2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

iyi tatiller canımm oohhhh bebişi gezdir bakalım bırazzz

bu arada geçmişe göz atamadım senin bebiş nasıl iyimi??

erkekler anneleri konusunda çok hassaslar ne hikmetsee onların söyledikleri şeylere pekk takılmıyorlar birşey söylesen yanlış anlayan biz oluruzz onlar iyi niyetiylee yapmıştır hatada olsaa o yüzden bence boşver eşinee bişi söyleme sen dirke kaıynvalidene koy tavrını kumda yürü izini belli etmeee

işlerineeee gelmiyorrrrr fıstık saflıklarından değil saf ayağına yatıyorlar nitekim benim bahsettiğim olay direk eşimin ynaında gerçekleştide birşey demedihaklıyım çünkü eğer haksız olsdam püffff neler söylerdi olay için hiçde konusunu açmadıı bende açmıyorum ama hiçbirşey paylaşmayacağımmmm aldığım herşeyi kaldırdım hurçlara koydum eşime kaldırttım hattaa doğuma yakın açar yıkar ütütleriz dedim tamam dedi sesini çıkarmadı hiç.
hakatennnn herkes bir tuhaffffff
sen akıllı davranıpaşmışssın canımm benim sorunum yenilerde çıktı evliliğimde hiç sorun yaşmadım desem yeridim ufak tefekşeyleroldu ama takılmadım. şimdi şimdi başladı sorunama bulurum elbet çözümünü

keşke konuyu hiç açmasaydım ama inanın çok doldum sizlerinde dolu olmasına çok üzüldüm hiçbirimizz sorunyaşamayalım inş.

günaydın kızlar nasılsınız ben cok mutsuz ve keyıfsızım yaa bı turlu eskı gulryuzlu halıme donemıyorum herkes herşey batıo ya
Günaydın canımmm
biliyosun hamilelikte insanın sağı solu belli olmuyooo,bende dengesizin teki oldummm
Hamilelik,mevsim şartları,sanırım bide evle uğraşıyormuşsunnn,hepsi üst üste gelince böyle hissetmen normal,,,,
Boşver herşeyi akışına bırak,,,,
anın tatıdı çıkar annesiiii

canım çok geçmiş olsun ,kendine dikkat etttttt

gözün aydın canım darısı bizlere olsun inş. bende yarın ayrıntılı ultrasona gireceğim eşim çok heycanlı en son kontrole gelememişti merak ediyor bıdığımızı.
bende salı vuruldum aşı o gün bi rsorun yoktu ama iki gündür kolum ağrıyor kolumu kaldıramıyorum arkaya götüremiyorum üstüne yatamıyorum geçer inş.

hanımlar günaydınn...ne oldu bugün yaw. herkes biraz kırık dökük başlamış ??? ya ben şunu anladım hamilelikte başınıza gelenlerin bir çoğu normaL. Çok sorgulamdan devam etmemiz lazım. hastalıklar biraz can sıkıcı olsa da hepsi normal. ben normalde kendimi çok dinleyen biri değilimdir ama hamilelikte acayip oldum yaa. kendimi dinlemekten manyak oldum. neyseki yarın bir arkadaşım gelecek türkiyeden 10 gün yatılı. o varken biraz unutrum gezerken diorum bakalım

geçmiş olsun canım, dün öğlen bende de baş ağrısı başladı ve gece uyuyana kadar hiç durmadı hatta dahada şiddetlendi. şimdiye kadar hiç böyle bir baş ağrısı yaşamamıştım, kafamı duvarlara vuracaktım artık o derece kötüydü yani. Allahtan uyuyunca geçti, sabah iyi uyandım. sanırım havalarda etkiliyor bizi...

hayatının olumlu taraflarını görmeye çalış canım, yaşadıklarını bilmeden böyle konuşmak bize kolay gelebilir ama yinede pozitif düşünmek pek çok şeye iyi geliyor.

bende pazartesi girdim canım :)
geçmiş olsun şimsi iyisin bende niye girmiyor diyordum

iyi tatiller canımm oohhhh bebişi gezdir bakalım bırazzz

bu arada geçmişe göz atamadım senin bebiş nasıl iyimi??

evet ankarayı görsün kzım sırf onun içi gdiyorum :)

benim de ii canım bebiş 4 boyutlu renkli gördük kıpır kıpırdı :) ağzını açıp duruyordu bbalık gibi 500 gr olmuış maşalhh
fotosunu ekldim mesajlarımdan bulabilirsin
ama daha çirkin kızım :)

Son düzenleme:

sağol bitanem darısı başınaaa,bizde çok heyecanlıydıkk,kocaman olmuş kilo almış, boyu uzamışşş
çok şaşırdık.çok güzel bi duygu
bendede ,ilk vurulduğunda yoktu akşamına başladı,şimdi çok hafif ağrısı var
bende hep soluma yatardım şimdi yatamayınca gece uyuyamıyrmmmm

hayatının olumlu taraflarını görmeye çalış canım, yaşadıklarını bilmeden böyle konuşmak bize kolay gelebilir ama yinede pozitif düşünmek pek çok şeye iyi geliyor.

olumlu bakmaya calısyrm cnm ama tekrar olumsuz bısı olunca cok uzulyrm belkı cok sacma ama bu evlılıkte bıle yıllarca esım yanımda olcak cocugumuzu bırlıkte buyutcez ole hayal bıle kurmuyrm 2 sene dha gtse bu evlılık o bıle buyuk mucıze dyrm oyuzden uzuluyrm bebsıme cunku neyprsam yapıyım hep benı sucluyan hep benı suclu bulan bıbabsı olcak bunada nekdr katlanılır bılınmez.....

İyiyim canım şimdiiii
biz 4 boyutlu göremedik ya hastanede yoktu ,hevesimiz kursamızda kaldıııı
4 boyutlu hayaliyle gittik ama hastanede yokmuşşşşş
benimkide parmağını emiyodu teyzesi,ilk kıpır kıpırdı biraz ultrası-on uzun sürünce döndü arkasını yattı teyzesiiii
Annesiii ya çirkin deme prenseseee

burarada iyi yolculuklar kendine dikkat etttttt

maşallah bebişine annesii nekadar olmuş boyu posu :))
ilk aşın dimi
şeker yüklemesi yaptılarmı 17 mayıstaa benim oda var ve diğer aşı

gunaydin annislerrr

kac gundur ne uyuzum ne uyuzum anlatamam.. hicbisey yapmak gelmiyor icimden daraliyorum istune bi de hava boyle iyice modumu dusuruyor... sol tarafima yatmaktan artik solum oldugu gibi agriyor gece uyanmisim aglamakli sol tarafim cok agriyo artiiiik diye esim dondurmus uyku sersemi sirtustu yatirmis azcik.. ben uyumakta da problem yasiyorum uyudugumda da nerdeyse her yarim saatte bi off puffla kalkiyorum koridorda bi yuruyup geri yatiyorum daraliyorum yazin napicaz kim ilir:44:

neyse..

kizlar bisey sorucaktim ipadden resim eklenmiyor mu deniyorum deniyorum olmuyor bi bilen var mi acaba? kuzusumun fotolarini yukliyim dedim beceremedim ya da olmuyor bilemedim???

kimin ne zaman ne olacağı hiç belli olmaz canım, ben gerek akrabalarımda gerek arkadaşlarımda sorunlu evlilikler , ha boşandı ha boşanacak dediğim çok kişiler gördüm ama bazen çarklar öyle tersine dönüyor ki şaşırıp kalıyorsun. o yüzden hiç bir zaman ümidini yitirme , bebeğinin güzel bir geleceği ve yuvası olacağını düşün hep ve olumsuz şeylerle de hemen yıkılma. hangimiz yaşamıyoruz ki kötü şeyler ? artık anne olacaksın ve herşeyden önce bebeğin için güçlü olmak zorundasın. bak benim bebişim ben bunları yazarken tekmeler atıyor bana bundan güzel bir duygu mu var herşey önce evlatlarımız için artık , sende böyle düşünmelisin

maşallah bebişine annesii nekadar olmuş boyu posu :))
ilk aşın dimi
şeker yüklemesi yaptılarmı 17 mayıstaa benim oda var ve diğer aşı

teşekkür ederiz teyzesiiii
27cm,400 gr
evet canım ilk aşıııı,2. aşı 16 mayıs ta
7 mayısta kontrolüm var o zaman yapmıycaklarmış,
20mayıstan sonraymışşş

27cm,400 gr
20mayıstan sonraymışşş

27 cm miiiiii kocaman olmuş annesi maşallah onaaa ben en son gittiğimde 16 cm'di ama senin hafta benden ileride
senin göbişte kocaman olmuştur şimdi

kıyamam Allah kolalyık verisincanımya

27cm,400 gr
20mayıstan sonraymışşş

maşallah ya ne kadar çabuk büyüyolar bir kaç hafta içerisnde. 27 cm yaklaşık yarım kiloluk bir bebek artık:)) ne güzelll

Son düzenleme:
27 cm miiiiii kocaman olmuş annesi maşallah onaaa ben en son gittiğimde 16 cm'di ama senin hafta benden ileride
senin göbişte kocaman olmuştur şimdi

Canım bende 16. haftamde gittiğimde 17,5 cm dii
bir ayda bu kadar büyümüş, çabuk büyüyolarrr
seninkide büyümüştürrr
evet kocamannnnn oldu teyzesiii,artık hareketleride daha nettt

27cm,400 gr
20mayıstan sonraymışşş

maşallahhhh miniğimeee oy oy yerim onu bennnkocaman olmuşşş resmen yolu yarılamışşş:)) küçük kuzu.
darısı diğer kontorllere inş. ve bizlere bende merak ediyorum minikimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…