GÜNAYDIN KIZLARR
bugün içimde bir sevinç var d.gününm diye heralde oğluşumla kutlıcam :)
dün söylemesi ayıp biyerimde bide kasıklarımda ağrı oldu kötüydü ama olsun artık bebeğimin hareketlerini elimle dokunmadanda hissedebiliyorum, bi başladımı 10 kere falan vuruyo
Kızlar bışı sorucam
32.haftaya kadr çalısıp rapor aldgmzda devlet para verıomus ya bu 32,hafta içinde yıllık iznimden kullansam acaba bı sorun olurmu??
Kızlar bışı sorucam
32.haftaya kadr çalısıp rapor aldgmzda devlet para verıomus ya bu 32,hafta içinde yıllık iznimden kullansam acaba bı sorun olurmu??
anlamadım dediğini??? Açıklar mısın
anlamadım dediğini??? Açıklar mısın
doğru anlamışım di mi, yani diyosun ki 30 haftayken ayrılsak, yıllık izni de katıp, di mi? Yada ortada bi yerde yıllık iznimi alsam diyosun. No problem. Yasal hakkın o senin.
peki doğum parası nedir? Zaten maaşlarımız yatacak değil mi???
cnm 4 aylık ızınne cıktıgında işyeri sana para vermıo 32.haftada rapor alıosun sskyamı ne verysn oraları tam bılmıyrm bende dogumdan sonra devlet sna dogum parası verıo zaten o 4 ay ıcınde işyerı sana maaş vermıo veren iş yerlerıde vardır ama onlarda bankaya yatrmıolardır elden verıolrdr zor durumda kalmasın dıe normalde vermıolar ısyerı maasını 4 ayda
Kullanışlı oluyor mu canım ? Bebek büyüdükten sonra kaldıracak yer aramayalım :)
anladım canım ben kendi iş yerime sormalıyım. Bende iş yeri maaşını vermiyor ssk veriyor onu da iş yeri sana istediği şekildeki periyodlarda ödüyor diye biliyordum. Ama daha önce de konuşuldu bu konu hayır her ay maaş alınıyor dendi, konu kapandı. Sanırım artık bende şimdi personel dairesini aramalıyım.:)
evet sordum. Sözleşmeli memurum ben. Ben de maaş almayacakmışım. Sigorta iş görmezlik parasını yatıracakmış, ( iş görmezlik parası, süt parası, doğum parası aynı şeyler mi sormayı unuttum) ve bu ödemeyi ssk ptt yoluyla yapacakmış. Periyotlarıo hakkında bilgileri yokmuş. Yüzdesi hakkında da..... Siinirlendim tabiki yine bende:):):) bana mevzuatı okuyorsunuz bu nette de yazıyor, ben pratik bilgilerinizi öğrenmek istemiştim diyorum bilmiyor ki adam...
evet sordum. Sözleşmeli memurum ben. ben de maaş almayacakmışım. Sigorta iş görmezlik parasını yatıracakmış, ( iş görmezlik parası, süt parası, doğum parası aynı şeyler mi sormayı unuttum) Ve bu ödemeyi ssk ptt yoluyla yapacakmış. Periyotlarıo hakkında bilgileri yokmuş. Yüzdesi hakkında da..... Siinirlendim tabiki yine bende:):):) Bana mevzuatı okuyorsunuz bu nette de yazıyor, ben pratik bilgilerinizi öğrenmek istemiştim diyorum bilmiyor ki adam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?