evet aslında salatası daha kolay gider meze gibi. Süzme yoğurt ayrımına dikkat etmemiştim. Aklımıza getirdin,yapalım akşam.. sağolasın:):)
Bu yazını okuyunca aklımdan sadece şu geçti. 17 haftalık, 2 haftadır hissediyorsa, kaç kere semiz otu yemeği pişirdi acaba:):):) Ve neden ben 5,5 aydır hiç pişirmedim.????........??????
Omega açısından çok faydalıymış semiz. Pişirme önerin varsa ben de severim sebzeyi bu akşamı onunla kurtarabilirim.
benim kızım biraz tembel sanki ,
okula gittiğimde hiç hisssetmiyrm sanırım sevmiyooo
evde olduğum zaman sabahları şöle biraz keyif yapıyoo,bide akşamları babasının sesini duyduğundaaaaa
bide şekerli bişey yersem birazcık şımarıyooo,sonra hep yatışşşşşşş
hissetmiyrmmmm
Ben elimden geldiğince gebeliğimi sakin geçirmeye çalışıyorum.Eşimle sakin bir hayatımız var ama iş ve sosyal çevremde de olumsuz konular konuşmaktan,olumsuz düşüncelerden,gürültüden,tartışmadan uzak duruyorum.Bebeğimin de sakin bir yapıya sahip olmasını istiyorum,umarım dilediğim gibi olur...
valla canım ben 1 haftadır hissediyorum net olarak, bu 1 hafta içinde de 2 kere semiz otu pişirildi ve 1 hafta içinde toplam 4 öğün semiz otu yemiş bulundumçünkü çoooookkk seviyorum ve çok faydalı olduğunu biliyorum, pişirme önerisine gelince ben bilmiyorum o kısmını çünkü annem pişiriyor anneme sorup sana yazarım
yemek yapmakla pek aram yoktur benim , hamilelikle birlikte kusmalardan dolayı iyice elimi çektim mutfaktan, Allah'ıma şükür ki annem var
kaç aylık ki ? ben 5.ayımdayım sabırsızlanıyorum artık hissetmek istiyorum
Ay umarım canım sakin bi bebek olur bebişinn
bende uzak durmaya çalışıyrm ama bazen beceremiyrm,,,,,Çok pinpirikliyimmmm ben yaaaaa
umarım kızım öyle olmazzzzzzz
OOOOOOOOHHHHHHHHH şanslı anniş seniii
anneler sağ olsunnnn,,, benimkide yanımda olsaydı yapardı bize şimdi çeşit çeşit yemeklerrr yaaaa öööffffff
kıskandım şimdiiiiii
kızlar biz şimdi sağlık ocağına gidiyoruz , dönüşte kısmet olursa oğluma örmeye başladığım battaniyenin fotolarını paylaşacağım sizinle ,çok güzel bir örnek , hem kolay hem eğlenceli , şimdilik hoşçakalınnnnn
ya hiç karnım çıkmadı, çok üzülüyorum, herkes karnın çıkmadı diyip duruyo, sanki moralimi bozmak hoşlarına gidiyo
Slm kızlar
Dün tetanoz aşısı oldum...dünden beri kolum aprıyor ateşleniyorum..
Gace ağrıyla uyandım...tam mide bulantılarım geçti derken aşı yüzünden bugün tekrar başladı..
çok kötüyüm yaaa
Bu yazını okuyunca aklımdan sadece şu geçti. 17 haftalık, 2 haftadır hissediyorsa, kaç kere semiz otu yemeği pişirdi acaba:):):) Ve neden ben 5,5 aydır hiç pişirmedim.????........??????
Omega açısından çok faydalıymış semiz. Pişirme önerin varsa ben de severim sebzeyi bu akşamı onunla kurtarabilirim.
çok hastayım ya, sabah çıkardım, öğlen bişey yiyemedim, ben neysede bebeğim beslenemiyo, napcam ben
Yaaaa çok ilginççççç,ilk kez duydummmmm
benim ki tembelll ne olcak şimdiii
:44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44:
cnm bana dün doktorum sen bebeği düşünme o senden istediği herşeyi alır dedi. önemli olan sensin sen kendine bakacaksın dedi.
bebeğini düşünme o mutlaka besleniyordur annesi. ama bu arada senden götürüyor tabii:)
en azından meyve yesen ( vitamin):44:
ya da şehriye çorbası falan yapabilirsen limon sık iç, içine de biraz ekmek doğrarsın:44:
sonra biraz da yoğurt falan yemeye çalış.
selam kızlar benim gibi 20.haftanın içinde olanlara bir sorum var ..Alt kasıklarınızda böyle birden ayağa kalktığınızda ya da ayakta fazla kaldığınızda bir ağrı gerilme oluyor mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?