2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

canım ilgin için çok tşk ederim.ben ankaradayım buradaki mağazada gidip gördüm beşiği hatta fiyatıda dediğin gibi 350 civarındaydı.ama almadım.bizde beşik kız tarafına düşer.annem ben alacağım diyor.ona aldıttırırım artık.güle güle yatsın bebişin.bu arada beşik kurumu geliyor.yoksa fotodaki gibi beyaz jipinlik filan gönderiyorlarmı

anneanne hediyesi yani:) güle güle sağlıcakla büyüt içinde bebişini cnm:)
ben de alamam bunu. odası olmayacak çünkü. o yüzden yatak odasında yatağımın yanına park yatak alacağım ben

evet ya oda yapıp birde yatk odasına almak lazım. bizim ablamın sepeti var. onu kullanıcam ilk etapta sonra park yatk alırız dioruz bakalım.

emzirme yastıklarıan bakıyorum da... napıcaksınız almayı düşünüyomusunuz? kimi çok işe yarıyo dio kimi yaramıyor dio?
ne yapsak alsak mı ki???:

canım herşeygönlünüzce olsunn :)
uyku setiyle falan takım geliyor canım cibinliği tacı herşeyi içinde ekstra birşey almıyorsun

anneanne hediyesi yani:) güle güle sağlıcakla büyüt içinde bebişini cnm:)
ben de alamam bunu. odası olmayacak çünkü. o yüzden yatak odasında yatağımın yanına park yatak alacağım ben

evet ya oda yapıp birde yatk odasına almak lazım. bizim ablamın sepeti var. onu kullanıcam ilk etapta sonra park yatk alırız dioruz bakalım.

Kızlar bebişlerinizz kısmetli bahtı açık şansı bol olsun inş. ummadığı yerlerden kısmetleri gelsin herşey,n en güzeli olsun.
Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim :)
dediğim gibi önemli olan sağlıklı mutlu olmaları gerisi çok detay

emzirme yastıklarıan bakıyorum da... napıcaksınız almayı düşünüyomusunuz? kimi çok işe yarıyo dio kimi yaramıyor dio?

ben onu da almayacağım yaaaa..normal yastık da iş görür sanki.Sonra ihtiyac duyarsam alırım ama belki hiç ihtiyac duymam.

Dediğin gibi Allah içini de doldursun inşallah. ben çok yatmadığını biliyorum bu tarz şeylerde ama annem hevesli çoook, sepet almış o da, ama daha gelmedi, lohusalıkta yatak kenarında, dursun, evde bebeğin yeri belli olsun diyor.
bende sevmeye başladım, eve bebeğin geldiği belli oluyor ve nostalji havası da hoşuma gidiyor.

iyi akşamlar kızlar ya ben isim bulamıyorum ya ilk kızımın adı EBRAR şimdi ikinci kızıma isim bulamıyorummmm aslında buldumda uygun bi isim değilmiş başkada bişey düşünemiyorum BERRA koyacaktım ya EBRARIN bi değişik versiyonuydu

selam herkeze nasılsınız bakalım biz iyiyiz teyzeleri emzirme yastığı ve emzirme minderi bazılarını bilmem ama çok işe yaradığını söyleyebilirim emzirme yastığı bebeğin kafası yumuşak biyerde olup rahat rahat emebiliyor belkide biberondan sütünü içiyor emzirme minderide koca yastıkları kucağa koyup emzirmek ben pek rahat edemedim açıkçası o yüzden şimdiki bebişime emzirme minderi aldım bebek yeni oturmaya başlayacağı zamanda yanlara kenarlara yastık yerine bebeği içine oturttugunuz zaman keyifli bi şekilde oturabiliyor sağa yada sola düşmüyor ben 40 tl aldım kipadan snr civilden alışveriş yaptım civilde 30 tl bilginize

selam herkeze nasılsınız bakalım biz iyiyiz teyzeleri emzirme yastığı ve emzirme minderi bazılarını bilmem ama çok işe yaradığını söyleyebilirim emzirme yastığı bebeğin kafası yumuşak biyerde olup rahat rahat emebiliyor belkide biberondan sütünü içiyor emzirme minderide koca yastıkları kucağa koyup emzirmek ben pek rahat edemedim açıkçası o yüzden şimdiki bebişime emzirme minderi aldım bebek yeni oturmaya başlayacağı zamanda yanlara kenarlara yastık yerine bebeği içine oturttugunuz zaman keyifli bi şekilde oturabiliyor sağa yada sola düşmüyor ben 40 tl aldım kipadan snr civilden alışveriş yaptım civilde 30 tl bilginize

selam anneleeer.. nasılsınız bakalım.. biz bebişimle iyiyiz bu gün.. bu gün sanki daha bi hareketli bebeğim.. Emir Bebek çook mutluyum.. kuzum kıpır kıpır.. Nazar

slm canım öncelikle 2. bebk annesi olacağım için şunu söyleyebilirim özellikle sezeryan için çok gerekli çünki bebek o yastıkta çok rahat ediyor ben ilk bi hafta biraz hareket etmekte zorlandım emzirirken çok işime yaradı bence gerekli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…