2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

valla canım ben 1 haftadır hissediyorum net olarak, bu 1 hafta içinde de 2 kere semiz otu pişirildi ve 1 hafta içinde toplam 4 öğün semiz otu yemiş bulundum çünkü çoooookkk seviyorum ve çok faydalı olduğunu biliyorum, pişirme önerisine gelince ben bilmiyorum o kısmını çünkü annem pişiriyor anneme sorup sana yazarım
yemek yapmakla pek aram yoktur benim , hamilelikle birlikte kusmalardan dolayı iyice elimi çektim mutfaktan, Allah'ıma şükür ki annem var

bıdıkkk canımmm benimmmm

Ay umarım canım sakin bi bebek olur bebişinn
bende uzak durmaya çalışıyrm ama bazen beceremiyrm,,,,,Çok pinpirikliyimmmm ben yaaaaa
umarım kızım öyle olmazzzzzzz

OOOOOOOOHHHHHHHHH şanslı anniş seniii
anneler sağ olsunnnn,,, benimkide yanımda olsaydı yapardı bize şimdi çeşit çeşit yemeklerrr yaaaa öööffffff

kıskandım şimdiiiiii

aslında benim annemde uzaktaydı, ben istanbulun bir ucunda o bir ucunda sonra annem benim olduğum semte taşındı,sonra ablamda taşındı ablamın çocuk yuvası var, annemde orada yemekleri yapmaya başladı, çalışıyor yani, oradan çıkınca da bana gelip yemek yapıyor, sonrada kendi evine gidip yemek yapıyor, yani kadının bütün günü yemek yapmakla geçiyor, bende o yüzden kıyamıyorum fazla haftanın 2 günü uğruyor 2-3 çeşit yapıyor , oda bize yetiyor çok şükür ,şanslıyım gerçekten Allah annesi uzakta olan hamişlere yardım etsin...

kızlar biz şimdi sağlık ocağına gidiyoruz , dönüşte kısmet olursa oğluma örmeye başladığım battaniyenin fotolarını paylaşacağım sizinle ,çok güzel bir örnek , hem kolay hem eğlenceli , şimdilik hoşçakalınnnnn

Evet canım paylaşırsan eğer bende çok sevinirimmm,yapabilceğim basit bi şeyse bende bebişime bişeyler örmek istiyrmmmmm
güle güleeeee....

ya hiç karnım çıkmadı, çok üzülüyorum, herkes karnın çıkmadı diyip duruyo, sanki moralimi bozmak hoşlarına gidiyo

cnım kımını gec cıkıo 6,aydan sonra cıkabılıo yanı benım arkadsmın oleydı benımde cıktı hatta ılk defa bıırı karnın daha buyk duruo dedı sasırdım valla

Slm kızlar
Dün tetanoz aşısı oldum...dünden beri kolum aprıyor ateşleniyorum..
Gace ağrıyla uyandım...tam mide bulantılarım geçti derken aşı yüzünden bugün tekrar başladı..
çok kötüyüm yaaa

canım çok geçmiş olsunnn....
pamuğun üzerine soğuk kolonya dök ve onu aşı yapılan yerin üzerine koy........
benimde ağrım ve hafif ateşim olmuştu öyle biraz hafifledii

cnm ıspanak gibi de pişirebilirsin. o da çok lezzetli oluyor ( pirinç koyarak)

çok hastayım ya, sabah çıkardım, öğlen bişey yiyemedim, ben neysede bebeğim beslenemiyo, napcam ben

cnm bana dün doktorum sen bebeği düşünme o senden istediği herşeyi alır dedi. önemli olan sensin sen kendine bakacaksın dedi.
bebeğini düşünme o mutlaka besleniyordur annesi. ama bu arada senden götürüyor tabii:)
en azından meyve yesen ( vitamin):44:
ya da şehriye çorbası falan yapabilirsen limon sık iç, içine de biraz ekmek doğrarsın:44:
sonra biraz da yoğurt falan yemeye çalış.

Son düzenleme:
slmmmmmmmmm nasılsınız bebişler nasıl biz iyiyiz ama annesi sinirli bugünlerde 2. bebek çok zor muşşş

Yaaaa çok ilginççççç,ilk kez duydummmmm
benim ki tembelll ne olcak şimdiii
:44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44:

canım bu grubun hafta olarak en büyüğü sensin galiba maşallah 21+4

çok teşekkürler, dediğin gibi çorba yapayım bide patates haşlıyim

bu arada ankarada olan varsa, alışveriş için uygun biyer var, arkadaşlarımada tavsiye ettim, herkes çok memnun

çankaya toptan tuhafiye diye bi yer, gitmek isteyen olursa adresinide tarif ederim

selam kızlar benim gibi 20.haftanın içinde olanlara bir sorum var ..Alt kasıklarınızda böyle birden ayağa kalktığınızda ya da ayakta fazla kaldığınızda bir ağrı gerilme oluyor mu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…