ayyy evet aklım bir de buzdolabı, gardolabı ve perdelerde
ekle de görelim;9
mutfak deme sinirlerim geriliyor:)dediğin gibi bulaşık yıkanıyor ortalık toplanıyor ama aspiratör yağiçinde o mutfak dolaplarının içini indirip bindiremiyorum silemiyorumya istediğim gibi.çıldıracağım.dışarıdan gelenler evin pırıl pırıl nesi pis diyorlar ama gel bana sor.her yer yağ içnde gibi.
Ya ben çocuğu eziyom diye korkuyorum. BAzen eşim sarsıyor kalk kalk göbeğinin üstüne yatmışsın, zaten çirkin iyice yamuk kafalı birşey olacak diye....
ay aman kızlarrr valla temizlik diyip durmaıyn içime bunaltı girdi inanın
bana 15 günde bir kadın geliyorr ama inanın aklım dolaplardaa fırındaa buzdolabındaa gardolabın içindeee oy oy yüreğim sıkıldııı ama el atabilecek kadar güçlü hissetmiyorum kendimi
ancak eve gidip yemek ve bulaşık yıkayabiliyorummm çok can sıkıcı bir durum boşverelim
size ben bebişimin beşiğinin fotosunu ekleyeyim :)
http://www.bebefix.com/resim_goster.php?pid=33249&title=
bebişimin beşiği kızlarr Allah içinide doldursun inş.
dün geldi beşiğimizzz kurduk eksik gedik vamrı diye baktık tekrar kutuladık doğuma yakın açacağız Allah izin verirse
ay ilahi güldürdün beni yiiiriiiim o çirikin ördek yawrunu:)
dün geldi beşiğimizzz kurduk eksik gedik vamrı diye baktık tekrar kutuladık doğuma yakın açacağız Allah izin verirse
inanmıyorum bu benim istediğim beşik.süper ya allah içinde bebğini büyütmeni nasip etsin canım.bu arada fiyatını sorabilirmiyim
Çirkinim benim diye seviyorum zaten. En son Dr. a gidişimizde eşim dayanamayıp sordu bizim çocuğumuz gerçekten böyle mi yoksa 4 boyutlu ultrasonda mı çirkin çıkıyor diye.. Dr. kahkaha attı durun daha derisi kalınlaşacak, kilo alacak o zmaan birşeye benzeyecek dedi... Eşim bir ohhhhhh çekti.. Ne yani diyorum çirkin olsa çöpe mi atıcaz?Mecbur seveceğiz.
Çirkinim benim diye seviyorum zaten. En son Dr. a gidişimizde eşim dayanamayıp sordu bizim çocuğumuz gerçekten böyle mi yoksa 4 boyutlu ultrasonda mı çirkin çıkıyor diye.. Dr. kahkaha attı durun daha derisi kalınlaşacak, kilo alacak o zmaan birşeye benzeyecek dedi... Eşim bir ohhhhhh çekti.. Ne yani diyorum çirkin olsa çöpe mi atıcaz?Mecbur seveceğiz.
ay ay canımmm Allah sana daha güzleini nasip etisn inş.
350 tl taksitli fiyatıydı karta tek çekim 295 tl ye alındı canım netteençok araştırdık hep aynı fiyat, mağazalarda hep ağız bilriği ypamış canım fazla bişi yapmıyorlar bizim aldığımız yer güzel indirim yaptı
adanadan aldık izmirden direk adresime kütahyaya kargo geldi canım
istersen aldığım yerin kartı falan duruyor bilgilerini verebilrim ve çok ilgilendiler kargo gelene kadar aradılar ürününz geldimi sıkıntı varmı diye :)
çok tatlııııı:))) bunu ne kadar olana kadar kullanır bir fikrin var mı??
güzelmiş gerçekten ama ben beşik düşünmüyorum. Park yatakla idare etsin benim çirkinim.
ay ay canımmm Allah sana daha güzleini nasip etisn inş.
350 tl taksitli fiyatıydı karta tek çekim 295 tl ye alındı canım netteençok araştırdık hep aynı fiyat, mağazalarda hep ağız bilriği ypamış canım fazla bişi yapmıyorlar bizim aldığımız yer güzel indirim yaptı
adanadan aldık izmirden direk adresime kütahyaya kargo geldi canım
istersen aldığım yerin kartı falan duruyor bilgilerini verebilrim ve çok ilgilendiler kargo gelene kadar aradılar ürününz geldimi sıkıntı varmı diye :)
ay Allahımy aaa çok hoşssunuzzz babasına deki çirkin ördeklerin sonunu sana hatırlatırım kuğu oluyor:)) badigart tutmak zorund akalırsa bebişine ilerde hiç şaşmam hıh:)
anchusa hiç güleceğim yoktu resmen gülme krizine girdim.çok tatlısınız ailecek.çirkin olsa çöpemi atacağız olayı süper ya.kıyamam bebişlere.hiç çirkin olurlarmı onlar daha melek .hele o süt kokuları.bende hamile kalmadan önce ya çirkin olursa diye düşünürdüm hepama şimdi aklıma bile gelmiyor.birde doğduklarında çirkin olsalar bile büyüdükçe çok güzelleşebiliyorlar.kaç tane çocuk gördüm ben öyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?