanın inş. bende senin yorumunu bekliyodum. demiştin ya bakıcaz die. bizde jane düşünüyoruz. bakalım..türkiyeye geldiğimizde bizde ayhançocuka bakarız dioruz. bakalım biz neye karar verecez.
mrtylz kullanıcısından alıntı
selam kizlarrr
dun prensesimizin arabasini aldik. hemen hemen butun modellere baktim quinny graco kanz vs.. aklim Jane'deydi hepsini deneeikten sonra yine Jane'de karar kildik. keainlikle tavsiye ederim. biz Jane rider matrix light travel modelini aldik. hem ilk aylarinda hem de 3-4 yasina kadar rahatlikla kullanabilecegimiz bi araba.saglam kullanisli. 0+ pusetini arac koltugu olarak da kullanabilicez . muallakta olan annisler varsa Jane tavsiye ederim.mbiz ayhan cocuktan aldik, sultangazideki yerlerine gittik baya cesitleri var, fiyatlari da piyasaya gore uygun netteki fiyatlarindan indirim de yapiyorlar bilginiz olsun.
Ne kadara aldın canım
canım okurken kendimi gördüm resmen benim kayınvalidemde aynı ilk hamile olduğumu öğrendiğimde sevincimi kursamıza dizdi halada aynı biz bişey alınca bi ton laf ediyo ben tamamen cahillik başka bişey değil keşke hiç muhattap olmasam yüzüne bile bakasım yok o kadar çok kırıyo ki beni anlatsam yol olur ama boşver canım takma sende Allah a havale ..Merhaba kızlarrr napıyorsunuzzzzzzz, Nasılsınızzz ben dünden beri moralsizimmm(
birazz size içimi döksemmm(
Dün akşam kayınvalidemlere yemeğe gittik, bu ara kayınvalidemle atışır olduk söyleidkleri beni incitiyor kızıdıroyrrr bana çok alıngan olduğunu söyledi( evet alınıyorumdaaa
pazartesi ailemin yanındna geldim 10 saat otobüsle gidiyorum birde okadar geliyorum annemler bebe bebişi falan beğenmişler bebişe doğumiçin birüsür şey beğenmiş ama siz gelin sizinn istedikleirniz hoşunuza giden olsundediler gittik bebiş için hastane çıkışı alt açma battaniyeler pike takımları örgü kıyafetler beşik falan aldık eşim ben ve annem-babamla birlikte.
Eşimde bende almalarını istemeidk ama çok istkelilerdi çok heves ediyorlar her iki tarafınd ailk torunu onların heycanı bizide çok mutlu etti.
Neyse gelelim kayınvalideciğime şuana kadar ben bebişime pek birşey almadım aldıklarım toplasan 6 parçayı geçmezzz cinsiyetini öğrendiğim gün aldım onlarıda çarşıda karşılaştıkk ve bana sürekli alıp durma kıyafet doldurma diyorr, anne dedim dahaaldığım birşey yok ayrıc aoğlu benden çok heves ediyor onu ben zro zaptediyiorum ama bunu bana istisnasız sürkeli söylüyorr.
Dün yemekte ben bir ara kalktım döndüğümde eşim biizimkileirn aldıklarını falan söylemiş beşiği falan güle güle kullansın dediler falan filan, bir gün önce kayınvalidem bursaya gezmeye gitti turla bütün arkadaşları alışveriş yapmış benimki hiçbişi almamış arkadaşları nedenbişi almıyorsun demişler hçbirşeye ihtiyacım yok birşey yük edemem demiş onlarda torununa al demiş nasıl babaannesi birşey almıyorsun falan demişler bendebacağına dokundum evet dedim niye siz bişi almıyorsunuz torununuzaa. Bana diyorki ele avuca gelsin bakalım alırız görgüsüzlüğe görmemişliğe gerek yok dedi öyle deyince nevrim döndü, arkamı döndüm (ayaktaydı osırada) nasıl yani annemlerler şimdi görgüsüz görmemiş mi oluyor dedim belki siz heycanlanmıyorsunuzz ama onlar çok heycanlı ve almak istiyorlar ki alınan şeylerde olması gerekn şeyler abartı hiçbşey yok dedim aaa aşkolsun annecim öyle demek istemedim sen çok alıngan olmuşssun ben onu kastetmiyorum bir arkadaşından örnek verdi ordada bebek yokken çantalarla kıyafet örmüş onu söylüyormuş ben susmadım biz kimseden birşey beklemiyoruz gerçekten bizimkiler bişiler alınca eşimde bende çok mahçup olduk istemedik ama onlarda heycanlı onlarda almak isteyincee hevesleirni yarıda bırakmak istemiyoruzz Bizim ilk bebeğimiz çok şükür dururmumuz çok çokiyi herşeyi alabilecek durumdayız dedim.
ama bütün gece somurttum hiç yüz vermeedim erkendende kalktık, arkadaşlar hakikaten birşey beklemiyorum istemiyorum ama heycanıda yok arada geliyor seviyor kanrımı falan okadar oda içten gelmiyor bana
beni neden üzüyor neden engelliyor anlamıyorum bir arkadaşının kızı bebeğini düşürmüş akşam 5 defa söyledi belki 2,5 -3 aylıkmı üzüldüm dedim Allah sabır versin dedim ama benimkidemi düşssün istiyorkii ne yani sürekli acele etme deyip bunumu kastediyorr son ana kadar bekleyeckemiyim Allahın dediği olurofssss çok doldumm ve aldığım hiçbirşeyi göstermeyeceğim hiçbirşeyi ama bebek konusunuda hiç açmayacağımmmm açıncada anında kapatacağım.
günaydın kızlar nasılsınız ben cok mutsuz ve keyıfsızım yaa bı turlu eskı gulryuzlu halıme donemıyorum herkes herşey batıo ya
günaydın kızlar nasılsınız ben cok mutsuz ve keyıfsızım yaa bı turlu eskı gulryuzlu halıme donemıyorum herkes herşey batıo ya
Günaydııııııın. Akşamdan beri başağrısından duramıyorum bende sinüzit var sanırım onla alakalı, sol tarafım uyuşmuş gibi. Kulak iltihabı geçti çok şükür derken şimdi de bu çıktı. Amaan ne zaman düzelcem ben ya?
geçmiş olsun canım!! şu kulak olayı bendede var 2 gündür uykusuz bırakıyor şimdi geldim dr dan bu yaşıma kadar hiç çekmedim kulak sıkıntısı ama prenses bünyemi altüst etti iyice ama düzelicez sanırım=)))
düzelcez de mi
nasılsınız kızlar ???
ben bugün ankaraya gideceğim :)
okulumuzun çatısı uçmuş perşembe yani bugün tatil cumayı da ben tatil yaptımrapor alacağım pazartesi boş günüm ve 23 nisan tatil
salı 23 nisan tatili çarşamba benim boş günüm yani 7 gün tatl bana :)
havalardan bence, bi düzelemedi ya psikolojimizi bozdu
günaydın canım bu söylediklerin bendede var herşeye hemen kızıorum sinirleniorum kendime hakim olamıorum neden böyle oluyo bilmiyorum hakkaten
ooohhh, hani bana hanii bana? bende pazartesi tatil diye seviniyorum garibim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?