sen kütahyadamısın, bende tavşanlılıyım, haftasonu ordayım
ay ay canımmm Allah sana daha güzleini nasip etisn inş.
350 tl taksitli fiyatıydı karta tek çekim 295 tl ye alındı canım netteençok araştırdık hep aynı fiyat, mağazalarda hep ağız bilriği ypamış canım fazla bişi yapmıyorlar bizim aldığımız yer güzel indirim yaptı
adanadan aldık izmirden direk adresime kütahyaya kargo geldi canım
istersen aldığım yerin kartı falan duruyor bilgilerini verebilrim ve çok ilgilendiler kargo gelene kadar aradılar ürününz geldimi sıkıntı varmı diye :)
canım bu sallanıyor ama sabitleyedebiliyorsun bir parçayla oyüzde bebik hareketlenincede sağa sola yatma olayı olmuyor epey kullanıyorsun.
8 ay çok rahat kullanırsınız dedi aldığımız yer bebeğin durumuna görede 1 yaşını doldurursunuz dediler
ben park yatak tarzı düşünüyordum çocuk odamız var çünkü yatak odasınada öyle bişi alalım demiştim babam bir günlük beylik beyliktir dedi çeldi aklımızı ananeside aldı:)
canım bu sallanıyor ama sabitleyedebiliyorsun bir parçayla oyüzde bebik hareketlenincede sağa sola yatma olayı olmuyor epey kullanıyorsun.
8 ay çok rahat kullanırsınız dedi aldığımız yer bebeğin durumuna görede 1 yaşını doldurursunuz dediler
ben park yatak tarzı düşünüyordum çocuk odamız var çünkü yatak odasınada öyle bişi alalım demiştim babam bir günlük beylik beyliktir dedi çeldi aklımızı ananeside aldı:)
iyi günlerde kullanın .çok güzelmiş ...
canım ilgin için çok tşk ederim.ben ankaradayım buradaki mağazada gidip gördüm beşiği hatta fiyatıda dediğin gibi 350 civarındaydı.ama almadım.bizde beşik kız tarafına düşer.annem ben alacağım diyor.ona aldıttırırım artık.güle güle yatsın bebişin.bu arada beşik kurumu geliyor.yoksa fotodaki gibi beyaz jipinlik filan gönderiyorlarmı
anneanne hediyesi yani:) güle güle sağlıcakla büyüt içinde bebişini cnm:)
ben de alamam bunu. odası olmayacak çünkü. o yüzden yatak odasında yatağımın yanına park yatak alacağım ben
evet ya oda yapıp birde yatk odasına almak lazım. bizim ablamın sepeti var. onu kullanıcam ilk etapta sonra park yatk alırız dioruz bakalım.
hımm ne hoşşş tesadüfffffff .:)))
beklerim çay içmeyeee:)) görüşelim hehe:)
dr kontorlüne falanmı geleceksin
emzirme yastıklarıan bakıyorum da... napıcaksınız almayı düşünüyomusunuz? kimi çok işe yarıyo dio kimi yaramıyor dio?
ne yapsak alsak mı ki???:
ben onu da almayacağım yaaaa..normal yastık da iş görür sanki.Sonra ihtiyac duyarsam alırım ama belki hiç ihtiyac duymam.
emzirme yastıklarıan bakıyorum da... napıcaksınız almayı düşünüyomusunuz? kimi çok işe yarıyo dio kimi yaramıyor dio?
http://www.bebefix.com/resim_goster.php?pid=33249&title=
bebişimin beşiği kızlarr Allah içinide doldursun inş.
dün geldi beşiğimizzz kurduk eksik gedik vamrı diye baktık tekrar kutuladık doğuma yakın açacağız Allah izin verirse
http://www.bebefix.com/resim_goster.php?pid=33249&title=
bebişimin beşiği kızlarr Allah içinide doldursun inş.
dün geldi beşiğimizzz kurduk eksik gedik vamrı diye baktık tekrar kutuladık doğuma yakın açacağız Allah izin verirse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?