2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

maşallahhhh miniğimeee oy oy yerim onu bennnkocaman olmuşşş resmen yolu yarılamışşş:)) küçük kuzu.
darısı diğer kontorllere inş. ve bizlere bende merak ediyorum minikimi

Canım senin bebişte benimki kadar vardırrr
20+5 mişsinnnn

Amin canım Allah tüm anne adaylarının yüzünü hep güldürsünnn, çok güzel bi duyguuu

Canım senin bebişte benimki kadar vardırrr
20+5 mişsinnnn

Amin canım Allah tüm anne adaylarının yüzünü hep güldürsünnn, çok güzel bi duyguuu

en son 10 günce gitmiştim 23 cm idi:) 305 gr dım 10 günd eokada rdğeişirmi bilemiyorum ama büyüdüğünü farkedebiliyorum çünkü çok faha hareketli:))
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

en son 10 günce gitmiştim 23 cm idi:) 305 gr dım 10 günd eokada rdğeişirmi bilemiyorum ama büyüdüğünü farkedebiliyorum çünkü çok faha hareketli:))
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

benim kızım biraz tembel sanki ,
okula gittiğimde hiç hisssetmiyrm sanırım sevmiyooo
evde olduğum zaman sabahları şöle biraz keyif yapıyoo,bide akşamları babasının sesini duyduğundaaaaa
bide şekerli bişey yersem birazcık şımarıyooo,sonra hep yatışşşşşşş
hissetmiyrmmmm

Kızlar merhabaaaaaaa, tetanoz aşımın ilk dozunu vuruldum bugün sağlık ocağında.Bebeğimin kalp atışlarını da dinledik 144 civarındaydı gayet iyi dedi hemşiremiz .Bu aşı ağrı yapıyor mu siz vuruldunuz mu?

benim derdimi anlayacak birini buldum sonunda. Ev pislik içerisindeymiş gibi geliyor. Sürekli silkeleniyorum balkonda. sürekli süpürüp silmek toz zerresi görmek istemiyorum. Shaggy halılar var, zaten hangi akılla aldıysam onları. Hafta sonları onları silkeletiyorum eşime kaldırtıp. Daha neler neler...3 haftadan beri böyleyim ama yorulduum artık ama beden yorgunluğu değil, Psikolojim bozuldu sanırım. Geçen hafta sonu annemi aradım başladım ağlamaya temizlenmiyor ev diye. Sonra terapi mi alsam diye düşündüm normal değil gerçekten. Şimdi telkin etmeye çalışıyorum kendimi.. Ne yapacağız???

Geçmiş olsun suyun ölçümü kolay bakılıyor diye biliyorum, tedirgin olma doktor doğru söylemiştir azalma yoktur ama kendi doktoruna da git tabi.

günaydın kızlar nasılsınız ben cok mutsuz ve keyıfsızım yaa bı turlu eskı gulryuzlu halıme donemıyorum herkes herşey batıo ya

Sen hala oraya misafir mi alıyorsun, biz seni bekliyorduk eskişehire

Benim kızım da tembel sanırım ya da çok nazlı , yemeklerden sonra bi kaç kez şiddetli hissediyorum diğer hareketleri seyrek ve hafif.Dr. a gittiğimizde de çok yavaş hareket ediyo hep çok mu nazlı olcak nedir...

bende senin gibiyim zaten 1 haftadır hissediyorum. o da akşamları, ayaklarımı uzatıp yatınca veya oturunca. En son salı usg de gördüm. Küçük kıpırtıları oluyor, görüyorum ama hissetmiyorum. Karnın çok yok iç karnın geniş derinde biraz dedi. 26. haftaya kadar hareketlerini sayma korkutursun kendini dedi. Ama hergün hissetmeye çalış dedi...

Bu arada karnımın fotolarını koyacağım bugün yarın. Şimdi rötüşta:):) Dün fotoğrafçı bir arkadaşımızı çağırdık, eşimle hamilelik, hatıra fotoğrafı çektirdik. Çok komik şeyler de çıktı, çok eğlendik, öneririm size de... Profesyonel olmasa bile, kostümler kurgularla, çektirebilirsiniz birine...

ya karnım hiç çıkmadı, çok üzülüyorum

yaa üzülme arkadaşım tabi ama ...bende merak ediyorum ya?? ben hala normal kıyafet giyiorum. ve dışarıdan bakan biri sadece tanıyanlar kilo almış görür. ama normal herhalde daha 17 haftalığım ben??? seninde iç karnın büyüktür belki. ki aslında bu avantaj ama insan bir an evvel karnını herkes görsün bilsin istiyor:))9

ya ben bilim dergisinin birinde bir yazı okudummm

'ceni,n psikolojisi' die...
bebeğin anne karnında harektleri kişiliği hakkında fikir veriyomuş. bebeğin harektli olması suyun yeterli olduğunun güzel bir göstergesiymiş. ama normalden harektli bebeklerin daha asabi, daha zor zapt edilen bebekler olabileceği öngörüsü vardı. ne kadar doğrudur bilemem tabi de. benimde kafam karıştı. normalden fazla hareket ne acaba??

doktorda atlar zıplarken görünce seviniyoruz ama?? stresli annelerin bebeklerinin çok hareket ettiği yazılıydı:(

Canım benim akşamına ağrı başladııı,2 gün hafif hafif devam etti,
Sağlık ocağından ağrı yaparsa ,pamuğa dökülmüş soğuk kolonya koy dedi,yaptım işe yaradı
ağrı yaparsa sende yapppp
bu arada geçmiş olsunnnn

ya hiç karnım çıkmadı, çok üzülüyorum, herkes karnın çıkmadı diyip duruyo, sanki moralimi bozmak hoşlarına gidiyo
demekki iç kanın baya geniş canımmmmm
desinler boşver,takma bebek sağlıklı ya yerinden memnun asıl önemlisi oooo

banada iç karnın çok geniş karnın pek çıkmaya bilir demiş ti doktorum
son 2 haftadır tavan yaptı ,kocaman olmaya başladııııııı
evet aslında saymamak gereklide ben saymadan yapamıyrmmmmmm

evet fotolarınızı merak ediyrzzzz,

benim sabahları uyandığımda tekmeliyo 2-3 kere sonrada her yemek yediğimde mutlaka hareketleniyor ama sadece semiz otu yediğimde tepki vermiyor.
eşimde sevmez semiz otunu, oda babasının oğlu işte benim gibi semiz otunu sevmediği için tepki vermiyor, off yine mi semiz otu diye oturuyor çocuk diyor.

Yaaaa çok ilginççççç,ilk kez duydummmmm
benim ki tembelll ne olcak şimdiii
:44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44:

Bu yazını okuyunca aklımdan sadece şu geçti. 17 haftalık, 2 haftadır hissediyorsa, kaç kere semiz otu yemeği pişirdi acaba:):):) Ve neden ben 5,5 aydır hiç pişirmedim.????........??????

Omega açısından çok faydalıymış semiz. Pişirme önerin varsa ben de severim sebzeyi bu akşamı onunla kurtarabilirim.

Ayyyy çok tatlı yaaaaa
babasının oğlumu olcak neeeeeee
nasılda biliyoo bıdıklarrrr

benimkinede ver yesin tatlıyııı,üfffff yinemi tatlı yaaaa demiyoooooo cadııııııııııııı

bende toplam 3 kez yedimmm,,,,,
faydalı olduğunu biliyrm çok seviyrm ama burda bulamıyrmmmm
ben şöle pişiriyrm:soğanları doğrayıp,domatesle biraz kavuruyrm,ardından semiz otunu atıyrm,suyu çekilene kadar...ben çok pişmiş sevmem ona göre ayarlıyabilirsin pişme kıvamınıı

bide salatası var.: süzme yoğurtla birlikte olan oda güzel oluyooo

evet bence salatası daha güzelll. dur bugün alışveriş yapcaktım semiz otunuda ekliyim en iyisi:)))

evet aslında salatası daha kolay gider meze gibi. Süzme yoğurt ayrımına dikkat etmemiştim. Aklımıza getirdin,yapalım akşam.. sağolasın:):)

Ben elimden geldiğince gebeliğimi sakin geçirmeye çalışıyorum.Eşimle sakin bir hayatımız var ama iş ve sosyal çevremde de olumsuz konular konuşmaktan,olumsuz düşüncelerden,gürültüden,tartışmadan uzak duruyorum.Bebeğimin de sakin bir yapıya sahip olmasını istiyorum,umarım dilediğim gibi olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…