2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

ay bende böyleyim germeyelim kendimizi boşverelim hehee:) hayır ttemizlik hastası biride değilimdir ama hiçbişi yapmaıyorum yaaa onun verdiği rahatsızlık içimi kemiriyor

Valla ben de hiç bir iş yapmıyorum.Bir tek banyo tuvalet temizliyorum bir de yemek yapıyorum. Bulaşıklar eşime ait..
Bir tek kışlıkları kaldırdım o kadar. Hoş o da zor iş...

ayyy evet aklım bir de buzdolabı, gardolabı ve perdelerde
ekle de görelim;9

ay ilahi güldürdün beni yiiiriiiim o çirikin ördek yawrunu:)

Çirkinim benim diye seviyorum zaten. En son Dr. a gidişimizde eşim dayanamayıp sordu bizim çocuğumuz gerçekten böyle mi yoksa 4 boyutlu ultrasonda mı çirkin çıkıyor diye.. Dr. kahkaha attı durun daha derisi kalınlaşacak, kilo alacak o zmaan birşeye benzeyecek dedi... Eşim bir ohhhhhh çekti.. Ne yani diyorum çirkin olsa çöpe mi atıcaz?Mecbur seveceğiz.

Bu arada D&R da bebeğimin ilk yılı diye defterler var. Bir bakın derim. Güzel bir anı olur hazırlarsak.. Parmak izi, Saç teli, fotolar, yazılar, aşılar.... herşey için bölüm yapmışlar..Ben doğuma yakın alacağım ve keisnlikle dolduracağım.

inanmıyorum bu benim istediğim beşik.süper ya allah içinde bebğini büyütmeni nasip etsin canım.bu arada fiyatını sorabilirmiyim

ay ay canımmm Allah sana daha güzleini nasip etisn inş.
350 tl taksitli fiyatıydı karta tek çekim 295 tl ye alındı canım netteençok araştırdık hep aynı fiyat, mağazalarda hep ağız bilriği ypamış canım fazla bişi yapmıyorlar bizim aldığımız yer güzel indirim yaptı
adanadan aldık izmirden direk adresime kütahyaya kargo geldi canım
istersen aldığım yerin kartı falan duruyor bilgilerini verebilrim ve çok ilgilendiler kargo gelene kadar aradılar ürününz geldimi sıkıntı varmı diye :)

ay Allahımy aaa çok hoşssunuzzz babasına deki çirkin ördeklerin sonunu sana hatırlatırım kuğu oluyor:)) badigart tutmak zorund akalırsa bebişine ilerde hiç şaşmam hıh:)

anchusa hiç güleceğim yoktu resmen gülme krizine girdim.çok tatlısınız ailecek.çirkin olsa çöpemi atacağız olayı süper ya.kıyamam bebişlere.hiç çirkin olurlarmı onlar daha melek .hele o süt kokuları.bende hamile kalmadan önce ya çirkin olursa diye düşünürdüm hepama şimdi aklıma bile gelmiyor.birde doğduklarında çirkin olsalar bile büyüdükçe çok güzelleşebiliyorlar.kaç tane çocuk gördüm ben öyle.

sen kütahyadamısın, bende tavşanlılıyım, haftasonu ordayım

çok tatlııııı:))) bunu ne kadar olana kadar kullanır bir fikrin var mı??

canım bu sallanıyor ama sabitleyedebiliyorsun bir parçayla oyüzde bebik hareketlenincede sağa sola yatma olayı olmuyor epey kullanıyorsun.
8 ay çok rahat kullanırsınız dedi aldığımız yer bebeğin durumuna görede 1 yaşını doldurursunuz dediler
ben park yatak tarzı düşünüyordum çocuk odamız var çünkü yatak odasınada öyle bişi alalım demiştim babam bir günlük beylik beyliktir dedi çeldi aklımızı ananeside aldı:)

iyi günlerde kullanın .çok güzelmiş ...

ay Allahımy aaa çok hoşssunuzzz babasına deki çirkin ördeklerin sonunu sana hatırlatırım kuğu oluyor:)) badigart tutmak zorund akalırsa bebişine ilerde hiç şaşmam hıh:)

Evet ben de çirkindim. Hatta 3 yaşına kadar beni erkek sandıkları için annem çok üzülürmüş. Erkenden kulaklarımı deldirmiş kız desin biri de diye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…