nasılsınız kızlar ???
ben bugün ankaraya gideceğim :)
okulumuzun çatısı uçmuş perşembe yani bugün tatil cumayı da ben tatil yaptımrapor alacağım pazartesi boş günüm ve 23 nisan tatil
salı 23 nisan tatili çarşamba benim boş günüm yani 7 gün tatl bana :)
erkekler anneleri konusunda çok hassaslar ne hikmetsee onların söyledikleri şeylere pekk takılmıyorlar birşey söylesen yanlış anlayan biz oluruzz onlar iyi niyetiylee yapmıştır hatada olsaa o yüzden bence boşver eşinee bişi söyleme sen dirke kaıynvalidene koy tavrını kumda yürü izini belli etmeeeo değil de, evden çıkarken ağlıyordum zaten, eşim gördü beni.. Sakın dedim ağzını açma niye ağlıyorsun falan deme, konuşuruz sonra dedim. Aradı sonra beni, ne olduğunu cidden anlamamış, gerçekten anlamamış. Çok evde kaldın ona mı sıkıldın, bilmem neye mi sıkıldın falan soruyo, annem mi birşey dedi diye sordu, hayıor dedim. hamilelikten herhalde ve çok bunaldım dedim. Bir gram anladığını hissetsem anlatacaktım, Lütfen beni yanlış anlama ama, hafta sonu aç karnına ben yine de anneni bekledim, kalksın da kahvaltı hazırlayayım diye. Yemeğini koydum, topladım, peşinde dolandım.. O sabah zaten bizden önce kalkmış, benim sabahları yediğimi ezberlemiş olması lazım bir yumurta koyacak tepsiye o kadar. Ben de sizle birlikte çıkacağım demek ne demek, hep birlikte çıkacağız demek. Yaa, gerçekten anlatılınca dedikoducu gibi hissediyorum kendimi anlatmakta istemiyordum aslında..................... ama, gerçekten bitti ve eşime tavrımın değişeceğini nasıl anlatacağımı bilmiyorum.
işlerineeee gelmiyorrrrr fıstık saflıklarından değil saf ayağına yatıyorlarallah allah hakkaten ya.şimdi burda okuyunca herkesi... nie böle ki acaba. gerçekten yazık yani.
erkeklerin anlaması çok normal. benim eşimde öle bir ortamda asla anlamz ne olup ne döndüğünü. erkekler biraz saf oluyor
hakatennnn herkes bir tuhaffffffaynen cnm hıc sormadılr nekdr ıhtycnz var dıe bıara 500 tl para ıstedk kımse umursamdı onlrdn vermedıler bılee yok neymıs ev alıcklrmıs onlrda allhm nolur kımseye muhtac etme bızı kendı aılemden ıstesem verırı ama onlrda goruo karsıdakılern bısı vermdgnı onlrnda bıyerden sonra zoruna gıdıo kızmı verdık kızmı aldık yanııı
sen akıllı davranıpaşmışssın canımm benim sorunum yenilerde çıktı evliliğimde hiç sorun yaşmadım desem yeridim ufak tefekşeyleroldu ama takılmadım. şimdi şimdi başladı sorunama bulurum elbet çözümünüselam kızlar ben eşimin ailesiyle evlendiğim senelerde sorun yaşamıştım 2 sk vardı aramızda aybüke doğdugunda boşanmaya kadar gidicektim oderece yani ist avrupa yakasında oturuyorduk şimdi anadolu yakasında otruyorum aybükede lohusayken ne yalan sölim yukarda allah var kayınvalidem resmen kölem olmuştu 1 hafta annem 1 hafta kayınvalidem gelirdi annem nazlıdır biraz ben anneme bakardım sanki lohusa o :) ama yine de kayınvalidemi istemezdim kayınpederim 100 çocugun olsada boşancak oğlum senle derdi anadolu yakasına taşınmayacaksınız tabi eşim ailesine düşkün ne olduysa o gün beni tutası geldi benlide lohusayım aybükenin sütü kesilmesin diye babasını benzetti sonrada anadolu yakasına geldik şuan iyiyiz çok şükğür onlar beni iyi tanıdı ben onları bişi oluncakayınvalideme rahatlıkla pat pat söylüyorum önceden de söyledim ödleri patlıyo boşanıp aybükeyi göremiycekler diye 2 sene önce eşimle ciddi bir kavga ettik ama çocukluk tu ve suç benimdi kayınpederim oğluna kızıyo o evden sen gidersin benim gelin kızım falan filan laflar etmişti bebişime kıyafet alınca annemdense kayınvalideme görümcemlere kameradan gösteririm eminönne alışverişe gittiğimde aldıklarımı gösterdim hepsi biri tulumu biri çorabını almış şimdiden koklayıp öpüyorlar heyecanlılar annem ne gerek var sanki yrn doğurucakmısın da alıyorsun bende kayınvalidemle daha çok paylaşıyorum herşeyi ama ne olursa olsun bazı şeyler baştan bittiği için hiçbişeyleri umrumda bile deil allaha yakın bana uzak
canım okurken kendimi gördüm resmen benim kayınvalidemde aynı ilk hamile olduğumu öğrendiğimde sevincimi kursamıza dizdi halada aynı biz bişey alınca bi ton laf ediyo ben tamamen cahillik başka bişey değil keşke hiç muhattap olmasam yüzüne bile bakasım yok o kadar çok kırıyo ki beni anlatsam yol olur ama boşver canım takma sende Allah a havale ..
Günaydın canımmmgünaydın kızlar nasılsınız ben cok mutsuz ve keyıfsızım yaa bı turlu eskı gulryuzlu halıme donemıyorum herkes herşey batıo ya
Günaydııııııın. Akşamdan beri başağrısından duramıyorum bende sinüzit var sanırım onla alakalı, sol tarafım uyuşmuş gibi. Kulak iltihabı geçti çok şükür derken şimdi de bu çıktı. Amaan ne zaman düzelcem ben ya?
Kızlar hepinize günaydıınnnnnn,
Biz geldikkkk
pazartesi ayrıntılı ultrasona girdik çok şükür herşey temiz çıktı
Darısı diğer annişlerin başınaaaa
kaç gündür pek keyfim yoktu ,aşı vuruldum üstüne bide kasık ağrısıı ,yazamadım size
umarım sizde herşey yolundadırr
Günaydııııııın. Akşamdan beri başağrısından duramıyorum bende sinüzit var sanırım onla alakalı, sol tarafım uyuşmuş gibi. Kulak iltihabı geçti çok şükür derken şimdi de bu çıktı. Amaan ne zaman düzelcem ben ya?
havalar bırde pıskolojk olarak acayıp cokuntudeyım mutlu etcek bısı yok evlılık yanlış bebk yanlış hersey yanlış yapmısım gıbıme gelıo hamılelık hevesı pek yasıymyrm cok karısık durumlar amannnn
Kızlar hepinize günaydıınnnnnn,
Biz geldikkkk
pazartesi ayrıntılı ultrasona girdik çok şükür herşey temiz çıktı
Darısı diğer annişlerin başınaaaa
kaç gündür pek keyfim yoktu ,aşı vuruldum üstüne bide kasık ağrısıı ,yazamadım size
umarım sizde herşey yolundadırr
iyi tatiller canımm oohhhh bebişi gezdir bakalım bırazzz
bu arada geçmişe göz atamadım senin bebiş nasıl iyimi??
gözün aydın canım darısı bizlere olsun inş. bende yarın ayrıntılı ultrasona gireceğim eşim çok heycanlı en son kontrole gelememişti merak ediyor bıdığımızı.
bende salı vuruldum aşı o gün bi rsorun yoktu ama iki gündür kolum ağrıyor kolumu kaldıramıyorum arkaya götüremiyorumüstüne yatamıyorum geçer inş.
hayatının olumlu taraflarını görmeye çalış canım, yaşadıklarını bilmeden böyle konuşmak bize kolay gelebilir ama yinede pozitif düşünmek pek çok şeye iyi geliyor.
bende pazartesi girdim canım :)
geçmiş olsun şimsi iyisin bende niye girmiyor diyordum
evet ankarayı görsün kzım sırf onun içi gdiyorum :)
benim de ii canım bebiş 4 boyutlu renkli gördük kıpır kıpırdı :) ağzını açıp duruyordu
fotosunu ekldim mesajlarımdan bulabilirsin
ama daha çirkin kızım :)
sağol bitanem darısı başınaaa,bizde çok heyecanlıydıkk,kocaman olmuş kilo almış, boyu uzamışşş
çok şaşırdık.çok güzel bi duygu
bendede ,ilk vurulduğunda yoktu akşamına başladı,şimdi çok hafif ağrısı var
bende hep soluma yatardım şimdi yatamayınca gece uyuyamıyrmmmm
olumlu bakmaya calısyrm cnm ama tekrar olumsuz bısı olunca cok uzulyrm belkı cok sacma ama bu evlılıkte bıle yıllarca esım yanımda olcak cocugumuzu bırlıkte buyutcez ole hayal bıle kurmuyrm 2 sene dha gtse bu evlılık o bıle buyuk mucıze dyrm oyuzden uzuluyrm bebsıme cunku neyprsam yapıyım hep benı sucluyan hep benı suclu bulan bıbabsı olcak bunada nekdr katlanılır bılınmez.....
maşallah bebişine annesii nekadar olmuş boyu posu :))
ilk aşın dimi
şeker yüklemesi yaptılarmı 17 mayıstaa benim oda var ve diğer aşı
teşekkür ederiz teyzesiiii
27cm,400 gr
evet canım ilk aşıııı,2. aşı 16 mayıs ta
7 mayısta kontrolüm var o zaman yapmıycaklarmış,
20mayıstan sonraymışşş
gunaydin annislerrr
kac gundur ne uyuzum ne uyuzum anlatamam.. hicbisey yapmak gelmiyor icimden daraliyorum istune bi de hava boyle iyice modumu dusuruyor... sol tarafima yatmaktan artik solum oldugu gibi agriyor gece uyanmisim aglamakli sol tarafim cok agriyo artiiiik diye esim dondurmus uyku sersemi sirtustu yatirmis azcik.. ben uyumakta da problem yasiyorum uyudugumda da nerdeyse her yarim saatte bi off puffla kalkiyorum koridorda bi yuruyup geri yatiyorum daraliyorum yazin napicaz kim ilir:44:
neyse..
kizlar bisey sorucaktim ipadden resim eklenmiyor mu deniyorum deniyorum olmuyor bi bilen var mi acaba? kuzusumun fotolarini yukliyim dedim beceremedim ya da olmuyor bilemedim???
27cm,400 gr
20mayıstan sonraymışşş
27 cm miiiiii kocaman olmuş annesi maşallah onaaaben en son gittiğimde 16 cm'di ama senin hafta benden ileride
senin göbişte kocaman olmuştur şimdi
27cm,400 gr
20mayıstan sonraymışşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?