2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

slm kızlarr kızıma bugun alısverıs yaptık ılkkezz hastane cıkısı cıtcıtlı bodyler ve altust takım aldıkkk :))

merhaba bizim doğüum aynı tarih .. Ben dahaöyle yazınca hiçbişi almadım sen böyle yazınca kendimi bi an sorumsuz gibi hissettim
Benim eşimde acele etme hayatım bi 6 ay olsun alırız dio neymiş şimdi alırsak benm hevesim değişirmiş ..(gerçi biraz öleyimdir ama
Neyse sağlıkşlı günlerde giydir bebişine

şimdiden güle güle kullansın annesi:)))
Babacığımın dediği gibi birgünlük beylik beyliktir:)))

benm arkadaşın ikizleri var ikisde kız
berru ve beren
belki hoşuna gider ama anlamlarını bilmiyorum bakmadım

herkese merhaba...

2012 yazının cok sıcak ve nemlı gececegı soylenıyor.ben telas oldum valla.sıcagı hıc sevmem ve antalyada yasıyorum.son aylarımızın tamamı da yaza denk gelecek ne yapıcam ben yaaaa...bı moral verın gozunuzu seveyım.duşundukce nefesım kesılıyorrr

slm annecikler ;

bebeğime örmeye başladığım battaniyenin fotolarını profilime ekledim, bordo renkli olan orjinal olan , dergiden çektim fotoları
mavili bütün olan , annemin yeğenime ördüğü , birde yeşilli olan var oda benim örmeye başladığım.
renk seçeneklerini görün diye üçünüde ekledim. örmesi çok eğlenceli ,motif motif örülüp, sonra hepsi birbirine dikiliyor. heleki şapka bebişlere çok yakışıyor.
sizlerede fikir olsun istedim

çok ciciymiş :) ellerine sağlık, güle güle kullansın kuzu :)

GÜNAYDIN KIZLARR

bugün içimde bir sevinç var d.gününm diye heralde oğluşumla kutlıcam :)

Mutlu yıllar annesiiii

Günaydın annişler dün giremedim bugün arada bir bakarım ama evi temizlemem lazım Ankarada toz duman oldu her yer ev çok tozlandı bi süpürüp silmem lazım

Kızlar artık hareketleri tam hissedebiliyorum acaip bi duygu yahu. Herkes burda hissediyorum derkne ben üzülüyodum hissedemiyodum ağırdan satıyodu benimki 21. haftada tam kendini belli etti anneeciik ben burdayım diyo bebişim benim

günaydıııın, bende akşam biraz egzersiz yapayım dedim ama gece falan kasıklarımda oluştu. aslında çok da zor hareketler değildi. ne bileyim ya olacağından artık, ya da spordan bilemedim. sağ kasığım fena halde ağrıyo şimdi.

Kızlar bişi sorucam ben emzirme sand alıcam şu önünde küçük pufu olan sallanan sandalyeler varya çok beğendim içinizde kullanan varmı kullanışlımı

Geçmiş olsun.. ısınmadan hareket ettiysen ağırmış olabilir ya da ters bi harekt mi yaptın acep? Dikkat etmemiz lazım bazen hamile olduğumu untyom hoop kalkmak istiyom yataktan ama olmuyor hanımefendi izin vermiyo heyy annecik beni unutma diyo :)

GÜNAYDIN KIZLARR

bugün içimde bir sevinç var d.gününm diye heralde oğluşumla kutlıcam :)
mutlu yıllar canım oğlunu en güzel hediyesi bol bol pıtlaması olur herhalde
Kızlar bişi sorucam ben emzirme sand alıcam şu önünde küçük pufu olan sallanan sandalyeler varya çok beğendim içinizde kullanan varmı kullanışlımı

bende çok ıstyrum ama bulamdm bıturlu ya nerden alabılırz acaba

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…