oluyo canım merak etme
selam kızlar benim gibi 20.haftanın içinde olanlara bir sorum var ..Alt kasıklarınızda böyle birden ayağa kalktığınızda ya da ayakta fazla kaldığınızda bir ağrı gerilme oluyor mu ?
peki geçici bir durum mu çünkü hareketlerimizi kısıtlamak için çok erken ben yürüyüş yapıyordum ne güzel hergün
yaa söylemesi ayıppbenimmm vajinamda ağrı gibi bişiler varr birde duduşları çok şişmiş regl olduğumuzda bacak araları ağrı yaa yoğun günlerde öyle bir ağrı ( yarın dr soram diyordum ama eşimle gideceğim soramam
yaa söylemesi ayıppbenimmm vajinamda ağrı gibi bişiler varr birde duduşları çok şişmiş regl olduğumuzda bacak araları ağrı yaa yoğun günlerde öyle bir ağrı ( yarın dr soram diyordum ama eşimle gideceğim soramam
canım benm ilk bebğimde olmamıştı yyani kişiden kişiye ve gebeliğe göre değişiyo kimi arkadaşlarımda son ayına kadar sürmüştü yürüyemiyolardı topallıyolardı resmen bende dün oğlum kucağımdayken arabadan indim sağ kasığıma bir kramp girdiki topalladımm ha bide dr a söylesen magnezyum vericektir o geçiriyo biraz
evet işte tam da anlattığın şey gibi şöyle bir araştırdım 20. hafta içinde oluyormuş rahim büyüdüğü için baskı yapıyormuş ama diyorum geçici bir durum mu acaba çünkü çevremde bakıyorum 7-8 aylık hamileler hoppidik hoppidik geziyo ben biraz yürüsem şu an ağrıyor hemen korkup oturuyom(
hımss sorayım dimicanım duduşlar şişer diye biliyorum hele son ayda offffffffff diym gebelikde daha hassas oluyo hatta ağda yaparken hemen kanayabilir bence druna sor eşinden çekiniyomusun bence herşeyi paylşman gerek drunla
slmmmmmmmmm nasılsınız bebişler nasıl biz iyiyiz ama annesi sinirli bugünlerde 2. bebek çok zor muşşş
canım bu grubun hafta olarak en büyüğü sensin galiba maşallah 21+4
selam kızlar benim gibi 20.haftanın içinde olanlara bir sorum var ..Alt kasıklarınızda böyle birden ayağa kalktığınızda ya da ayakta fazla kaldığınızda bir ağrı gerilme oluyor mu ?
canım ALLAH KORUSUN AKLINA getirme öyle şeyler öyle bi şey olsaydı şimdiye düşerdi bebeğin vede rahim ağzı yetmezliği olsa bile doğum öyle krampla olmuyo kasılmayla başlıyo korkmayın rahat olun bence ama kalbim rahat etsin diyosanız sorun drunuzahımss bence herkesin bünyesi fakrlı canım ben aklıma kötü şeyler getirmeyim diyorum ama bazı bayanlarda rahim ağzı yetmezliği gibi bişiler oluyormuş erken kasılıyormuş gneiş oluyormuş dikiyorlarmış acaba öyle birşeymi diyede aklımdan geçmiyorda değilo yüzden dedğin gibi yürüyüş yapmaktanda tırsıyorum soralımmı dr a
hımss sorayım dimi
dr um erkek eşimde yanımda olursa muayene edelim falan dersebir tuhaf olurum yaa
sanırım canımmm
canım evet o ağrılar oluyooo,hemde bazen aşırı şiddetliii
normal,rahim büyüyooo bebiiş büyüyo merak etmeeee
canım ALLAH KORUSUN AKLINA getirme öyle şeyler öyle bi şey olsaydı şimdiye düşerdi bebeğin vede rahim ağzı yetmezliği olsa bile doğum öyle krampla olmuyo kasılmayla başlıyo korkmayın rahat olun bence ama kalbim rahat etsin diyosanız sorun drunuza
sor kız nolucak o dr şöyle bi 4 ay sonra çatı muayeesi falan yapıcak o daha kötü yani
tamam canım getirmiyorum aklıma kötü şeylerrr sildim attımm:) minik oğlişim büüyyorrr ondan öylee dimivucut kendini doğuma hazırlıyor yavaşca değişecek herşey aynı kalması anormal olurdu dimi
kızlar yaa bebeklerinizin cinsiyetinden nasıl emin oldunuz?
çevremde o kadar çok duymaya başladım ki ay ay farklı cinsiyet öğrenenleri ben bir türlü tatmin olamıyorum
amaan tatlım ne önemi varki, en kötü kız kıyafetini erkeği erkeğinkini kıza giydiririz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?