slm kızlarr kızıma bugun alısverıs yaptık ılkkezz hastane cıkısı cıtcıtlı bodyler ve altust takım aldıkkk :))
Dediğin gibi Allah içini de doldursun inşallah. ben çok yatmadığını biliyorum bu tarz şeylerde ama annem hevesli çoook, sepet almış o da, ama daha gelmedi, lohusalıkta yatak kenarında, dursun, evde bebeğin yeri belli olsun diyor.
bende sevmeye başladım, eve bebeğin geldiği belli oluyor ve nostalji havası da hoşuma gidiyor.
amin inş. hepimizin bebişleri sağlıkla büyüsün.hyrlı olsn cnm bebısın saglıkla buyusn ıcnde
iyi akşamlar kızlar ya ben isim bulamıyorum ya ilk kızımın adı EBRAR şimdi ikinci kızıma isim bulamıyorummmm aslında buldumda uygun bi isim değilmiş başkada bişey düşünemiyorum BERRA koyacaktım ya EBRARIN bi değişik versiyonuydu
kızlar acayip midem agrıyor çok fenayım resmen terliyorum napıcam yaaa
mideni üşüttün herhalde canım, nane-limon denesene belki iyi gelir, geçmiş olsun...
slm annecikler ;
bebeğime örmeye başladığım battaniyenin fotolarını profilime ekledim, bordo renkli olan orjinal olan , dergiden çektim fotoları
mavili bütün olan , annemin yeğenime ördüğü , birde yeşilli olan var oda benim örmeye başladığım.
renk seçeneklerini görün diye üçünüde ekledim. örmesi çok eğlenceli ,motif motif örülüp, sonra hepsi birbirine dikiliyor. heleki şapka bebişlere çok yakışıyor.
sizlerede fikir olsun istedim
GÜNAYDIN KIZLARR
bugün içimde bir sevinç var d.gününm diye heralde oğluşumla kutlıcam :)
günaydıııın, bende akşam biraz egzersiz yapayım dedim ama gece falan kasıklarımda oluştu. aslında çok da zor hareketler değildi. ne bileyim ya olacağından artık, ya da spordan bilemedim. sağ kasığım fena halde ağrıyo şimdi.
mutlu yıllar canım oğlunu en güzel hediyesi bol bol pıtlaması olur herhaldeGÜNAYDIN KIZLARR
Kızlar bişi sorucam ben emzirme sand alıcam şu önünde küçük pufu olan sallanan sandalyeler varya çok beğendim içinizde kullanan varmı kullanışlımı
Kızlar bişi sorucam ben emzirme sand alıcam şu önünde küçük pufu olan sallanan sandalyeler varya çok beğendim içinizde kullanan varmı kullanışlımı
bende var önceden almıştım ikeadan tavisye ederim önünde pufu yok ama çok güzel
http://www.ikea.com.tr/Images/Products/250X250/PE231540.jpg için Google Görsel Sonuçları
GÜNAYDIN KIZLARR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?