2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

amaaan ben bebeğimin adını bile pıtpıt koymuştum, ama dün akşam ilk defa güçlü tekmeler yedik, babası sıçradı hatta. pıtpıtla tekme ayırt ediliyo, bizim sandığımızdan daha güçlüler

bu arada ben seni hatırlıyorum acaba aşılama topiğinden falan mı

kızlar yaa bebeklerinizin cinsiyetinden nasıl emin oldunuz?
çevremde o kadar çok duymaya başladım ki ay ay farklı cinsiyet öğrenenleri ben bir türlü tatmin olamıyorum

canım yapacak brşey yok ya doktora inanıp bebeğin ciinsiyetine göre alışveriş yapacağız yada eskisi gibi ultrason yokmuş gibi davranıp kıyafetleri hem erkeğe hemde kıza olacak şekilde alacağız.benim bebişime doktor ilk %60 kız dedi geçen gittiğimde % 95 kız dedi.bugün yine doktordaydım % 100 kız dedi.yapıcak birşey yok pembişleri hazırlamaya çoktan başladık.işin kötüsü ben hep elbiise tarzı kıyafetler alıp örüyorum.erkek olursa tek sorunum renk olmayacak anlayacağınız:)aman ya sağlıklıca gelsinlerde bebişler gerisi hallolur allahın izniyle.

canım benım sıkıntı yapma oyle herzaman oynamaz zaten oynar sen hıssetmezsın bıde 7 yada 8 aylıkken derını kaldırmaya baslar zaten dısarıdan bıle baskaları gorur hemen korkma son aylarda bıle hergun kımıldamadıgı olur tatlı bısey yedıgınde kıpırdar hemen daha cok uyur annesı o meraklanma

:)))) aynen cnm sağlıcakla gelirler inşallahhhh

bende bunu anlatmaya çalıştım doktora hatta benim eşimde elbism varken bile gördü ya hareketini ama doktor yok olmaz diye inat etti.neymiş daha yirminci haftadaymış erkenmiş.okadar gücü olmazmış.ben hissediyorum.hatta bana 2 hafta önce doktor kendisi demişti artık hareketlerini hissedebilirsin diye ama bugün inadı üzerindeydi.neyse bebeğimin iyi olduğunu gördümya doktoru çok takmıyorum kafaya:)

selam kızlar benim gibi 20.haftanın içinde olanlara bir sorum var ..alt kasıklarınızda böyle birden ayağa kalktığınızda ya da ayakta fazla kaldığınızda bir ağrı gerilme oluyor mu ?

cnm bnde de oluo oyuzden yavs yavas kalkıyrm yerımden bırden kalkınca cok agrı yapıo

eveet bende aralıkta yaptırdım, senle hem yaklaşık doğum tarihimiz hemde ayrıntılı ultrason günümüz aynıymış :)
benimde 15 aralıktaki aşılamam tutmuştu

ben aşılamayı 14 aralıkta yaptırdım.29 aralıktada gebe olduğumu kan testiyle hastanede öğrendim.15 aralıkta aşılamam tutmuştu dediğin aşılamayımı o gün yaptırdın hamile olduğunumu ogün öğrendin

değişnleri bende çok duyuyorum mesela bnm dr um en son gittğimde söyledi cnsiyetini oda daha ben yattım 15 20 saniye geçti hemen kız dedi birazda ilgisizdi ben pek inanmadım açıkçası haftaya gidicem dr da değişmiş aynı derse tamamdır bence.aslında farketmezde işte şüphe varsa keesin renkler yani pembe ve mavi almamaya çalşçaz ben gerçi 2.oldugu için fazla bişey almıcam

ben 15 inde aşılamayaptırdım, 3 ocakta hamile olduğumu öğrendim

ben 15 inde aşılamayaptırdım, 3 ocakta hamile olduğumu öğrendim

aramızda sadece 1 gün var.süper ya oğumda aynı olur bu gidişle.bu arada ben tetanoz aşısı yaptırmayacağım düşük riski oluyormuş.anasağlıktaki doktor kendi doktoruna sor ona göre yapalım dedi.kendi doktorumda tek doz yaptırabilirsin dedi ama ben korkuyorum yaptırmıcam

kızlar bu arada hissetiğinize inanıyosanız tadını çıkarın sonuçta o sizin içinizde sizden baska kimse anlayamaz bnmde 21.haftadayım 1 2 gündür ciddi tekmecikler yiyorum insan hissediyo takılmayın bunlara herkes bir olmaz.

ben buşakları bile zor yerleştiriyorum, değil süpürüp paspaslamak..
gözümü kapadım artık

tşk canım bencede tadını çıkarmak gerek.

yemeğinden nefret ederim. ama her gün salatasını yiyorum yoğurtlayıp. ohh miss:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…